Dr. Francis Boyle werd maandag geïnterviewd door Owen Shroyer (Infowars.com) en deed verschillende belangrijke onthullingen (zie video hieronder). Weet ten eerste dat Dr. Boyle de auteur is van de internationale overeenkomst die onderzoek naar gain-of-function biowapens verbiedt, en die in de jaren ’80 door Reagan ondertekend is. En sinds die tijd heeft Dr. Boyle gestreden tegen de inspanningen van Tony Fauci, die onophoudelijk illegaal biowapenonderzoek heeft doorgedrukt, met de steun van zowel de Democraten als de Neocons, bericht Mike Adams.

In de uitzending van maandag met Shroyer verklaarde Dr. Boyle dat de corrupte regering van Amerika een “nazi-doodscultus” van biowapenwetenschappers en medewerkers leidt en sponsort, en hij noemde met name Fauci (NIAID), Collins (NIH) en Walensky (CDC) als degenen die vervolging verdienen wegens misdaden tegen de mensheid. Hij heeft eerder verklaard dat “duizenden” wetenschappers die aan “gain-of-function” onderzoek gewerkt hebben, vervolgd zouden moeten worden en tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld zouden moeten worden. (Dr. Boyle gelooft niet in de doodstraf.)

Verder bevestigde Dr. Boyle het decennialange bestaan van door de VS gebouwde biowapenlaboratoria in Oekraïne en besprak hij hoe de regering van de Verenigde Staten schuldig is aan het schenden van het wereldverdrag tegen de ontwikkeling van “gain-of-function”-wapens, terwijl zij werkt aan het omsingelen van Rusland met biowapenlaboratoria.

Wij hebben dit interview hier geplaatst via Brighteon.com (meer commentaar hieronder). Luister vanaf 30:30 als u de onthullingen wilt horen.

Overheidswebsites en -documenten geven openlijk toe dat er biowapenlaboratoria in Oekraïne zijn

Wat bij dit alles fascinerend is, is hoe de gaslighting mainstream media de (vergeetachtige) Amerikaanse massa nu vertelt dat er helemaal geen biowapenlaboratoria in Oekraïne zijn.

  Militair overzicht: De AFU doet een tegenaanval in Volchansk, regio Kharkiv (kaartupdate, video's)

Dat is natuurlijk een aperte leugen, en in letterlijk honderden openbaar toegankelijke online documenten wordt ingegaan op de operaties rond deze biowapenlaboratoria.

Eén zo’n document, ons doorgestuurd door een klokkenluiderbron, is getiteld:

DEFENSE THREAT REDUCTION AGENCY
BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT
HDTRA1-14-24-FRCWMD-BAA
Amendment 9
January 2019

Research and Development Directorate (RD)
Chief Scientist and Innovations Department (RD-ST)
Fundamental Research to Counter Weapons
of Mass Destruction (C-WMD)

Het originele document is beschikbaar op deze link van MSRDconsortium.org. Voor het geval het document gewist wordt, is het ook gespiegeld op deze link op de servers van Natural News.

In het document staat:

Het Cooperative Biological Engagement Program (CBEP), een onderdeel van het DoD Cooperative Threat Reduction (CTR) Program, erkent het gevaar voor de Amerikaanse en wereldwijde gezondheidsveiligheid dat uitgaat van het risico van uitbraken van gevaarlijke besmettelijke ziekten, ongeacht of die door de natuur of door de mens zijn veroorzaakt.

CBEP is geïnteresseerd in samenwerkingsverbanden op onderzoeksgebied met buitenlandse partners in een van de volgende regio’s: Landen van de voormalige Sovjet-Unie (FSU) (met name Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan en Oekraïne), Afrika (met inbegrip van, maar niet beperkt tot Kenia, Tanzania, Oeganda, Zuid-Afrika), Zuidoost-Azië (met inbegrip van, maar niet beperkt tot Cambodja, Indonesië, Laos, Maleisië, de Filippijnen, Thailand), en landen in het Midden-Oosten/Zuid-Azië (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, Afghanistan, Irak, India en Pakistan). CBEP moedigt indieners aan projecten te ontwikkelen in samenwerking met buitenlandse instellingen in landen die bij CBEP betrokken zijn.

Alvorens biowapens te bouwen, verklaart de deep state van de VS voor biologische oorlogsvoering eerst dat zij helemaal geen biowapens zullen bouwen

  Eerste sneeuw bereikt Oekraïne; Europa gaat een koude, donkere, (dodelijke) winter tegemoet

Merk op dat het document specifiek zegt dat het DoD zich richt op landen van de voormalige Sovjet-Unie, zoals Oekraïne, als aangewezen locaties voor zogenaamd “dreigingsverminderend” onderzoek. Dit is natuurlijk code-spraak voor het bouwen van biowapens. Wanneer in deze documenten beweerd wordt dat zij beslist geen biowapens zullen bouwen, dan bedoelen zij eigenlijk dat zij wel biowapens zullen bouwen, terwijl zij tegen de wereld liegen over wat zij eigenlijk aan het doen zijn.

Met andere woorden, de bezettende (onwettige) regering van de VS is al tientallen jaren een crimineel “hoofdkwartier” van biowapens, dat over de hele wereld illegale onderzoek- en ontwikkelingsoperaties voor biowapens uitvoert, en de hele mensheid bedreigt met dodelijke ziekteverwekkers, die werkelijk een verlengstuk zijn van de nazi-oorlogsmachine uit de jaren 1930.

In feite zijn het nazi-wetenschappers die de eerste voorlopers van deze technologie naar Amerika brachten in de dagen na de Tweede Wereldoorlog. Operatie Paperclip bracht feitelijke nazi-wetenschappers naar de VS om het raketontwikkelingsprogramma van de NASA te leiden, terwijl andere wetenschappers naar de VS werden gebracht om te werken aan farmacologie, bestrijdingsmiddelen en onderzoek in de chemische industrie. Het resultaat is dat Amerika’s biowapeninstituut letterlijk een verlengstuk is van nazi-oorlogswetenschappers, die nu de hele wereld bedreigen met hun waanzinnige wetenschappelijke depopulatiewapens.

Fauci is werkelijk een Josef Mengele, zo blijkt.

Dr. Boyle heeft in dit alles gelijk: de regering van de VS runt al minstens sinds de jaren ’80 een “nazi-doodscultus” van criminele ontwikkeling van biowapens. En tientallen van die laboratoria zijn in Oekraïne gebouwd, zoals onlangs door onderminister van Buitenlandse Zaken Nuland bevestigd is. Volgens de internationale verdragen betekent dit dat de VS en Oekraïne in strijd met het internationale recht hebben gehandeld, terwijl zij weigeren te stoppen met hun acties die de hele wereldbevolking in gevaar brengen.

  Heeft het Westen een toekomst?

Meer details vindt u in de gedetailleerde podcast van vandaag:


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Mike Adams: Massale dood op Holocaust level op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPas op voor de Ides van maart… Rusland verslagen en Poetin vermoord?
Volgend artikelToespraak Poetin over de aanhoudende grensschermutselingen met Oekraïne – “Russische soldaten zijn het laatste bastion tegen de Satanische Nieuwe Wereldorde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Iemand het woord “counter” niet begrepen? Zonder het geneesmiddel of nog beter het vaccin ertegen heb je niets aan een biowapen. Een broodje aap verhaal.
  Deze herfst een supercoronavariant, dat zal wel. Maar eerst een beetje zomeren.
  Natuurlijk kan deze Bulgaarse mystica gelijk krijgen
  https://www.republicworld.com/world-news/russia-ukraine-crisis/russia-would-become-lord-of-the-world-heres-what-baba-vanga-predicted-about-putin-articleshow.html
  Uiteraard kan ook het derde geheim van Fatima bewaarheid worden.
  Toch is de waarheid weer het eerste slachtoffer zoals in elke oorlog. En zijn altijd burgers tussen twee vuren degenen die ofwel vluchten, ofwel gedood of zwaargewond worden, ofwel ternauwernood overleven. “The Great Reset” op klassieke wijze zoals twee keer gebeurde in de twintigste eeuw: 14-18 en 40-45.
  En daarna een gouden tijd zoals de sixties toen de sky the limit ook al niet meer was waarna hun boeltje alwéér eens een reset nodig heeft.

 2. Amerika is een land van fascisten. De fasces staan links en rechts van het spreekgestoelte in de senaat en op nog veel meer plekken. Amerika is de militair-economische arm, die het Romeinse rijk van de grond probeert te krijgen rond de Middellandse Zee. Vandaar de Abraham akkoorden. Dat rijk keert terug en wordt wereldwijd, voor 3,5 jaar. Daarna wordt het vernietigd door Jezus Christus. Zie:
  https://youtu.be/0mdDoewBRcw
  Zeven jaar voor Hij op aarde terugkeert, neemt Jezus alle gelovigen op in de hemel:
  https://youtu.be/tZ9-2QJuta8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in