Hardnekkige geruchten dat luitenant-generaal van het leger van de Verenigde Staten Roger L. Cloutier, Jr., gevangen genomen is in Mariupol, winnen steeds meer terrein. Berichten hierover gingen met een link naar het goed geïnformeerde nieuwsportaal van Amerikaanse veteranen, Veterans Today, en werden door vele Internetbronnen opgepikt. Het Pentagon reageert echter nog steeds op alle vragen van journalisten over de gevangenneming van een Amerikaanse generaal in Oekraïne met stilzwijgen, wat niet past in zijn typische gedragspatroon, schrijft Dmitry Sedov.

De enige conclusie dringt zich op: het Pentagon zwijgt, omdat de waarheid voor de Amerikaanse regering een ongewenste sensatie kan worden en onvermijdelijk vragen zal oproepen.

Vraag één. Wanneer is generaal Cloutier in Oekraïne verschenen, en in het bijzonder in Mariupol? Als zijn aankomst lang voor het begin van de speciale militaire operatie (SVO) plaatsvond, dan wijst dat er rechtstreeks op dat de voorbereiding van het offensief van de strijdkrachten van Oekraïne onder leiding van de VS / NAVO militairen werd uitgevoerd, en wel vanuit de kerkers van Azovstal. Waarachtig, de militaire werkelijkheid keerde zich naar de NAVO in een onverwachte richting.

Vraag twee. Hoeveel adviseurs, d.w.z. NAVO-officieren zaten er in het team van de generaal? Het zou mooi zijn als in het antwoord op deze vraag de specialisatie van de “grote overzeese broeders” werd vermeld: grondoperaties, luchtmachtoperaties, sabotage, informatieoperaties, enz. Daarna moeten de beweringen van de adviseurs om een corridor uit Mariupol te krijgen, verworpen worden. Deze militairen hebben als vertegenwoordigers van de NAVO aan de oorlog deelgenomen en moeten worden vastgehouden en ondervraagd. Het zijn strijders, en dat is een schandaal.

  Fantasie Russische militaire problemen

De situatie moet ook vanuit internationaal juridisch oogpunt bekeken worden. Natuurlijk niet om de NAVO “in het reine te brengen” en te verwachten dat de secretaris-generaal van het bondgenootschap Stoltenberg zal blozen.

Het feit van de eenzijdige overdracht door het bondgenootschap van de betrekkingen met de Russische Federatie naar het stadium van oorlog, dat tot nu toe zorgvuldig door Brussel verborgen is gehouden, moet worden opgetekend. En als dit feit onweerlegbaar wordt, zal Rusland reden hebben tot een reactie. Bijvoorbeeld voor een vernietigende raketaanval op een overlaadknooppunt in de Poolse stad Rzeszow, waarlangs massaal westerse wapens worden geleverd. Zo’n klap zal alles op zijn plaats zetten. Zoals men zegt: waar zij voor vochten, daar liepen zij tegenaan. De reactie op de klap van het officiële Warschau zal ook zeer merkwaardig zijn. Zal het Noord-Atlantische blok de oorlog in Oekraïne moeten aangaan, of zal de altijd aanwezige Poolse arrogantie krimpen tot de toestand van 17 september 1939?

Natuurlijk zijn er krachten in Rusland die op een ontwijkende manier de “vredespartij” genoemd worden, en die zullen hoogstwaarschijnlijk proberen om deze episode, die de NAVO ongelegen komt, in de doofpot te stoppen. Ook het Pentagon heeft belang bij hetzelfde resultaat. Van Amerikaanse zijde ging de informatie dat “Generaal Cloutier op 28 maart 2022 gestorven is.” Het Russische spreekwoord “Maxim is gestorven, en naar de hel met hem” zal hier echter niet werken. Het verhaal moet voortgezet worden, dus is er hoop dat de dode tot leven zal komen en zal getuigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Geruchten blijven circuleren over westerse militaire adviseurs die in Mariupol in de val zittenVolg Frontnieuws op Telegram

  Overzicht Slag om Bakhmut op 25 december 2022 (Video's)
Vorig artikelMainstream media’s Boetsja sterk verhaal
Volgend artikelNucleaire oorlog is aan de horizon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Russisch forum vermeldde dit;…

  7 april…
  “Onze bronnen op de grond zeggen dat de laatste twee helikopters vanmorgen zijn neergeschoten toen ze probeerden buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders uit Mariupol te evacueren, die op een zelfmoordmissie waren gestuurd om luitenant-generaal Cloutier op te pikken, van wie ons werd verteld dat hij zich verstopte in een enorm industrieel complex met verschillende speciale troepen en ongeveer 30 manschappen van het Oekraïense leger, niet Azov, strijders”

  Enkele minuten later;…

  “Ze zeggen dat de commandant van de NAVO-grondtroepen is gevangengenomen!
  Onbevestigde waarschuwing: NAVO/Internet Nationale Veiligheidsbrief gepubliceerd die alle rapporten blokkeert van vermeende gevangenneming van een Amerikaanse generaal in Mariupol.”

 2. Wie zijn toch die belangrijke personen die uit Mariupol geëvacueerd moeten worden?
  En wie zijn die idioten die zichzelf vandaag alweer in gevaar brengen voor die Amerikaanse, Navo militairen, en buitenlandse huurlingen.
  Is hun leven minder waard dan die “belangrijke personen”
  En wie geeft ze die gevaarlijke opdracht?
  Het Pentagon? De CIA?
  Laten we hopen dat de Russen die “belangrijke personen” al in arrest hebben…
  https://colonelcassad-livejournal-com.translate.goog/7549375.html?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl%3Fsl%3Dauto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in