Geachte heer Poetin,

Ik schrijf U op persoonlijke titel en moet bekennen dat ik geen grote achterban heb die mijn visie ondersteunt. Ik vervul geen bijzondere functie in mijn land genaamd Nederland en heb geen enkele invloed op de politiek noch haar besluitvorming. Ik kan alleen spreken vanuit mijn eigen hart en doe dat richting U en Rusland. Wetende dat velen in mijn land mij hierom zullen uitlachen, misprijzen, verachten en zelfs haten. Het zij zo, in mijn ogen weten juist zij niet beter. En degenen die wel weten, zijn degenen die verachtelijk zijn. Vooral omdat ze dat nota bene diep van binnen zelf ook wel weten, schrijft gastauteur Niccos.

Hier in Nederland is sinds de Tweede Wereldoorlog, welke twee decennia voor mijn geboorte plaatsvond, al een koude oorlog jegens Rusland gaande. Nederlanders hadden een grote hekel aan de Duitsers, maar daaropvolgend stonden de Russen ook bovenaan het lijstje. Ik ben geen historicus en weet als gewone burger natuurlijk bitter weinig van de hoed en de rand. Maar je hoeft geen Einstein te zijn om te zien hoe ook de Russen altijd de slechterik waren in films en boeken. De indoctrinatie vindt al zolang plaats en daarom was het ook helemaal niet moeilijk om het volk mee te krijgen in het narratief dat Rusland overal de schuld van heeft.

De meeste Nederlanders verdiepen zich weinig in zaken en nemen ondanks de vele en toenemende schandalen nog steeds aan wat hen wordt voorgeschoteld. Degenen met een open mind zagen de afgelopen jaren van mijlenver aankomen dat er een hetze werd gevoerd tegen Rusland. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet weet of en waar Rusland zich schuldig aan zou maken, maar enig logisch denken zorgt ervoor dat ik voor honderd procent ervan overtuigd ben dat het collectieve westen zich in elk geval schuldig maakt aan veel onverteerbare zaken. Ik ben niet verantwoordelijk voor andermans daden, maar ik schaam me wel voor Nederland en het zogenaamd beschaafde westen.

Een voorbeeld wat mij echt aan het denken heeft gezet was de vliegtuigramp van vlucht MH17. Direct kreeg Rusland de schuld en niet zo’n beetje ook. Wat vooral opviel was dat echt alle reguliere mediakanalen meegingen in het narratief dat keihard werd opgedrongen. De VS hadden beelden als bewijs, maar die hebben we nog nooit gezien. Oekraïense radarsystemen hadden die dag toevallig onderhoud en daar is nooit onderzoek naar gedaan. Terwijl Oekraïne in feite een verdachte was, kregen ze zitting in het onderzoek en vetorecht op wat naar buiten kwam. Onafhankelijk onderzoek werd niet gedaan of verhinderd. Als iets op deze extreme manier wordt gekanaliseerd weet je dat je wordt bedonderd.

  Niccos: LHBTIQ+ Hou toch op!

We zagen dit ook met Corona. Er werd direct een schuldige aangewezen. En een oplossing geboden. Nu gaan we van vleermuis naar China, al naar gelang het uitkomt voor degenen die bepaalde belangen nastreven. Wat ik hierbij wel wil aangeven of misschien kan ik het beter vragen: waarom is Rusland meegegaan in deze westerse fantasie? Het is één van de dingen die ik niet begrijp. Het wordt overduidelijk dat Corona een plan was, misschien te vroeg ontsnapt. Dat de vaccinaties er waren om veel geld te kunnen verdienen of wellicht zelfs om de zogenaamde overbevolking tegen te gaan. We kijken al langer naar lieden als Gates, Soros, Schwab en Tedros. Maar natuurlijk is dat allemaal een complot.

Er zijn dus Nederlanders die anders naar de wereld en Rusland aankijken dan onze regering en media doen voorkomen. Ik ben daar één van en helaas één van te weinigen. We vormen geen meerderheid, anders zouden we wel stoppen met het opstoken van zoveel vuurtjes. Onze Premier Rutte zei: “Het is ook onze oorlog.” Dat is niet zo, het is blijkbaar wel zijn oorlog. Zijn oorlog stond echter in geen enkel verkiezingsprogramma, geen Nederlander die voor zijn oorlog heeft gekozen. Geen referendum, maar wel opgedrongen omdat hij ’toevallig’ aan de macht is. Ik weet niet wat voor agenda hij bedient, maar het is zeker niet mijn oorlog. Gelukkig denken veel Nederlanders er zo over, ondanks ze nog vaak niet inzien in hoeverre ze voorgelogen en bedrogen zijn.

Wanneer ik met mensen over de Speciale Militaire Operatie praat dan kennen ze weinig feiten anders dan de leugens die hier constant worden herhaald. Helaas is het morele en culturele verval in Nederland en het collectieve westen al zover doorgerot in de samenleving dat veel mensen zich ook niet meer willen verdiepen in zaken. Als je aandringt worden ze zelfs boos. Ik heb al afscheid genomen van vele achteraf bezien zogenaamde vrienden. Eerst met Corona en nu met Rusland. Het is wel handig om te toetsen of je enigszins verbinding met iemand kan hebben door direct een gesprek aan te gaan over deze onderwerpen. Krijg je het narratief te horen dan kun je snel rechtsomkeert maken. Is er nuance en openheid, dan wordt het wellicht nog gezellig en vooral leerzaam.

Ik weet dat U deze brief waarschijnlijk nooit zal lezen laat staan erop reageren. Deze brief is daarom tegelijk ook voor alle mensen die de moeite willen nemen ‘m te lezen. De groeiende groep mensen die bewust wordt van de werkelijke situatie, niet alleen wat betreft Rusland maar in feite alles rond het zo fraai geformuleerde ‘Rijk der Leugens’. Er is zoveel dat niet klopt, dat je terecht kunt stellen dat het collectieve westen leeft in een zelfbedachte fantasiewereld. Een treffend voorbeeld is de pedofilie in het Disney imperium. Ik vind het een walgelijke cultuur geworden. De nog steeds grootste groep mensen ziet dit niet en denkt nog steeds dat het anders is. Ze hebben pas geleerd dat God niet bestaat en geloven alleen nog de betaalde wetenschap. Tenminste, als het hen uitkomt. De rat-race staat hier centraal, alles draait om geld.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Edgar Cayce, de slapende profeet, heeft voorspeld dat Rusland de redding zal zijn voor de wereld en de mensheid. Het lijkt erop dat ook deze voorspelling gaat uitkomen. Ik hoop het van harte. Er zullen vele offers gebracht worden. Triest dat zoveel mensen, Russen en andere nationaliteiten, ervoor zullen sterven. De mens is blijkbaar nog niet beschaafd genoeg om zaken op te lossen zonder bloedvergieten. Wanneer een valse hond op je af komt rennen en je ‘m niet meer kunt ontwijken, dan zul je ‘m moeten uitschakelen. We weten hoe die hond vals werd, namelijk door menselijk toedoen. Het is de mens zelf die een wezenlijke stap moet zetten uit de vicieuze cirkel van dierlijke angst en verlangen. Geen wetenschapper die dat voor ons op gaat lossen.

Hier in Nederland gaat het over stikstof dat schadelijk zou zijn voor de natuur. Boerderijen moeten verdwijnen om plaats te maken voor huizen voor immigranten. Iedereen begint het in te zien, maar velen willen er nog niet aan. Het collectieve westen is gedoemd ten onder te gaan en dat was al jaren aan de gang vanwege de bevolkingskrimp. Blijkbaar gaat dat niet snel genoeg. De autochtone Europese bevolking krimpt in ieder land en we weten uit de geschiedenis dat ieder imperium dat krimpt daaraan ten onder gaat. Het sterft letterlijk uit. Maar blijkbaar dus niet snel genoeg. Omvolking mag je hier niet zeggen, want dan wordt de racismekaart getrokken. Dat de Nederlander wordt gediscrimineerd in eigen land is geen probleem. Bij gelijke geschiktheid gaat tegenwoordig alles voor op de gewone Nederlander. Liefst hebben ze een homoseksuele transgender die non-binair is geworden, die gaan ook voor op minder valide Pygmeeën.

Excuus voor de vele voorbeelden en uitweidingen. Het moet mij van het hart en er is zoveel te vertellen. Ik heb ook eens gedacht of ik geen asiel kan aanvragen, want gezien de toenemende haat jegens alles en iedereen die er anders over denkt dan het narratief moet ik misschien eens vluchten uit mijn eigen land. Nederland stond bekend als zeer tolerant land, maar dat is allang niet meer zo. Degenen die het hardst schreeuwen dat Nederland zo polariseert zijn degenen die het hardst polariseren. Ze draaien werkelijk alles om naar hun eigen visies. Een normaal inhoudelijk gesprek is nauwelijks meer mogelijk. Het zijn de heksenjagers van de eenentwintigste eeuw. We zijn nu standaard orgaandonor tenzij je aangeeft dat niet te willen. Euthanasie is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zijn het werkelijk mensen met een hart? In elk geval met een ernstig tekort aan hersencellen waar bij normale mensen een moreel besef actief is.

  Niccos: De Spreidingswet. Nou en?!

Het ICC wil U gaan arresteren stond hier te lezen en de heer Medvedev suggereerde het ICC te beantwoorden met een hypersonische kruisraket. Van mij mag het, ondanks dat ik relatief dichtbij het ICC woon. Maar er zijn natuurlijk veel onschuldige mensen in Nederland die hier niets mee te maken (willen) hebben. Mijn vrouw woont hier, mijn dochters en kleinkinderen. Ik zou niet willen dat hen iets overkomt waar ze part noch deel aan hebben. Mezelf opofferen voor de goede zaak is tot daar aan toe. Het is een lastig dilemma, wanneer is geweld nog de enige uitweg. Ter verdediging en als doelstelling. Ook hier weer degenen die van de daken schreeuwen dat geweld verschrikkelijk is, maar ondertussen wel wapens (willen) blijven sturen. Niet begrijpend dat ze daarmee in woorden en daden medeplichtig zijn aan de onnodige doden en gewonden.

Ik heb bewondering voor U en hoop dat Rusland inderdaad de wereld weer op een normaal pad zet, weg van de unipolaire hegemonie en weg van ‘alles draait om geld’. Dat we als mensheid weer een pad terugvinden naar spiritualiteit en bewustwording. Dat we leiderschap in onszelf vinden, verantwoordelijkheid nemen in het eigen handelen, betrokken zijn in onze gemeenschap, willen delen in overvloed en wijs worden als het gaat om te leven in harmonie met de Aarde en haar natuur. Dit moet vooral van binnenuit komen, het is niet af te dwingen. Toch zoals we kinderen beschermen en een veilige omgeving bieden om in te kunnen ontwikkelen als zelfstandig wezen, zo zouden alle leiders in de wereld een voorbeeld kunnen zijn en geduldig kunnen toewerken naar een hemel op Aarde. Alle mensen hebben iets te doen. Alle landen ook, inclusief Rusland.

Hartelijke groet van Niccos uit Nederland.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Provinciale Statenverkiezingen 2023 – Kun je een verrot systeem van binnenuit veranderen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccins werken niet, maskers werken niet: Alles wat de regering ons vertelde over COVID-19 was fout
Volgend artikelGeen samenzweringstheorie meer: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

159 REACTIES

 1. Respect met een diepe buiging voor jou schrijven Niccos.
  Een ieder die er zo instaat als jou, zou hetzelfde hebben geschreven. (IK)

  • Totally agree in every especially, we could fill in some holes where history is lacking
   The Soviet Union lost some 27 million people soldiers included during ww2
   So what happened-towards the end of this conflict..?
   The aliens worked out a plan to attack and destroy the Soviet Union in all ways possible called operation drop shot
   The soviets also had to repay the loans for their war effort and were excluded from the Marshall plan
   Fast forward to when the wall came down and the euforia, Warsaw Pact cancelled but nato stayed on the verbal agreement not to move 1 inch further east wards
   Well we can all see how that all worked out
   I could go on
   Needless to say who I favor

 2. ‘Helaas is het morele en culturele verval in Nederland en het collectieve westen al zover doorgerot in de samenleving dat veel mensen zich ook niet meer willen verdiepen in zaken.’

  De westerse mens is volledig gedemoraliseerd. Alleen een mega trauma kan mensen uit deze psychose halen.

  ‘De rat-race staat hier centraal, alles draait om geld.’

  God is dmv de bijbel tot een extern personage gemaakt. En daarna is dit externe personage God vervangen voor geld.
  Voor de interne relatie met God, leefden we ooit extern uit LIEFDE omdat dit de manier was om God de interne relatie met God te dienen. We gaven onze levens om de God, de liefde te beschermen.

  Voor de God van geld moorden we elkaar uit. De demoralisatie die zich meester heeft gemaakt van het westen is een plan dat al duizenden jaren draait. Wij leven in het eindspel van dat plan. Het plan gaat falen en God komt in ons terug. De echte bijbel is de boodschap van Jezus… God is de enige wetgever en LIEFDE is zijn enige wet. Toets alles wat je in je leven doet en denkt aan LIEFDE en je zult de bijbel in jezelf gaan vinden. God kent geen tussenpersonen die boeken voor hem schreven. God is in ons en in alles om ons heen.
  De westerse mens is dmv geld en tussenpersonen, volledig van God verwijderd en daardoor volledig van zichzelf, van elkaar en van liefde verwijderd.
  WIJ worden letterlijk al duizenden jaren gegijzeld door de demonen die momenteel een hel op aarde willen bouwen. De westerse mens moet transformeren of we gaan tenonder.

  Zonder LIEFDE geen eenheid, zonder eenheid geen LIEFDE. Geld maakt ons allemaal tot vijanden, geld verdeeld ons, geld heeft ons gedemocratiseerd.

  Wat een fijne brief Niccos… ik kan me er volledig in vinden. Ik ben sinds cojona ook nagenoeg iedereen verloren. En het gekke is, dat het niet eens eenzaam voelt. Het is op een bepaalde manier goed en het voelt rustiger om wat afatand te hebben van de gedemoraliseerde mensen die elkaar bevestigen dat geld gelijk staat aan God en liefde. Mensen snappen niks meer van zichzelf en alleen afstand geeft nog rust.

  Sterkte aan iedereen die hier leest en reageert. Ik bid dat er betere tijden gaan komen en dat onze medemensen weer mensen worden ipv gedemoraliseerde robots zonder liefde.

  • Hallo Naam:*, mooi dat je dit schrijft. Deze week komt het beloofde artikel over religie, ik ben benieuwd wat je daarvan vindt. Het ligt klaar, maar eerst wil ik nog de ChristenUnie belichten. Groetjes, Niccos.

   • Dankje Niccos. Als aanvulling wil ik nog zeggen dat ik niemand ontken en de bijbel niet verguis. Ik geloof gewoon dat de bijbel rechtstreeks van God tot ons komt door je levenlang alles wat je denkt en doet te toetsen aan liefde/God. Als je dit doet zul je God’s wil leven. De bijbel komt vanzelf tot je als je de eerste 2 geboden heilig leeft. Geloven is een werkwoord, geen tekst of bijbel of geschrift. Geloof in God, houd van God en alleen van God en houd van alles zoals je van God houdt. Jezus leer draaide om LIEFDE… alleen via Jezus (liefde) kom je bij god.

    Ik kijk uit naar je volgende artikel. Ennuh… je bent niet alleen Niccos, WIJ (God) zijn met je. Waar er 2 zijn, daar ben ik ook. Ik geloof dat God wil dat iedereen zijn eigen stukje aarde opruimt. Dus wakkere mensen verlaat Nederland niet, maar help mee om dit land te redden van de ondergang door jezelf te transformeren van ego (reptielenbrein) naar liefde (God/zielsbewustzijn). Help elkaar… ONE LOVE… 😊🙏❤

  • Beste Naam:*,

   Je levert altijd mooie bijdragen aan Frontnieuws, naar mijn bescheiden mening.

   Kennis vermeerdert smart.
   Niet de haat is de grootste vijand van de LIEFDE maar de onverschilligheid. De onverschilligheid en het onbenul welke het gros van de “sheople” kenmerkt.

   Het vraagt een sterk en onkreukbaar mens c.q. karakter om datgene te kunnen doen wat het mooiste is dat een mens kan doen: vertroosting bieden. Vertroosting bieden aan diegenen die dorsten naar gerechtigheid.

   Via Youtube ( ik gebruik alle media als instrumenten om te kijken wat er zoal gaande is in deze hectische tijden vol schijnargumenten en/ of klinkklare onwaarheden ) kun je je hart ophalen aan het volgende als je er even doorheen zit….:

   pier paolo pasolini il vangelo secondo matteo Het duurt ± 10 minuten. Ik geniet van de woede waarmee HIJ zijn liefde uitdraagt ( het lijkt met elkaar in tegenspraak maar ik vind dat woede wel degelijk bij echte liefde past ).
   Ik wens jou en allen hier het allerbeste toe. Houd moed en wees sterk in deze tijden.

 3. Sluit me hier volledig bij aan Niccos,Ik wil ook net als bijna ieder weldenkend mens in een normale wereld leven zonder gender gekte en voorgelogen en bestolen door een zooitje landverraders die clown zilensky ontvangen met een staande ovatie.
  En het is ook niet mijn oorlog maar mocht het toch ooit zover komen dan sneuvel ik liever voor u meneer Poetin dan voor Rat rutte en lesbo ollongren.

 4. Niccos vergeet dat de gemiddelde mens niet de agressor is, maar een minderheid ultra rijken en machtige families die bepalen wat er gebeurt; oorlog is een lucratief verdien model voor de grote geldschieters. Jan en joke in de straat willen alleen maar een vredig leven. Daarnaast is het er inhouden van angst natuurlijk een effectief bestuursmiddel om de mens in een systeem te houden waar je nauwelijks aan kunt ontsnappen.
  Sta eens stil bij het geld wat in oorlogen is gestoken, als dat gebruikt was geweest voor het oplossen van armoede en milieu problemen. Dan hadden we een prachtige aarde nu gehad…

   • Jawel, want deze Jan en Joke willen alleen maar lekker consumeren/leven/vegeteren zonder zorgen, zo gezegd “wijntje en trijntje”, en liefst nog 2 maal per jaar op vakantie, en een fijne verse lease-golf voor de deur die op zaterdag ten aanzien van de hele buurt gewassen en gepoetst moet worden, want anders hoor je er niet bij, en zo kunnen de wakkeren hier deze reactie nog wel twintig keer langer maken zonder enig overdrijven.

    Hartelijk bedankt Niccos!!! De brief naar Poetin, maar dan direct aan hem aangetekend geadresseerd en in perfect Russisch gaat al een jaartje door mijn gedachten, maar mijn lieve ega, die voor het perfecte Russisch moet zorgen, heeft dit tot nog toe uit mijn hoofd gepraat. Dus een groot DANK JE WEL voor jouw geslaagde exemplaar!

  • Wij zijn al jaren bezig Russisch te leren. In 2014 in Rusland geweest en heel veel aardige, spirituele Russen ontmoet. Maar ook bedonderd voor 12000 Euro. Door een ‘Rus’ van Oekrainse oorsprong.

   • Dat was mooi €12000 leergeld en ontwikkelingshulp… 🙂

    Gebeurd overal als je niet bekend bent met de lokale wetten en gewoonten. In Nederland ben ik het ergst bedonderd, en voor flink wat meer, maar dat heeft me geleerd om bij pogingen in het buitenland er zonder verlies of zelfs als winnaar uit te springen.

 5. Applaus! Geweldig, en hartstikke bedankt Niccos! Heel goed geschreven en ik zet er ook mijn handtekening onder. Wat een verlichting dit te lezen… Stuur het aub naar Moskou!

 6. Wanneer is geweld nog de enige uitweg ? Zij die een vreedzame omwenteling/verandering/revolutie onmogelijk maken, maken een geweldadige omwenteling/verandering/ revolutie onvermijdelijk.

 7. Heel mooi geschreven!
  Sluit me hier volledig bij aan, ik vind wel steeds meer berusting in hoe dit alles zich ontvouwd, het leven bestaat uit golfbewegingen en het grote plaatje kunnen we niet overzien maar het licht kan niet zonder het donker en vice versa en dat is letterlijk met alles zo.
  This shall pass too…..

  • Dit herken ik Bibi. Ik ben in de afgelopen jaren van grote onrust, naar rust gegaan. En nu lijkt er steeds meer innerlijke rust te groeien. Who lives in great darkness, will eventually find the light.

   • Ben zelf van het onrustige type maar wordt gekalmeerd door de opmerking dat we het onoverkomelijke dat op ons afkomt zullen moeten ondergaan.

 8. Fantastische brief, ik onderschrijf die helemaal. Heel hartelijk bedankt, ik denk dat de groep die u ondersteund met deze brief groter is dan dat u schrijft. Maar zoals u schrijft vele van ons wordt de mond gesnoert.
  Mog maals bedankt.
  Hopen dat wij elkaar eens kunnen ontmoeten
  GUUS ROSENBOOM

 9. 17 December 1935
  Brieven van Helena Roerich

  De wederopstanding van Rusland is een garantie voor welvaart en vrede voor de hele wereld. De vernietiging van Rusland is de vernietiging van de hele wereld. Sommigen beginnen dit nu te beseffen. Vrij recent dachten mensen echter het tegenovergestelde, namelijk dat de vernietiging van Rusland de redding van de wereld zou zijn, en ze deden hun uiterste best om haar te vernietigen en te verdelen. Groot was de angst voor de groei van Rusland, en zelfs als deze angst zijn reden had, schreef niemand het toe aan de ware oorzaak. Er was dus angst voor allerlei vormen van machtsovername door Rusland, maar niemand kon de gevolgen voorzien en afleiden van die explosie (die door velen enorm werd geholpen), die het wereldevenwicht zou verstoren. Groot zijn de gevolgen van die explosie in Rusland!

  • Nog een centimeter.

   Gezuiverd en geregenereerd, zal Rusland een bolwerk van ware vrede worden op de nieuwe fundamenten van brede nationale samenwerking en vrije culturele opbouw.

 10. Niccos, ik sta helemaal achter je schrijven. Je benoemd de dingen wat er gaande is nog op een nette manier. Het is werkelijk te erg voor woorden waar de massa zich in laat meeslepen. Onder het mom van, “Alles moet kunnen, iedereen mag zijn wie hij is”. Dat hier een smerige agenda achter zit, zien de meesten niet. Welke rol Rusland in de plandemie had weet ik ook niet precies. Ik weet wel dat de vaccins daar geen mrna bevatten. Hongarije heeft deze ook voor een groot deel aangekocht. Dat Poetin gedemoniseerd wordt zegt eigenlijk al genoeg.
  U schrijft dat het te hopen is dat de mensen het pad van spiritualiteit zullen terugvinden.
  Ik wil het concreter benoemen, ” Laten de mensen zich verzoenen met God, onze Schepper”.
  Laten ze zich doen buigen in het stof en de Heere Jezus danken voor Zijn offer aan het kruis.

 11. Op de juiste toon geschreven Niccos. Dit gevoel had ik al direct en ook uitgesproken evenzo over de covid leugens direct al in maart 2020. Ik werd getriggerd in de auto via de radio waarin werd gesproken over de naderende covid en wat te doen ze hadden het ook over de zgn vaccins maar de wetenschapper had het over een fabricageproces van min 5 tot 10 jaar toen dacht ik hoe kan dit nou dat ze al een vaccin hadden terwijl men nog helemaal van covid weinig of niets weten dus ja dan ga je spitten en zo kwam ik erachter dat dit gewoon een opgezet spel was de big farma met natuurlijk de nep media de rest is historie. Dit wetende heb ik alles verzameld tw in een PowerPoint slides om dit aan mijn vereniging waar ik lid van bent te laten zien om alle leden te waarschuwen maar werd geweigerd door het bestuur🧐🤔

  • Herkenbaar! Men wil het narratief niet loslaten want dan valt hun wereldbeeld in elkaar. Zelf ervaren binnen familie.

 12. Goed stuk, duidelijk geschreven en exact zoals het is. Machtsgeile psychopaten hebben in “het westen” de leiding en dat is gevaarlijk, heel, heel erg gevaarlijk!

 13. Applaus en respect Niccos. Dank hiervoor.
  Ik lees dit met volledige erkenning en herkenning. Het had mijn brief kunnen zijn.
  Dat de waarheid immer mag zegevieren.

 14. Dit is exact waar het over gaat…….ervaar het precies zo.

  Godzijdank sta ik niet alleen……staan wé niet alleen.

  Mijn welgemeende dank …….en ook aan iedereen hier die dit zo spontaan en open onderschrijft.

  Blijf overeind.

  Sterkte.

 15. 5 September 1935
  Brieven van Helena Roerich

  Neem het T. niet kwalijk, hij kende Rusland echt niet. De opzettelijk verwrongen ideeën over Rusland die zelfs vandaag door buitenlanders worden gehouden, onthullen alleen hun onwetendheid. Voor de meerderheid van de buitenlanders was en is Rusland een land van vandalisme, allerlei soorten schendingen en licenties, en vooral van diepe onwetendheid. Zelfs de knapste koppen geloven dat Rusland niet erg ver is gevorderd sinds de tijd van Ivan de Verschrikkelijke. Beschaving heeft de betekenis van cultuur verdrongen, en velen begrijpen niet dat men een beschaafde wilde kan zijn. Mensen vergeten dat de ophoping van cultuur door de eeuwen heen is verzameld, terwijl beschaving in een decennium tot stand kan worden gebracht.

 16. Hier in Vlaanderen wordt ook aan zo’n eerbetuiging gewerkt omdat in Rusland nog de zuivere ziel leeft die niet aangetast is door het verwerpelijke rondom ons. Tezelfdertijd wordt ik overmand door de pijn van schuldgevoel voor de weerzinwekkende misdaden van mijn land in Congo. Het steeds terugkerend patroon van huichelachtig, vals misleiden en uitbuiten van onwetende zwakke volkeren en opzij schuiven van morele normen en begrippen rond rechtvaardigheid is het kwaad in de wereld.
  Mensen zijn ziek van de kameleonachtige ethiek van onze politieke leiders.
  Er zal nooit vrede zijn zonder rechtvaardigheid.

 17. Ik ben een liefhebber van dans en muziek in theatervoorstellingen in Rusland die te vinden zijn op Youtube. Wat een contrast met het huilende en dreunend gebral en barbarij op het podium in Het Westen van getatoëerde hanenkammen over sex en perversiteiten. Ondertussen schreeuwen ze kreten in het Inglish terwijl ze staan te springen in vuur, rook en bliksemschichten en krabben ze op een tokkeldoos op hun buik. De Hel van Dante Alegiergi verheven tot hoogstaande cultuur.

 18. Als het aan de nog denkende bevolking had gelegen, hadden we allang
  samen met Rusland een veel betere samenleving gehad in Europa!

 19. En nu breek ik even in met een heel klein beetje off topic, maar ook weer niet. Dit sluit ook aan op wat ze Poetin ALLEMAAL in de schoenen schuiven en hebben geschoven. Onder andere dat hij kinderen geëvacueerd heeft, maar hem wordt daarover van alles verweten. En kijk nu even naar de onderstaande link. Helhond Rutte, het wordt tijd dat zijn mond gesnoerd wordt. Mijn hart huilt bij het lezen van dat bericht.
  @Rommel, zou je hier, aan dit onderwerp, ook wat aandacht aan kunnen geven? Wat een smerig verrot land is Vernederland! Om te kotsen. Stop deze onmensen.

  https://www.ninefornews.nl/hierom-zijn-al-die-toeslagenkinderen-niet-meer-teruggekomen-dit-moet-stoppen/

 20. Ik lees alles maar reageer eigenlijk bijna nooit, maar hier wil ik een uitzondering voor maken.
  Naar mijn hart geschreven Niccos, dank je wel. Ook heerlijk om al die positieve reacties te lezen, we zijn niet alleen.

  • Dat hebben we in deze nare tijd zo nodig Marcel, het weten dat we niet alleen zijn. Ik ben omgeven van struisvogels en slapende comateuze schapen. Je komt er maar niet doorheen. Pas als het 100% foute boel is zullen ze MISSCHIEN ontwaken. Maar dan is het te laat en vraag ik me af of die comateuzen het dan door hebben…… Velen hebben de hele Berlijnse Muur voor hun kop.

 21. Bedankt voor alle lieve reacties tot nu toe. Ik reageer niet op iedereen persoonlijk in woord, maar zeker op iedereen in liefdevolle energie als ik de verbindingen lees. Groetjes, Niccos.

 22. Kan iemand dit in de Tweede Kamer even voorlezen aan de voltallige regering namens de meerderheid van de Nederlandse bevolking. Ten behoeve van het nieuwe regeerakkoord Lientje I

 23. Bedankt Niccos,
  Net zoals de vele mensen die je brief onderschrijven ben ik er ook een van. Rusland is een authentiek land, beluister eens hun volkslied over Moedertje Rusland, heel mooi en hier bij ons zo’n walgelijk stuk van Wilhelmus, om te kotsen. Ben een geboren en getogen Limburger en de Hollandse mentaliteit hebben wij niet.
  Maar de Hollanders dumpen hier vele vreemden, die onze samenleving kapot maken. Onze cultuur is altijd de Vlaamse geweest tot 1866 ongeveer. Geloof in God wordt behandeld alsof je idioot bent, maar voor mij God leeft! Rusland is gelukkig een gelovig land, waar ze niet de idiote westerse gekte willen, die hier door de strot wordt geduwd. Nou meneer Poetin God’s zegen en wijsheid gewenst en Rusland wij houden van je.

 24. Helemaal mee eens, ik hoop van harte dat president Poetin dit te lezen krijgt. Je zou ‘m kunnen mailen naar de Russische ambassade.

 25. dit heel herkenbaar, ik ben der ook mee gestopt al in 2020 met onze veteranen en reunie e.d.

  >Wanneer ik met mensen over de Speciale Militaire Operatie praat dan kennen ze weinig feiten anders dan de leugens die hier constant worden herhaald. Helaas is het morele en culturele verval in Nederland en het collectieve westen al zover doorgerot in de samenleving dat veel mensen zich ook niet meer willen verdiepen in zaken. Als je aandringt worden ze zelfs boos. Ik heb al afscheid genomen van vele achteraf bezien zogenaamde vrienden. Eerst met Corona en nu met Rusland. <

  wel jammer, maar had eigenlijk niet verwacht dat de meesten van 'onze' groep zo 'slaafs' de regering volgen met hun leugens en ook bv dat veteranenblad waar ze met propaganda bezig zijn en wapens naar Oekraïne sturen e.d. ongelofelijk zum kotzen!

  Ik blijf dus de komende jaren zeker weg bij dat soort dingen, want ik weet al van te voren dat we dan niet over inhoud kunnen praten, alleen dom gelul wat ook leuk kan zijn, maar samen moet kunnen gaan met inhoud en dat kan helaas niet meer, diep triest.

  Maar, liever 'alleen' dan met de verkeerden samen.

  • ‘Ik blijf dus de komende jaren zeker weg bij dat soort dingen, want ik weet al van te voren dat we dan niet over inhoud kunnen praten, alleen dom gelul wat ook leuk kan zijn, maar samen moet kunnen gaan met inhoud en dat kan helaas niet meer, diep triest.

   Maar, liever ‘alleen’ dan met de verkeerden samen.’

   Heel herkenbaar Rene. Het lukt mij ook niet meer om alleen nog maar dom te lullen. Het gaat alleen nog maar over spullen, vakanties, eten en drinken… EN LEUKE DINGEN. De leegte is schrijnend. We hoeven het niet eens te zijn, maar over 2+2=5 kan ik geen gesprek voeren. Veel mensen zijn cognitief helemaal kapot.

 26. Mijnheer Niccos als u de reaktie van Putin hoort op de veroordeling en mogelijke gevolgen voor den Haag vermoed ik dat hij dit wel gelezen heeft. Het klopt volledig wat u zegt. Toch is er nog iets zeer eigenaardigs onder de bevolking aan de hand. Bepaalde personen zullen alle waarheden afwijzen, niet enkel over Rusland en de ware toedracht over Oekraine, de nazies die sinds 2014 een genocide zijn begonnen tegen etnische Russen in Donbas, of de NATO expansie en de Amerikaanse terror lijst. Ik ben niet verwonderd over deze feiten want ze zweren God af met alle tegenbewijzen van Zijn bestaan. Maar het verwonderlijke is dat net deze groep de personen zijn die volledig in zijn op sodomie, lgbt, pedofelie enz. Ze vinden dit modern en normaal. Echter in de Heilige Schriften van de Bijbel in Romeinen 1 beginnende aan vers 18 (neem hem in origineel Grieks transcript en haal door vertaler om menselijke fout in vertalen te ontwijken) worden deze personen beschreven. Deze schepsels zijn door God verlaten en aan een verdorven geest over gegeven en hebben voor zichzelf relatieve waarheden ontworpen die voor hun aanvaardbaar zijn maar absoluut niks met de waarheid te maken hebben. Vandaar dat ze het hoofd in de grond stoppen en boos worden als men over een onderwerp wil doorgaan. De Heer zegt echter geen parels voor zwijnen en honden te werpen, ze zullen ze vertrappen en ook nog terugkomen om je te bijten.

  ✝ Mattheüs 7:6

  “Geeft het heilige den honden niet, noch werpt uw paarlen voor de zwijnen; opdat zij niet te eniger tijd dezelve met hun voeten vertreden, enomkerende, u verscheuren.”

  De enige oplossing voor onze zware problemen op deze wereld in mijn ogen is een wereld van gelovigen in God en Zijn Zoon de Heer Jezus Christus.
  Waarom ?
  Hij zegt dat kinderen van God hun vijanden lief hebben en we dus van onze vijanden moeten houden. Moesten we Zijn lering volgen wie zou dan oorlog maken ? Niemand zou een gebod van de 10 breken. Dus geen politie geen leger. Geen sodomie geen overspeligen dieven leugenaars moordenaars of degenen die andermans goed begeren en plunderen. Waar USA zo goed in is. Geen laster en achterklap. De planeet zelf zou herstellen. Een zaterdag rust ? Een zevenjarige terugkerend jaar om het land te laten rusten ? Ik kan uren doorgaan over wat er positief zou zijn.

  Spijtig word ik vaak een fanatiek genoemd, omdat mensen die geloven in de waarheid en daaraan vasthouden aan vredelievende waarheden fanatiekelingen genoemd worden en men liever de grenzen openzet voor personen die net ons viseert om te onthoofden. Het westen zit hiervan vol.

  Mijnheer Niccos als dus de mensen zelfs niet in God geloven waarom zouden ze dan geloven in de Amerikaanse verantwoordelijkheid van deze oorlog en zovele terreur daden over heel de wereld. Tokio in Japan met de fosforbommen en de Abommen op Hiroshima en Nagasaki, Napalm en Orange agent in Vietnam gestart door een leugen over een niet bestaande aanval op een amerikaans schip in de golf van Tonkin, oorlogen en dood in Laos, Cambodia, Nicaragua, Somalia, Afganistan, de oorlog gestart in Irak met de leugen dat er WMDs waren in Irak en de inspekteur die tegen deze leugen kwam getuigen gewoon het zwijgen werd opgelegd, enz… en nu ook Oekraine.

  Men heeft het westen overspoeld met anti Russische propaganda sinds WO2. Omdat Churchill sinds WO2 de Russen met de verslagen Nazies wilden verslaan zijn plan the unthinkable en het plan van de amerikaanse president Totality en nu ook dropshot zijn geen geheimen meer. Maar het interesseert niemand…..

  Moge God vlug wederkeren en ons bevrijden uit de heksenketel van het beest.

 27. Zeg Niccos, hoe kom jij aan de woorden die ik zelf al vaak door mijn grijze massa heb zien gaan ?
  Fraai geschreven, bedankt.
  Jij zal op FN ook de speeches van Poetin gelezen hebben. Ik ben niet te beroerd om te zeggen dat er bij bepaalde passages over waarden zelfs tranen begonnen op te komen. Uiteraard moest ik me dan overgeven aan mijn intuïtie omdat ik niet in het diepste van Poetin kan doordringen en moet dus hopen dat Poetin oprecht spreekt.
  Ik was geen Poetin-fan maar ben toch een stuk genaderd en hoop dat ik niet naïef in een val loop.

 28. Niccos, ik ben het helemaal met je eens. Ik zou ook zo’n brief moeten schrijven. Wat Putin en met hem Rusland doen is de wereld beschermen tegen de globalisten. Ik denk ook om er asiel te vragen.

   • Dus jij zegt dat ik een trol ben?

    Typische reactie 🙂
    Niet ingaan op wat gezegd wordt, nee doodleuk de “trol-kaart” spelen.

    Begint steeds meer en meer de standaard reactie te worden op reacties die niet welgevallig te zijn om de zeer geïnformeerde reageerders hier.

    Tief ff lekker op met je reactie!

    • “Typische reactie 🙂
     Niet ingaan op wat gezegd wordt, nee doodleuk de “trol-kaart” spelen.”

     Sukkel! “op wat gezegd wordt”, niets anders dan een zielige one-liner slechts bedoeld om mensen uit de tent te lokken. Dat noemt men “trollen”.

     Je zou gelijk kunnen hebben wat Poetin betreft, maar tot nu toe heb je dat niet. Ik geef Vladimir Vladimirowitch het voordeel van de twijfel, totdat hij het tegendeel bewijst. Van hem hebben me mogelijk goeds te verwachten, van jouw kant zie ik dat tot op heden niet, Joep.

     Jouw irrationele reacties hieronder voorspellen wat jou betreft niets goeds. Zwijgen is goud, Joep.

   • Ga ik er toch even verder in op jouw reactie.

    Als er iemand is die puur en alleen geïnteresseerd is in de waarheid, de leugens blootleggen, etc…
    Dan ben ik dat wel!

    Ik ben alles en iedereen verloren.
    Ik had inmiddels miljonair kunnen zijn.
    Ik had….

    Maar ik ben iemand die niets anders wil dan de waarheid.
    De waarheid is voor mij heilig!

    Dus nogmaals: tief op met je standaard sneue simpele inhoudloze opmerking!

    • Extra opmerking:

     Mensen zoals jij zijn walgelijk!
     Mensen zoals jij houden het walgelijke sprookje in stand.
     Het walgelijke sprookje dat we gered gaan worden door Putin, Trump, China, BRICS, de witte hoedjes, Q, Gesare/Nesara, etc…

     Jij bent eerder een trol dan ik!
     Waarom?
     Omdat jij doodleuk blijft pushen dat Putin en de rest van bovenstaande ons wel gaan redden.

     Tief op betaalde trol!

  • Help Alstublieft
   Is volgende schrijven goed genoeg ?
   Eventueel aanvullen of verbeteren
   Dan kan dat worden verstuurd

   Alstublieft meneer Putin
   Als het kan zou U dan willen sturen een Saar Bomba op de Haarp Regio in Amerika
   En eentje op de stad met het Witte Huis
   Eentje op London Engeland
   Eentje op Amsterdam
   En een kleintje tussen Den Haag en Rotterdam in voor de zekerheid
   De menselijk uitziende leiders bazen van Amerika en alle Europese landen zijn levensmoe en willen zelfmoord plegen maar weten niet hoe dat te doen
   Met mede op sleeptouw nemende alle onschuldige Wezens in hun omgeving
   Spoed vereist

   Dank U

 29. Ben jij niet de Joep die verschillende malen heeft geprobeerd met medestanders een groep te vormen?

  Niemand reageerde afwachten.

  Groet, Jema

  • Hallo Jema, zover mij bekend is Joep niet bezig geweest om een groep van medestanders te vormen. Ik kan me herinneren dat Joep, Immortal en ondergetekende boeiende info hebben kunnen uitwisselen aangaande de platte aarde ´theorie´ en dat Joep met een theorie kwam die niemand op FN heeft weten te weerleggen. Aangaande het akkefietje wat nu speelt, sta ik achter Joep. De reactie van Discobol is imo kortzichtig en doet me denken aan een Vaxx Schaap die zich aangevallen voelt in z´n bubbel. Inderdaad zonder inhoudelijke discussie. Slappe was.

    • Ik kan er niet tegen als mensen elkaar in deze afschuwelijke tijd
     de kast uitvegen i.p.v. samen te spannen en elkaar steunen.
     Groet, Jema

     • Naar mijn weten, is het altijd al zo geweest en ongeacht de wereldse omstandigheden. Hoop of vertrouwen dat hierin verandering komt, is dus niet aan mij besteed. Groet, van mij.

     • Beste Jema,

      Het gaat mij niet om de anderen de kast uit te vegen.
      Het gaat mij erom dat mensen nu eindelijk eens hun kop uit hun kont halen en het aandurven om het complete plaatje in te zien.

      En als iemand mij aanvalt, dan dien ik diegene van rake repliek.
      De tijd van zalvende woorden is voorbij.
      Of anders gezegdL zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

      Ik zeg waar het op staat.
      Ben het je het daar niet mee eens, reageer dan inhoudelijk!
      Niet zoals die slappe Discobol met zijn/haar inhoudloze reactie… (wat een nickname trouwens).

   • Joep, bedankt voor je antwoord.

    Mijn onderbuikgevoelens zeggen dat ook Putin en Orban bij ‘de club’ horen, en ik weet niet wat ze van plan zijn want ik ken ze niet.
    Ik vind het heel goed dat er reageerders zijn die tegengeluid produceren en als die dan als antwoord ‘stinktrol’ krijgen …. ……smoort dat iedere discussie.
    Vandaar mijn reactie.
    Groet, Jema

    • Hoi Jema.

     Ik vind dit een fijne reactie!
     En het stimuleert mij om te blijven reageren.
     Ok, soms knal ik uit de bocht, maar het gaat om mijn intenties.
     De waarheid en niets dan de waarheid!
     Hoe lelijk ook.
     Liever verdrietig om de waarheid, dan blij maar bedrogen met een leugen.

     Ik ben alles en iedereen kwijt geraakt, omdat ik dingen in begon te zien (sinds 2014).
     Ik heb niemand meer over van voor die tijd.
     Dat is een pijnlijke realisatie, maar ik kan niet anders dan mezelf zijn.
     En ik ben iemand die leeft voor de waarheid.
     Dat is het enige wat telt!

     Zeg ik iets wat je niet bevalt?
     Helemaal prima!
     Maar reageer inhoudelijk!

     Nogmaals bedankt voor je fijne reactie!

     Groet, Joep

     • Hallo Joep, prettig deze kant van jou te zien ten opzichte van je eerdere schrijven. Ik vroeg mij af of ik op jou wilde reageren na jouw scheldkanonnade. Wat mij opviel was dat jij stelde een inhoudelijke reactie te willen en dat schrijf je nu ook. Dit terwijl je zelf initieel met een korte zin erin kwam, dus ook zonder inhoudelijke onderbouwing of nadere toelichting. Dan kan ik mij voorstellen dat mensen dat zien als een trollenreactie. Nou ja hopelijk is de lucht opgeklaard, want het zou jammer zijn als we aan ‘onze’ kant elkaar bevechten in plaats van de pijlen te richten op de andere kant. Groetjes, Niccos.

      • Beste Niccos,

       Bedankt voor je reactie.
       Vwb wat je schrijft over mijn scheldkanonnade: ja, soms knal ik wat kort door de bocht, zoals ik al schreef.
       Maar het gaat om mijn intenties.
       Vwb mijn korte reactie: ik en anderen hebben hier nu al tig keer duidelijk gemaakt dat we leven in een wereld (een platte wereld) waarin er allerlei partijen te lijken spelen, elk met hun eigen opvatting, met hun eigen doel, met hun eigen etc…
       Niets is minder waar!
       Het is allemaal 1 groot toneelspel.
       Elk land, elke roverheid in deze freak wereld speelt zijn rol, om te komen waarheen ze willen.
       Waarheen willen ze?
       Het implementeren van (zoals ik het benoem) het systeem van het beest.

       En het is verdomde jammer dat mensen dit maar niet willen inzien.
       Het niet eens in overweging nemen.
       Ze denken dat echt dat er tegenpartijen zijn: the good guys and the bad guys.
       Maar ondertussen worden we verneukt door beide partijen, omdat beide partijen onderdeel zijn van de “powers that be”.
       Die “powers that be” zijn inmiddels compleet geïnfiltreerd in alle landen, in alle lagen van het systeem (en dan precies die lagen van het systeem waarin ze alles voor het zeggen hebben).

       Anyway hier laat ik het even bij voor wat dit betreft.

       Hieronder heeft Do U See It een reactie geschreven, waarop jij ook hebt gereageerd.
       En in die reactie van jou geef je aan dat je ook de platte aarde theorie gaat onderzoeken.
       Als je hier serieus over bent, dan raad ik je aan om onderstaande video (van 11min en 41 sec) te bekijken.
       Dit is een video over de onmogelijkheid van de zonsverduistering van 2017 in het ons aangelulde heliocentrische model.
       Tot nu toe heeft niemand deze video weten te weerleggen (zo ver ik weet).
       Enkelen hebben het geprobeerd uiteraard (waren vast betaalde trollen).
       En de maker van deze video heeft hen keihard de mond gesnoerd door een re-upload om ook hun verzonnen kritiek naar het land van de fabels te verwijzen,

       Als je werkelijk van plan bent om de platte aarde-theorie te onderzoeken, dan zou ik zeggen:
       Begin met deze video!

       https://www.youtube.com/watch?v=Cnnqo06begU

       • Even een korte samenvatting van deze video is mss wel handig, komt ie:

        Deze video laat zien dat de zonsverduistering van 2017 onmogelijk is in het ons aangeleerde heliocentrische model.
        Waarom?
        De schaduw die de maan op onze aardoppervlak werpt gaat de verkeerde kant op, nl van west naar oost.
        Terwijl dit in het ons aangeleerde heliocentrische model van oost naar west moet zijn.

        Vervolgens gaat de video-maker even kijken bij NASA om te zien wat hun uitleg is.
        NASA komt met een model die werkelijk te belachelijk voor woorden is.
        Als je goed kijkt dan zie je dat in dit model de schaduw juist van oost naar west gaat.
        Ze leiden de boel ondertussen af door in hun model de maan te laten roteren met een ridicule, verre van realistische rotgang om onze zogenaamde aardbal.
        NASA is af.

        Dan komt hij uit bij het model dat time&date weet te presenteren.
        Dit begint er al op te lijken, echter is er wel een klein probleem: de aarde draait nl. de verkeerde kant op.
        Time&date is ook af.

        Uiteindelijk is de conclusie van de video-maker dat er op het hele internet geen enkel werkend en verklarend model te vinden is van ons zogenaamde heliocentrische model.

       • Beste Niccos,

        Ik had een reactie van jou verwacht op mijn reactie.
        Ik had ook zeker een reactie verwacht van anderen nav mijn reactie.

        Helaas, nul op mijn rekest, wederom.
        Ik ben echter niet verbaasd hierover, want de echte waarheid is kennelijk te lastig voor de meesten.
        En dat snap ik en dat snap ik ook weer niet…

        Wat dat betreft zit ik in een achtbaan: van links naar rechts, van onder naar boven, door en schroef-baan, etc…
        Wat ik ook aan bewijs lever, niemand reageert.

        Wellicht moet ik dit bij mezelf zoeken, wellicht ligt dit aan het feit hoe ik dingen breng.
        Maar linksom of rechtsom: de feiten spreken voor zichzelf.
        Dat niemand reageert op wat ik aandraag vanwege het eventuele feit dat ik het misschien onhandig breng, vind ik dan ook onbegrijpelijk.
        Wat ik aandraag is van dusdanig belang, dat de manier waarop niet meer zou moeten uitmaken….

        Pfff, wat een wereld, wat een mensen….

        • Beste Joep, eerlijk gezegd had ik jouw laatste berichten met link naar yt niet gezien. Ik scroll regelmatig door de reacties heen, maar heb ‘m dus gemist. Of ik dan wel gereageerd heb is de vraag, want ik had al aangegeven de platte Aarde theorie te onderzoeken. Ik begrijp heel goed jouw gevoel van machteloosheid en zelfs verdriet, tenminste zo ervaar ik het als anderen niet mee kunnen of willen kijken met mijn inzichten. Waarbij ik mij ook terdege realiseer dat mijn inzichten vooral waar zijn voor mij en wellicht helemaal niet waar zijn. Waar we als mensen zo naar verlangen is verbinding, dat gaat voorbij aan de inhoud. Gezien en gehoord worden, en in feite ook aangeraakt. Een baby sterft duizend doden door te weinig aandacht en aanraking, de volwassene heeft het nog steeds nodig al denken velen dat ze wel zonder kunnen of dat oppervlakkigheid genoeg is. Hug van mij, los van enige inhoud, gewoon een hug van mens tot mens. Groetjes, Niccos.

       • Beste Joep, ik heb de video gekeken. Wat de maker niet meeneemt is dat de Aarde om de Zon draait en dat daardoor de Maan veel sneller ‘wegdraait’ over het Aardoppervlak. Lastig om dit met één zin toe te lichten, zonder plaatje erbij. Groetjes, Niccos.

        • Beste Niccos,

         Sorry, maar nee, niet op deze toer gaan ajb.
         Terugkomen met een antwoord dat het echt anders zit, maarja te lastig om even toe te lichten enzo, want….
         En dus geen antwoord geven.
         Wat je hiermee bereikt is dit:
         Mensen lezen mee in dit topic en zo ook onze reacties.
         Jij hebt de sympathie van vele lezers hier.
         Jouw manier van antwoorden kan voor velen genoeg dan zijn om er verder niet meer over na te denken.
         Terwijl je helemaal geen antwoord geeft….

         Ik heb dat nu al tig keer meegemaakt, maar niemand komt uiteindelijk met bewijs.

         Snap je wat ik bedoel?

         Anyway.
         Als het dan al uit te leggen is enzo.
         Waarom kunnen ze dan bij nasa niet even een werkend model presenteren?
         Alle data hebben ze al, kunnen ze zo in een computer-model gieten et voila een werkend heliocentrisch model.
         Zo moeilijk is dat niet om te maken.

         Het probleem is alleen dat het heliocentrische model onmogelijk is en dus kunnen ze het niet nabootsen in een werkend computer-model…….

       • Beste Joep, ik heb het toegelicht, maar geef alleen aan dat het niet eenvoudig is en al helemaal niet zonder plaatje. Ik kom erop terug in het artikel, vooropgesteld dat Rommel het wil plaatsen want het roept natuurlijk weer allerlei ‘gedoe’ op. Groetjes, Niccos.

        • Beste Nicco,

         Jouw antwoord houdt geen steek, want de maan draait net zo snel mee om de zon als de aarde.

         Maargoed, ik wachr het af.

        • Beste Niccos,

         Ik geef nog 1 ander voorbeeld van de onmogelijheid van het ons aangelulde heliocentrische model, daarna hou ik op in dit topic en wacht ik je artikel af.
         Komt ie:

         Er zijn meerdere dagen in het jaar dat ik overdag een halve maan zie.
         En als ik me dan 180 graden omdraai, dan zie ik daar de zon.
         Hoe kan in deze situatie de maan half verlicht zijn?
         Er staat helemaal niets tussen de zon en de maan…

         Laat ik dit even vertalen naar het volgende:

         Ik hang in mijn woonkamer aan de linker kant een lamp-peertje op aan het plafond.
         Aan de rechter kant van het plafond hang ik een discobol.
         Nu ga ik ergens in het midden staan op de lijn tussen het lamp-peertje en de discobol.
         Ik doe het licht aan.
         Ik kijk links omhoog en zie daar het lamp-peertje branden in al zijn glorie.
         Nu draai ik mij 180 graden om en bekijk de discobol aan de rechtkant.
         Dan zie ik toch geen half verlichte discobol?

         Ben erg benieuwd naar jouw antwoord hierop, jouw antwoord op mijn vorige reacties en je hele artikel over de platte aarde.

         Groet, Joep

       • Hoi Joep, ik heb het artikel af, maar wil het nog een paar dagen laten sudderen in mijn onderbewuste. Plus dat ik probeer echt de beste argumenten te vinden die aangedragen worden vanuit de platte Aarde community. Jouw nieuwe voorbeeld komt mij niet sterk over, omdat in de bolle Aarde theorie de Zon veel hoger hangt dan de Maan. Natuurlijk zie je dan een deel schaduw bij de Maan. Wanneer je nog andere vraagstukken heb lees ik het graag om te zien of ik ze al heb of wellicht bij wil voegen. Groetjes, Niccos.

       • Joep, er is wel degelijk een tegenpartij, en dat zijn de wakkeren die het begrepen hebben. Wij dus, samen.

        Gefeliciteerd met jouw wakker worden in 2014, ik had het ontwaken tientallen jaren eerder, maar de grote klap op de vuurpijl begon wat mij betreft op 9 september 2001, toen het cirkeltje rond ging en alles zo klaar als een klontje werd.

        Soms zijn mensen hier werkelijk wakker maar drukken zich nog een beetje schuchter, voorzichtig of met valse hoop uit, anderen hebben nog niet alles begrepen, maar jouw nogal agressieve reacties tegen deze lezertjes doen geen goed.

        Tel tot tien, reageer iets gecontroleerder, en graag met goede feiten, documenten of links, en laat het aan deze half-wakkeren zichzelf wel-of-niet verder te informeren. Hun keuze, hun winst of verlies.

        Groeten uit brandend kikkerland

        • Beste Casse,

         Je hebt helemaal gelijk!
         Tot tien tellen is het antwoord idd, of soms zelfs een dag laten rusten…

         Mijn probleem is dat de waarheid het grootste goed is.
         En ik kan er niet tegen dat de waarheid geweld wordt aangedaan.
         Dan gaat er een knop om in mijn kop en dan spui ik dingen die nu niet bepaald handig zijn in de omgang met de medemens.
         Ik ben dan ook een emotioneel mens en al helemaal in deze freak-wereld.

         Vwb. het komen met feiten, onderbouwingen, etc..: daarin zit ik goed.
         Ik bral niet maar even wat, ik weet waar ik het over heb 😉

         Anyway, tnx voor je reactie, waardeer ik zeer!

         Groet, Joep

       • “En ik kan er niet tegen dat de waarheid geweld wordt aangedaan.”

        Welke waarheid of waarheden, Joep? Die van mij, jou, Rommel, Poetin, Rutte?

        Die van historisch “specialisten” of archeologen, die durven vol te houden dat de sphinxen in Egypte 3.500 jaar oud zijn terwijl mogelijk 3 to 4 keer zo oud. De waarheid van het NIST en de US Deep State over de 9-11 instortingen van niet 3, maar zelfs 4 WTC gebouwen (WTC 1,2,7, en…, ja, ook WTC 6 was van binnen tot in de kelders ontploft.), de waarheden over onze westerse “democratiën”?

        Jij hebt het dus duidelijk over jouw waarheden die in jouw ogen geweld aangedaan worden. Fail?

        Je komt er wel, want je bent op de goede weg, da’s duidelijk. Maar er is nog wat meer verdiepen in de zaken en begrijpen nodig…

        Groeten,
        Casse

       • Hmmm,

        Heel apart antwoord, Casse.

        Voor mij is het heeeeeeeeeel simpel:

        Ik zie overdag een halve maan.
        En ‘for argument-sake’ is deze precies door de midden, verticaal (horizontaal gaan we het niet over hebben, toch?)
        De ene helft is verlicht, de andere helft is donker en meestal niet eens zichtbaar!

        Nu draai ik mij 180 graden om (180 graden!).
        En ik zie daar de zon in al zijn glorie!

        Overigens, het is niet meer de zon die ik zag toen ik nog jong was, in mijn jeugd (ik ben 48 lentes jong). Nee, tis een smerige witte, pijn aan onze ogen, vlek aan de hemel geworden.
        Waar is onze mooie gouden bal van vroeger?

        Anyway…
        Ik ga verder.
        Ik draai mij dus 180 graden om en zie daar de zon.
        Ik draai me weer 180 graden om en zie daar de maan.
        Een halve maan?!

        Er staat helemaal niets tussen de zon en de maan.
        Nu kun je komen met allerlei theorieën , die eea denken te kunnen verklaren enzo 🙂
        Maar het feit blijft dat ik een halve maan zie en recht er tegenover staat de zon.
        En ik sta ik het midden.
        De maan heeft maan 1! optie: nl compleet verlicht te zijn, vanuit mijn positie op onze zogenaamde aardbal.

        Ga ik dit nogmaals even versimpelen:

        Ik hang in mijn woonkamer aan de linker kant een lamp-peertje op aan het plafond.
        Aan de rechter kant van het plafond hang ik een discobol.
        Nu ga ik ergens in het midden staan op de lijn tussen het lamp-peertje en de discobol.
        Ik doe het licht aan.
        Vervolgens draai ik me richting het lamp-peertje en kijk omhoog.
        Daar brandt ie dan, in al zijn glorie 🙂
        Daarna draai ik mij 180 graden om en bekijk de discobol aan de rechtkant.
        Dan zie ik toch geen half verlichte discobol?

        Groet, Joep

 30. Beste Mensen

  Alstublieft even bij de tijd blijven
  Laten we niet afdwalen van de Realiteit
  Wij blijven altijd en nog steeds mensen
  Mensen maken fouten
  Koppige hardnekkige mensen zoals Rutte Merkel Macron Bill Ellon en al hun mede gelijke genoten die zullen altijd voet bij stuk houden en de Massa dwingen zo te denken zoals die elite clubje criminelen het willen

  Laten wij ons daarvan distantiëren

  Dank U

  • Om eerlijk te zijn distantieer ik me van de meeste van uw schrijvens; vooral die waar de honden geen brood van lusten. Mensen maken fouten.. Tijd voor introspectie? Dank u.

   • Beste Mensen

    Er bestaan mensen die zich aangesproken voelen als zijnde een van Hun
    Van Voors en Tegens
    Verdeeldheids syndroom
    Universeel is het motto
    Universele Liefde verspreiders

    Dank U

 31. Dank je Niccos.

  In de jaren zestig werd in mijn jonge leven Rusland afgebrand door mijn familie. Als jong mens zakt dit diep in je systeem. Ergens in de tijd begon de zoektocht naar “wat is waarheid en wie bepaald in de berichtgevind de waarheid? ” Dit moment vergeet ik nooit meer. Het zette mijn leven compleet op de kop. Ook kijkend naar Rusland veranderde mijn blik, net zoals naar de andere kant van de wereld Noord-Amerika. Ja het was een grote schok. Zoektocht in de geschiedenis die maar door blijft gaan. Mijn blik is hierdoor veranderd en kan daardoor meer open op zoek gaan. Berichtgeving van meerdere kanten vergelijken, mede mogelijk gemaakt door pc’s. Besef dat lang niet alles openbaar is. Kritisch blijven is aan een ieder. Ook ik heb gedacht naar dit land te verhuizen. Alleen de taal is een enorme blokkade. Nooit gedacht wat wereldgebeurtenissen kunnen doen met de mens.

 32. Helemaal eens met Niccos, hoewel ik werkelijk niet zou weten wat een non- binaire, homofiele transgender is..
  Wie meer MOOIS UIT RUSLAND wil lezen koopt ” de zoemende ceders van Rusland”-serie. Geschreven door Vladimir Megre.
  De vertaling uit het russisch lijkt soms wat simpel maar heeft enorme diepgang!

 33. Deze prachtige brief had ik zelf wel willen schrijven.
  Hier totaal geen haat naar het land Rusland, noch aan de leider of de bewoners.
  Inmiddels bijna 40 jaar geleden heb ik een aantal jaren de Russische taal gestudeerd. Ben wel alles kwijt…
  Ik kan alleen maar oprechte instemming hebben met de denkwijze en de uitvoering van “de Rus”.
  De normen en waarden waarmee zelf ook opgevoed en door gegeven aan de kinderen….
  Ik hoop dat Putin deze brief wel leest en beseft dat velen hier innmeegaan…..
  Dank je voor het schrijven..

 34. Beste Niccos, het is leuk dat je je persoonlijke gedachten hebt gedeeld en dat je daar vele positieve reacties op krijgt. Maar je kijkt naar Rusland (Poetin) als een redder en je vraagt je af waarom hij meeging in het covidverhaal. Dat is niet om winst, dat is omdat het allemaal mensen zijn die het spelletje meespelen.

  Het is de bedoeling dat mensen dat denken omdat ze dan eerder passief zullen zijn in het idee dat iemand hen zal redden. Niets gebeurd per ongeluk en alles ligt vast in het script, de wereld moet kapot en niemand zal ons redden. Dat moeten we zelf doen omdat wij de meerderheid zijn. Maar dat begint met het doorzien van het complete spel en dit soort brieven is leuk maar gaat niets veranderen helaas.

  Pas wanneer we doorzien dat alles een leugen is en we niets kunnen geloven snappen we dat het bij ons zelf ligt. Eerder zal er niets veranderen. Helaas zijn er velen die zien dat het niet klopt maar nog te weinig zien om het juiste pad te kiezen, zie alle stemmers die denken dat ze iets weg konden stemmen of dat BBB de boel wel zou veranderen. Ik geef je op een briefje dat er niets positiefs zal veranderen. Het gaat gewoon door met andere puppets.

  Nee, er is geen hoop van buitenaf, niet van Poetin, de White heads, mevrouw musk, mevrouw trump of gesara, nesara en zo meer. Alles wat hoopgevend lijkt is zo bedoeld maar zal geen enkele positieve verandering brengen.

  Ik snap wel je gevoel en het feit dat je toch ergens hoop uit wilt putten maar die is gewoonweg niet. We moeten het doen met wat het is en alleen collectief kunnen wij dit stoppen, alleen wij hebben de macht maar dat ziet of durft bijna niemand.

  • Beste Do U See It,

   U snapt het!
   Helaas zijn mensen zoals jij en ik en enkele anderen hier die het snappen.
   De rest blijft maar hangen in hun indoctrinatie.
   Hebben geen idee van de agenda, de wereldwijde agenda, waaraan alle landen meedoen, hun rol spelen.
   De protocollen van sion (waarvan we nu de daadwerkelijke uitrol voor onze ogen zien gebeuren (het systeem van het beest)) is natuurlijk maar een hoax.
   Om over de platte aarde maar te zwijgen.
   Zodra je daar over begint, dan wordt je weggezet als een idioot, want dat is uiteraard ook een hoax.
   Echter, het probleem van al die dagelijkse reageerders hier, is dat ze nooit inhoudelijk ingaan op wat beweerd wordt.
   Staan meteen vooraan om te reageren, maar nooit inhoudelijk.
   Ik heb ooit hier eens een video geplaatst (over de onmogelijkheid van de zonsverduistering van 2017 in het ons aangelulde heliocentrische model)) die tot nu toe niemand (over het gehele internet) heeft kunnen weerleggen.
   Maar ze vielen over elkaar heen om mij af te kraken. op enkele reageerders na.
   Maar inhoudelijk reageren was er niet bij, nul komma nul.

   It’s a damn shame, but it’s foretold that it would be this way.
   Lees de protocollen er maar op na.

   Gegroet wakkere broeder!
   Ons rest ons alleen om door te zetten en de waarheid voor het voetlicht te blijven brengen.
   Ondanks alle reacties waarin we voor alles uitgemaakt worden….

   • Beste Joep, wat je zegt is waar, ik zag ook je eerdere reactie en hoe daarop werd gereageerd.

    Ik herken dat, mensen zijn wat dingen gaan zien en denken omdat anderen alles nog geloven dat ze wakker zijn. Ze hebben totaal geen idee van de omvang en worden nog steeds aan het handje meegenomen de verkeerde kant op. Ze nemen te makkelijk aan dat alles wat niet het narratief is wat via alternatieve media wordt gebracht waar is.

    We zullen de enorme schaal maar even buiten beschouwing laten dat werkelijk alles anders is. Men zoekt bevestiging en vind die bij daarvoor opgezette gecontroleerde kanalen. Kanalen die zelfs de ware woorden ‘de beste manier om de oppositie te controleren is deze zelf te leiden”. En dat is precies waar het gros voor is opgezet en ik ga even niet verder in op details die jij al kent. Dat maak ik wel op uit jouw onderwerpen die jij benoemt.

    Het is jammer, de misleiding regeert en om daaruit los te breken is veel tijd nodig en die is wel heel rap aan het wegtikken.

    • Yup, helemaal mee eens!

     En het beroerde is, dat iedereen hier meeleest wat wij schrijven.
     Zo ook de reacties van ons in dit topic, maar ze zullen niet reageren.
     Waarom?
     Omdat ze denken dat ze alles wel doorhebben en dat wij doorgedraaid zijn.
     En ze maken zichzelf wijs dat ze beter maar niet reageren op wat wij te zeggen hebben, omdat ze daar zogenaamd boven staan.

     En dat is verdomde jammer!
     Ze verkloten hun zelf ermee.
     Verdomde jammer!

  • Beste Do U See It (en Joep),
   Dank voor je uitgebreide reactie en toelichting op wat jij denkt dat waar is. Dat wil nog niet zeggen dat het ‘dé waarheid’ is. Mijn waarheid hoeft ook niet waar te zijn, zeker niet voor anderen.
   Het kan zeker dat de heer Poetin onderdeel is van een groter ‘spel’, maar voor mijn gevoel is dat niet zo. Ik zie niet alles in één groot complot, eerder in verschillende groepen die eigen belangen nastreven. Ik geloof niet in de Anunnaki, niet in reptielen en niet in een platte Aarde.
   Maar ook niet in zoals je aangeeft over een redding door de witte hoeden. En inderdaad geloof ik ook niet in QAnon. Heel veel verhalen zijn handig verzonnen voor aandacht of om wat geld te maken. Dat geldt ook voor te veel verhalen van wetenschappers en godsdiensten. Ik ben behoorlijk eigenwijs.
   Ik geloof ook niet in chemtrails in de zin van de lucht wereldwijd volspuiten met troep. Op kleine schaal gebeurt het wel. Maar weet je, het is mijn woord tegen iemand anders woord. Je gelooft wat je wil geloven. Ik gebruik mijn paar hersencellen en vooral ook mijn gevoel. Die intuïtie heeft mijn hele leven goed gewerkt en ik vertrouw daarop. Daarbij weet ik dat ik mis kan zitten. Als dat blijkt, dan draai ik direct 180 graden, geen probleem.
   Misschien dat ik een artikel ga wijden aan de platte Aarde theorie. Moet ik wel even op de stoel van mijn duivel gaan zitten en dat goed onderzoeken. Tips zijn welkom hoor. Ik vermoed dat zo’n artikel de tongen wel zal losmaken. Heerlijk al die rondvliegende emoties.
   Tot slot wil ik nog aangeven dat ieder mens ergens op de ladder van bewustwording staat. Je kunt niet verwachten dat alle mensen treden overslaan. Je moet ergens beginnen en dan stappen maken. Wanneer je te hard wil gaan, haken mensen af. Gras groeit niet harder door eraan te trekken. Mijn doel is niet mijn waarheid op te dringen, maar anderen te stimuleren zelf hun eigen waarheid verder te ontdekken. Soms door wel iets te stellen, te confronteren en/of te prikkelen. Soms door vragen te stellen, eigen ervaring te delen en/of alleen maar een begin te maken. Hé, ik doe ook maar wat hè.
   Groetjes, Niccos.

   • Beste Niccos, ik snap wat je zegt en hoe de weg naar zien verloopt. Dat gaat in stappen en kost tijd. Het is namelijk nogal al wat om te gaan zien dat ze je alles maar dan ook alles hebben voorgelogen.

    Hoe ze dat makkelijk voor elkaar konden krijgen is via onderwijs, entertainment en media voor indoctrinatie. En politiek voor sturing daarbij gebruik makend van geweld middels dwang, gijzeling, afpersing etc. Daar zijn dan belasting, politie en justitie weer de tools voor.

    Wat je zegt over je gevoel bij Putin begrijp ik ook. Als ik er nog in had geloofd zou ik hem ook zo zien als jij hem nu ziet. En dat is ook de bedoeling, zo vangen de mensen weer op die dreigen los te breken. We staan niet meer in contact met ons ware gevoel en daar is alles aan gedaan om daar voor te zorgen. Via mind control is gevoel te sturen en weten ze mensen die los breken alsnog te misleiden.

    Je breekt niet zomaar los uit alles wat je is ingeprent en je zult je verbazen wanneer je meer gaat zien.

    Maar geloof of hoop in zogenaamde democratie (politiek of leiders) en dat zij die het probleem zijn het probleem gaan oplossen is echt waanzin. Maar helaas is dat wel de norm voor het gros. En dan is er een kleine groep die door heeft dat sommige zaken niet kloppen en en toch nog hoop hebben. Ik begrijp dat, het zou ook fantastisch zijn maar zo is het niet. Want dan had er al lang iets gebeurd, alles is afleiding en mensen tijd afnemen. Tijd om zaken te regelen, tijd om actie te ondernemen.

    Op het moment dat je bepaalde zaken echt nodig hebt is het te laat om het nog te krijgen. En als ze de ernst bij je wegnemen met valse hoop sta jij 1-0 achter. Ondertussen wordt alles in stelling gebracht en is er straks niets meer en ben je aangewezen op de overheid en grote bedrijven.

    Overigens is het niet zo dat als je eenmaal ziet dat die aarde plat is en alle ruimtevaart fake, dat je dan ook in de reptielenshit geloofd, of de annunaki etc. Ik kan je het onderzoek naar de platte aarde van harte aanbevelen, je kunt al snel niet meer terug want het is zo duidelijk.

    Het zou leuk als daar ook aandacht en discussie voor komt, dat opent namelijk ook de weg naar meer ontdekkingen.

    Dit is een leuke video van overigens een goed kanaal waar meer is te vinden. Dit is iemand die ernaar is gaan kijken en zich dingen is gaan afvragen en zich realiseert dat dat heliocentrische model onmogelijk is. Maar hij wil dat niet, het is ongemakkelijk namelijk. Hij wil graag dat die bolle aarde bewezen wordt maar in de feiten staat het er slecht voor.

    https://www.youtube.com/watch?v=xkGHhHwRwYY&t=177s

    Hij is nu gewoon een overtuigd flat earther, al die poepelegein die ze ons hebben voorgelogen is onmogelijk en ze zeggen het ook continu zelf. Maar niemand schijnt dat te willen geloven net als bijvoorbeeld de mondkapjes, ook daar hebben ze meermaals gezegd dat ze niet werken. Het misleiden is er ingegoten vanaf onze geboorte en we registreren dat niet als ze dat zeggen.

    En verder wil ik je nergens in af vallen, dat is niet mijn bedoeling, ik begrijp het heel goed. Tussen alles wat ons wordt aangeboden is 99% pulp en 1% waarheid, daar moet je wel je weg in leren te vinden. Down through the rabbit hole, ik zie uit naar je eventuele artikel over de platte aarde.

    Succes!

    • Hallo Do U See It, ik heb de video gekeken. Ik wil nog veel verder onderzoek doen en kan nog geen eigen conclusie trekken, maar deze video gaat mijns inziens mank. Ruimtevaartuigen draaien enorm snel met de Aarde mee en daarom zie je de Aarde niet als een dolle onder je spinnen. Daarnaast zie ik een goede amateur acteur zijn kunstje doen, goed doorspekt met emotie en drama. Ik ga dus echt erin duiken, maar tot nu toe heb ik alleen platte Aarde aanhangers gehoord met argumenten waarom een bolle Aarde niet kan kloppen zonder dat ze zelf met goede argumenten komen waarom de Aarde plat zou zijn. Maar dat kan natuurlijk komen omdat ik er niet specifiek naar op zoek ben geweest. Groetjes, Niccos.

     • Beste Niccos, op zich goed dat je er zo naar kijkt en niet zomaar iets aanneemt. Echter geeft het aan wat jij erover hebt gezegd, het voelt ongemakkelijk om er naar te gaan kijken. En dat is wat dit filmpje weergaf omdat je er op een gegeven moment niet langer omheen kunt als je er dieper in duikt.

      We zijn nu wel in een tijd waarin veel verdwijnt en kon je jaren geleden nog zat info vinden.

      Maar het balletje gaat al niet meer op bij deze hele simpele conclusie over schepen die zogenaamd over de horizon verdwijnen. Dat is perspectief, zodra jij met het blote oog een schip zogenaamd ziet zakken over de horizon en nog maar net het topje ziet. Als je dan een verrekijker of camera erbij pakt heb je hem weer volledig in beeld.

      Complexer dan dit hoeven we het niet maken, die hele kromming is er niet. Ik kan ook met helder weer gewoon 35km ver kijken vanaf Almere naar Lelystad en de boel zakt niet weg, ik zie gewoon het land wat niet kan met een zogenaamde kromming.

      Ik ben verder benieuwd naar je bevindingen wanneer je wat meer hebt bekeken.

   • Platte aarde: Een enkel woord voldoet: Hydrostatica.

    Wie daar niet in gelooft moet op zijn minst de complete traditionele natuurkunde overboord flikkeren. Vraagje: Waarom zijn gewichtloze water druppels (of kwik, of gesmolten staal-druppels) niet plat?

 35. Beste Niccos e.a reageerders.
  Ik hoop beste Niccos dat je beseft dat je achterban veel groter is dan je denkt.
  Putin zal nu zijn e-mailbox wel vol zien stromen van de nederlandse reacties.
  Uiteraard zit hier een hele afdeling typmevrouwen en meneren driftif te shiften wat wel of niet weer naar een hoger gelegen level kan gaan totdat er misschien 1 a 2 nederlandse reacties onder de ogen van Putin kan komen …wie weet.Jammer is de onenigheid tussen sommige reageerders…immers zijn de lezers hier op deze site vrij helder en wakker qua de ontwikkelingen in zowel nederland als mondiaal.
  Laten we dus idd niet elkaar bekijven…maar het verderfelijke systeem van staat waarin wij verwikkeld zitten.
  Trollen, de echte betaalde staatstrollen zitten op de dagelijkse standaard.
  Dus wie in contact wilt komen met de echte trollenfamillie kan op de dagelijkse standaard kijken.
  Op deze site zie je nauwelijks…wel een ANDERE VISIE/KIJK op items….en dat mag.
  En ook dan vliegt iemand wel eens uit de bocht,de toon…maar de inborst van nagenoeg alle reageerders is toch wel de ware,de verhelderden en de wakkeren.
  Net als meerdere reageerders heb ook ik een mail gestuurd naar het kremlin dankzij de links hier geplaatst waarvoor mijn dank!

 36. Deze brief en reactie’s kan je sturen aan de dochter van Poetin, die met een Nederlander getrouwd is.
  Ze hebben samen in Voorschoten gewoond, en in die tijd, is Poetin ooit een keer op bezoek geweest, en heeft nog gewinkeld bij Albert Hein, in het dorps centrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in