Foto Credit: Strategic-culture.su / (Public Domain)

Ongelooflijk, de wereld wordt naar de afgrond van een nucleaire oorlog geduwd door nonentiteit westerse leeghoofden die niet eens gekozen zijn.

Jens Stoltenberg, het civiele hoofd van het militaire NAVO-blok, is de nieuwste domkop die ervoor pleit dat de Verenigde Staten het richten op Rusland met langeafstandswapens toestaat, schrijft Finian Cunningham.

Het Noorse boegbeeld, zo wordt ons wijsgemaakt, zorgde voor de conceptuele doorbraak (hoeveel werd hij betaald en door wie of wat werd hij gechanteerd?) door het tijdschrift Economist te vertellen dat het Oekraïense regime voortaan officieel toestemming zou moeten krijgen om NAVO-raketten te gebruiken om Rusland te raken.

Met de logica van een kapot gehakt hakblok beweerde Stoltenberg echter dat zo’n stap niet zou leiden tot een oorlogsescalatie tussen Rusland en de NAVO omdat de wapens niet vanuit NAVO-landen werden afgevuurd.

Dus Stoltenberg denkt dat het op de een of andere manier mogelijk is om van Oekraïne een silo te maken voor het afvuren van ballistische raketten op Moskou en dat Rusland de NAVO-landen niet als een legitiem doelwit ziet?

Om ons nog meer gerust te stellen, voegde hij eraan toe: “We zijn niet van plan om grondtroepen van de NAVO naar Oekraïne te sturen omdat ons doel… tweeledig is: Oekraïne steunen zoals we dat doen, maar er ook voor zorgen dat dit niet escaleert tot een grootschalig conflict.”

De schaamteloze brutaliteit van Stoltenberg en andere Westerse figuren is dat, in hun arrogante denkwijze, wat er gaande is geen escalatie is omdat zij zeggen dat het geen escalatie is. Het is alsof je iemand een klap in het gezicht geeft en dan de brutaliteit hebt om die persoon te vertellen dat je hem niet hebt geslagen omdat jij dat hebt gezegd.

  Onafhankelijk videobewijs bevestigt belangrijk deel van het rapport van Seymour Hersh over de aanval op Nord Stream 2

De voormalige Noorse premier, die binnenkort zijn NAVO-baan opzegt om een mooie functie als centrale bankier te gaan bekleden, is de laatste westerse stem die een tandje bijsteekt in de door de VS geleide proxyoorlog tegen Rusland in Oekraïne.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken – een wannabe rockgitarist die geen idee heeft waar hij over zingt – heeft zich ook aangesloten bij de lijst van fanatieke politici die erop aandringen dat Oekraïne een vrijbrief krijgt om Russisch grondgebied te bestoken met door de NAVO geleverde langeafstandswapens.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken, Lord David Cameron, de in Eton opgeleide domkop, heeft besloten dat Oekraïne “het volste recht” heeft om door Groot-Brittannië geleverde Storm Shadow kruisraketten te gebruiken om doelen binnen de vooroorlogse Russische grenzen te raken.

Andere politieke figuren die de facto aansturen op een nucleaire oorlog zijn de Amerikaanse House Speaker Mike Johnson, een religieuze fanaticus die gelooft dat God een anticommunist is, en Victoria Nuland, de voormalige Amerikaanse diplomaat die in 2014 de coup in Kiev pleegde die het huidige neonaziregime inluidde.

Allemaal dringen ze er bij de regering Biden op aan om de officiële beperkingen op te heffen voor het Oekraïense proxy-regime dat westerse raketten gebruikt om Rusland te raken.

De Oekraïense marionettenpresident Vladimir Zelensky, die de verkiezingen heeft geannuleerd maar zijn ambt nog steeds bekleedt, heeft zijn westerse handlangers gevraagd om de vrije hand te krijgen om diep in Rusland toe te slaan.

Het onderscheid van “officiële toestemming” is een cynische truc. De Oekraïense kant met NAVO-logistiek en -wapens heeft zich al op Rusland gericht.

  De globalistische Reset Agenda heeft gefaald - is Oekraïne plan B?

Olie-infrastructuur en militaire bases binnen de vooroorlogse grenzen van Rusland zijn veelvuldig bestookt met raketten en drones. Het is ondenkbaar dat een dergelijke aanval mogelijk is zonder de betrokkenheid van de NAVO, met inbegrip van adviseurs die ter plaatse zijn.

Toch is het retorische verschil significant. Als de regering Biden officieel groen licht zou geven voor dergelijke aanvallen, zou dat een ernstige en expliciete escalatie betekenen – en een die Rusland zich niet kan veroorloven te negeren.

Rusland heeft al gewaarschuwd dat NAVO-wapens die zijn grondgebied raken tot vergelding buiten Oekraïne zullen leiden. Dat zou een Russische luchtaanval op NAVO-leden kunnen betekenen.

Deze week is Moskou begonnen met oefeningen om tactische kernwapens in te zetten. De Russische nucleaire doctrine bepaalt dat het gebruik van dergelijke wapens is toegestaan als de Russische natie geconfronteerd wordt met een strategische dreiging, zelfs als die dreiging uitgaat van vijanden die conventionele wapens gebruiken.

Het Westen en zijn Oekraïense proxy naderen die catastrofale drempel. In de afgelopen week werd naar verluidt een van de Russische ballistische radarsystemen voor vroegtijdige waarschuwing in de zuidwestelijke regio Krasnodar getroffen door een aanval met een drone. Eén doel van de aanval was het uitschakelen van Ruslands vermogen om de conventionele ATACMS conventionele granaatkoppen voor de lange afstand te onderscheppen die de VS aan Oekraïne wil leveren. Een andere, veel sinisterdere interpretatie is dat het Westen de capaciteit van de Russische nucleaire verdediging onderzoekt.

Toen deze proxy-oorlog meer dan twee jaar geleden uitbrak met de Russische interventie in Oekraïne na acht jaar onophoudelijke bewapening door de NAVO en provocatie van het neonazi-regime, waren er angstige elitediscussies onder NAVO-leden over de vraag of er “dodelijke wapens” gestuurd moesten worden en niet alleen helmen, nachtkijkers en radio’s. Twee jaar later is het NAVO-overleg nog steeds aan de gang.

  "Laten we dit nog een keer proberen!"

Twee jaar later is het NAVO-overleg verder gegaan dan het sturen van tanks, F-16’s gevechtsvliegtuigen en kruisraketten en neemt het nu een officieel standpunt in dat het diep aanvallen van Rusland met ballistische granaatkoppen goedkeurt.

Ongelooflijk genoeg zijn de mensen die continu de grenzen verleggen een minuscule minderheid in Westerse samenlevingen die niet eens gekozen zijn – Stoltenberg, Blinken, Cameron, Nuland, onder anderen. Deze buikspreekpoppen doen het werk van de meesters van de oorlog, het militair-industrieel complex en de bankierselite.

De oorlogszuchtige elites beweren dat Oekraïne zijn handen op de rug gebonden heeft omdat het Rusland niet naar believen kan bombarderen. In werkelijkheid is Rusland het land met de handen gebonden. Het moet luisteren naar mensen als Stoltenberg die pleiten voor aanvallen op Rusland vanuit NAVO-beschietingsposities in Oekraïne – en toch mag Rusland op de een of andere manier zogenaamd geen vergeldingsmaatregelen nemen tegen de NAVO.

Een fatale rode lijn ligt op de loer. Waanzin regeert onder de westerse elites terwijl de wereld naar de afgrond wordt geduwd.

De meerderheid van de wereld moet arrestatiebevelen uitvaardigen voor deze geprivilegieerde criminelen… voor het te laat is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrits Meteorologisch Instituut bevestigt het bestaan van chemtrails
Volgend artikelDe westerse media houden zich vreemd stil over een incident in Rusland dat een nucleaire uitwisseling had kunnen veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Met woorden spelen, dat kunnen huichelachtige politici.
  Maar er zijn tegenstanders die, als ze te ver gaan, hen gewoon willen wegblazen compleet met leger juristen en taalkundigen erbij.
  En helaas ook de bevolking die in de buurt is.
  Gelooft u het niet ?
  Kijk maar naar de Oekraine.
  Dat gaat ook met u gebeuren, maak u maar geen illusies.
  En iedereen maar de kop in het zand steken en Poetin de schuld geven.

 2. De enigen die oorlog willen zijn corrupte politici en het bankierssyndicaat aangestuurd door de centrale banken en BIS. De grootste misdaad uit de mensheid is het fractional reserve banking wat het syndicaat de mogelijkheid biedt om vrijwel oneindige hoeveelheden geld (macht) uit het niets te creëren om o.a. oorlogen te financiëren en overheidsprojecten zoals de asielzoekersindustrie, p(l)andemies, windmolens etc.

 3. “ Of werd hij gechanteerd “ schrijft hij
  ‘ MOORD / GENOCIDE in deze/ welke vorm dan ook dmv geld – chantage is NOOIT een excuus
  trollen club staat ws klaar voor het motivatie praatje “het is je plicht als mens om nu oma te redden” -aan de zijlijn-

  • Daar gaat Jens bij verbleken. Hij heeft het klaargespeeld om Nederland in oorlog te laten zijn met Rusland. Helemaal alleen gedaan. Met de vinger naar de bevolking. Zo gaat het straks ook met de NAVO. Jullie, (wij) krijgen allemaal de vinger. En je weet wat dat gaat betekenen.

   • Barry mei 28, 2024 Bij 20:30

    Juist Barry, lesbienne Ollongren heeft al toestemming gegeven om raketten op militaire doelen in Rusland te raken, denk dat het niet lang meer zal duren dat Rutte het stokje overneemt en Nederland alsnog de misère inbrengt.

 4. De Russen zijn de relaties met onder andere de Taliban (officieel een terroristische organisatie in Rusland) flink aan het opbouwen. Idem met Noord Korea maar dat is officieel geen terroristische staat in Rusland. Die laatste hebben ze flink van know how voorzien. Je denkt toch niet dat die hypersonische wapens die ze hebben (en het westen niet) ze zelf hebben ontwikkeld? Iran idem. Zou me niets verbazen als het met de Houties hetzelfde is.

  De Russen kunnen nu, gezien NAVO’s acties, die landen toestemming geven om NAVO/ Amerikaanse doelwitten te raken met Russische wapens. Tja, ze verdedigen zichzelf tegen NAVO/ Amerikaanse agressie. Ze hebben dus volgens jullie eigen logica het volste recht om dat te doen. Dus staan we weer gelijk.

  Als ik Rusland was zou ik dat doen want het westen neemt Rusland niet meer serieus want de Russen hebben te veel rode lijnen die werden overschreden toegestaan. Dat was begrijpelijk want het doel van de Russen was het westen militair uit te putten qua voorraden. Nu is de tijd om het westen (hard) te raken.

  Stel de vraag maar op het slagveld. Ok, jullie hebben ons geraakt, nu raken we jullie en jullie militaire voorraden zijn uitgeput. Vernietigen jullie de wereld, inclusief jullie zelf of….. Kies maar.

  En we noemen onszelf nog steeds een beschaving….. pfff.

  Groeten,
  Hugo

 5. Joe Biden should be listed as one of the war mongers…..He should be tried and jailed for his role in fanning the flames of death and destruction with US taxpayer dollars.

 6. Iedere oorlog is een bankiersoorlog, zei mijn moeder na wo2. Het westen, usa en Europa, zijn failliet. En wat doet een failliet land om de aandacht van het volk van hun eigen politieke / financiele wanbeleid / miskleun af te leiden? Goed geraden: een OORLOG beginnen. En natuurlijk tegen Rusland en daarna tegen China.
  Zouden die krankzinnige idiote oorlogophitsers echt denken dat zij die landen kunnen verslaan? Totaal getikt!! Vanuit hun luie stoel is het gemakkelijk roepen om Jan soldaat als kanonnenvoer naar het front te sturen. Mocht het gedonder nog verder escaleren door deze krankzinnige oorlogophitsers, dan hoop ik echt dat de eerste klappen op hun koppen vallen. Weg met die bende idioten, die het leven van honderduizenden of zelfs miljoenen mensen willen vernietigen. Het gewone volk wil dit gedonder helemaal niet. Het zijn altijd de machtgeile psychopaten, die nog meer dollars, en nog meer macht nastreven. Als al die miljarden die aan het oorlogstuig besteed worden, eens ten goede van het volk zouden komen, dan was er geen honger in de wereld, had iedereen een dak boven zijn hoofd en zou er hopelijk een keer vrede op deze aardkloot zijn.
  I have a dream, zei ooit Martin Luther King en de man werd vermoord.
  Wat een wereld, in en in verrot door een stel machtgeile psychopaten! Tuig is het.

 7. ‘It’s the Economy, stupid!’
  Dezelfde idiote retoriek als voor WOII, die niemand wilde, maar ook niemand tegenhield. Omdat die eigenlijk best wel van pas kwam.
  “Wir ziehen in den Krieg, wie in einen Gottesdienst!”
  ‘Bad Guys vs Good Guys’ was en is een walgelijk sprookje. Alleen cynische ‘Bad Guys’ maken de dienst uit, wederom met miljoenen onschuldige slachtoffers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in