Alle mainstream media zijn door de staat gesponsorde agenten van massale misleiding. De Babylon Bee (BB) publiceerde een checklist met tekenen die aantonen dat zogenaamde nieuwsankers liegen. Met zeldzame uitzonderingen die de regel bevestigen, geldt deze voor vrijwel alle verslaggevers, correspondenten en redacteuren, schrijft Stephen Lendman.

Ze worden omgekocht om zich uitsluitend te houden aan het verzonnen officiële narratief over vrijwel alle belangrijke binnenlandse en geopolitieke kwesties.

Volgens BB zijn de tekenen dat ze liegen op televisie onder andere wanneer:

Ze praten, wild gesticuleren, door de staat goedgekeurd nepnieuws melden, een Pulitzerprijs hebben gewonnen, moordprikken promoten, steun betuigen aan Oekraïense nazi’s en wat met al het bovenstaande te maken heeft.

Wat zich voordoet als nieuws, informatie en analyse door de dominante 4th estate is rotzooi die moet worden gemeden, niet gevolgd.

Wat de zelfbenoemde beste krant, NYT, nieuws noemt dat geschikt is om te drukken, is door de staat goedgekeurde Grote Leugens en massale misleiding – de verzonnen officiële narratieven, terwijl de waarheid en volledige openheid worden onderdrukt.

Net als andere MSM wordt de Times dik betaald om te liegen en massaal te misleiden, en  plaatst alles andersom.

De Times wordt omgekocht om verkeerd te informeren en te desinformeren, terwijl het onbetwistbare vertellen van de waarheid uit zijn dagelijkse nepnieuwsedities wordt geweerd.

Er is geen onduidelijkheid over de realiteit van Ruslands overweldigende militaire superioriteit over het door nazi’s geteisterde Oekraïne.

Het doden van het monster van Amerikaanse makelij was zeker vanaf de eerste dag van de bevrijdende SMO – wat grotendeels is bereikt nu het regime en zijn verslagen leger bijna zijn ingestort.

Niet volgens het nepnieuws van de NYT.

Wat geen enkele verantwoordelijke redacteur zou publiceren, bracht de Times met een litanie van schaamteloze Grote Leugens, terwijl de realiteit ter plaatse werd onderdrukt.

Verwijzend naar verzonnen Russische problemen in Oekraïne, bespotte de Times de opperbevelhebber, generaal Valery Gerasimov, een briljant strateeg en tacticus.

De militaire bevelhebber van Oekraïne, Valery Zaluzhny, prees zijn deskundigheid en zei:

“Ik heb alles gelezen wat hij schreef.”

“Hij is de meest intelligente man, en mijn verwachtingen van hem waren enorm.”

Hij “leerde van Gerasimov”, een reus op militair gebied die in schril contrast staat met zijn dwergachtige Amerikaanse/NAVO- en Oekraïense tegenhangers.

Naast zijn taken als opperbevelhebber van het Russische leger, duidt zijn controle over de bevrijdende SMO waarschijnlijk op een overkoepelend doel om het made-in-the-USA Oekraïne-monster voor eens en voor altijd definitief te verslaan.

Het gebeurt in real time.

In haar dagelijkse propagandaverslagen heeft Al Jazeera de afgelopen dagen niets opgenomen over het door nazi’s geteisterde Oekraïne – nadat het dagelijks aan bod kwam – vanwege de vastberaden wijze waarop Rusland zijn plaag op het slagveld neerslaat.

Zelfs de WSJ gaf toe dat de Oekraïense troepen “in de minderheid en onderbewapend” zijn tegende Russische vuurkracht.

De krant citeert naamloze Oekraïense soldaten die zeggen dat “de Russen (langzaam) grondgebied innemen in de (strategisch belangrijke) stad” Artjomovsk, waar de regimetroepen bijna omsingeld en verslagen zijn.

En deze reality check door de bekende militaire analist Andrei Martyanov:

Het sturen van Amerikaanse/NAVO-tanks naar Oekraïne “zal absoluut niets veranderen” aan de strategische situatie ter plaatse.

Door de effectieve manier waarop Rusland het sterk gedegradeerde Oekrainse leger in de pan hakt, worden de VS/Westerse regimes steeds wanhopiger over hun onvermogen om een zekere nederlaag van het door Nazi’s geteisterde Oekraïne om te zetten in een triomf.

En deze Martyanov realiteitscontrole:

De door de VS gedomineerde “NAVO heeft niet de vereiste strijdmacht om Rusland op conventionele wijze te bestrijden zonder catastrofale verliezen te lijden en dus een nederlaag te lijden.”

“De uitdagingen om zelfs maar zo’n troepenmacht samen te stellen zijn zo immens dat het enige instrument dat de VS (NAVO) nog tot haar beschikking heeft haar nucleaire arsenaal is.”

Alles met betrekking tot Rusland en Oekraïne “heeft aangetoond dat het Westen en zijn militairen geen serieuze strategische en operationele planning kunnen maken” – waar het Russische leger onder leiding van Gerasimov in uitblinkt.

En “we kunnen met een gerust hart stellen dat de westerse inlichtingendienst op strategisch niveau gewoonweg ontoereikend is, om het zacht uit te drukken.”

“Het wordt immers bemand door mensen die voortkomen uit voornamelijk de geesteswetenschappen van het hoger onderwijs in het Westen, en we weten allemaal wat een academische ramp en fraude dat tegenwoordig is.”

“We hebben het over misrekening (en incompetentie die leidde tot) de ondergang van Napoleon en Hitler.”

Het imperium van leugens en eeuwige oorlogen tegen verzonnen vijanden thuis en wereldwijd heeft “voeten van klei”.

Het verval en de ondergang ervan is duidelijk voor wie aandacht heeft voor de realiteit ter plaatse.

Het militair-industriële complex van de Hegemon USA is door Rusland voorbijgestreefd in strategie, hem te slim af, en onderbewapend voor de militaire superioriteit van Rusland.

Het gepuf en gezwets van de Amerikaanse/Westerse regimes en hun medesamenzweerders van de MSM kan hun varkensoor tegen de superieure Russische strijdkrachten niet in een zijden beurs veranderen.

Toch laten gehersenspoelde lezers zich meeslepen door propaganda onzin van de Times, zoals de volgende perversie van de werkelijkheid, waarin ten onrechte wordt beweerd:

“Moskou heeft niet de troepen, munitie of uitrusting die militaire functionarissen zeggen nodig te hebben voor het grote offensief dat de hoogste militaire leider van het land heeft beloofd.”

Naar eigen goeddunken kunnen Russische troepen strategische Oekraïense doelen in korte tijd in smeulende puinhopen veranderen.

Ze kunnen Kiev in een woestenij veranderen.

Maar volgens Times vuilnis heeft Rusland een “tekort aan munitie en goed getrainde troepen.”

Het citeert de perversie van de werkelijkheid van het Biden-regime onder de minister van oorlog, Colin Kahl, een voorbeeld van de incompetentie van het Pentagon:

“De Russen zijn er nog steeds niet achter hoe ze de strijd willen leiden, en ik denk dat het disfunctioneren onder de Russische commandanten vrij diepgaand is .”

Bovenstaande opmerking geldt voor de door de VS gedomineerde NAVO en de Oekraïense nazi’s, duidelijk niet voor de militair superieure Russische vuurkracht en tactiek.

Nu het door nazi’s geteisterde Oekraïne zo goed als verslagen is en zijn leger op instorten staat na een half miljoen of meer slachtoffers, klonk de Times misleidend door te zeggen:

Vladmir Poetin “heeft weinig van zijn doelen bereikt.”

“Russische troepen slaagden er niet in Kiev in te nemen” – een doel dat zij nooit nastreefden, liet de Times in het midden.

En de door de VS geïnstalleerde marionet Zelensky is er nog steeds.

Rusland kan hem naar eigen goeddunken gemakkelijk elimineren.

Een machteloos boegbeeld, een van de realiteit losstaande poseur, de onwettige kleptocraat van het regime in een tijd waarin oppositiepartijen verboden zijn, zijn dagen van het onverantwoord plegen van oorlogsmisdaden zijn geteld.

Wanneer het met nazi’s geïnfecteerde regime en zijn leger instorten, zullen de Times en andere MSM waarschijnlijk doen alsof ze er niets van merken door van onderwerp te veranderen.

Een laatste opmerking

Wat WaPo nepnieuws ten onrechte “66.000 (Russische) oorlogsmisdaden…honderden” meer per dag noemde, geldt voor VS/NAVO-regimes en Oekraïense nazi’s – duidelijk niet voor de Russische Federatie.

Wat WaPo valselijk noemde Russische “diefstal van eigendommen, marteling, moord, verkrachting, de deportatie van Oekraïense kinderen naar” haar grondgebied vertrapt de waarheid.

Haar bewering over het “militair verslaan van de Russen” door Oekraïne ontstijgt het niveau van slechte fictie niet.

Vrijwel alles wat de VS/Westerse regimes en hun MSM-echokamer melden over allemaal dingen die met Rusland en Oekraïne te maken hebben, is nepnieuws in plaats van echt.

Vrijwel alles wat zij melden over alle belangrijke binnenlandse en geopolitieke kwesties is wereldvreemd van waarheid en volledige openheid – in plaats daarvan wordt consequent door de staat goedgekeurde propagandarotzooi gepresenteerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalistenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNorth Dakota gaat het gebruik van mRNA-vaccinaties strafbaar stellen
Volgend artikelCaitlin Johnstone: Wat de mainstream media niet meer kan zeggen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Iemand die nog even snel wat geld wil verdienen ….?
  Ik stel voor dat je HOOP-ium dealer wordt voor regeringsleiders en wat hoofd redacteuren, die hebben het ik kilo’s nodig om deze fabel vol te houden.

 2. Tja dan Boris (Turk) Johnson die over zichzelf zei: Ik ben een gepassioneerde zionist.

  “Zou maar een minuutje duren”: Johnson voelde zich bedreigd door Poetin aan de telefoon

  De voormalige Britse premier beweerde in een BBC-documentaire dat de Russische president hem tijdens een telefoongesprek had bedreigd met een raketaanval. Poetin speelde waarschijnlijk met de pogingen van Johnson ‘om hem aan het onderhandelen te krijgen’, vermoedde de politicus.

  https://rtde.xyz/international/161377-johnson-fuehlte-sich-von-putin-bedroht/

 3. Lees het boek ‘Gekaufte Journalisten’ van Udo Ulfkotte eens, dan weet je wie er aan de liegende ‘legacy media’ touwtjes trekken.

  Een heel goed voorbeeld over hoe de corporate media dat doen is nu gaande in het Pfizer schandaal van de CEO R&D Jordon Walker die ineens van de aardboden en internet blijkt te zijn verdwenen!

  • De journalist Willem Oltmans (1925 – 2004) kwam bij toeval in contact met de moeder van JFK’s vermeende moordenaar Lee Harvey Oswald en al doende kreeg hij in de 60er jaren reeds te maken met de lange arm van de illuminati/ cabal/ Deep State.
   Deze Oltmans had in de 60er jaren ook te maken het het CIA-project Mockingbird press (ik verwijs er in den treure na) waarbij de media krijgt opgelegd wat wel en niet gepubliceerd mocht worden. Door de opbrengsten van drugssmokkel waren kosten geen enkel probleem en heel wat journalisten zijn in CIA-dienst getreden voor de nodige pecunia om artikelen/berichten te schrijven en programma’s te maken om de New World Order mogelijk te maken.
   Oltmans is in 1957 door minister & Bilderberger Luns in de ban gedaan vanwege zijn afwijkende mening over Nieuw-Guinea en ruim veertig jaar heeft de Nederlandse roverheid deze ‘eenmotorige mug’ het werken als journalist praktisch onmogelijk gemaakt.
   In 2000 ontving hij na jarenlang procederen tegen de staat, waarbij hij ook prinses Margriet von Vollenhoven als getuige heeft laten oproepen, een schadevergoeding van 8 miljoen gulden.

 4. Mogelijk wil men met dit ‘goede nieuws’ voorsorteren op ‘vrijwilligers’ / deelnemers aan het strijdtoneel in Oekraïne.
  “ je doet het voor een ander”
  Had ook jouw oma kunnen zijn in 🇺🇦
  Rusland is gemeen, je wilt toch geen ‘communisme’ 🥳 we leven in zo’n mooi landje hier!

 5. De MSM doet aan ‘narcistische omkering’, een tactiek om de tegenstander te beschuldigen van wat ze zelf doen. Het is een geraffineerde manipulatie van de perceptie en dus een ernstige vorm van gaslighting.

 6. msm media = Lugenpresse waarvan het fakenieuws verkondigd wordt via de leugenkast(TV) en de fabeltjeskrant. Deze media is in bezit van de Rotschilds. Alle onderwerpen aangaande de agendapunten van Agenda 2030 en de 4e industriele revolutie die op de msm media verschijnen zijn 100% bedrog. Echter, dat wil niet zeggen dat op social media alle berichten wat betreft deze agenda’s in overeenstemming zijn met de werkelijkheid.

 7. Ook in de alternatieve media, en in comments (soms heel subtiel) zitten door de staat gesponsorde agenten /gatekeepers voor misleiding en beinvloeding.
  Ze werken altijd aan 2 kanten van de zelfde munt.

 8. USA is een satanisch land en heeft veel 33e graad Freemasons aan de top van de politiek, leger, wetenschap, media. Na de door de USA gewenste oorlog in Irak volgen hierna de economische sancties die geleid hebben tot de dood van 50000-1miljoen KINDEREN. link https://www.globalresearch.ca/?s=madeleine-albright&x=12&y=9
  De USA heeft meer dan 20 miljoen mensen gedood in de vele oorlogen die zij gevoerd heeft na 1945.
  https://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

 9. En influencers, en babes die duizenden verdienen aan reclame op facebook, twitter, pinterest, e. d.
  En al die het gewoon gratis naapen.
  En zij die van ni beter weten…
  Tja een groot leger…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in