Inmate Jonathan-Watson kan niet met pedofielen opschieten

Een man die opgesloten zit in een gevangenis in Californië voor moord heeft publiekelijk bekend dat hij twee medegevangenen heeft vermoord die veroordeeld zijn voor kinderverkrachting. Jonathan Watson schreef aan het San Jose Mercury News dat hij “dacht dat ik iedereen een plezier zou doen.”

De moorden op de gevangenen, die allebei levenslang voor seksaanvallen op kinderen onder de 14 jaar moesten uitzitten, kwamen slechts een week later nadat de pedofielen werden overgebracht.

Jonathan Watson schrijft dat hij door ‘Verkrachter 1′ werd geïrriteerd omdat hij andere gevangenen treiterden door de televisie naar kinderprogramma’s over te schakelen.

Als levenslang gedetineerde zit ik in een unieke positie waar ik soms toegang heb tot deze mensen, en ik heb weinig te verliezen. Ik kon niet slapen omdat ik niet had gedaan wat elk instinct me vertelde dat ik toen en daar had moeten doen, dus ik pakte al mijn spullen in, omdat ik wist dat de situatie de volgende dag op de een of andere manier zou worden opgelost.

Toen Verkrachter 1 kwam en hij weer de tv op PBS Kids zette, zei iemand “Gaat deze man dit echt recht voor onze neus kijken?”, en ik zei: “Ik handel dit wel even af”. En en ging met een stok aan het werk met hem, schrijft Watson.

Nadat hij zijn aanval had afgesloten, ging Watson op zoek naar een bewaker om zichzelf aan te geven en kwam hij bij de tweede kinderverkrachter terecht.

Toen ik op het lagere niveau kwam, zag ik Verkrachter 2, en ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen. Twee vliegen in één klap.

Toen de tweede moord nog steeds geen gevangenispersoneel had aangetrokken, bleef Watson zoeken naar iemand om zich aan te geven en vond uiteindelijk een bewaker.

Ik zei hem: “Ik heb behoorlijk slecht nieuws”, waarop hij ironisch genoeg antwoordde: “Je gaat me toch niet slaan met die stok?” Dus na een moment van schertsen, wetende dat dit misschien het laatste fatsoenlijke moment was dat ik voor een lange tijd had, vertelde ik hem wat ik net had gedaan, wat hij niet geloofde totdat hij om de hoek keek en de rotzooi zag die ik had achtergelaten in de zaal, aldus Watson.

Het California Department of Corrections and Rehabilitation had geen commentaar, onder verwijzing naar het lopend onderzoek.

Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

  Jacques Baud: "Het verval van de Amerikaanse hegemonie in de komende decennia"
Vorig artikelHet Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters
Volgend artikelEU legt de basis voor militair optreden tegen burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Een lintje en iedere dag biefstuk.

    Maar pas op–verkrachting kan ook zijn vrijwillige sex met iemand onder leeftijd grens

  2. Flapdrol. Dus je vermoordt eerst iemand zijn kind. Zodat je in de gevangenis komt te zitten. En dan vermoord je twee mannen die ook kinderen hebben vermoord (al leven die nog).
    Jut en jul. Lood en oud ijzer. De pot en de ketel.
    Alle sukkels tuinen er nog in ook.
    De verkrachter van je kind vermoorden is de taak van de ouder. Niet die van een moordenaar met een slechte dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in