Het is onbegrijpelijk: omdat een jonge vrouw (22) in Berlijn geen kinderen kon baren, probeerde haar man samen met zijn ouders en een islamitische gebedsgenezer “de duivel uit te drijven”.

Meer precies, met een “zoutwaterkuur om de duivel uit te drijven”. De vrouw stierf in het verschrikkelijke ritueel.

Foto: Exorcisme: Arabische muzikanten die de Djinns uit het lichaam van een kind verjagen, 1884 Musée des beaux-arts de Reims © Ji-Elle / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

De aanklacht komt vijf jaar na het misdrijf

Het Berlijnse Openbaar Ministerie kondigde dinsdag aan dat de vermoedelijke daders (34 en 58 jaar oud) nu (bijna vijf jaar na het misdrijf) worden aangeklaagd voor gemeenschappelijk gevaarlijk lichamelijk letsel toebrengen met de dood tot gevolg. Volgens de Duitse krant Bild zijn de verdachten de echtgenoot van het slachtoffer Wajdi H. (34), haar schoonouders Widad A. (57) en Mohamad H. (58) en een man die werkt als een “islamitische wondergenezer”.

Vrouw in 2015 overleden

Volgens het Openbaar Ministerie wilde het moslimkwartet de kinderloosheid van de jonge vrouw in de winter van 2015 “genezen” en dwong haar elke dag water te drinken dat verrijkt was met een uiteindelijk dodelijke dosis tafelzout. Volgens onderzoekers leed de vrouw toen aan een stollingsstoornis en een koortsachtige infectie en stierf ze op 7 december 2015 na mislukte reanimatiepogingen als gevolg van een bilaterale longslagader embolie en hersenoedeem in het ziekenhuis.

De dood van gepensioneerde Detlef in Duitsland: een moord met islamitische motieven

Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here