Wie de moeite neemt het begin van de toespraak te bekijken die de Franse president Macron in Den Haag hield op 11 april 2023 kan kennis nemen van een fraai toneelstukje. Twee demonstranten mochten wat lawaai maken, niemand was ongerust en Macron sloot zijn lezing perfect aan op wat was geroepen door die demonstranten.

De gemiddelde kijker denkt vast dat Frankrijk werkelijk op gaat komen voor een soevereine Europese Unie. Dat Frankrijk werkelijk het voortouw wil nemen om minder afhankelijk van de Verenigde Staten van Amerika te worden. Dat Frankrijk werkelijk economisch wil gaan samenwerken met China als gelijke partners, schrijft gastauteur Niccos.

Je hoeft alleen maar te kijken naar wat Frankrijk de laatste decennia heeft gedaan om erachter te komen hoeveel waarde we aan Macron’s woorden kunnen hechten. Grote woorden over wat de VS hebben aangericht in de wereld, terwijl Frankrijk precies hetzelfde heeft gedaan.

Frankrijk houdt zich niet aan de begrotingsregels van de EU, omdat het kan. Frankrijk gebruikt de EU waar het uitkomt en ontwijkt de regels wanneer het uitkomt. Als groot land komen ze ermee weg, want wie moet ze tegenhouden. Regels gelden niet voor de sterkste jongens van de klas.

Goh, wat was iedereen verrast toen Macron terugkwam uit China en zijn grote broek aan had getrokken. De VS boos en geïrriteerd. De media die er geen genoeg van krijgen. Frankrijk en de EU die meer een eigen koers gaan varen, meer los komen van de VS. Woorden in het proefballonnetje.

Duitsland die nu ook meer op deze zelfde toer gaat. Toevallig toch. Of zou het afgesproken zijn? Zouden deze praatpalen aangesloten zijn op hetzelfde netwerk? Een netwerk dat ook aansluiting vindt in de VS, een collectief westers netwerk. Het is zo zielig doorzichtig, hoewel het volk nog wat in de ogen wrijft.

  Niccos: Tref voorbereidingen

Geen woorden, maar daden. Ik kijk uit naar het opzeggen van NAVO lidmaatschap door Frankrijk, Duitsland, Nederland, België enzovoort. Ik verheug mij op de ontmanteling van het Internationaal Strafhof in Den Haag. Definitief afscheid van TTIP en trouwens graag ook tabee CETA.

Maar dat zal niet gebeuren vrees ik. Er moet over vergaderd worden, je weet wel die molen die moet gaan draaien. Als dat de bedoeling is tenminste en dat is maar zeer de vraag. Mijn inschatting is dat deze proefballon ten eerste dient om de eigen onderhandelingspositie sterker te maken.

Ten tweede om het volk wat voer te geven via de media. Ten derde om dit scenario achter de hand te hebben als iets wat ze zogenaamd van plan waren. De boel staat op instorten en nu kunnen ze twee kanten op. Woorden zonder daden en VS vazal blijven. Of het noodscenario met daden en wel een eigen koers gaan varen.

Waar ze totaal aan voorbij gaan in hun arrogantie en zelfgenoegzaamheid is dat het niet-westen net als wij gewoon dwars door hun toneelstukje kijken. Denken ze nu echt dat China opeens blij verrast is en hen met open armen ontvangt. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard .

China kan Europa niet meer vertrouwen en zal dat ook honderd jaar niet meer doen. Er zullen vele generaties moeten zijn die het tegendeel bewijzen, dat Europa wel weer te vertrouwen is. Door dat te laten zien in daden dus. Je kunt niet van twee walletjes eten. Nooit meer.

  Niccos: Dit zijn ze dan, de Nederlandse Young Global Leaders van het WEF

Wat Frankrijk en Duitsland nu doen is ontzettend gevaarlijk voor hen en voor Europa, omdat kan blijken dat ook deze laatste stuiptrekking gewoon een misselijkmakend toneelstukje is. Daarmee zal dan de laatste strohalm worden weggeslagen. De VS zal als regisseur goedkeurend glimlachen.

China zal bevestigd worden in wat het al wist. Europa is niet alleen een vazal en onbetrouwbaar, maar is ook als een verslaafde die als je even niet oplet een mes in je rug steekt voor een paar knaken. Frankrijk en Duitsland spelen hoog spel en hebben niet alleen een slechte hand, het zijn ook slechte spelers.

Slechte toneelspelers. We hebben niets aan toneelspelers, we hebben échte mensen nodig. Doorzie hun slechte spel. Blijf kritisch in wat wordt voorgeschoteld. Alles draait om bewustzijn, ook al kun je weinig doen. Vertrouw erop dat bewustzijn het leven die kant op stuurt die nodig is. En vergeet niet dat het lente is.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Rothschilds sturen Franse president Macron naar China in poging Europa te redden terwijl Amerikaans Rockefeller-imperium in paniek raaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky en zijn generaals hebben vorig jaar “minstens” 400 miljoen dollar van de Amerikaanse hulp verduisterd
Volgend artikelHet einde van de vrijheid: Explosief rapport uit het VK onthult plannen voor radicale reset en CO2-dictatuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het begint erop te lijken dat we richting Duitsland jaren 20 gaan. Geldontwaarding, werkloosheid, moreel verval en communisten die de boel willen overnemen. Is er misschien nog een Oostenrijkse schilder in de aanbieding?

  • Het volk van de EU staat op de lijst om vermoord te worden en men zal in het klein beginnen en daar is Nederland en België het meest geschikt voor,
   Maak de economie helemaal kapot en steel het land zoveel mogelijk leeg nou en dat gebeurd nu al op grote schaal vervolgens lok een burger oorlog uit en dat doen ze door zoveel mogelijk noord Afrikanen binnen onze grenzen te halen zij geld en onze woningen te geven dat is de juiste voedingsbodem om haat te creëren tussen de volkeren en uiteindelijk zal er een burger oorlog uitbreken maar het elite tuig is met ons geld allang naar veiligere plekken op deze aarde vertrokken en keren terug als over winnaars en het volk uit gehongerd zal ze met open armen weer ontvangen het zijn dan de slaven van de rijken en elite, U wil zal geschiede.

 2. Er wordt al gemorreld hoe de EU tot stand kwam, niet democratisch, afgedwongen door Frankrijk als voorwaarde aan Duitsland om te herenigen. De Franse economie was nooit zo bijzonder.
  Frankrijk zal wel om (Anne) Frank draaien.

 3. De geschiedenis zegt dat de Jesuiten er ook in China vroeg bij waren. Vrijmetselarij, ook populair naar het schijnt en toen Mao de macht kreeg, de Joden…what’s in a name, ook in de melk te brokkelen hadden.

  Ik kan ze niet allemaal ontvangen maar de ontelbare tv zenders (mijn Chinese ega kijkt en ik krijg het soms vanuit een hoekje mee) voert nu nog steeds oorlog met Japan. Ze wedijveren hier geloof ik wie er aan de haal kan gaan met wie de meest onprofessionale wanproductie ten tonele kan spreiden…. Dit soort van kinderlijk amateurisme, dat mij binnen 5 minuten in een diepe slaap doet vallen (coma) (KOTS) zorgt ervoor dat ik nooit slaappillen nodig zal gaan hebben. Wel, ik kan mij zomaar voorstellen dat wanneer de Chinezen het stokje in handen gaan krijgen de uitzendingen (wat er nog aan kwaliteit van over is…ben al heel lang weg uit Nederland) niet hetzelfde zal gaan zijn als toen ik nog in Nederland woonde. Ik verkastte naar Engeland en had daar slecht 3 zenders. Alle 3 waren toendertijd overigens verre van slaapverwekkend te noemen. Het doet verkeren…

 4. Ik zie 3 machts blokken ontstaan de BRICS, VS en EU die zogenaamd voor hun eigen belangen strijden maar achter de schermen nauw samenwerken.
  Ik zie 3 machts blokken die ieder hun eigen digitale munt ontwikkelen en digitale ID en alles dat daar mee samenhangt.

  Ik denk met veel theater, misleiding en afleiding dat deze 3 machts blokken het op deze manier makkelijker voor elkaar krijgen dat mensen zich laten onderwerpen. En uiteindelijk zullen deze 3 machts blokken worden samengevoegd tot 1 wereld regering.

  De BRICKS hebben al hun digitale munt … de MIR

  Ik vertrouw ook Rusland of China niet. Deze landen zeggen niet de verdragen op met de private organisaties als : WHO, UN, IMF, WORLD BANK, BIS, WEF ETC ETC.
  Kijk hoe inhumaan China met zijn bevolking om ging tijdens corona. Hoe china het volk blokkeerde van vrij reizen. Hoe China de bankrekeningen van zijn burgers blokkeerde……. allemaal mogelijk gemaakt via de corona app die lang voor corona was ontwikkeld…. ook in Europa !!

  Corona is ontwikkeld met het doel vrijheden vergaand in te perken, voor gedragsveranderingen, om u een minderwaardigheid gevoel aan te praten.

  Ik zie helemaal geen lichtpuntjes, ik zie dat iedereen in slaap wordt gesust via sport, cultuur en fals flag operaties. Allemaal met het doel u af te leiden van wat werkelijk gaande is.

  We gaan richting dat k*t koningsdag, dat zal ook aangegrepen worden om het ” koningshuis” ter discussie te stellen ….. allemaal afleiding.

 5. Volgens mij beseffen wij het volk het nog niet, alle coöperaties wat we regeringen van landen noemen, zijn alle in afwikkeling van hun faillissement. Want alle staan geregistreerd in het belastingparadijs Delaware wat failliet is. Een regering kan enkel regeren enkel als ze een oorlog tegen iets uitroepen. Zodat ze een noodsituatie kunnen uitroepen, zodat ze alle rechten en (grond)wetten kunnen opschorten voor het volk en als een dictator over het land regeren en het volk negeren. Wat ze democratie noemen. Elk land staat registreert in het USC (United State Code) NL heeft P7 Onder Chapter 11 van het faillissementswet is iedere inwoner van dat grondgebied zijn eigen curator.

  Zorg eerst dat je een bewijs van leven bij de gemeente haalt dat jij nog leeft en vraagt hoe je ingeschreven staat bij je gemeente. Want je moet eerst je zelf splitsen van de natuurlijk persoon en de levende mens. Want de natuurlijke persoon die dood en verloren op zee verklaard is, onder die ID ga jij door het leven en alles staat op naam van die natuurlijke persoon, waar de overheden alles van beheren. Zodat zij jouw als lijfeigenen kunnen misbruiken, zonder dat het volk het zelf beseft.

  • wat bedoel je met bewijs van leven bij d e gemeente halen dat ik nog leef en splitsen van natuurlijk persoon en levende mens?Kun je daar wat verdere uitleg bij geven?

   • Bij inschrijving bij de burgerlijke stand word jij een rechtspersoon. Een soort corporatie. En de overheid krijgt daarmee grip op jou. Jij komt daarmee onder de ‘wet van de zeevaart’ te vallen die contracten tussen corporaties regelt. Daarom moet corporatie JIJ belasting betalen. Dit in tegenstelling tot de ‘wet van het land’ of natuurlijke wet die elk mens van nature snapt, vanuit je geweten. Zeg maar: de tien geboden.

    Als je dit juridisch gaat uitpluizen, met een advocaat, blijkt dat je niet zomaar even kunt uitschrijven of een ‘bewijs van leven’ kunt halen. Dat bestaat namelijk niet.

    Pas als een arts jou dood verklaard kom je uit dit systeem. Of je moet je eigen land beginnen. Maar dat kan niet in Nederland want al het land is van de koning. En de koning heeft voor miljarden aan grond in het buitenland. Als jij echt vervelend gaat worden voor dit systeem dan is de kans wel reëel dat zo’n arts je uit gaat schrijven alleen niet vanwege ‘natuurlijke oorzaak’.

    Er is wel een weg uit dit systeem op geestelijk vlak. Want de wereld van het geestelijke heeft ook een aanspraak op jou. Elk land of gebied heeft een geestelijke heerser of macht. Sinds de toren van Babel door goddelijk ingrijpen stukliep (waar het EU parlement een kopie van is).

    De doop is een symbool dat je dood bent verklaard in de wereldse sfeer. Deze geestelijke overheid heeft geen grip meer op jou. En je word opnieuw geboren in een ander geestelijk Koninkrijk. Dit is een geestelijk gebeuren wat je later fysiek kunt laten zien in de christelijke doop.

    Jezus confronteerde de Farizeeën al met hun goddeloze wetten en hield zich er zeer openlijk niet aan. Terwijl hij de goddelijke Wet nooit overtrad. Hij noemde ze letterlijk nakomelingen van de Slang. En hij gooide de geldwoekeraars en bankiers uit de tempel.
    Jezus zei ook: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.” En: “Als je niet opnieuw geboren word zul je mijn Koninkrijk niet ingaan.” En, heel bekend: “de Waarheid zal je vrijmaken”

    Op een strikvraag van een religieuze overheidsdienaar ‘moeten wij de keizer belasting betalen?’ gaf Jezus als antwoord:
    “wiens kop staat er op die munt?” ‘de keizer’ “geef dan de keizer wat hem toekomt, en geef God wat Hem toekomt”. God heeft jouw centen niet nodig. Het gaat Hem om jou als persoon.

    En neem dit van me aan: het geestelijke heeft invloed in het fysieke. Als je geestelijk bent vrijgezet verander jij zelf, maar ook de fysieke omstandigheden om je heen. Het vormt een soort pantser tegen aanvallen, onverwachte hulp in nood, raad in moeilijkheden. Nee, geen succesevangelie. Absoluut niet. Want je zult gehaat worden om je vrijheid. En ze zullen wegvluchten als ongedierte voor een zoeklicht.

    Als Christen ben je veranderd van team. De strijd is hard, maar je gaat winnen. De uitkomst is namelijk al bekend.

 6. Weer een goed stuk Niccos

  Waar komt het communisme vandaan? En waarom? Wat is de rol van opium? En wie verkocht dit? Waarom ging Japan voor eeuwen op slot en waren de Nederlanders hun enige contact met het westen? Wie zat er achter de Franse revolutie? En de Russische? En de Chinese?

  Antwoord in 1 woord: jezuïetenorde. In iets meer: de voortzetting van de priesterorde van het oude Romeinse rijk.

  Macron is niet meer dan een muppet, een trekpop. Maar de verborgen hand denkt dat ze macht over China hebben omdat ze Mao geholpen hebben. En die hand woont in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Engeland, Schotland, België. Niet zozeer in Amerika.

  Het Chinese rijk is even oud als de Babylonische voorgangers, ouder dan het Romeinse rijk. Hun religieuze wortels zijn vijandig aan de Babylonische drie-eenheid van Nimrod, Semiramis en Tammuz (RK: God, Maria en kindeke Jezus). Chinezen zijn van origine monotheïstisch (Shang-Ti). De Chinese elite is deels origineel, deels instroom van de 13 families (Li is 1 van de 13).

  De Russisch orthodoxe kerk is een voortzetting van het Oosters Byzantium, voormalig Griekenland. Eén van de vijf oorspronkelijke christelijke bisdommen.

  Met de val van Babylon, Perzie, Assyrie, Egypte en Griekenland is de religieuze elite steeds meeverhuist en uiteindelijk in het Vaticaan gebleven. Dit heeft in de derde eeuw het bisdom Rome overgenomen. Rome wilde de macht over alle bisdommen in het Romeinse rijk. Rome, Alexandrië, Constantinopel, Antiochië, en Babylon.

  Omdat de kerken in het middenoosten en noord-Afrika niet mee wilden werken aan de ‘gekerstende’ versie van oude roomse afgoden verering begon Rome het zaad te zaaien van een profeet van God. Eeuwen later vonden zij de charismatische roodharige Mohammed en stuurden de rijke weduwe Cadiga op zijn pad en de islam deed de rest. Antiochië, Alexandrië, Babylon en uiteindelijk Byzantium viel in 1513. Alleen het orthodoxe gebied in Oost Europa bleef over.

  En daarom hebben de Russen het nu steeds gedaan. En de Serviërs natuurlijk. En de Grieken…

  America, het land van de gevederde slang, is veroverd. De paus en de imams zijn beasties, Billy Graham komt de paus zijn hand kussen als hun infiltrant, de islam doet Afrika tot Indonesië. Blijft over dat irritante Rusland en China. De opium raakt uitgewerkt.

  Tijd voor een nieuw plan. Dat laten we dan Marx en Engels schrijven… Een kopie van de jezuïetische leer, een totale omkeer van de bijbelse waarden. Met militaire steun van Washington DC (district of Columbia =Semiramis =Maria in Maryland, naast Virginia, de sterren in blauw vlak, wil je nog meer hints?) is zelfs Korea verdeeld en Formosa mooi achtergehouden als pionnen voor later.

  Het is niet verbazend dat een roomse jezuitische marionet naar China gaat en het wel even zal vertellen. En wordt ontvangen als een prostituee op sollicitatie bij het museum. Of kleuter bij de motorclub.

  Misschien moet Frankrijk ook maar een, nog groter, vrijheidsbeeld aan China schenken. Als aandenken van het afwerpen van de onderdrukking van de regering in Taiwan.

  • Besties…. De paus en imams, en alle religieuze leiders zijn besties. Best friends forever (in hell).

   Stomme spellings correctie

 7. Ik vond het moeilijk om een opinie te vormen over dit vreemde verhaal van Le Petit Roi Macron op bezoek in het land van de Chinezen, en waar de Petit Roi over stond te blaten na afloop. Maar deze Niccos analyse is zeer goed en klikt. Vooral ook als je de Escobar quote over Trutsula van de Lijken er naast zet “Een Chinese geleerde beschreef haar vernietigend als “slechts de spreekbuis van een hondse organisatie zonder tanden. Zelfs haar geblaf klinkt als het gejammer van een terminaal zieke hond die op het punt staat te worden geëuthanaseerd.” Dan besef je dat de Chinezen die troosteloze bende in de EU ook zien voor wat het is, en voor wat dat EU Parlement gespuis is, die de boel alleen maar oplichten als de beste maffiosi. En nu maar afwachten op die daden, of ze uit de NAVO gaan stappen. Of probeerde Macron gewoon effe lekker aan de ballen van Xi te sabbelen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in