© Freepik

Nieuw onderzoek heeft bevestigd dat vrouwen die zich laten “vaccineren” tegen het coronavirus (Covid-19) als bijwerking een vertraagde menstruatie kunnen ervaren.

Andere mogelijke symptomen zijn onaangename of groter dan normale bloedingen, wat alleen maar aantoont dat de inhoud van deze prikken niet, zoals de media ten onrechte beweert, in de arm blijft, bericht Ethan Huff.

In sommige gevallen ontwikkelen vrouwen die in jaren geen enkele menstruatie hebben gehad, plotseling nieuwe menstruatiecycli, niet lang nadat zij met een Fauci griepprik zijn geprikt.

De Deccan Herald meldt dat dit vreemde fenomeen ongeveer een jaar geleden begon op te treden, rond de tijd dat Donald “vader van het vaccin” Trump voor het eerst zijn Operatie Warp Speed-injecties uitrolde.

  • Gevaccineerde vrouwen zien inderdaad een verschuiving in hun menstruatie na de injectie.
  • Doorgaans worden de menstruatiecycli van gevaccineerde vrouwen langer als gevolg van de injecties.

“Hun menstruaties, die gemiddeld ongeveer een dag later waren, werden niet echt vertraagd, en het effect was slechts tijdelijk, waarbij de duur van de cyclus binnen een of twee maanden terugkeerde naar normaal,” meldt Great Game India.

“Een menstruatiecyclus van 28 dagen die begint met 7 dagen bloeden, zou bijvoorbeeld nog steeds beginnen met een menstruatie van zeven dagen, maar de cyclus zou 29 dagen beslaan. De cyclus eindigt wanneer de volgende menstruatie begint, en in een maand of twee, zal het herstellen naar 28 dagen.”

Je laten prikken tegen covid maakt je niet gezonder

Vrouwen die kozen voor een dubbele dosis mRNA (messenger RNA) kuur in tegenstelling tot de enkele dosis virale vector kuur, bleken een langere vertraging te ervaren, zo bleek verder uit de studie.

  Volgens officiële cijfers van de Duitse regering zullen de volledig gevaccineerden tegen eind januari 2022 AIDS hebben ontwikkeld

Dr. Hugh Taylor, voorzitter van het departement obstetrie, gynaecologie en voortplantingswetenschappen aan de Yale School of Medicine zegt dat de bevindingen van het artikel tot de eerste behoren die “onbevestigde commentaren van vrouwen die verklaarden dat hun menstruatie scheef verliep na immunisatie met wetenschap staven,” om Great Game India te citeren.

“Het bevestigt dat er hier iets echt is,” zegt Taylor zelf.

Taylor voegt eraan toe dat de veranderingen bij zijn eigen patiënten hoe dan ook van voorbijgaande aard zijn en uiteindelijk weer normaal worden.

“Ik wil ervoor zorgen dat we mensen afhouden van die onware mythes die er bestaan over vruchtbaarheidseffecten,” zegt hij. “Een cyclus of twee waarin de menstruatie uitvalt, kan vervelend zijn, maar het is niet schadelijk op een medische manier.”

De gegevens voor de studie waren afkomstig van Natural Cycles, een bedrijf dat een vruchtbaarheid-volg-app heeft gemaakt. Gebruikers van deze app zijn over het algemeen blank en hoog opgeleid, wat volgens sommigen beperkingen met zich meebrengt voor wat betreft de toepassing ervan op een hele bevolking.

Natural Cycles-vrouwen zijn ook slanker dan de gemiddelde Amerikaanse vrouw en gebruiken geen hormonale voorbehoedsmiddelen, die beide van invloed kunnen zijn op de menstruatie.

Toch bieden de bevindingen inzicht in een fenomeen dat zich voor het eerst voordeed toen de “vaccins” werden geïntroduceerd, en dat pas echt is toegenomen nu honderden miljoenen injecties in de armen van vrouwen zijn terechtgekomen.

“Hoewel de lengte van de cyclus op bevolkingsniveau minder dan één dag verschilde, kan dat voor een individu, afhankelijk van zijn perspectief en waarvoor hij op de menstruatie rekent, van grote betekenis zijn,” zegt hoofdauteur van de studie Dr. Alison Edelman, een professor in de verloskunde en gynaecologie aan de Oregon Health & Science University in Portland.

  100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby's

“Misschien verwacht je een zwangerschap, maak je je misschien zorgen over een zwangerschap, misschien draag je een witte broek,” voegt ze eraan toe.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MILJOENEN sterven aan COVID-19 vaccins, maar de media vertellen u er niets overVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRussisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVO
Volgend artikelVirus of geen virus – Het vaccin is dodelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Al die zalvende teksten van de zogenaamde experts dat er niks raar is met de menstruatie aan de hand is zijn slechts een doekje voor het bloeden.

  2. Vriendin 2 dochters 18 en 20 jaar. Beide niet gevaxt. Gaan op vakantie met een groep vrienden die allemaal wél gevaxt zijn.
    Na thuiskomst gaan de beide! meisjes ontzettend! menstrueren!. Terwijl ze als anticonceptie een middel gebruiken waarbij niet gemenstrueerd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in