Matt Brown / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het officiële vogelgriepverhaal gaat steeds verder…

In april werden de paniekverhalen opgevoerd. Er werd ons verteld dat de vogelgriep van vogels op koeien en van koeien op mensen oversprong en er werd zelfs gesuggereerd dat we moesten stoppen met het eten van rood vlees. En ze zijn nog steeds vastbesloten om onze voedselvoorziening stil te leggen… schrijft Niamh Harris.

Toen werd in mei gemeld dat 70 mensen in Colorado werden “gemonitord” op vogelgriepsymptomen na “mogelijke blootstelling”. Details over de exacte aard of methode van blootstelling werden om de een of andere reden niet vrijgegeven.

Een pluimveehouder in Michigan werd op 21 mei het tweede officiële geval van vogelgriep in de VS.

Nu horen we dat een andere eierboerderij, dit keer in Iowa, op het punt staat miljoenen gezonde vogels te ruimen nadat een enkel geval was ontdekt.

Maar wees niet bang… er worden nieuwe vaccins voor zowel de vogels als de mensen ontwikkeld met Covid-achtige efficiëntie.

De Off Guardian meldt: Er wordt nu gevreesd dat de vogelgriep zich heeft verspreid naar de voedselvoorziening, nadat het is aangetroffen in een “afgekeurde melkkoe”.

Vier dagen geleden berichtte Forbes over een “nieuwe studie” die beweerde dat “het drinken van besmette melk de ziekte zou kunnen verspreiden”. Terwijl NPR waarschuwt dat “beperkte tests veiligheidsvragen onbeantwoord laten” over rauwe, ongepasteuriseerde melk.

Maar het zijn niet alleen kippen en koeien waar we ons nu zorgen over moeten maken.

The Atlantic maakt zich zorgen over varkens en Katherine Wu noemt ze “The Bird-Flu Host We Should Worry About”.

  Pijntherapie Duitsland: Geen behandeling voor de ongevaccineerden

Vandaag nog meldde de Telegraph dat een “lichte evolutie” in de H5N1 griepstam het mogelijk heeft gemaakt om “zich aan te passen aan gastheren van zoogdieren”.

Een ecoloog vertelde phys.org dat infecties bij melkkoeien slechts “het topje van de ijsberg” zijn en dat zoogdieren over de hele wereld besmet zijn.

Het verspreidt zich ook buiten Amerika. Het derde geval bij mensen ter wereld zou een Australisch kind zijn dat onlangs terugkwam van een reis door India, naast het feit dat twee Victoriaanse boerderijen gevallen van een andere stam hebben gemeld.

China doet natuurlijk mee en meldde eerder vandaag al een sterfgeval door een derde stam van de vogelgriep.

Dus dat is het probleem dat zich in een behoorlijk tempo voortsleept. Hoe staat het met de oplossing?

Een artikel in MedicalXPress bespreekt de “ethische overwegingen” voor verschillende vogelgriepinterventies.

Nieuwe vaccins – zowel voor kippen als voor mensen – worden ontwikkeld met Covid-achtige efficiëntie. De menselijke injectie is natuurlijk gebaseerd op mRNA.

Reuters meldt dat de VS, het VK, de EU en Canada allemaal “stappen ondernemen om H5N1 vogelgriepvaccins aan te schaffen of te produceren”. Sommige landen overwegen al om alle werknemers op pluimveebedrijven te verplichten de injectie te nemen zodra deze beschikbaar is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Is de boodschap van komende massale sterfte door “Vogelgriep” alleen maar een manier om de dreigende sterfgevallen door de “Covid” bio-wapen injectie te verbergen?Volg Frontnieuws op Telegram

  COVID's volgende act: Raak niet in paniek, maar zet je schrap voor hun volgende stap

Lees meer over:

Vorig artikelWe vragen u vriendelijk om Frontnieuws te steunen met uw donatie. Veel dank
Volgend artikelDe teerling is geworpen: De Russen hebben een nucleaire kaart van Europa uitgegeven – Gericht op alle NAVO-bases op Europees grondgebied – Nederland is de klos!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. We kunnen deze plandemie alleen maar stoppen door massaal NEE te zeggen.
  Zodra er een substantieel deel van de schapen start met prikken, zal dat voor de rest; uitsluiting van de samenleving betekenen.
  Bereid je hierop voor.

 2. En vergeet niet, bij de vorige mRNA “vaccins” betekende de “m” “Messenger”, bij de huidige wordt dat “Modified”, m.a.w. ze hebben aan het mRNA geknutseld wat dus betekent dat niet de vogelgriep de dodelijke boosdoener wordt maar de nieuwe gemodificeerde prikken. Opnieuw: DON’T COMPLY!

 3. Als mensen hier nog steeds in mee gaan, dan mogen ze wat mij betreft stikken in hun insectenburgers, want dat is natuurlijk ook weer een mooie mogelijkheid om die dingen te gaan opdringen.
  We weten dat dit gaat gebeuren, dus kunnen we er ook van meeprofiteren door aandelen in die productiebedrijven te nemen. Kunnen we mooi meeliften op de domheid van de bevolking 🤣

  • *Jane : Helemaal mee eens.

   Ziekten verspreiden via slacht-afval in dier-voeders.

   En de injekties zullen genetisch schadelijk zijn.

 4. Echte pure kwaadaardigheid vernietigd alles om daarna als een God over de resten te kunnen regeren.

  En wij zitten als kippen in een schuur te wachten tot we vergast worden. Ze jagen op ons, ze bedreigen en intimideren ons, ze vergiftigen ons, ze eten ons, ze verkrachten ons, ze besproeien ons en het allerergste… ze verpesten onze kinderen voordat ze een kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en daardoor hebben ze ons generaties lang volledig gehersenspoeld. Tot op een punt dat ze ons voor 99,99% innerlijk via onze ego’s besturen. We laten het gebeuren omdat we het niet zien en niet begrijpen, omdat het allemaal als norm in ons wordt geprogrammeerd. We zijn circusapen die niet anders weten dan kunstjes te doen voor bananen. We leren dingen die niet normaal zijn, normaal te vinden. Wij zijn nog maar een heel klein beetje ons eigen vrije mens, we zijn echt voor 99,99% afgerichte circusapen (ego). De satanisten hebben onze ego’s onder controle omdat zij onze ego’s via het ONDERwijs hebben geprogrammeerd, waardoor de meeste mensen op afstand bestuurbare ego’s zijn.

  De Great Reset gaat momentum krijgen, de gecreëerde crisissen gaan zich met elkaar verbinden en we gaan in lockstep naar een megacrisis, zo niet een extinction level event. Alle ego’s hebben het wereldbeeld zoals door het ONDERwijs, de ‘media’, de ‘politiek’ en de ‘wetenschap’ in hen wordt geprogrammeerd. Mensen zijn nauwelijks nog mensen, ze zijn volledig betoverd en totaal afgericht.

  De wakkeren moeten in zichzelf vrede gaan maken, want buiten onszelf gaat het een bende worden. Deze onnatuurlijke staat van ZIJN kan niet in stand worden gehouden, het gaat barsten en breken… er gaat iets kapot. Daar moeten we doorheen, dus draag het harnas van God en blijf sterk in waarheid, in liefde dus. Richt je niet op het tijdelijke, maar leef vanuit het eeuwige.

 5. laat maar komen he en voor al prikken he we doen het voor de ouderen en flink klappen hoor dan kom je op tv🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 6. Virussen bestaan niet en vaccins zijn geen vaccins. Ik kwam gisteren ergens dit stuk tegen.
  https://www.sanneburger.com/virussen-bestaan-ze-nou-wel-of-niet/
  Ook als je op niburu.co het woord ‘virus’ intypt kom je goede artikelen tegen. Ik heb ook het boek ‘De giftige naald’ van Eleanor McBean gelezen. Waardevolle info, maar hoe krijg je dat in vredesnaam in de openbaarheid? Betrouwbare journalisten bestaan er niet meer en de meeste mensen zijn horende doof en ziende blind hiervoor. Of het is gewoon onwil, koppigheid en egoïsme? Ik heb al van alles geprobeerd, maar ben een roepende in de woestijn. Als we nú geen actie ondernemen komen we waarschijnlijk in een situatie terecht waar de zgn coronagekte bij verbleekt en zullen er astronomische aantallen onschuldige dieren afgemaakt worden. En met ons zijn ze ook al aardig op weg. Maar niemand heeft hier blijkbaar moeite mee, want het gaat maar door en door. Ik heb er een hard hoofd in dat dit ooit opgelost zal gaan worden. Iemand nog ideeën?

  • @Isabel…

   De leugen waar we in leven is te groot voor de meeste mensen, daarom gebeurt er niks. De problemen, de rot, de corruptie, onze eigen ego’s… het is te veel en te groot en mensen weten niet wat ze eraan kunnen doen, dus doen ze maar niks en ze gaan consumeren om afgeleid en rustig te blijven.

   Ik begrijp je frustratie. Ik heb veel moeten mediteren om wat afstand te kunnen nemen. We willen iets voorkomen, wat niet te voorkomen is. Het westen gaat tenonder en onze ego’s zullen dan sterven. Wij wakkeren zijn vervloekt tot we onze ego’s loslaten en onszelf bevrijden van angst.

   We weten niet precies wat er komt, dus we kunnen alleen maar in het NU blijven en onze innerlijke vrede gaan leven. De onnatuurlijke staat van hersenspoeling waarin de meeste mensen nu verkeren, is niet houdbaar. Het oude gaat eindigen en de NWO die de satanisten hebben bedacht, gaat falen… maar ze gaan in hun ondergang wild om zich heen slaan en al hun macht gebruiken om ons te vernietigen en zichzelf te redden.

   Laat de massa los, die schrikken pas wakker als ze de vlammen voelen. De massa volgt, zo is de massa en zo zal de massa blijven. Maak jezelf innerlijk op orde zodat je kalm blijft zodra dingen echt gaan wringen. Zie door alle ellende vooral de kans om jezelf spiritueel te bevrijden van je eigen ego.

   We hebben genoeg geleerd van angst, tijd om te gaan leren over liefde.

   • Dit is al 3000 jaar geleden voorzegd en verteld…. Gods Woord !!!!
    Steeds meer komt de Bijbelse profetische waarheid naar boven…. steeds meer worden de contouren van alle profetieën zichtbaar…. maar nog steeds willen veel mensen God/Bijbel niet de eer geven… terwijl ze het eigenlijk OOK zien…..
    Geef Hem nu eens de eer, hoeveel (indirect) bewijs wil de wereld nog……

   • Viussen zijn exosomen die het lichaam zelf produceert tbv de eigen gezondheid. Heel oude mensen kunnen dan toch sterven maar NIET door het exosoom maar doordat het lichaam te zeer verzwakt is door gif stress emoties straling etc. Iets van de brandweer en de brand die niet meer te blussen is.

 7. Laat maar komen dezelfde rechten voor dieren dan voor mens; uitsterven. De mensen leren niet de les om goed om te gaan met natuur. De mensen zijn een plaag geworden die alles vernietigd, special de westerse landen de rijkere lag met zijn hypocrieten Amerikanen consumptie die jouw vergiftig met alles troep in voedsel en producten.

  • @Reneetje…

   Ze sproeien elk jaar overal tegen die processie rups… ik geloof er niks meer van dat dit tegen die rupsen is. Ze laten ons gewoon alles doden en vernietigen en de meeste mensen doen maar gewoon mee… want ze hebben geleerd alle orders blind op te volgen.

   • Product van Bayer, voorheen Monsanto. Het veiligheidswerkblad van Xentari is aangepast. Voorheen was het carcinogeen en nu is het betiteld als ‘milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar’.
    Mensen hebben geen idee waar mee er gespoten wordt en nemen alle zoethouders voor waarheid aan. Alle insecten die er mee in contact komen leggen het loodje alsook de vogels die de gevallen insecten opeten. Berokkent ook schade aan aquatisch milieu (vijvers en natuurwateren).

    https://agro.bayer.nl/nl-NL/Producten/Producten-A-Z/Xentari/Overzicht

  • Droevig word ik ervan en krijg alleen maar meer haat naar de domme schapen, hoe is het toch in vredesnaam mogelijk dat mensen hier in mee gaan.
   Zelf hebben wij een moestuin ,kippen en op korte termijn bijen, deze bescherm ik met mijn leven zij hebben de wereld niks misdaan.
   Kotsmisselijk word ik ervan, ondanks dat ik geen nieuws of wat dan ook volg en soms hier kijk wat ik overigens ook soms op het randje van opruiing en angstporno vind, krijg ik nog teveel negatieve rotzooi over mij heen.
   Wat een verschrikkelijke tijd.

   • @johannes…

    Het is wat het is en tot je het een label geeft is het gewoon het winterseizoen vwb het bewustzijn in de mensheid. Vergeef ze, want ze weten niet wat ze doen. Een holle kies gaat een keer kapot.

   • Helemaal mee eens….ik hoop dat er meer zoals wij zijn en dat de haat zo groot wordt dat we onze landen gaan zuiveren van die hersenlozen schapen die ons dit aandoen. Ik sta liever tot mijn knie in het bloed als tot mijn enkel.

 8. Het vogelgriep’virus’ bestaat helemaal niet. Ook daarvan is net als van cojona geen gezuiverd isolaat. Hopenlijk wordt er een ‘vaccin’ ontwikkeld om ons te beschermen tegen het deugknuddevee.

  • Die was er toch al? Een beetje geduld. Vele deugers zijn geprikt en zullen dus allemaal op relatief korte termijn verdwijnen. Prettig geregeld!

 9. Is dit virus gevaarlijke, dodelijke voor de Elite.
  Moeten we onze zorgen maken dat voor het einde van 2024 het bericht verschijnt:

  VRESELIJK DRAMA!
  Geen Elitair Übermensch heeft het overleefd!
  Een drama voor Europa, voor de wereld,….
  dat is het ook weer niet.

  Zou Hitlermina “horizontaal¨ willen poseren?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in