Een verkozen lid van de Russische Doema, hun equivalent van het Amerikaanse Congres, verklaart openlijk dat Rusland een hypersonische kernbom tegen de VS zou moeten lanceren, om die te laten ontploffen op de testlocatie in Nevada (met zo weinig mogelijk slachtoffers) als bewijs van Rusland’s ernst met de NAVO, schrijft Hal Turner.

Een “waarschuwingsaanval” met een Russisch kernwapen op een Amerikaans testterrein in Nevada is door de staatsdoema-afgevaardigde Jevgeney Fjodorov geopperd. Hij deed het voorstel in de uitzending van een YouTube-kanaal “National Course.”

“Misschien … nou ja, ik fantaseer op dit moment … de lancering van onze raket op de staat Nevada, zelfs een nucleaire explosie daar, op de testlocatie, om onze vastberadenheid te demonstreren, zonder de toestemming van de Amerikanen, maar hen natuurlijk waarschuwen, zodat ze niet overhaast reageren.” zei Fyodorov.

Een dergelijk scenario zal volgens Fjodorov leiden “tot de vorming onder Amerikanen, gebaseerd op hun mentaliteit, van een reden om met Rusland te onderhandelen.”

“Dit zal de Amerikaanse burgers bewijzen dat de dreiging van Russische vergeldingsacties tegen acties van de VS en de NAVO, geen bluf is, en zal hen dwingen om de autoriteiten van binnenuit te beïnvloeden,” vervolgde hij.

Hij merkte op dat er geen burgers op de testlocatie zijn, en als de Verenigde Staten binnen 2 of 3 dagen worden gewaarschuwd over de impact, dan “zal dit een goede actie zijn om de ernst van de bedoelingen aan te tonen,” zei hij.

Hal Turner redactie:

Nog nooit in mijn 59 jaar op deze aarde heb ik een gekozen regeringsfunctionaris van welke natie dan ook, zo’n serieuze verklaring horen afleggen. Dit is volledig zonder precedent.

  Charkov: Wat is de oorzaak van de laatste militaire dynamiek en wat kan er nog komen?

Eerlijk gezegd weet ik niet of ik moet lachen of huilen om het onvoorstelbare niveau van intellect dat nodig is voor een gekozen ambtenaar om in het openbaar een dergelijke opmerking te maken.

DIT is de toestand van de wereld op dit moment, en DIT is de mate waarin het Biden regime heeft geblunderd op weg naar de letterlijke klif van het starten van de Derde Wereldoorlog.

Het feit dat een gekozen ambtenaar in de op één na machtigste natie op aarde, dit publiekelijk in alle ernst heeft gezegd, is…. is… Ik ben eigenlijk apoplectisch!

Als mensen in Rusland dit soort dingen zeggen, en hun tegenhangers hier in Amerika doorgaan met het voeren van een beleid dat expliciet is ontworpen om Rusland opzettelijk te schaden, vrees ik dat we allemaal verdoemd zijn.

Het Amerikaanse volk moet nu in actie komen, bellen, faxen, e-mailen en onze ambtenaren in Washington vertellen dat we NIET goedkeuren hoe zij proberen de wereld te controleren, en in het bijzonder Rusland, en dat we niet werkeloos toezien hoe zij de Derde Wereldoorlog orkestreren voor hun eigen ego.

Hun “macht” komt van ons. Zonder ons, zijn zij niets.

Wij zullen niet toestaan dat zij een situatie creëren waarin WIJ gedood worden omdat ZIJ misbruik maken van de macht die wij hun geven.

Als we nu niet opstaan en de controle terugnemen over onze duidelijk uit de hand gelopen federale regering, is er misschien geen Amerika meer om in te leven.

UPDATE 4:35 PM EST —

We hebben de video! Hieronder, in de originele Russische taal, zie je afgevaardigde van de Russische Doema, Yevgeney Fyodorov, die zegt dat Rusland een hypersonische atoombom moet afvuren op de VS Nevada testsite, om te bewijzen dat Rusland serieus is over het nemen van vergeldingsmaatregelen tegen de VS over de NAVO.

  NAVO's “Rode Lijnen”

Kennelijk gelooft Fjodorov dat de VS zich niet kunnen verdedigen tegen zo’n Russisch hypersonisch wapen, en alleen als ze in het echt laten zien dat de Amerikanen hun raketten niet kunnen verslaan, zullen de VS. bij zinnen komen en Rusland niet langer bedreigen met NAVO-uitbreiding rond hun land, en NAVO-raketten op Rusland richten.

Helaas heeft hij misschien wel gelijk, maar zijn voorgestelde oplossing is volslagen waanzin!

Hier is de eigenlijke video. De Russische media beginnen ook aandacht aan dit verhaal te besteden, zoals HIER te zien is.

Update: Alexander Tkatsjenko schrijft in de commentarensectie van Frontnieuws VK-account:

“Hoewel ik uit Oekraïne kom, is mijn moedertaal Russisch, en er zijn hier nog veel mensen zoals ik, ondanks de afgescheiden Krim en de Donbass … (Maar dat is een andere kwestie) Dus, dit parlementslid zegt het volgende: De Verenigde Staten negeren alle pogingen van andere landen, waaronder Rusland, om via diplomatie tot overeenstemming te komen, en dan rest ons geen andere keuze dan de Verenigde Staten aan te spreken in de taal van geweld. Bijvoorbeeld (ik zal nu een situatie bedenken, zegt hij), het lanceren van een raket, ook een kernraket, op een Amerikaanse testbasis nadat de Verenigde Staten vooraf gewaarschuwd hebben dat zij die zouden lanceren. Uitsluitend om hun vastberadenheid te tonen.

Je hebt zelf onlangs gezien dat dit soort praatjes effectiever zijn. Toen een Amerikaans oorlogsschip de wateren van Noord-Korea binnenvoer. De Koreanen een raket lanceerden in de richting van Japan… en het schip voer weg. Trouwens in Japan, Amerikaanse luchtverdedigingssystemen ?”

  Het dak van de Oekrainse strijdkrachten lekt en alles in het algemeen: Defensie, achterhoede, geneeskunde

Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De situatie tussen de VS/NAVO en Rusland is kritiek geworden – Kernoorlog?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie zal je redden van deze krankzinnige tirannie? Alleen jij hebt de macht om jezelf te redden
Volgend artikelCovid-vaccins veranderen de menstruatie van vrouwen, bewijs dat de prikken niet in de arm blijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. De hoogmoed en arrogantie van de VS/NAVO is tot ongekend niveau gestegen.
  Als we kijken naar de toenmalige Cuba crisis toen de USSR raketten wilde plaatsen in Cuba, toen stonden de VS op hun achterste benen en was een kernoorlog slechts 8 uur ver weg.
  Nu willen de VS nagenoeg hetzelfde gaan doen bij de Russische grens in de Oekraïne.
  Er bestaan 2 documenten dat de VS/NAVO na de val van de muur niet verder richting Rusland zou opschuiven.
  Men heeft zich nimmer aan die belofte gehouden waardoor diverse voormalige Oostblok landen onder invloed verkeren van de VS/NAVO.
  Naar mijn mening zit de haat van de Khazaren tegen Rusland erg diep.
  Die ‘One World Order’ gaat hem niet worden zonder de onderwerping van Rusland.
  Het gaan spannende tijden worden.

   • yes greengo iedereen is fantastic spastic en ziekte van downsyndroom viert hoogtij.Zelfstandig constructief nadenken doet bijna niemand iedereen loopt uit angst achter elkaar aan…lemmingen

    • Zeg dat wel… de gekte wordt steeds groter. Spijt me (niet) te zeggen, maar ik denk dat testosteron de fout van moeder Natuur was. Of mss beter gezegd, het ingebouwde mechanisme waardoor de Aarde zich zal ontdoen van de parasiet; dus geen fout, maar juist de bedoeling. Vermits we de mannen willen aanpassen met gentherapeutische injecties – dan wordt het nog eens mooi op Aarde. En er valt bovendien heel veel aan te verdienen voor de pharmaboeren en -hoeren met deze spuiten!

     • Gebrek aan testeron denk ik. Een echte alfaman hoeft zich niet te bewijzen, die straalt dat uit.
      Kijk maar naar een hondenroedel, alleen de “wanna-be-alfa’s lopen te imponeren.

      Open inrichting lijkt meer te kloppen

     • Wat een ontzettende vieze psychopaat ben jij! Ga gauw naar Klaus Saab om zijn dikke vette lul af te zuigen. Misschien mag je nu nog niet maar in de toekomst ga jij dit doen. Veel plezier met inslikken mafkees.

  • Toen de Khazaren in plusminus 1013 door de tsaar Rusland uitgetrapt werden omdat zij toen al deden wat zij nu wereldwijd doen (moorden, stelen, indentiteitsfraude om er maar een paar op te noemen) hebben zij een eeuwige wraak tegen Rusland gezworen die o.a. toe geleid heeft tot de revolutie met zo’n 100 miljoen dode Russen (Stalin). Ik vind best dat Rusland een paar kernbommetjes op dat perfide Engeland (London city) en Amerika (Washington) mag flikkeren om ze de Babylonische grappenmakerijen af te leren.

  • Ik vertrouw in deze op Poetin. Zowel Poetin als Trump zijn nooit zelf een oorlog begonnen.Laten zich ook niet zomaar provoceren, lijkt mij.

 2. Wat dacht je van helemaal niet Dux!
  Het afvuren van een dergelijke raket zal vele landen
  trickeren en nerveus maken!
  Met alle gevolgen van dien.
  En wat die rus zegt zijn zeer gevaarlijke praatjes van een dwaas.

 3. Waarschuwings shot in de vorm van een atoom bommetje… Tja, op zich, als de schade laag is, misschien wel het enige wat nog een echte allesvernietigende kernoorlog kan tegenhouden. Mocht die hypersonische raket inderdaad doel treffen en de Amerikaanse luchtafweer deze niet kan onderscheppen terwijl deze van te voren zal zijn aangekondigd is dat een duidelijk signaal van “don’t fuck with us”. Overigens ook een unieke kans voor Rusland om het spul ’n keer in het echt te testen.

 4. Begrijpelijk dat deze man zo een boze opmerking maakt. Helaas zal dit het einde voor ons allen zijn. Rusland en haar bevolking wordt al jaren gedemoniseerd en respektloos behandeld. Geen wonder dat zulke haat naar boven komt. Ga zelf eens naar Rusland en je zult ervaren hoe fijn en vredelievend de mensen daar zijn. We moeten vriendachap sl sluiten en elkaar met respekt en vertrouwen behandelen. Je zult zien dat we fijn samen kunnen leven. Helaas kunnen onze regeringen dat niet. We zullen het zelf moeten doen. Wij gewone mensen moeten met elkaar in contact komen en zelf onze zaakjes regelen.

  • Eddy: Wij gewone mensen moeten met elkaar in contact komen en zelf onze zaakjes regelen. Goed gezien Eddy! Bij de wappies, die geregeld koffiedrinken op het Museumplein gaat het de goede kant op. Er zijn nu eenmaal wappies en oelewappers. De oelewappers zijn veelal duidelijk herkenbaar aan de Nassau-blauwe uniformen; behalve ze als sadistische Romeo’s vermomd zijn en het gezicht gluiperig bedekt is met het verplichte koelie-kapje. Ik zal ze niet verder naar beneden halen; het zijn goede slaven.

 5. Amerika en de navo wil mensen opruimen en aangezien ze dat niet klaar krijgen met de vaccinaties proberen ze een oorlog te creëren
  Zie wat er over is van Irak en Syrië
  Land ligt overhoop en dit gaat ook hier gebeuren

 6. de russen hebben teveel olie gas diamanten enz . dat kost die wallstreet miljardairs teveel poen ,daarom
  moeten ze gedrukt worden . laat de EU liever rusland als gelijke beschouwen. maar dat Brussel bestuur zit ook te dik in de aandelen.

 7. Ik snap niet dat Putin niet een klein clubje ingenieurs en commando’s kan aansturen om Biden of een andere politieke pino op te halen en op Russische bodem voor de camera te zetten. Val in het klein aan, haal de topspelers uit het veld. Stop met het spelen met groot oorlogsmaterieel.

 8. Is het geen Covid-19 met al zijn wonderbaarlijke varianten, dan is het wel een kernoorlog. LoL! Nou, mijn zegen hebben ze. Vergeet niet de rest van de planeet te bombarderen, dan hebben we het maar gehad! Al dat geblaf over een kernoorlog, geen woorden maar daden!

  https://youtu.be/aHY2a145p0Y

  *gaap*

  • Ach dan hoeven geen pandemie te blijven aanhouden omdat de wereld dan met miljarden doden in een klap ontvolkt wordt door een atoom oorlog….. De pandemie die duurt al te lang en levert niet het beoogde resultaat op dat destijds in Parijs is afgesproken Macron die is er nog steeds mee bezig om de ongevaccineerden uit te roeien omdat hij vergeten is dat de afspraken in Parijs door andere partners al in de prullenbak is gedeponeerd!? Het geheel omvat niets anders dan dat de wereld de natuurlijke klimaat beheersing slachtoffers aan het eisen is,omdat de natuur sterker is dan de mens die denkt dat die onsterfelijk gemaakt kan worden door de farmaceutische industrie onder leiding van Bill Gates en CO die dan overblijven door niet deel te nemen aan de covid spuiten uitvindingen

 9. ‘In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.’
  Franklin D. Roosevelt (33e graad vrijmetselaar).

  Wie denkt dat de politici in VS en in Rusland – of in elke andere belangrijke mogendheid – elk hun eigen beleid bepalen, moet echt wakker worden.

 10. Ik zit te denken, nog even volhouden, en straks hebben we die 1000 jaar van Vrede die beloofd is in de bijbel. En de verlichting van Aquarius die beloofd is door de astrologie. En dat dan tezamen met het handjevol onbeschadigde en gelukkige overlevenden die het volgehouden hebben, ondanks alle druk van alle kanten. Groetjes vanuit mijn vaccinvrije, stralingsvrije, radioactiefvrije, sustainable green bunker onder de ijslaag van Antarctica. (Klop op de deur met het bord “Just Say No”.)

  • Ik denk als je ziet wat er allemaal naar buiten gaat komen, dat mensen inderdaad 1000 jaar lang NIET meer weg kunnen kijken. Te walgelijk om het nog een keer te laten gebeuren.

 11. Zoals martin armstrong economics het al 2 jaar aangeeft, als dit einde dit jaar niet weg is, heel die covid communisme , ik noem het COVMUNISME dan breekt in 23 /24 de wereldoorlog uit. Op zich niet erg want dat geeft fanatieke tegenstanders van kutrutte de kans hem te pakken zonder er ooit voor gestraft te worden.als je het zo bekijkt kan dan iedereen die nu fanatiek meedoet aan het wefhoereren dan gestraft worden……mooi vooruitzicht….gooi maar die bom, het liefst vandaag nog…

  • Zo’n EMP bom zou wel eens veel effectiever zijn, want als alle elektronica uitgeschakeld wordt in de wijde omgeving. Als de EMP bom op paar KM hoogte tot ontploffing komt van dat land. Dan kunnen ze heel Washington DC plat leggen. Dan Is de paniek nog veel groter onder de bevolking en dringt het door dat zij ook in de gevaren zone zitten en dat zij dan in het donker zitten voor lange tijd. Graag ook dat type bom boven Brussel en alle andere Europese hoofdsteden. Dan is het gepeupel over het corona ook ineens voorbij.

 12. Een nucleaire bom ‘per ongeluk’ buiten de USA laten ontploffen in internationale wateren die een tsunami veroorzaakt aan de kust. Denk wat er zou kunnen gebeuren met Amerikaanse kuststeden, zoals New York, als dit zou gebeuren in de Atlantische oceaan of bij ons als dit zou gebeuren in de Noordzee…
  Het zou een grote vergissing zijn van de Amerikaanse politieke kopstukken als ze denken dat ze hetzelfde kunnen doen met Rusland als met Irak. Het zullen weer de gewone burgers zijn die de prijs betalen.

  • Dat de gewone burgers de prijs betalen is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven.
   Zonder status, bijzonder waardevolle, betrouwbare connecties en voldoende geld delf je, als je geen ‘geluk’ hebt, het onderspit.

 13. De op één na machtigste natie op aarde, dat is geweest de Russische techniek is inmiddels de Amerikaanse ver voorbij geschoten.
  De Amerikaanse heerschappij is voorbij.

 14. Als ze er massaal mee gaan gooien hebben we geen covid/vacin probleem meer. En is effectiever in bevolking verminderen. Allemaal pluspunten toch.

  • Als ze er massaal mee gaan gooien heeft die zelfbenoemde elite ook weinig schone ruimte meer om zich uit te leven of ze moeten interesse hebben in een gebied gelijkwaardig aan Tsjernobyl ter grootte van deze planeet?
   Ik denk het niet, ze gaan echt niet minstens een halve eeuw in hun bunkers wachten.
   Hoewel de ‘waanzin’ nog lang de wereld niet uit is…

 15. Hoop dat ze hier op dit land ook een bom gooien zodat ikzelf maar ook al die andere malloten in dit land de pijp uitgaan. Mja waarschijnlijk overleeft Rutte en de rest van dat psychpatisch gespuis het wel in hun bunkertje. Ik wil NIET eens overleven met dit soort intrieste zelfverrijkende vieze pedofielen.

 16. Die Rus is van het type Barry Goldwater (jaren 60). Deze wou op zijn beurt de atoombom op Rusland gooien. Van zulke politici moeten we niets hebben. Zij hebben het intellect van een oerbewoner, hij die met knotsen zijn medemens zijn hersens insloeg. Als de Russen wat fatsoen hebben geven ze deze nitwit (Jevgeney Fjodorov op staande voet ontslag en spannen een proces tegen hem aan.

 17. Even een nuchtere vaststelling; Het blijkt dat oorlogszucht zich voordoet in alle lagen van de bevolking!
  “Wees zelf de verandering die je wenst voor de wereld”

 18. Volgens een bekend Rusland kenner en een hoge rang Amerikaanse officier is het leger van Rusland niet te vergelijken met voor Putin. Het leger is zo modern ingericht en goed opgeleid en hun bewapening is zo efficiënt en daadkrachtiger geworden dat het niet verstandig is om daar tegen een oorlog te beginnen. Er werd ook verteld dat de VS geen kans krijgt om militair veld hospitalen op te bouwen en of VS militaire slachtoffers mee terug te nemen. Met andere woorden er vallen heel veel militairen op het veld en kunnen worden genoteerd onder M.I.A. , Missing In Action. Het wordt oorlog in het voordeel van Rusland. Veel VS soldaten gaan niet meer terug naar huis. De aanvulling zal ook in de lucht worden aangevallen. Rusland gaat serieus en destructief aanpakken. De Amerikanen zijn nog nooit “thuis” aangevallen! Dus dat gaat ook een belangrijke rol spelen.

 19. De Heer Poetin heeftbal diverse malen een handreiking gedaan voor vriendschappelijke betrekkingen. Meermaals hebben wij dit op een laffe en arrogante manier geweigerd, dit ook nog ten koste van onze eigen ondernemers. Nu niet klagen dat de Russen boos worden, we hebben er zelf om gevraagd. Ik kom zelf vaak bij vrienden in Rusland en Belarus en weet hoe deze mensen zich voelen ten opzichte van ons. Geen wil deze oorlog. Nog steeds is een vriendschap op basis van openheid en respect mogelijk maar dan moeten we een nieuwe eerlijke regering plaatsen. Noem me nou geen wappie of Poetinknuffelaar, ik ben gewoon een realist.

 20. Jammer genoeg lijkt dit de “beste” oplossing, we worden door een oude demente man een kernoorlog in gerommeld !!
  Als je een beer blijft porren en treiteren bijt hij van zich af !

 21. Even uitzoeken waar die 13 bloedlijnen zich ondergronds verstoppen en meteen plat nuken die teringzooi.
  Denk dat t inmiddels wel tijd is.
  Het is erop of eronder!
  Hoeveel zielen moeten er nog opgeofferd worden?
  Dood gaan we toch wel..
  Gun het die satanistische pedo globalisten niet dat ze hun smerige praktijken botvieren op ons en onze kinderen. Daar ben ik blind bereid voor mijn leven voor op te offeren.

 22. Beste Mensen

  Hoe eerder hoe beter
  Is de Wereld uiteindelijk af van al dat geleuter en getreiter gepest door de Criminele Amerikanen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in