TheDigitalArtist / Pixabay

Na enkele recente dreigementen van ‘westerse’ landen om met hun eigen troepen in te grijpen in de oorlog in Oekraïne heeft Rusland gereageerd door een dodelijke dreiging te onthullen:

Rusland kondigde ook een spontane oefening aan van de inzet van tactische kernwapens:

Rusland heeft gedreigd Britse militaire faciliteiten aan te vallen en zei dat het oefeningen zal houden waarin het gebruik van kernwapens op het slagveld wordt gesimuleerd als reactie op Britse wapens die door Oekraïne worden gebruikt om zijn grondgebied aan te vallen.

Het is de eerste keer dat Rusland publiekelijk oefeningen met tactische kernwapens aankondigt, hoewel de strategische kernmachten regelmatig oefeningen houden.
De oefeningen worden gehouden door de zuidelijke groep van Russische strijdkrachten die ook betrokken is bij de speciale militaire operatie in Oekraïne.

Dit zou voorlopig de luide stemmen moeten doen zwijgen die ervan dromen Rusland in Oekraïne te verslaan.

Het lijkt er nu op dat de behandeling zijn doel heeft bereikt.

De Italiaanse krant Corriere Della Serra meldt (in het Italiaans):

“No boots on the ground.” Dit is volgens de Courier een van de belangrijkste zinnen in het oorspronkelijke ontwerp van het document en zal worden goedgekeurd door de NAVO-top, die van 9 tot 11 juli in Washington wordt gehouden. De verwijzing is naar Oekraïne: de Noord-Atlantische alliantie zal geen soldaten de strijd in sturen (“no boots on the ground”). De strategie, gedicteerd door de Verenigde Staten, verandert niet. Tegelijkertijd bereiden de westerse leiders zich echter voor op een verandering van tempo.

Een officieel NAVO-besluit om geen soldaten naar Oekraïne te sturen, is een verzekering aan Rusland. Het is ook een poging om bepaalde presidenten, in dit geval de Franse Emmanuel Macron, ervan te weerhouden die strategie tegen te spreken. Dat is tenminste hoe de Oekraïense krant Strana en Rusland-correspondent Gilbert Doctorow het interpreteren. Strana:

  Dankzij klimaatwaanzinnige EU nog DECENNIUM "verschrikkelijke" winters te verduren in Europa's instortende energie-infrastructuur

Volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera is de NAVO van plan om tijdens de top in juli een verklaring aan te nemen waarin de weigering om troepen naar Oekraïne te sturen wordt vastgelegd. “Geen laarzen op de grond” – zou dit punt moeten luiden, volgens de krant

Merk op dat het bondgenootschap herhaaldelijk heeft gezegd dat het niet zal vechten in Oekraïne. Als dit officieel wordt vastgelegd, zal deze aanpak de inspanningen van landen als Frankrijk, die het inzetten van troepen niet uitsluiten, enorm problematiseren.

Het is opmerkelijk dat informatie over de voorbereiding van een officiële NAVO-verklaring over de niet-deelname van haar troepen aan de oorlog in Oekraïne letterlijk onmiddellijk verscheen na het feitelijke ultimatum van de Russische Federatie met hints over het gebruik van kernwapens in het geval van de komst van NAVO-troepen.

In theorie zou een dergelijke verklaring de NAVO-landen er niet van weerhouden eenzijdig troepen in te zetten. In dit geval zal het echter een zeer grote vraag zijn of het hele bondgenootschap dit land te hulp zal schieten als de Russische Federatie zijn grondgebied begint aan te vallen.

In een interview met Sputnik International ondersteunt Gilbert Doctorow die interpretatie:

De grondgedachte achter de nieuwe NAVO-strategie “no boots on the ground” in Oekraïne is om oorlogszuchtige “schreeuwers” in het Westen het zwijgen op te leggen, vertelde internationaal relatie-analist Gilbert Doctorow aan Sputnik.

Het besluit van de alliantie was bedoeld om “Monsieur Macron de mond te snoeren, de premier van Litouwen de mond te snoeren en andere schreeuwers die hebben opgeroepen tot het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne om het regime in Kiev te redden van een dreigende militaire nederlaag,” zei Doctorow.

  Tanks for Nothing: De NAVO blijft zichzelf demilitariseren in Oekraïne

“No boots on the ground” in Oekraïne is een sleutelzin in een ontwerpdocument dat volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera in juli door de NAVO-top in Washington moet worden goedgekeurd.

Ik ben het voorzichtig eens met die interpretatie. Maar ik heb nog geen enkele vermelding van deze beslissing gevonden in andere ‘westerse’ media. Het is dus nog te onofficieel om het als een vaststaand feit te beschouwen.

Daarnaast, zo schrijft Corriere Della Serra, zal de NAVO de inzameling en levering van wapens voor Oekraïne overnemen. Dit was tot nu toe de taak van de VS via de regelmatige bijeenkomsten van een contactgroep van Amerikaanse gevolmachtigden en bondgenoten in Ramstein.

De regering Biden gooit dus haar mislukte Oekraïne-project, dat bedoeld was om ‘Rusland te verzwakken‘ maar het tegenovergestelde heeft bereikt, in de handen van de Europeanen. (Dit had ik al enigszins voorspeld tijdens de eerste maand van de oorlog).

Via Moonofalabama.org.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Verdienen de Europeanen wat hen nu te wachten staat?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen verhaal van twee vorsten, een lakei en een kindermeisje
Volgend artikelDag van de Overwinning: Ongerustheid groeit te midden van angstgevoelens in het noorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. And thats how the coockie crumbles.🍪

  Mooie artikelen deze week weer en veel.
  Tijd voor de maandelijkse donaties trouwens,komt eraan.

  Even of topic bij supciousobservers is er alertheid, we krijgen 4 grote cme flairs op de aarde gericht . Voorlopig fase 3 en 4 .
  Meestal ligt in amerika ergens en in canada dan de problemen van geen internet etc.
  Maar voor het geval morgen en van het weekend wij hier ook geen internet moesten hebben.
  Fijn weekend zovast allemaal en vergeet niet te doneren. 💶

  • Jabhat el nato
   Word
   Jabhat el euro

   En vandaar kunnen we veel nieuwe namen verzinnen
   maar het moet doorgaan want covid debacle word
   ontmaskerd en dan hangen zij.
   Tenzij de hangman al vertrokken is natuurlijk.

 2. No boots on the ground, maar wel in de lucht? Wie gaat die F16’s vliegen?
  En tellen rode hoge hakken ook mee? Je weet maar nooit tegenwoordig wat de Amerikanen durven sturen.

 3. De macht van de Russische strijdkrachten is zo groot dat ze Oekraïne binnen slechts één dag zouden kunnen vernietigen zonder het gebruik van kernwapens. Deze veronderstelling werd gemaakt door voormalig inlichtingenofficier van het Amerikaanse leger, Scott Ritter, tijdens een interview op het Dialogue Works YouTube-kanaal.

  “Rusland heeft duidelijk gemaakt dat het Oekraïne in één dag kan laten verdwijnen met behulp van conventionele wapens.”
  hij beweerde.
  Zoals de voormalige militair opmerkte, overweegt het Kremlin een dergelijk scenario niet. Ritter legde uit dat het Russische leger momenteel aan het winnen is op het slagveld. In dit opzicht heeft Moskou geen reden om zijn tactiek aan te passen.

  Daarnaast vestigde de deskundige de aandacht op het feit dat Oekraïne een acuut tekort aan mannen ervaart, omdat zij niet in het leger willen. Als gevolg hiervan zijn de Oekraïense autoriteiten gedwongen hen op te vangen en naar de frontlinie te sturen.

 4. Ik kwam de zwerver weer tegen die ze Ben noemen. Aanvankelijk kreeg hij soms 4 boetes per dag, nu 1 zei hij. De laatste keer omdat hij even ergens weg doezelde, 110 euro met een waarschuwing dat het de volgende keer 160 zal zijn. Vanochtend ging hij naar het pleincafé, een matser waar hij een praatje mee had vroeg of hij aan de andere kant van het terras kon gaan zitten, hoorde ik. Hij had een biertje besteld, en schonk er later nog wat bij van zichzelf. Hij mocht nooit meer terugkomen, hij nam zijn glas mee en bracht het later terug. Later ging hij ergens in de zon zitten, zag ik.
  Er kwam een stel langs, toeristen die hem natuurlijk een sneer gaven. Want hij liep er achteraan en zei wat op zijn laconieke manier. Het stel kwam een eind verder bij me langs en de man gaf me sluw een knipoog. Hij had kennelijk de politie gebeld. Er stopte een politieauto. Ik hoorde Ben tegen hem zeggen, ze kenden hem al. Ze stonden wel een half uur te debatteren, ik zag de brede rug van de politie die dicht tegen hem aan stond. Ze stapten weer in en reden achteruit. Hij hielp daarbij de auto aan te duwen, het is een grappenmaker.
  Vanochtend was het kerk, Hemelvaart. Ben was er ook. Ik zat buiten. Ik had de dag daarvoor op bed gelegen door voedselvergiftiging van een fles sinaasappelsap van Albert Heijn. Ik heb alles uitgebraakt. Ik zei tegen de vrouw van de dominee die net uit de kerk kwam dat het bijna hemelvaart was voor mij. Er liepen veel sportschooljongens op straat die stuurs voor zich uitkeken, veel buitenlanders, en onderweg naar huis zag ik dat er met levensgrote billboards reclame voor de sportschool werd gemaakt, vooral powerboxen. De gewone man raakte al steeds meer geïnspireerd.
  De multiculturele samenleving.

  • Hoe het allemaal begonnen is.
   Greetje mailde me dat ze bijna een striptease op straat had gezien, misschien omdat ik mijn jas uit had gedaan en weer aan omdat het weer wisselvallig was.
   Ik was de hoer pas ook weer tegengekomen, ik introduceerde haar aan Greetje die gevallen was, ze was 2 weken binnen geweest nadat ze gevallen was bij een feestje en even in het ziekenhuis lag. Ze durfde zich met haar gezwollen gezicht niet buiten te vertonen. Ze kon zich nu wel herinneren dat ik zoiets had voorspeld. Maar ze zag opnieuw oorzaak en gevolg binnen de 5 minuten. Ik wist dat deze ontmoetingen geen toeval zijn. Ze kruisten elkaar nu, dus ik trad op als bemiddelaar toen ik toevallig in de buurt was.
   Greetje zag ik inderdaad een paar weken eerder parmantig naar het café lopen. Ik dacht als dat maar goed gaat. Een kwartiertje later zag ik een van haar helden op zijn fiets ontspannen afslaan in die richting. Ik kreeg direct een beeld van de ambulance. Achteraf bleek die inderdaad nodig geweest om haar op te halen. Ik hoorde nu pas de soort details, die niet ter zake doen, maar waar de doorsnee burger zijn hele leven mee verdoet, en die politiek is. Het gaat altijd over dezelfde dingen.
   De eerste, de hoer is praktisch of zo geworden, de ander romantiseert, de tweede soort is politiek ingesteld en manipuleert op astraal vlak, sommige mensen hebben daaraan een soort bizar humanisme toegevoegd, en hebben zich daarin gespecialiseerd. Dat definieert heel links. Het zijn mensen die veel gereisd hebben en hun beeld van de mensheid en massamigratie is bepaald door vakantie. Maar ook dat is weer seksueel bepaald. Ze zijn volledig materialistisch, en ze psychologiseren alles wat niet in hun straatje past. Het zijn typen die misschien niet makkelijk aan een relatie kunnen komen, maar ze zien zich als de droom van iedere man. Dan neem ik een hoer serieuzer, die is al wat bescheidener.
   Ze willen me de hoofdprijs geven.

 5. Er is een regio in Rusland genoemd die de NAVO een verpletterende slag kan toebrengen

  Auteur: Dmitry Loekasjev, redacteur

  Dandykin: Kaliningrad heeft genoeg wapens om de NAVO aan te vallen

  Militair expert Vasily Dandykin noemde tijdens een gesprek met NEWS.ru een Russische regio die alleen al de NAVO een beslissende en krachtige slag zou kunnen toebrengen. Volgens de analist zijn er voldoende wapens in de regio Kaliningrad. Het is voldoende om zowel een aanval af te slaan als een schokkende slag toe te dienen aan een potentiële vijand.

  Zoals de deskundige suggereert, bevinden zich momenteel Iskander-raketsystemen in deze regio, evenals schepen van de Baltische Vloot die Caliber-kruisraketten aan boord hebben.

  Dandykin benadrukte dat de discussies die in het Westen nog steeds worden gevoerd over de mogelijkheid van een aanval op Kaliningrad niets te maken hebben met de werkelijke stand van zaken. Elke NAVO-agressie tegen de regio betekent immers een oorlogsverklaring aan Rusland met alle gevolgen van dien voor de westerse landen.

  De gesprekspartner van de publicatie concludeerde dat als de Noord-Atlantische Alliantie de regio Kaliningrad probeert aan te vallen, Rusland hoogstwaarschijnlijk kan besluiten een nucleaire aanval te lanceren.

  • Je weet altijd kennis te brengen ,beknopt en helder.
   Een verlenging van frontnieuws artikelen met meer dieptegang.
   Vroeger las ik een artikel en dat was het, toen begon ik jou reacties eronder te lezen en de linken te volgen .
   Ik begrijp steeds meer.
   🌹

 6. Half juli mogelijk , gaat NAVO een “officieel” papier ondertekenen ‘ no boots on the ground’ gossie zeg , werkelijk?

  Wie het gelooft deze nonsens is mi nog niet wakker.
  Strategie list en bedrog
  Is typisch VS / NAVO
  Hiernaast is het vreemd dat je 2 maanden moet zoeken naar een Pén om een handtekening te zetten .

  ZO doorzichtig en kinderachtig en dat nav een paar woorden die hen bang gemaakt zouden hebben , het is theater, Hollywood
  U KUNT WEER VERDER SLAPEN, is de boodschap , wij doen ECHT niets hoor 🤡
  Wij zijn nu bang 😱
  het wordt bal , het scenario ligt ‘vast’ .
  Verheugen zich op The great reset, doel.

   • Ik denk, dat het voor half juli , losgaat
    Weersomstandigheden zijn goed voor ‘ westerlingen’ ze staan ready for action, de EU verkiezing is geweest.
    Dan nog;
    Voor kinderen heb je ‘ toverpapier ‘
    Als je het kleurt komt het figuur erop
    Een pen , uitwisbare inkt ?
    Verdragen van ‘ navo ‘ ondertekenen.
    Een printer mee, zijn kolonialisten .
    En dan , … in Nederland zijn verdragen niets / weinig waard gebleken . Grondwet , artikel 120 , 99 , 100 : volgens ‘kenners is er geen vredesakkoord met Duitsland getekend. Constructie Wilhelmina, land uit – oorlog.
    Minsk akkoord nooit ondertekend

    Verleiding en misleiding.

 7. Voor de misleide burgers in het Westen, voor de in de hoek geduwde Russen, voor de voor de kar gespannen en opgeofferd Oekrainers en voor de vredelievende mensen van de rest van de wereld hoop ik dat dit bericht waar is.
  Mogen de valse westerse neoliberale globalisten inclusief laffe en hypocriete politici, die van de wereld een grote supermarkt willen maken, maar allemaal op non-actief gezet worden.
  Wie denken ze wel niet dat ze zijn om God te spelen over de wereld.
  Walgelijke kwallen.

 8. Geen boots on the ground? Wat dragen die indringers uit West Europa en Amerika dan? Sneaky sneakers, moccasins. Pantoffelhelden, helden op sokken. Wie doet die raketten richting Russen vliegen in Oekraïne? Zitten er Oekraïniërs in die Abram tanks die om de haverklap vernietigd worden? Waarom moesten er vorige maand ijlings allerlei vliegtuigen landen om lijkzakken mee terug te nemen vol met gedode vreemdelingenlegionnairs, Amerikanen en Engelsen. Die boots on the ground zijn er allang. Het is aan Rusland het te erkennen en actie te ondernemen of niet. De Russen weten allang dat wat Europa en Amerika op papier zet direct doorgespoeld kan worden. Die slogan speelt de Russen in kaart, want dan kunnen zij hun leger nog verder opbouwen en uitrusten en zelf beslissen wanneer ze hun versie van casus belli verklaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in