Volgens officiële documenten van de vaccinfabrikant wordt grafeenoxide gebruikt bij de productie van het Corona-vaccin van Pfizer. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom het bedrijf de documenten 75 jaar lang onder de pet wilde houden.

Lange tijd werd dit door de media en “factcheckers” afgedaan als een samenzweringstheorie. Ook artsen als Ryan Cole en Peter McCullough beweerden dat er geen grafeenoxide in de vaccins zat.

Ga direct naar de video:


Pfizer-klokkenluidster Karen Kingston was onlangs te gast bij Stew Peters om commentaar te geven op de ontdekking. “Er zit grafeenoxide in en ze wordt gemaakt in China,” zei ze.

U kunt het document waarnaar ze verwijst hier downloaden door te zoeken naar 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf.

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Kijk: Agent, 30, overlijdt plotseling en onverwacht na hartaanval tijdens training in sportschool
Vorig artikelOpen Brief aan de President van de Russische Federatie
Volgend artikelHAARP Superwapen wordt nog steeds gebruikt voor geo-oorlogsvoering, beweert Roemeense generaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. In het artikel van Pfizer dat je hier ziet wordt wel graphene oxide genoemd maar dat heeft niets te maken met de mRNA injectie vloeistof. Hier wordt het graphene oxide gebruikt in een techniek die cryo elektronen microscopie (cryo-EM) heet. Deze techniek wordt toegepast om de structurele en biofysische karakterisatie van het Spike eiwit als antigeen te bepalen. Dat is ook de titel van het artikel. Dit gaat dus niet om graphene oxide in de injecties.

  • Gaat er om dat ze zeiden dit gebruiken we niet en welke andere stoffen zitten er wel in die niet voor menselijke consumptie zijn bedoeld .. bedoel maar

  • Alleen al de haast waarmee het productieproces is doorgedouwd maakt labvervuiling niet alleen mogelijk, maar zelfs waarschijnlijk. Wat dan ook meteen een goede verklaring is waarom sommige batches veel meer slachtoffers lijken te maken dan andere; sommige batches zijn gewoon meer vervuild dan andere en grafeen-oxide is daar maar 1 component van.
   Daarnaast werd er constant beweerd dat het er helemaal niet bij betrokken zou zijn. Trouwens, dit is slechts weer een klein stukje van de puzzel. Er was echt een reden dat ze alles 75 jaar geheim wilden houden en dat was niet vanwege hun bezorgdheid over de gezondheid van mensen.
   Uit een volgende serie papieren die vrij wordt gegeven zou best kunnen blijken dat het OOK standaard als ingredient werd gebruikt; juist al die geheimhouding maakt zaken onduidelijk.

   Als u werkelijk gelooft dat er niks mis is met de prikken, het productieproces, de dwang, de manier waarop het allemaal geheim moest blijven dan bent u gewoon niet te redden.

  • Ho Ho Ho Eveline…….., dit is te kort door de bocht……. Er zit wel degelijk grafeen oxyde in het vaccin.
   En het reageert nog op 5 G Ook.
   Dan moet je de bijlagen bij dit artikel eens goed doorlezen.
   Grafeen oxyde is zelfs beperkend voor de levensduur van de gevaccineerden.
   Door dr Mylo Canderian ( een psychopaat / crimineel) ( klik dit artikel maar eens door en lees over hem ) is de maximale levensduur van mensen met grafeen in hun body 10 jaar!
   Dit is ook wat Mike Yeadon zegt.
   Toen hem gevraagd werd hoe deze samenzwering om zoveel miljarden mensen te doden zo geheim kon worden gehouden door z’ on groep elites…… was zijn antwoord: “ Je weet niet veel van de vrijmetselarij” Steve! ( de interviewer. )
   We gaan nog zeer zware tijden tegemoed.

   • Beste allemaal, ik ontken helemaal niet dat er grafeen oxide in de injecties zit. Dat zou best wel eens kunnen zijn. Ik wil er alleen op wijzen dat het artikel dat ze hier laten zien, waar graphene oxide genoemd wordt, daar niets mee te maken heeft. Dit Pfizer artikel hoort hier dus helemaal niet thuis. Dit gaat helemaal niet over de injectievloeistof. Dus wil je aantonen dat er g.o. in de injecties zit, laat dan wel de juiste artikelen zien.

  • Hoi Eveline,
   Met alle respect. Bedoel je te zeggen dat er geen graphene oxide in de injecties zit? Of dat het slechts een onschadelijk gemaakt functioneel additief is? Of dat er überhaupt geen graphene oxide in het Pfizer spuitje zit?
   Hoor graag in Jip en Janneke taal jou reactie.
   Dank je wel,
   F.D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in