Duitsland en het Westen zijn geschokt door een video die onlangs is vrijgegeven en waarop te zien is hoe het Oekraïense leger verliezen heeft geleden in de nederzettingen Urozhine en Staromayosc, bericht Warnews24/7.

De video toont de vernietiging van 31 (!) Oekraïense gevechtsvoeruigen in één gevecht om één nederzetting!

Bild: “Oekraïners hebben in de strijd om één dorp 31 gepantserde voertuigen verloren!”

“De Oekraïense strijdkrachten verloren alleen al in de gevechten om de nederzetting Staromayosc 31 eenheden militaire uitrusting, waaronder 23 pantservoertuigen met mijnbescherming, die ze van NAVO-landen hadden gekregen,” meldt de Duitse krant Bild.

“De wrakstukken van het materieel blijven op het slagveld achter, omdat er geen manier is om ze te evacueren,” voegen de Duitsers eraan toe.

Er wordt ook gemeld dat de strategie van het Russische leger is om zoveel mogelijk pantservoertuigen van de Oekraïense strijdkrachten te vernietigen. Tegelijkertijd is Moskou zich bewust van de problemen die Kiev heeft met de reparatie en vervanging van verloren materieel.

Bild concludeert dat zo’n enorm verlies aan uitrusting het opperbevel van de Oekraïense strijdkrachten binnenkort zal dwingen om in het defensief te gaan.

Eind juli verschenen er weer westerse pantservoertuigen op de contactlijn in de sectoren Zaporizhzhya en Zuid-Donetsk. Volgens het Russische Ministerie van Defensie werden echter al op de eerste dag 7 Leopard 2A6 tanks en 10 Bradley infanteriegevechtsvoertuigen vernietigd.

Bovendient merken de Russen op dat 24 gepantserde voertuigen, 2 tanks en 5 infanteriegevechtsvoertuigen geneutraliseerd waren.

“Behoorlijk zware Oekraïense verliezen voor 2 dorpen. De Oekraïense mariniers leden 31 vernietigde uitrustingsstukken,” zeggen de Russen.

  Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout

Bekijk de video.

De Oekraïners zijn ook verbaasd: “Waarom werd het konvooi zonder dekking achtergelaten?” – Tweede ineenstorting

Beelden van de vernietiging van een NAVO-konvooi van de Oekraïense strijdkrachten in de buurt van Urozhine hebben Oekraïense militaire analisten en mainstream media geschokt.

“De video toont een konvooi van de 37ste Brigade, dat de opdracht kreeg om van Urozhine naar Kermenchik te rijden. Langs de hele route werd het in de gaten gehouden door de vijand (Russische strijdkrachten), onze artillerievoorbereiding is ook niet te zien op de beelden.” 

“Het is niet duidelijk waarom het konvooi zonder dekking bleef, terwijl het in feite eenrichtingsverkeer was,” zeiden Oekraïense militaire analisten geciteerd door Kievse media.

De verliezen van de van Oekraïense strijdkrachten bedroegen minstens een dozijn mensen, schrijven de Oekraïners.

Bekijk de video van het Oekraïense konvooi.

Video: En derde crash van Oekraïens militair konvooi bij Urozhaine.

Oekraïense strijdkrachten verloren ongeveer 7.000 soldaten in Staromayosc en Urozhine!

De Russen hebben het over 7.000 Oekraïense slachtoffers voor de twee nederzettingen Urozhayn en Staromayovsk.

Eenheden van het 137ste Afzonderlijke Mariniersbataljon, de 35ste Mariniersbrigade, de 35ste en 38ste Mariniersbrigade van de Strijdkrachten van Oekraïne en de 4de Afzonderlijke Tankbrigade vochten in het gebied.

“De totale verliezen in doden en gewonden over de afgelopen 20 dagen worden geschat op 6,5-7 duizend Oekraïense soldaten. Tegelijkertijd neemt de leeftijd van de krijgsgevangenen toe: aan het begin van de strijd gaven soldaten van 35-40 jaar zich over, nu zijn het soldaten van 46-52 jaar van de Oekraïense Strijdkrachten (AFU). Dit wijst op een geleidelijke afname van het mobilisatievermogen van de Oekraïense kant,” aldus Russische militaire bronnen.

  Wat is het volgende?

Bekijk de video van een poging tot een Oekraïense tankaanval in Urozhaine. Deze wordt zwaar beschoten door Russische artillerie. Oekraïens materieel explodeert en een tank trekt zich snel terug.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe Russische functionarissen de draak steken met Westerse politiciVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Voor de NAVO en Oekraïne, de realiteit bijt
Volgend artikelMike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Hoewel ik ook hoop dat Rusland dit conflict wint, ben ik ook van mening dat elke verloren Oekrainse leven ook een tragedie is. Velen van hen waren nl. niet in de positie om te kiezen, of zijn als jonge onervaren zielen ingetrapt in de propaganda, die erg goed in elkaar is gezet. Vandaar dat het ook goed is om ook stil te staan en respect te tonen voor elke zinloos verloren Oekrainse leven. Dat is de enige manier om ons mentaal als maatschappij te wapenen tegen de misdadige oorlogshitsers en NEE te zeggen tegen hun propaganda. Hoe goed die ook in elkaar gezet is.

   • Yessss!! Het is geen voetbal wedstrijd. En nationalisme is een uitvinding tot manipulatie van de zwakke -regeringen- voor de zwakke burgers.

  • Its a browser thing W – if you use VPN just switch channel and restart browser – im using brave.

   ANd set browser to clear cookies after closing.

 1. Niettemin en wederom een collectief vocaal ORGASME bij de msm; de Russische moonlander is GECRASHT!! …nadat men al hevig klaarkwam bij de F16 belofte en nu ook de Zweedse vliegtuigen …..het leven in het westelijk paradijs kan toch zo mooi zijn !!

 2. Oekraine wordt steeds slechter en slechter en blijven maar manschappen en materieel pompen in de molen. Of wordt Rusland steeds effectiever?

  Helaas blijft het west dit in stand houden met leveringen en straks F-16

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in