Joseph Curl vertelt ons in de Washington Times dat vaccins niet werken, maskers niet werken: alles wat de overheid ons vertelde over Covid-19 was fout. Ze vertelden ons dingen om ons te laten doen wat ze wilden, maar niets ervan was gebaseerd op wetenschap.

Weet u nog dat de regering u vertelde dat maskers effectief waren tegen COVID-19?

Jah, dat zijn ze niet.

Weet u nog dat de regering u vertelde dat vaccins voorkomen dat u het virus krijgt?

Jah, dat doen ze niet.

En weet u nog dat de regering u vertelde dat COVID niet uit een lab in Wuhan, China kwam? Nou, dat is wel zo. Wie zegt dat? De regering.

Het narratief van de voormalige president Donald Trump en president Biden is de afgelopen weken snel uit elkaar gevallen.

De New York Times publiceerde vorige week een stuk met de kop “De maskermandaten hebben geen resultaat opgeleverd. Zullen er lessen worden geleerd?” Het werd geschreven door Bret Stephens, een opiniecolumnist bij de Times die in 2013 een Pulitzerprijs voor commentaar won.

“De meest rigoureuze en uitgebreide analyse van wetenschappelijke studies naar de doeltreffendheid van maskers om de verspreiding van luchtwegaandoeningen – waaronder Covid-19 – tegen te gaan, werd eind vorige maand gepubliceerd. De conclusies waren ondubbelzinnig,” aldus Tom Jefferson, epidemioloog in Oxford en hoofdauteur.

“Er is gewoon geen bewijs dat ze – maskers – enig verschil maken,” zei hij tegen de journalist Maryanne Demasi. “Punt uit.”

Maar, wacht even. Hoe zit het met N-95 maskers, in tegenstelling tot chirurgische of stoffen maskers van mindere kwaliteit? “Maakt geen verschil, helemaal niets,” zei Jefferson.”

Ja, wacht even. Onderzoek na onderzoek in de eerste dagen van de pandemie bevestigde dat maskers werkten, wat wetgevers op elk niveau van de overheid ertoe aanzette om maskers verplicht te stellen. Maar Mr Jefferson zegt dat deze studies “niet gerandomiseerd” en “gebrekkig” waren.

  Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccin

Dus dat roept de vraag op: En de studie van Mr Jefferson? Ja. Hij en 11 collega’s voerden 78 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken uit met in totaal 610.872 deelnemers in talrijke landen.

“Maskermandaten waren vanaf het begin een dwaalspoor,” schrijft Stephens. “Ze kunnen een vals gevoel van veiligheid hebben gecreëerd – en dus toestemming om het semi-normale leven te hervatten. Ze hebben vrijwel niets bijgedragen aan de veiligheid zelf. Het Cochrane-rapport zou de laatste nagel aan deze doodskist moeten zijn.”

Ook deze week onderzochten onderzoekers de doeltreffendheid van lokale COVID-19 vaccinmandaten die in 2021 in de Verenigde Staten werden ingevoerd en ontdekten dat ze niet werkten.

“Deze mandaten legden ernstige beperkingen op aan het leven van veel burgers en ondernemers,” aldus de onderzoekers in een studie van het Mercatus Center van George Mason University. “Toch vinden we geen bewijs dat de mandaten effectief waren in hun beoogde doelen, namelijk het verminderen van COVID-19 gevallen en sterfgevallen.”

De onderzoekers evalueerden het District of Columbia, New York, Los Angeles, Boston, Chicago, New Orleans, Philadelphia, San Francisco en Seattle.

“Wij vinden geen bewijs dat de aankondiging of uitvoering van binnenshuis-vaccinatiemandaten in de genoemde steden een significant effect had op het gebruik van vaccins, COVID-19-gevallen of COVID-19-doden, en dit is grotendeels consistent voor alle Amerikaanse steden die het mandaat uitvoerden,” schreven de onderzoekers.

Toen COVID-19 begin 2020 op onze kusten arriveerde, kondigden leiders van grote steden – bijna altijd Democraten – grote lockdowns af, dwongen ze bedrijven te sluiten en sloten ze amusements- en sportgelegenheden. Ze verordenden ook dat iedereen maskers moest dragen. Toen er vaccins kwamen, vaardigden die leiders mandaten uit die miljoenen mensen verplichtten ze te nemen.

  Het verhaal van het decennium - Is dit massamoord door media en overheid?

Zo zei de burgemeester van Philadelphia, Jim Kenney, een Democraat, in augustus 2021 dat de wetenschap aantoont dat maskers en vaccins de verspreiding zouden vertragen.
Maar onderzoekers vonden geen bewijs om dat te staven.

“Onze bevindingen zetten vraagtekens bij de doeltreffendheid van vaccinatiemandaten op stadsniveau,” vonden de onderzoekers. “Binnenhuis-vaccinmandaten veroorzaakten grote verstoringen voor veel individuen en bedrijven. New York City, bijvoorbeeld, ontsloeg 1.430 stadsmedewerkers omdat ze niet voldeden aan het vaccinatiemandaat. Uit een onderzoek bleek dat meer dan 90% van de restaurants in NYC melding maakte van klantgerelateerde problemen, zoals het verlies van klanten die bezwaar maakten tegen het mandaat, en 75% van de restaurants maakte melding van personeelsgerelateerde problemen. Dat is slechts een klein deel van de verstoringen die door de mandaten worden veroorzaakt.”

“De meeste voorstanders van de mandaten beweren dat de stijging van de vaccinatiegraad, en de daaruit voortvloeiende vermindering van de verspreiding van COVID-19, opweegt tegen de kosten van de verstoringen. Wij stellen echter vast dat de effecten van de mandaten op de beoogde resultaten statistisch gezien in geen enkele van de steden waar ze werden toegepast, statistisch waarneembaar zijn in alle gebruikte empirische strategieën,” aldus het rapport.

Vorige week ontdekten we dat de wereldwijde COVID-19 pandemie afkomstig was van een virologisch laboratorium van het communistische regime in China, volgens een nieuw document van het Amerikaanse ministerie van Energie dat onlangs aan belangrijke leden van het Congres en het Witte Huis werd verstrekt.

Weet u nog dat social media elke verwijzing daarnaar de kop indrukten? Pepperidge Farms weet het nog.

  Canadese overheid geeft toe dat Covid 'Booster' jonge moeder verlamde, biedt aan haar te euthanaseren om 'het goed te maken'

Dus nu weten we dat de regering niets wist over COVID-19. Ze vertelden ons dingen om ons te laten doen wat ze wilden, maar niets daarvan was gebaseerd op wetenschap.

En dat zou u doodsbang moeten maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking: “Tweede Rusland Offensief (TRO): Vladimir scherpt het mes; Volodymyr vetmest het kalf
Volgend artikelOpen Brief aan de President van de Russische Federatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Leuk artikel maar dat weten WIJ allang. Zo niet voor velen hier al direct in maart 2020.

  Maar goed. Extra bevestigingen kunnen misschien de groep wakker maken die dit nog steeds nodig hebben.

  • De onderzoeken, de vóór juni 2020 nog beschikbaar waren, toonden ook al aan dat maskers totaal niet werkten. In juni 2020 verdwenen echter veel van die onderzoeken uit de zoekmachines en waren er plots enkel nog recente onderzoeken te vinden, die “aantoonden” dat maskers wel effectief waren…

  • Het zoveelste onderzoek…tja….de niet-geindoctrineerden onder ons weten dit al vanaf het begin eind 2020….
   Zolang de wef-puppets in de regeringen zitten en alle geledingen van de samenleving/maatschappij dor en dor corrupt zijn…..worden de DADERS NIET OPGEPAKT/BERECHT EN GEEXCECUTEERD.

 2. Even een zijsprong maken;
  Het vaccin tegen het gewone griepvirus is uitgevonden in 1933.
  We krijgen nog steeds griep…….
  Wat zegt dat over de werkzaamheid bij de mensen?
  Wat zegt dat over de financiële opbrengsten voor de Pharma?
  Ook bij de bekende DKTP prik is de noodzakelijkheid af te vragen.
  Big Pharma maakt geen mensen beter, ze maken klanten.

   • Gewoon doen netals de Fransen tijdens Louis XIV vallen met die koppen neefje van Pinokkio,de slangevrouw, de schoenenleraar🤔🧐💥💥💥💥🖕💉😁

    • @Rebel50… de Fransen zijn momenteel weer aardig pissig. De revolutie is nog nooit in NL begonnen, wij zijn het landje dat als laatste wordt bevrijd. In landen als Frankrijk klapt de ballon, in Nederland loopt de ballon altijd leeg als een natte scheet. Hopelijk gaan we nog gerechtigheid krijgen, want de misdaden stapelen zich sneller op dan we ze kunnen tellen. Alles gaat sneller en sneller, er moet een climax komen. Ik ben benieuwd.

     • In de latere Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden (1648) begon de victorie op 08.10.1573 in Alkmaar, toen de Spanjaarden zijn verslagen.

   • Dankje voor de link Discobol, maar het lukt mij niet meer om nog wat te verwerken. Het gesprek met Karel en Marcel duurt weer anderhalf uur. Ik ben moe van deze ellenlange gesprekken en onderzoeken. Ik ben verzadigd.

    Conclusie: het hele kaartenhuis moet instorten en we kunnen niet veel anders dan afwachten en aan onze innerlijke rust werken.

    Laat de endgame maar beginnen, ik ben klaar voor de endgame. Hopelijk overleven we allemaal en gaan we een nieuwe mooiere wereld maken.

  • Beste Naam*,
   Geef ff een seintje als je weet wanneer, ik kom gratis helpen.
   Ik neem zelf broodjes en koffie mee……
   Regel jij apparatuur om e.e.a. live uit te zenden?

   • @Tigron… laten we maar broodjes en koffie maken om naar de endgame te kijken. Laat de massa maar in paniek ontwaken en alles tot aan de grond afbreken, terwijl wij op een afstandje toekijken. Laten we een paar van die lazy boy stoelen regelen met bekerhouders in de leuningen… kratje bier erbij, zakje chips en wat nootjes, beentjes omhoog en toekijken.

    • Het gaan vieze en lelijke gebeurtenissen worden Naam,
     Van tijd tot tijd heb ik ook zo;n relaxte instelling totdat bij mij weer het besef boven komt dat het 90% van de mensen zijn die de klappen krijgen terwijl ze niet bij machte of te goed van vertrouwen waren om het te voorkomen.
     Voor de allerkleinsten is het nog het meest verschrikkelijk die ukkies van onder de 10.
     Wellicht later, in ’n volgend leven nadat iedereen z’n karma heeft afgelost dat we het dan beter doen.
     Voorlopig maar proberen ’n goed mens te zijn voor m’n medemens.

  • Tja, waarom doet men in labo’s volledige beschermende kledij aan?

   Waarom wil men niet dat iets doordringt via de huid en even belangrijk, via de ogen?

   Wie zich daarvan bewust was of is moet er geen tekeningske meer bij!!!
   Opgezette misleiding voor andere doelen dan onze Gezondheid.

 3. nooit een masker opgehad
  nooit geen griepprik gehaald
  nooit geen dodelijke spuit gehaald

  ik zal nooit luisteren naar psychopaten , ze kunnen mijn rug op.
  het is mijn leven en mijn lichaam afblijven dus.

  • @ salvar (nooit geen griepprik gehaald, nooit geen dodelijke spuit gehaald)

   Ik begrijp wat je schrijft. FF mierenneuken. Maar nooit geen is altijd. 😉

  • Salvar….Zonder masker heb ik het niet gered. Ik werd denkbeeldig afgemaakt door mijn werk collega’s die het nodig vonden een willekeurige weigeraar in de supermarkt te dwingen een masker op te zetten (rare zin) en toen wist ik genoeg…..

  • Beste Antichrist Zit in´t Vaticaan,
   Jazeker werden wij voor de gek gehouden, anders hadden ze nooit die zogenoemde ‘pandemie’ vol kunnen houden.
   Het was tevens een test om te kijken hoe gehoorzaam de mensen zouden worden op basis van bangmakerij.
   En nu we bij wijze van spreken een vaccin bijwerkingen pandemie hebben, hoor je ze niet.

 4. Beste Fn,
  ik kreeg een mailtje van jullie met enkel het woord “test”. Ik klikte erop.
  Mijn pc crashte meteen en ik moest systeemherstel uitvoeren om hem weer paraat te krijgen.
  Was die mail echt van jullie?
  Zo ja dan waarschuw de mensen voor dit probleem.
  Zo nee dan gebruikt iemand jullie gegevens (ik krijg iedere keer de nieuwsbrief) om het jullie lezers het lezen onmogelijk te maken.

 5. ja Amerika China beschuldigen van de pandemie en Saddam heeft massa vernietigings wapens en zij gooien premature geboren kinderen uit couveuses

 6. Ja, maar toen de critici aan het begin van de plandemie die leugens allemaal konden weerleggen werden ze voor alles en nog wat uitgemaakt! En, horen we nu een excuus misschien?? Nee, nu doen diezelfde leugenaars net alsof zij het licht hebben uitgevonden en de wereld de ‘waarheid’ gaan vertellen??

  Terwijl er nog net zo hard gelogen wordt over het zg “virus” dat nu ineens toch uit een lab zou komen… Welk “virus” bedoelen ze dan? Kunnen ze de gegevens van het geisoleerde en geidentificeerde pathogeen dan eindelijk eens overleggen? Het is er niet, het bestaat helemaal niet! Er was helemaal geen gevaar maar ze hadden heel bange mensen nodig om het verlossende spuitje te kunnen introduceren. Dat was het doel van deze medische mastermindphuck die de overheid samen met de media hebben voorgelogen! Op onze kosten betalen we nu met ons leven!!

  In mijn dromen zie ik ze voor me… Tegen de muur staan ze dan, die “experts”, de fraudcies en de K1LL-B1LL Geetsen of Hell van deze wereld!!

 7. “Vaccins werken niet, maskers werken niet: Alles wat de regering ons vertelde over COVID-19 was fout”

  Ja dat wist ik al jaren, oud nieuws, als je de geschiedenis na gaat van de eerste vaccinaties en daarna, wist
  je al dat ze nooit bedoelt waren om mensen te helpen, als je al kijkt naar 1918, waar het Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek profiteerde van deze nieuwe pool van menselijke proefkonijnen om vaccin experimenten uit te voeren, Dr. Frederick L. Gates maakte daar hun “vaccines” voor de soldaten, de vaccins waren spuugdoses van een vaccinserum afkomstig van paarden.

  n dankzij hun,zijn er +/- 50 miljoen mensen dood gegaan zijn aan bacteriële longontsteking, et was NOOIT een virus, net als COVID-19 niet bestaat en noot bestaan heeft.

  https://www.winterwatch.net/2021/06/the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in