Leerkrachten hielden atoombom oefeningen op scholen in de jaren 50. Bukken en dekking zoeken, wegblijven van de ramen en niet naar de flits kijken!

De meesten van u zijn op de hoogte van de berichten in de massamedia sinds enkele maanden waarin werd gezegd: “Rusland is bezig troepen te verzamelen langs de grens van Oekraïne.” Wat in die berichten volledig ontbrak, is dat dit een reactie was op de massale aanwezigheid van bijna vijftig procent van het Oekraïense leger langs de grens van twee afgescheiden staten: Luhansk en Donetsk, schrijft Hal Turner.

 • Oekraïne blijft zich voorbereiden op aanval op Donetsk en Luhansk.
 • Amerikaanse F-16’s zijn gepositioneerd in Oekraïne zelf.
 • Amerikaanse F-15’s zijn gepositioneerd in Roemenië.
 • 1.000 M1A1 en M1A2 tanks zijn verscheept naar Roemenië/Griekenland.
 • Rusland heeft de NAVO om veiligheidsgaranties gevraagd, en is afgewezen.
 • VS/EU/NAVO hebben vorige week geprobeerd de regering van Kazachstan omver te werpen.
 • NAVO wijst Russische verzoek om veiligheidsgaranties opnieuw af; Rusland zegt deze “met andere middelen” (oorlog?) te zullen verkrijgen.
 • Rusland begint met luchttransport van “strategische voorraden” naar Doomsday Bunker op de berg Yamantau in de Oeral.
 • Russische vliegtuigen die anti-satelliet raketten kunnen lanceren worden door heel Rusland van brandstof voorzien en klaargemaakt.
 • Het Amerikaanse leger roept al de hele week actieve reservisten terug voor onmiddellijke uitzending naar Europa.

Deze twee staten in Oost-Oekraïne willen Oekraïne verlaten en zich bij Rusland aansluiten, maar de regering van Oekraïne staat dat niet toe.

De reden waarom die twee staten Oekraïne willen verlaten, is dat de VS en de Europese Unie (NAVO) in 2014 rellen en protesten in Oekraïne hebben aangewakkerd, die resulteerden in de omverwerping van hun president, Viktor Janoekovitsj.

Het begon allemaal jaren eerder toen de VS/EU Oekraïne probeerden “over te halen” om weg te gaan uit de Russische invloedssfeer, en in de invloedssfeer van Europa en de VS te komen. De VS/EU gaven miljarden uit via niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om Oekraïne “hulp” te bieden. De hulp ging naar burgers en groepen in Oekraïne, NIET naar de Oekraïense regering.

Na een aantal jaren van “hulp” benaderden de VS/EU de Oekraïense regering en zeiden: “Kijk, wij hebben jullie en jullie volk gesteund, wij zijn de toekomst voor Oekraïne. Jullie hebben echt geen toekomst als jullie trouw blijven aan Rusland, wij willen dat jullie officieel naar ons toe komen en onderdeel worden van de EU.”

De toenmalige president, Viktor Janoekovitsj, dacht erover na, sprak erover met zijn ministers, en ze besloten allemaal dat het beter zou zijn als Oekraïne trouw bleef aan Rusland. In feite zeiden ze tegen de EU en de VS: “Bedankt, maar nee bedankt.”

Wel, dat was gewoon niet wat de VS/EU wilden horen. Dus ze hebben protesten aangewakkerd, onrust onder de bevolking, rellen, sluipschutters, het in brand steken van regeringsgebouwen. Het begon snel en groot. Binnen enkele maanden werd de Oekraïense regering in feite door al deze protesten en rellen belegerd.

Toen het bloedvergieten te erg werd en het erop leek dat het land door al deze problemen zichzelf zou vernietigen, ontvluchtte Janoekovitsj het land en stortte de Oekraïense regering in.

Heel toevallig waren de VS en de EU daar om een handje te helpen … en steunden nieuwe regeringskandidaten die gunstig zouden zijn voor het Westen. Er werd een marionettenregering geïnstalleerd.

Iedereen in Oekraïne zag wat er gebeurde. Ze hebben het meegemaakt. En zij – zoals de meeste vrije mensen – vonden het niet leuk dat hun president, een man op wie ZIJ hadden gestemd, met geweld omver was geworpen. Ze wilden geen deel uitmaken van deze nieuwe marionettenregering.

Welnu, in het zuiden van Oekraïne ligt een schiereiland dat de Krim heet. Het ligt aan de Zwarte Zee. Er is daar een grote Russische marinebasis en die basis is van bijzonder belang voor Rusland omdat het de enige warmwaterhaven is die ze hebben in de koudste delen van de winter. Al hun andere havens bevriezen.

Het is dus in het belang van de nationale veiligheid van Rusland om die haven te behouden. De haven behouden met een nieuwe, marionettenregering in Oekraïne, was misschien niet mogelijk.

Dus maakte Rusland gebruik van het verdrag dat ze hadden met Oekraïne, om het aantal troepen dat het verdrag toestond, toe te voegen aan die haven. Ze verhoogden hun troepenaanwezigheid tot ongeveer 25.000.

Toen gingen ze van deur tot deur in de Krim en spraken met de mensen daar. Die bijna allemaal mensen zijn van Russische afkomst. Tot slechts 50 jaar geleden, toen de toenmalige secretaris-generaal van de Sovjet-Unie, Kruschev, de Krim aan Oekraïne schonk, was het immers een deel van Rusland geweest. Al meer dan 300 jaar werd het de “Russische Krim” genoemd. Ze vroegen de mensen op de Krim of ze zouden stemmen om terug te keren naar Rusland. De meesten stemden in.

Er werd een referendum gehouden om te vragen of de burgers van de Krim het land wilden teruggeven aan Rusland. Ongeveer 90% van de stemmen was “Ja”.

Na het referendum vaardigde de Russische Doema (hun versie van wat de Amerikanen kennen als het Congres) wetgeving uit waarbij de Krim weer bij Rusland werd gevoegd en de mensen daar allemaal het Russische staatsburgerschap zouden krijgen. Afgesproken, toch? Fout.

De EU en de VS weigerden de resultaten van het referendum te aanvaarden. De EU en de VS legden Rusland sancties op, noemden de Krim een “invasie” of een “annexatie” en eisten dat Rusland het land “teruggaf”. Dat zal nooit gebeuren.

Nadat de Krim kon terugkeren naar Rusland, wilden twee andere delen van Oekraïne, Luhansk en Donetsk, ook terugkeren naar Rusland. Maar Oekraïne stond dat niet toe en stuurde troepen om die twee afgescheiden staten over te nemen. Er volgden hevige gevechten tussen de milities van elke staat en het Oekraïense leger.

De gevechten duurden een paar jaar en plotseling verschenen er “Kleine Groene Mannen” in Luhansk en Donetsk. Het waren volledig getrainde, professionele soldaten, met volledige uitrusting, maar zonder insignes of vlaggen op hun uniformen.

Het werd snel duidelijk dat het in feite om troepen van het Russische leger ging, die waren gestuurd om de twee afgescheiden staten te helpen zich te verdedigen tegen overname door de Oekraïense marionettenregering in Kiev, de hoofdstad.

Meer dan 14.000 mensen kwamen in de gevechten om tussen het Oekraïense leger en de afgescheiden staten Luhansk en Donetsk.

Toen, in 2016, stopten alle problemen gewoon… Het was alsof iemand een schakelaar omdraaide. Die schakelaar was de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november 2016, waarbij Donald Trump won en Hillary Clinton verloor. Als bij toverslag hielden de meeste problemen in Oekraïne gewoon op.

Tijdens de vier jaar van de Trump-regering bleef het rustig in Oekraïne.

De Amerikaanse verkiezingen van november 2020 kwamen eraan en de Democraten in de VS stalen de verkiezingen door ongebreidelde en brutale verkiezingsfraude.

Toen Joe Biden werd beëdigd, begonnen de problemen in Oekraïne als bij toverslag opnieuw. Oekraïne begon meer en meer troepen en tanks te verzamelen in de buurt van Luhansk en Donetsk. Dus, in februari van dit jaar, begon Rusland troepen te verzamelen langs de Russische grens met Oekraïne. Rusland zou de Russischtalige bevolking in Luhansk en Donetsk beschermen.

  NAVO-chef bevestigt toetreding Oekraïne

Als bij toverslag, begon de westerse massamedia te praten over “Russische agressie.” Rusland, beweerden ze, was troepen aan het verzamelen. Ze namen nooit de moeite te vermelden dat het een reactie was op de massale aanwezigheid van Oekraïense troepen. Rusland, beweerden ze, was een “bedreiging.” Ze vermeldden nooit wat Oekraïne van plan was te doen: Luhansk en Donetsk met geweld innemen om te voorkomen dat ze zouden vertrekken.

Het werd een tijdje hachelijk en toen verplaatste Rusland een deel van (maar niet alle) troepen van het grensgebied met Oekraïne naar elders. De zaken kwamen tot rust.

HET PLAN ONTHULD

Het werd eindelijk publiekelijk bekend dat de VS en de EU, via de NAVO, Amerikaanse raket “defensie” wilden plaatsen op het grondgebied van Oekraïne. Dit was al die tijd hun plan geweest… al sinds de omverwerping van Janoekovitsj.

Ze willen Amerikaanse hogesnelheidsraketten in Oekraïne plaatsen omdat die raketten op die plaats in slechts 5 minuten naar Moskou vliegen en 7 minuten naar de strategische kernraketsilo’s van Rusland. De vluchttijd zou betekenen dat Rusland niet in staat zou zijn zich op tijd te verdedigen; een bedreiging die de Russen zeer serieus nemen en waarvan zij publiekelijk hebben verklaard dat zij die niet zullen toestaan.

Dit doet de mensen zich misschien herinneren als “De Cubaanse Raketcrisis” in het begin van de jaren zestig. In die tijd ontvingen Amerikaanse militaire spionagevliegtuigen foto’s van kernraketten voor de middellange en de middellange afstand van de toenmalige Sovjet-Unie die op lanceerplaatsen in Cuba in elkaar werden gezet. Het leger waarschuwde toenmalig president John F. Kennedy.

Kennedy vroeg zijn generaals hoe lang het zou duren voordat raketten vanuit Cuba Washington DC zouden bereiken. Ze antwoordden “5 minuten.” Toen voegden zij er informatie aan toe dat de andere raketten, de Intermediate raketten met een groter bereik, bijna alle andere steden in de VS binnen ongeveer 7-10 minuten zouden kunnen bereiken, en dat als er een First Strike zou worden uitgevoerd, de VS ongeveer tachtig procent van zijn bevolking bij de eerste aanval zou verliezen.

President Kennedy besloot toen meteen dat die raketten weg moesten. Of de Sovjet-Unie moest ze weghalen, of de VS zou Cuba binnenvallen en de raketten vernietigen.

Het bleek dat de Sovjets die raketten daar hadden neergezet OMDAT… de VS Jupiter-raketten, die de Sovjet-Unie binnen 5 minuten konden raken, in Turkije hadden geplaatst. Dus de Sovjets, die vreesden dat zij met een First Strike zouden worden aangevallen, reageerden door hun eigen raketten op Cuba te plaatsen, met 5 minuten aanvalstijd op de VS.

Dertien dagen lang balanceerde de wereld op de rand van een echte kernoorlog. Want zodra de Sovjet-Unie erachter kwam dat de VS van de raketten op Cuba afwisten en zouden aanvallen, hadden de Sovjets een keuze: Gebruik ze of verlies ze.

Godzijdank waren er aan beide kanten mensen van goede wil, en de raketten werden door de Sovjet-Unie verwijderd.

Godzijdank waren er aan beide kanten mensen van goede wil, en de raketten werden door de Sovjet-Unie verwijderd. Het bericht van deze verwijdering kwam via de korte golf radio-uitzending van Radio Moskou en werd later bevestigd via telegram tussen Rusland en de VS. Maar gedurende ongeveer acht uur wist niemand of de Sovjets ze zouden gebruiken. De wereld was letterlijk acht uur verwijderd van een totale nucleaire oorlog.

Nu, vijftig jaar later, doet de VS hetzelfde met Rusland. Ze willen onze raketten binnen vijf minuten afstand van Rusland plaatsen en president Vladimir Poetin zal dat, net als voormalig president John F. Kennedy, niet toestaan. Dat kan gewoon niet.

Geen redelijk mens kan het hem kwalijk nemen. Want het akelige geheimpje van die Amerikaanse “defensieve” raketten die ze in Oekraïne willen plaatsen, is dat de raketkoppen in minder dan een uur verwisseld kunnen worden, waardoor ze veranderen van defensieve raketten met conventionele raketkoppen in offensieve raketten met kernkoppen, en niemand zou weten dat de kernkoppen verwisseld zijn.

De Russen zouden dan aangevallen kunnen worden, en ontmanteld van hun hoofdstad en hun defensieve nucleaire raketsilo’s, en weerloos achtergelaten worden, alles binnen tien minuten.

Rusland zal op geen enkele manier achterover leunen en dit laten gebeuren. Dat kunnen ze niet. Het is voor hen een kwestie van overleven.

RUSLAND STELT VEILIGHEIDSGARANTIES VOOR

Twee weken geleden hebben de Russen dus een voorstel gedaan voor wettelijk afdwingbare veiligheidsgaranties die zij van de VS/EU (NAVO) willen. Rusland wijst erop dat de NAVO zich sinds de val van de Sovjet-Unie heeft uitgebreid en uitgebreid, en dat de NAVO nu letterlijk op de stoep van Rusland in Oekraïne is komen te staan. Rusland zegt: “We kunnen ons nergens anders meer terugtrekken.”

Ze hebben twee keer een voorstel gedaan. De eerste ging naar de NAVO en binnen acht uur wees NAVO-baas Jens Stoltenberg ze van de hand door simpelweg “nee” te zeggen. “Rusland krijgt niet de garanties die het wil’, zei hij.

Drie of vier dagen later deed Rusland dezelfde voorstellen, maar deze keer liet het ze door de officiële diplomatieke staf overhandigen aan de leiders van elk NAVO-land. In dat tweede voorstel maakte Rusland duidelijk dat zij veiligheidsgaranties MOESTEN hebben en als zij dat niet langs diplomatieke weg kunnen bereiken, dan zullen zij dat “met andere middelen” doen.

De meeste rationele mensen verstaan onder “andere middelen”, oorlog.

De voorstellen lagen een paar weken ter tafel, en de NAVO stelde een vergaderdatum vast voor 10 januari. De twee partijen ontmoeten elkaar komende maandag in Brussel, België, op het NAVO-hoofdkwartier.

Alles goed, toch? FOUT.

Vier dagen geleden [05 januari 2022, red] doken er problemen op in… Kazachstan.

In bijna elke grote stad ontstonden plotseling protesten en rellen, waarbij tienduizenden de straat op gingen. Maar terwijl ze probeerden te beweren dat dit burgerprotesten waren tegen een regering die de brandstofprijzen verhoogde, doken er videobeelden op van particuliere auto’s die bij deze protesten stopten, de kofferbak openmaakten en er tientallen … machinegeweren tevoorschijn kwamen!

Het Westen (VS/EU/NAVO) was in Kazachstan aan het doen wat ze in 2014 in Oekraïne deden. Ze proberen de regering van Kazachstan met geweld omver te werpen en ook daar een marionettenregering te installeren.

Waarom? Een kaart vertelt het verhaal:

Kazachstan grenst aan Rusland. Ze delen zelfs “de langste landsgrens ter wereld.” Oh, en de Russische ruimte lanceer faciliteiten, zijn in Kazachstan. Dus de locatie van Kazachstan, en Ruslands ruimtecapaciteiten, staan op het spel als Kazachstan omver wordt geworpen.

  Massale Russische bombardementen in Oekraïne gericht op het vernietigen van westerse wapens en F-16's (Video's)

Geografisch gezien, als Kazachstan valt en er een regering wordt geïnstalleerd die gunstig is voor de NAVO, kunnen Amerikaanse raketten daarheen gaan en nog steeds slechts een korte vluchttijd hebben van ongeveer 7 minuten naar Moskou en ongeveer 10 minuten naar de nucleaire raketsilo’s van Rusland.

Het Westen geeft Rusland niet alleen GEEN veiligheidsgaranties, het probeert ook actief de situatie van Rusland te verslechteren door Kazachstan over te nemen.

Deze keer heeft Rusland niet gewacht met handelen, zoals het deed toen het in Oekraïne misging. Toen de president van Kazachstan deze keer om hulp vroeg, had Rusland slechts dertig minuten nodig om zijn goedkeuring te hechten aan het sturen van troepen naar Kazachstan om die regering bij te staan.

Rusland en andere leden van de Organisatie voor het Verdrag inzake Collectieve Veiligheid (CTSO) stuurden onmiddellijk troepen. Wat troffen zij aan? Alleen al in Almaty, Kazachstan, arresteerden zij twintigduizend (20.000) mannen met machinegeweren, handgranaten en raketgranaten!

Welke “grass-roots” protesten heb JIJ ooit gezien waar de demonstranten gewapend met machinegeweren, granaten, en raketwerpers kwamen? Dit was de VS/EU/NAVO die het weer deden, net als in Oekraïne. Wil je bewijs?

— INGEVOEGDE UPDATE SECTIE 5:52 PM EST –

Bewijs:

04/03/2021 (4 april, 2021)
VS wijzen 1,5 miljoen dollar toe voor “behoud van mensenrechten in Kazachstan”.

19/04/2021 (19 april, 2021)
Amerikaanse ambassade in Kazachstan begint officiële “aanbesteding” om “bereidwillige organisaties” te vinden om geld te verdelen.

22.04.2021 (22 april 2021)
VS wijzen opnieuw geld toe om “het medialandschap in Kazachstan te versterken”.

20.05.2021 (20 mei 2021)
De VS stelt geld ter beschikking ten bedrage van 240 miljoen USD voor de opbouw van militaire bases in 20 landen, waaronder Kazachstan, Oezbekistan, Tadzjikistan en Turkmenistan (of de regeringen van die landen daar ooit mee hebben ingestemd?).

Dus, zoals je hierboven kunt zien, toen Rusland zijn troepen in februari-maart begon te verplaatsen naar de grens met Oekraïne, en het Westen zich realiseerde dat het een gevecht om Oekraïne zou krijgen, hergroepeerde het Westen (d.w.z. het Amerikaanse Congres) zich en begon met geld te smijten naar Kazachstan. Ze besloten DAN, in maart, dat ze Kazachstan gingen destabiliseren, en in april begonnen ze openlijk geld uit te trekken om dat voor elkaar te krijgen.

Maar wacht. …er is nog meer!

16 december 2021
De Amerikaanse ambassade in Kazachstan geeft een reiswaarschuwing af voor grote Kazachstaanse steden vanwege “komende demonstraties en waarschuwt voor mogelijke rellen en massa-arrestaties.”

Bron:
[https://kz.usembassy.gov/demonstration-alert121521/]

Nou, nou, nou. Dat is nog eens een magische kristallen bol die de Amerikaanse ambassade in Kazachstan heeft. Ze gaven reiswaarschuwingen af voor demonstraties en massale rellen drie volle weken VOORDAT er ook maar enig teken was van zulke dingen. Goh, ik vraag me af hoe ze dat hadden kunnen weten? Misschien omdat ZIJ HET ZELF allemaal aan het regelen waren?

— EINDE INGEVOEGDE UPDATE VAN 5:52 PM EST —

Met die opstand in Kazachstan, kreeg Rusland zijn antwoord van het Westen. Er komen geen veiligheidsgaranties, en de NAVO zal Rusland blijven omsingelen.

Nadat troepen van CTSO-landen de opstand in Kazachstan in feite tot staan brachten, en het duidelijk werd dat de VS/EU/NAVO betrapt waren op het aanwakkeren van een nieuw Oekraïne, kwam Jens Stoltenberg van de NAVO gisteren [8 januari 2022, red] in het openbaar met de boodschap aan Rusland: “Nee. Er komen geen veiligheidsgaranties.”

Dus de NAVO (de VS en de EU) kiezen opzettelijk voor oorlog. Ze lokken opzettelijk een oorlog met Rusland uit. Daar is geen twijfel over mogelijk.

Blijkbaar denkt de NAVO dat ze zo’n oorlog kunnen winnen.

Blijkbaar denken ze dat Rusland in zo’n situatie geen kernwapens “zou durven” gebruiken.

Ik denk dat de NAVO het mis heeft. Ik denk niet alleen dat Rusland kernwapens ZAL durven te gebruiken om zichzelf te beschermen, ik denk dat Rusland nu gedwongen is ze als EERSTE te gebruiken!

Bij het schrijven van dit artikel op zaterdag 8 januari zijn we slechts twee dagen verwijderd van de ontmoeting in Brussel tussen de VS en Rusland, op het hoofdkwartier van de NAVO. Ik verwacht dat die ontmoeting helemaal niet goed zal verlopen.

De Russen hebben al aangegeven dat als de vergadering de punten op de agenda van de veiligheidsgaranties niet behandelt, of probeert de onderwerpen te vertroebelen met irrelevante punten, Rusland de vergadering nutteloos zal verklaren en zal weglopen.

Op dat moment zal Rusland geen andere keuze hebben dan “met andere middelen” voor zijn veiligheid te zorgen.

Wat dat precies inhoudt, is nog maar de vraag. Niemand weet het.

Zouden ze weer Russische kernraketten op Cuba plaatsen? Misschien.

Zouden ze kernraketten kunnen plaatsen in Kaliningrad, een klein stukje land tussen Litouwen en Polen dat nog steeds “Rusland” is? Dan kunnen kernwapens in vijf minuten naar alle Europese hoofdsteden vliegen. Misschien.

Of zou Rusland iets anders kunnen doen? Ziet Rusland het teken aan de wand, en weet het dat de NAVO nooit zal stoppen, en lanceert het misschien zijn nieuwe anti-satellietwapens om de GPS- en communicatiesatellieten van de NAVO uit te schakelen? Ik denk dat dit ZEER MOGELIJK is.

Niemand behalve regeringen zouden het weten – althans in het begin – als Rusland satellieten uitschakelt. Zouden mensen op de grond in Europa simpelweg zien dat hun GPS niet werkt. Alleen regeringen zouden onmiddellijk weten wat er is gebeurd.

Het volgende dat Rusland zou kunnen doen, is iets waar de gemiddelde Amerikaan op kan letten: Aanvallen op Amerikaanse over-de-horizon radar sites.

Er zijn VIJF (5) over-de-horizon radarsites, vier in Noord Amerika, drie in de VS, één op Groenland en de laatste in het VK. Het zijn:

Cape Cod, MA

Beale AFB, Californië

Clear Air Force Base, Alaska,

een vierde in Groenland op Thule Air Force Base en een vijfde op Flyingdales Air Base in het Verenigd Koninkrijk.

Onderstaande kaart toont de locaties van de bases en het gebied dat door hun over-the-horizon-radars wordt bestreken:

Van al deze plaatsen is Cape Cod de meest waarschijnlijke om geraakt te worden. Het beschermt de oostkust van de VS, en als dat buiten werking wordt gesteld, zet dat de deur open voor raketten van onderzeeërs die vanuit de Atlantische Oceaan binnenkomen. Ze zouden zo blind als een vleermuis en zo doof als een paal zijn zonder het Cape Cod radarstation.

Eén enkele raket zou het gigantische radargebouw kunnen raken en het uitschakelen. Hier is hoe de faciliteit eruit ziet:

Met dit soort radarstations kunnen ze letterlijk over-de-horizon kijken en krijgen ze MEERDERE minuten van tevoren te horen dat ze worden aangevallen. Zonder deze specifieke radarstations zouden ze minder dan vijf minuten van tevoren gewaarschuwd worden dat er raketten in aantocht zijn.

Als u berichten hoort dat er iets is gebeurd op een of alle van deze specifieke radarstations, is dat uw bevestiging dat de Derde Wereldoorlog al is begonnen en dat er kernraketten in aantocht zijn.

  Duitsland en de EU hebben een oorlogsverklaring overhandigd gekregen

Deze radars zouden moeten worden uitgeschakeld kort voordat Russische raketten uit hun silo’s of uit hun onderzeeërs voor onze kusten komen.

Onder normale omstandigheden zouden Amerikaanse satellieten raketlanceringen opmerken. De hitte van de raketmotoren is zeer goed zichtbaar voor deze satellieten. Na detectie van een raketlancering door een satelliet, zouden ze vervolgens naar hun radar gaan om de raketten te bevestigen en te volgen.

Als Rusland Amerikaanse satellieten uitschakelt, zoals ze nu hebben bewezen te kunnen, zullen ze niet weten of er een lancering heeft plaatsgevonden.

Volgens inlichtingen die ik gisteravond heb gekregen, worden alle Russische MiG-vliegtuigen die in staat zijn anti-satellietraketten te lanceren, nu in Rusland van brandstof voorzien en vliegklaar gemaakt.

Als Amerikaanse satellieten weg zijn, kunnen ze alleen nog op onze radar vertrouwen. Als deze radar wordt uitgeschakeld, dan heb je de bevestiging dat er al een aanval aan de gang is en de kernwapens al onderweg zijn. Er zou geen enkele andere reden zijn om de radar uit te schakelen, behalve om het volgen van de inkomende raketten te voorkomen.

Kernwapens die vanuit Rusland worden gelanceerd, arriveren in ongeveer 30 minuten, tenzij ze hun nieuwe Hyper-sonic gebruiken, die in ongeveer tien minuten arriveren. Kernwapens die gelanceerd worden vanaf Russische onderzeeërs op zee, arriveren in ongeveer 6 minuten.

Dus als je hoort van incidenten op één van deze radarstations, heb je letterlijk maar enkele minuten om te schuilen en het uit te zitten.

RUSLAND BEREIDT ZICH NU VOOR

Twee dagen geleden zijn zeven IL-76 vrachtvliegtuigen van de Russische luchtmacht opgestegen van een basis in Wit-Rusland. In eerste instantie werd gedacht dat ze op weg waren naar Kazachstan met troepen en uitrusting. Maar dat was niet zo.

Het toestel ging naar Mount Yamantau in het zuidelijke Oeralgebergte. Hier is een schaalbare kaart van het complex:

Op satellietbeelden is te zien dat de vliegtuigen lading lossen van een type dat het best omschreven kan worden als “Strategische Middelen.” Dat betekent dat het de laatste voorraden zijn die men zou verwachten in een Doomsday Bunker.

Sinds het Sovjettijdperk bouwt het leger in Rusland een enorme – gigantische – Doomsday bunkerstad, die de letterlijke grootte zou hebben van ongeveer Washington DC, diep onder de grond in die berg.

Het feit dat Rusland nu “strategische voorraden” naar die Doomsday Bunker vliegt, bewijst dat ze verwachten die spoedig te gebruiken.

Velen zullen terugvallen op het oude – en niet langer geldige – concept van “Mutual Assured Destruction” (MAD) en je vertellen dat Rusland op geen enkele manier een nucleaire aanval op Amerika zou uitvoeren omdat dat zou betekenen dat zij ook vernietigd zouden worden.

Dat is niet meer waar.

Rusland heeft hypersonische raketten. Amerika niet.

Hun hypersonische raketten kunnen worden gelanceerd en Amerika raken voordat het bevel voor Amerikaanse raketten om te lanceren ze ooit uit hun silo’s heeft gehaald. Russische raketten kunnen Amerika raken voordat de Amerikaanse gelanceerd zijn.

Rusland heeft het S-500 luchtverdedigingssysteem. Amerika niet.

De S-500, en zijn gloednieuwe incarnatie, de S-550, kan Amerikaanse inkomende kernwapens uitschakelen. Misschien niet allemaal, maar wel genoeg voor de Russen om te overleven.

Amerika heeft geen betrouwbare raketverdediging, ondanks dat ze er tientallen jaren miljarden in hebben gestoken. In feite is de som van hun raketafweer, veertig (40) raket-onderscheppingsraketten. Sommige in Alaska en andere op de Vandenberg luchtmachtbasis in Californië. Wat kunnen veertig onderscheppingsraketten in godsnaam uitrichten tegen een volledige eerste aanval?

Rusland heeft speciaal gebouwde schuilkelders vol met voedsel, water, medicijnen, gereedschap. Amerika niet.

Vorig jaar hield Rusland een speciale, vooraf aangekondigde, schuilkelderoefening met de burgerbevolking. Ze slaagden erin om Veertig Miljoen burgers in het hele land, zeer snel, in schuilkelders te brengen. De VS en de NAVO hebben dergelijke schuilkelders niet en houden geen dergelijke oefeningen met de burgerbevolking. Onze mensen worden in de open lucht achtergelaten, om voor zichzelf te zorgen.

Deze ongemakkelijke feiten halen het “wederzijds” uit wederzijds verzekerde vernietiging.

De Russen kunnen overleven. Voor ons… ziet het er helemaal niet goed uit.

We zullen een goede indicatie krijgen van hoe het zal gaan als de ontmoeting tussen de VS en Rusland maandag [10 januari 2022, red.]begint.

Brussel, België ligt 6 uur voor op New York City tijd. Dus tegen de tijd dat de meesten van ons maandag opstaan voor het werk, zijn de vergaderingen al aan de gang… of, God verhoede… weggelopen.

UPDATE 6:24 PM EST –

De VS heeft gesproken over het verschepen van Stinger-raketten naar Oekraïne. Een vertegenwoordiger van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft naar verluidt gezegd dat de Biden-regering de dodelijke wapens via een derde partij, zoals Estland, naar Oekraïne zou kunnen sturen, waardoor de huidige oorlogsvoorbereidingen in Oekraïne zouden escaleren.

MEER:

Berichten dat medewerkers van het Amerikaanse consulaat-generaal in Almaty, samen met familieleden, Kazachstan hebben verlaten. (HT Opmerking: Als ze met dit alles niets te maken hebben, waarom vluchten ze dan?)

FLASH TRAFFIC – URGENT

7:45 PM EST –

De situatie heeft zojuist de meest dramatische wending genomen die je je kunt voorstellen. Zowel de president als de vice-president van de Verenigde Staten zijn stilletjes naar AREA 51 in Nevada gevlogen, ongeveer 80 mijl ten noordwesten van Las Vegas, voor een persoonlijke briefing en demonstratie van de meest geavanceerde, en meest geheime, “inzetbare” militaire wapens van de Verenigde Staten.

Air Force One is nu weer in de lucht na het verlaten van Area-51.

WE WETEN NIET OF BIDEN OF HARRIS ECHT OP EEN VAN DEZE VLIEGTUIGEN ZIJN, of dat ze nu veilig zijn weggestopt in een bunker onder Area 51. En aangezien Biden een draagbaar geluidstoneel heeft gebruikt om de perskamer van het Witte Huis na te bootsen, kan hij het gewoon blijven gebruiken… van waar hij ook mag zijn!

Dit lijkt erop te wijzen dat de Verenigde Staten in feite op weg zijn naar een echte grote oorlog met Rusland en dat onze meest geavanceerde en geheime wapens zullen worden ingezet.

Ik heb GEEN specifieke, geloofwaardige, “inside” informatie die erop wijst dat we oorlog gaan voeren, maar het lijkt er voor mij wel op. Dit bezoek van zowel de President als de Vice President, is ongekend.

Ik raad u ten zeerste aan u voor te bereiden op een daadwerkelijke oorlog. Ik vermoed dat we hier in de VS getroffen zullen worden.


Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruikenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRobert F. Kennedy ‘must see’ interview over Fauci, Big Pharma, politiek en de pandemie (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikelHilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt “onderliggende ziekten” voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Rusland heeft ruimte voor volkstuintjes en een bevolking die ze nog weten te gebruiken. Hier in Nederland wordt het hongerwinter 2.0
  Oorlog met Rusland betekent geen eten, geen verwarming, geen electriciteit. 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde.

  Gelukkig kan rutte aanschuiven aan de feesttafel van klaus barbie (schwab). Is er toch iemand die dan nog kan lachen.

  • Helemaal mee eens!
   In Rusland gaat het hartstikke goed. Juist door de volkstuintjes.
   En wij sturen aan op een kunstmatige hongersnood. ( Weet je nog…oogsten die verplicht vernietigd moeten worden…)
   Gebrek aan gas….maar Duitsland krijgt nog steeds ONS gas. Wegens eerdere afspraken…
   Er zit nu nog genoeg onder de grond voor NEderland. Denk hier maar even over na…

 2. Hier in NL moet zsm een totaal andere regering geïnstalleerd worden en per direct moet NEXIT uitgevoerd worden. Daarmee alle Nederlandse militairen terughalen naar eigen bodem en ophouden met buitenlandse bemoeienis. Een voorbeeld stellen, ik weet zeker dat er meer landen zullen volgen. Laat Amerika maar fijn de tyfus krijgen met dat hele Brusselse zootje psychopaten erbij. En uiteraard goede banden onderhouden met Rusland, maar NIET op militair gebied anderen gaan steunen. Laat ze het maar fijn zelf allemaal uitzoeken.

 3. Rusland heeft de antartic treaty getekend, doet ook aan geoengineering, doet fanatiek mee met de covid plandamic hoax, de new world order, enzovoort. Ook Putin is een pupil van de jood Henri (Heinz) Kissinger, het regime is net als onder andere de VS onder invloed van de extreem criminele joodse chabbad lubavitch cult en Rusland is sinds de bolsjewiekse revolutie, dat een vanuit New York joods georkestreerde slachting was onder Russische christenen, een communistisch land dat een twee- eenheid is met Israël.
  Zou het kunnen dat de oorlogsdreiging een zoveelste hoax is, een afleider om mensen in voortdurende angst te houden ? En zijn kernwapens ook een leugen (brandbommen?), net als de CSI beelden van ruimte-technologieën zoals de mars lander en de permanente ruimtebemanning ? Laten we ons niet gek maken maar altijd the big picture proberen te zien. Waarom zouden de joodse bankiers eerst investeren in de belt and road initiative, 5G en smart cities om het vervolgens te vernietigen ?

 4. Nog erger: volgens div voorspellingen mbt WW3, teruggaand tot 1850, zouden de Russen en Chinezen(?) Dld binnenvallen in de vroege zomer, niet alleen wordt er heftig gemoordt, maar ook “kastjes” in de Noordzee afgeworpen waardoor een enorme tsunami niet alleen een deel vd Engelse krijtrotsen zal doen instorten, maar ook Londen en heel zuid Engeland totaal onderwater zetten, en ook NL, Denemarken, Zweden, Noorwegen België delen v Frankrijk, en Noord Duitsland tot onder Berlijn. Dus alle west Europese kusten en laagland. Slimme strategie die veel landen zal uitschakelen, en na de val vd muur, inderdaad een vd Russische strategieën bleek te zijn in geval v oorlog met het westen…. Zoals Edgar Casey zei, Europa zal in een oogwenk veranderen.
  Tip; rondom München en onder de Donau komen “ze” niet en is ’t relatief veilig. Zuid Europa is niet veilig, veel gevechten en invasie van moslimtroepen..
  Aldus de vele profetieën van div. zieners..

  • Volgens Anastasia zijn die `zieners`de duisteren( de priesters) die de mensheid proberen te misleiden.. EN angst te zaaien.
   Luister niet naar ze. Hoe meer je er in gelooft des te eerder zal zoiets gebeuren. Er gebeurt wat jij wil!! Als jij je concentreert op het goede, dan komt het goede!

 5. Mooi onderbouwd verhaal, interessant, ook dat van de onrust in Oekraine destijds veroorzaakt door de UN/EU e.d. en opnieuw dat in Kazagsthan.

 6. Als Europeaan wil ik uiteraard geen oorlog. Putin evenmin, neem ik aan.
  Wat ik in zijn plaats zou doen is het volgende.
  Op een zaterdag- of zondagochtend heel vroeg, zeg 4am, met precisiekruisrakketten het hoofdkwartier van de NATO in Brussel van de kaart vegen.
  Op dat tijdstip is er bijna niemand aanwezig, zodat er amper doden vallen, behoudens enkele beveiligers of mogelijk een vroege kuisploeg.
  Vervolgens zou ik meteen wereldkundig maken dat Rusland geen oorlog wil en niet voornemens is verdere actie te ondernemen. Dat het enige doel was het commandocentrum van NATO uit te schakelen maar dat er bewust voor gekozen was a) geen burgerslachtoffers te maken en b) zelfs geen militairen van NATO. Tevens zou ik me oprecht verontschuldigen voor een handvol slachtoffers (van G4 securitas…) die omgekomen zijn (datzijn er maximaal enkele tientallen) en zou ik hun nabestaanden (weduwen/wezen) zowel een eenmalige vergoeding van 1 miljoen dollar schenken per overledene alsook een maandelijkse uitkering van 2000 per nabestaande gedurende 25 jaar. Kinderen mogen ook gratis komen studeren aan een Russische universiteit.
  Het moet aan de hele wereld duidelijk zijn dat Rusland op deze manier een oorlog wilde voorkomen maar zelf zo min mogelijk slachtoffers wilde maken, en ZEKER geen burgerslachtoffers en dat de enkele te betreuren slachtoffers hun nabestaanden gecompenseerd zullen worden.
  Dat is hoe ik zou handelen als ik in Putin’s positie verkeerde.
  Maar ja, ik denk niet dat ie dagelijks deze site leest in de hoop advies van mij op te pikken…
  De toekomst zal er dus vast wel anders uitzien.

   • @Greet
    De slag om de publieke opinie is cruciaal.
    Als er in het hoodfkwartier 3000 militairen sterven kunnen de regeringsleiders in de NATO makkelijk verontwaardigd doen dat Rusland een oorlog begonnen is en dat terugslaan gerechtvaardigd is.
    Als evenwel alleen de infrastructuur vernield werd en er idealiter geen enkel slachtoffer viel, zelfs geen militair, dan krijgen de NATO leiders de oorlog die zij zouden willen starten veel moeilijker (mogelijk zelfs geheel niet) verkocht aan hun resp. publieke opinies.
    En als er amper enkele tientallen Belgen (bewakers van G4Securitas) omkomen, dan zal de animo bij de bevolking in NL, F, BRD, UK, US etc. om zich in een oorlog te storten totaal ontbreken. Zeker als Putin spijt betuigt voor die paar slachtoffers en hun nabestaanden royaal compenseert.
    Op een totaal NATO leger met in potentie enkele miljoenen manschappen, maken die 3000 slachtoffers die je bij de eerste aanval op het NATO hoofdkwartier kan maken niet veel uit.
    Maar voor de publieke opinie maakt het een WERELD van verschil.
    Als het doel is om verdere oorlog te voorkomen, lijkt mijn aanpak me de meest aangewezene.
    Putin is slim. Misschien doet ie het dus wel zo.
    Maar zoniet, dan zal hij het waarschijnlijk toch beter doordacht hebben dan ik als amateur. Dus wat het ook wordt, blijft afwachten. De tijd zal het ons leren…

 7. Wat een drukte om niks , nee er gaat geen oorlog komen alleen ff wat druk om die nordstream pijplijn meer niet. Het gaat om veel geld en dat moet ff in de juiste banen komen meer niet. Maak je drukker om de 2 g die er hier door gejast wordt.

 8. Mark Rutte zijn schuld zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes er werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend.
  Volgens de Nederlandse bevolking OEKRAÏNE WORDT (N)OOIT LID VAN DE EU

 9. Fijn dat u nu de link legt tussen de Cuba crisis en de reaktie van Amerika. Chpeau❗️
  Gisteren meldde ik hem u al…..
  Daar zit het probleem het westen is de geschiedenis vergeten. en de NAVO HEEFT NET Z’ON EXPASIE DRIFT ALS DE EUROPESCHE UNIE‼️

  Zelfs met het hele Covid gebeuren zien we dat.
  De wetten van NEURENBERG WORDEN VOLOP GESCHONDEN. NIEMAND WEET DAT DIT ÉÉN GROOT GEVAARLIJK ONVOLDOENDE GETEST MEDISCH EXPERIMENT IS. MET ZEER VERSCILLENDEN BATHES VAN INJECTIEVLOEISTOF.
  Kijkt u maar op de website “ How bad are my batche”. Amerika heeft zelfs direct dodelijk ( letale )
  batches,( lot genoemd en één lot heeft 250.000 prikken ) in Europa zijn het meren deels invaliderende batches. Maar er vallen momenteel ook veel slachtoffers maar men onderzoekt het niet ( obducties is nodig ) … dan weet je het niet ook.

  Het gaat om vermindering van de bevolkingspopulatie in verband met het behoud van het klimaat.
  ( zegt Bill Gates ( een eugenetica!) zelf ; video beschikbaar misschien inmiddels weg gesensureerd maar hij is er ! )
  De komende 3 tot 5 jaar zal een slachtveld worden van “vaccinatie doden” zie Mike Yeadon ❗️Het begint nu al.

  Het moet en het ZAL GLOBAAL WORDEN. OF DE NATIES DIT WILLEN OF NIET.
  Sorry leuker kan ik het niet maken.
  Als je veel leest en onderzoekt dan zult u deze dingen ook vinden.

 10. Elke kernraket die wordt gelanceerd is binnen enkele km onschadelijk gemaakt door vrienden buitenaardse krachten.
  En er zijn er al een tiental keren raketten onschadelijk gemaakt.
  Hoe het wel uitpakt?
  We zullen zien.
  Uitval van satelietsysteem.
  Het militaire satelietsysteem is geheim en zal wel in tact blijven. En gebruikt worden door Mister T. En zijn legers.

 11. Erg goed artikel dit, complimenten! Duidelijk uitgelegd wat de onderliggende motivaties zijn van de duivelse spelers in dit conflict. Waarom laten we Rusland niet gewoon met rust? Russen zijn best aardige mensen, ik ken er ’n paar en als je hun in hun waarde laat doen ze dat als vanzelfsprekend ook met jou. Altijd maar weer die egoistische duivelse belangen die in het spel zijn. Verschrikkelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in