Zoals zo vaak wordt ook in dit geval een moord met islamitische motieven in Offenburg in de psychiatrische hoek geduwd.

Foto: Moslim Ali M. uit Somalië (rechts) had bijna de gepensioneerde Detlef F. doodgeschopt en “Allahu Akbar” geroepen. In de rechtbank werd hij gekwalificeerd als “paranoïde schizofreen”. Ali is nu in een psychiatrisch ziekenhuis, Detlef is dood.

Moslim Ali. M, een ‘vluchteling’ uit Somalië, had de klassieke islamitische strijdkreet “Allahu Akbar” geroepen terwijl hij op 16 mei 2019 de 76-jarige gepensioneerde Detlef J., die weerloos op de grond lag, schopte en sloeg, schrijft PI-News. Kort voor deze aanval hield de Duitse politie hem op het station in Offenburg aan, nadat hij “luidkeels zijn mening over de islam had geuit” en op de ruit van een stationsrestaurant had gehamerd.

Tijdens het rijden in een taxi werd hij agressief, pakte het stuurwiel van de chauffeur vast en sloeg hem in het gezicht. Ali M. werd toen door de politie gearresteerd en begon hardop te “bidden” op weg naar het politiebureau.

Vier weken eerder had de 25-jarige moslim massaal geklaagd in een shishabar over het niet naleven van de vastenmaand Ramadan. In de trein viel hij “ongelovigen” die met hem meereisden lastig en treiterde hen. Dit alles is het gedrag van een diep gelovige moslim die de strenge regels van de islam en de radicale orders van de koran om ongelovigen te haten en te bestrijden, zelfs tot het punt dat ze worden gedood, heeft geïnternaliseerd.

Gepensioneerde Detlef stierf maandag na maandenlang lijden in het ziekenhuis. Hij had verschillende gebroken botten in het gezicht als gevolg van de trappen en slagen van de moslim, werd blind in het linkeroog en had sindsdien langdurige zorg nodig. Zijn toestand was tot het einde toe verslechterd. Hij moest gevoed worden met een maagslang en kon uiteindelijk helemaal niet meer slikken.

  Zes doden na Covid-19 vaccinatie in Duits bejaardentehuis: districtsbestuur verzet zich tegen autopsie

De tweelingzoons van de gepensioneerde moesten niet alleen getuige zijn van de langzame dood van hun vader, die hen niet meer herkende als gevolg van het ernstige hersenletsel, maar moesten ook de hoge kosten van de behandeling betalen. Ondanks de verpleegkundige zorgverzekering en het pensioen ontbrak hen ongeveer 1600 euro per maand.

De moslim Ali M. werd, zoals zo vaak, door een “deskundige” verklaard als “paranoïde schizofreen” en werd doorverwezen naar een psychiatrisch ziekenhuis. Omdat de moslim lijdt aan een “aanhoudende ziekte”, bestaat het gevaar van verdere misdaden zoals lichamelijk letsel of moord als de verdachte “onbehandeld” blijft. Nu kan de moslim zich op basis van een onheilspellende “geestesziekte” eruitpraten, wordt hij in een ziekenhuis verzorgd, geldt als ontoerekeningsvatbaar en ontloopt zijn gerechtelijke straf. Wat voor “geestesziekte” de moslim kan hebben, blijkt uit de verklaringen van getuigen die de brute aanval op de gepensioneerde hebben gezien:

“De 25-jarige schopte onverbiddelijk op de gepensioneerde in, steeds weer tegen zijn hoofd. En riep daarbij Allahu Akbar”.

“Ik reed naar de stoplichten. Er lag een man aan de kant van de weg. Toen ik uit de auto stapte, kwam de verdachte naar me toe, hield een krant voor zich en schreeuwde: “Kijk, kijk'” en “Allahu Akbar”. Ik wist niet wat hij achter de krant had, misschien een mes. Dus ik ging aan de kant en belde de politie. Toen ik omkeek, zag ik hem tegen zijn hoofd blijven schoppen. Drie minuten later was de politie er. De man op de grond maakte geen geluid, ik dacht dat hij bewusteloos was.”

Het zou interessant zijn om te weten wat er in de krant stond die de moslim voor zich hield. Misschien heeft iets hem vanwege zijn diepe geloof woedend gemaakt? Mogelijk foto’s van lichtgeklede, uitgeklede vrouwen? Een kritisch artikel over de islam of een islamitische terroristische aanslag? Het kunnen veel dingen zijn die een religieuze moslim woedend maken.

  Chinese woede over Duitse rekening voor Coronavirus-schade

Ali M. was in 2015 als “vluchteling” uit Somalië naar Duitsland gekomen, zijn asielaanvraag werd in 2017 afgewezen. Sindsdien mag hij, net als honderdduizenden andere ongeoorloofde asielzoekers, op een gedoogbasis in Duitsland blijven. Daarvoor prees hij de islam en pleegde hij misdaden.

Ondanks zijn verrichtte mishandeling voor de fatale aanval op de gepensioneerde was hij weer op vrije voeten gelaten. Het slachtoffer werd daarentegen onder verdenking geplaatst. Zijn twee zonen werden door de politie ondervraagd of hun vader “vredelievend”, “xenofoob” was en “hoeveel alcohol” hij dronk. Maar Detlef J. had niet eens een biertje in zijn koelkast. Hij was ook niet xenofoob. Hij kwam net van het kaartspel met zijn vrienden en wilde naar huis, toen moslim Ali hem tegenkwam. Nu is Detlef dood. En zijn moordenaar hoeft zich niet voor het gerecht te verantwoorden. Allahu Akbar.

Chinese woede over Duitse rekening voor Coronavirus-schade

Vorig artikelZie hoe de luchtvaart in Europa is afgenomen
Volgend artikelHongarije’s Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in