Beste vrienden, ik ben geboren in Zwitserland, ongetwijfeld het hart van Europa, en als Europeaan door geboorte, zo niet door cultuur, vind ik dat ik de kwestie van de verantwoordelijkheid van de gewone Europeaan voor wat er gaande is in zowel Oekraïne als Servië aan de orde moet stellen, schrijft Andrei.

Ik geloof niet in collectieve schuld, dus het korte antwoord is “nee”.

Maar ik geloof wel in consequenties en in Gods rechtvaardigheid (en liefde, natuurlijk!). Met andere woorden, ik denk niet dat je slechte daden kunt begaan en ermee weg kunt komen: vroeg of laat zul je moeten boeten, vooral als je geen berouw toont voor je slechte daden.

Verder besef ik wel dat de EU een kolonie/protectoraat van de VS is, maar dat was een groot deel van de wereld ook.

Waarom is er wel echt verzet tegen het Imperium in Latijns-Amerika of Afrika en niet in de EU? Moet Cuba soldaten, dokters en ingenieurs naar de EU gaan sturen (grapje!)?

[Als kind herinner ik me de verschillende protest- en verzetsbewegingen in Europa, van de (meestal) vreedzame anti-nucleaire ecologen tot stakende vakbonden, de RAF in Duitsland, de IRA in Ulster, de ETA in Spanje en zelfs de verschillende Koerdische, Armeense, Palestijnse en andere etnische groepen die in verschillende mate gewelddadig verzet pleegden tegen de staat. Zelfs in het kleine Zwitserland hadden we de autonomisten van de Jura met enkele creatieve verzetsmethoden! Dat wil niet zeggen dat ik dit allemaal goedkeur, maar wel dat ik me een tijd herinner waarin er echt verzet was in Europa. Zijn de moderne Europeanen tegenwoordig in staat om zich op een zinvolle manier te verzetten? Ik betwijfel het ten zeerste].

Ik denk dat we gerust kunnen stellen dat de EU de meest volgzame, laffe en loyale kolonie van het Imperium is. Waarom? Waarschijnlijk omdat alle andere koloniën *wisten* dat hun koloniale status nooit zal veranderen onder het AngloZionistische bewind, terwijl de Europeanen hoopten zich op de een of andere manier te “verheffen” door de “poedels” van oom Shmuel te zijn. En per slot van rekening is het imperialisme geboren in Europa en niet in de Nieuwe Wereld.

Je zou denken dat nu zelfs de domste EU-politicus beseffen dat anti-Russische sancties bijna uitsluitend Europa schaden. Maar wat zien we? Ze zijn nog steeds bezig en ze verdubbelen nog steeds, zie deze kop: “EU gaat tegoeden van moederbedrijf RT bevriezen – media“. Lees het alstublieft, u zult zien dat dit een directe en absoluut onverbloemde aanval is op de vrijheid van meningsuiting. En terwijl dubbelzinnige en politiek correcte Europeanen graag Voltaire (verkeerd) citeren en trots verkondigen dat ook zij “Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen tot de dood verdedigen”, kan het ze in werkelijkheid absoluut niets schelen.

Dit is niets nieuws.

Toen de AngloZionisten een TOTAAL ILLEGALE aanvalsoorlog lanceerden tegen de Servische natie en een land, Joegoslavië, dat een van de oprichters was van de beweging van niet-gebonden landen, deden de trotse Europeanen dit (zie afbeelding).

  Het is officieel: Chinese minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor "conflict en confrontatie" met de VS

Op zijn best!

Velen namen actief deel aan het martelaarschap van de Servische natie. Opnieuw. Dezelfde manier waarop de Europeanen de Serviërs verraden hebben tijdens WOII. En nu zijn ze er nog steeds mee bezig (zie de bedreigingen van de EU over Kosovo).

En vergis u niet, al die jaren is het KLA-terrorisme in Kosovo volledig gesteund en zelfs geholpen door KFOR en EULEX (die laatste entiteit heet bescheiden “rechtsstaatmissie van de Europese Unie in Kosovo” (cursivering toegevoegd).

En ook nu weer horen we van het Oude Continent alleen een oorverdovende stilte. Of dat, of bedreigingen.

Lang vergeten is de wijze raad van Yehuda Bauer:

Gij zult geen slachtoffer zijn.
Gij zult geen dader zijn.
En vooral,
Gij zult geen toeschouwer zijn.

Door de EU medeplichtig te maken aan de Amerikaanse agressie tegen Servië, hebben de VS zich voorgoed verzekerd van de loyaliteit van de Europeanen, aangezien zij nu niet alleen gebonden zijn door culturele of koloniale banden, maar ook medeplichtig zijn aan de verkrachting van Servië, de Maghreb en Mashreq, Afghanistan en alle andere landen die lijden onder het juk van de Hegemonie.

De Anglo-Zionistische aanval op Joegoslavië was de Kristallnacht van het internationale recht, het was de gebeurtenis waaruit alle verschrikkingen voortvloeiden die we vandaag de dag zien. En toch, in plaats van de misdaad van agressie (de ergste misdaad in het internationaal recht, boven genocide of misdaden tegen de mens!) te begrijpen (en laat staan toe te geven!) en enig berouw te tonen, bleven de Europese leiders op koers, terwijl de “gewone” mensen van Europa het allemaal gewoon negeerden als de brave poedeltjes die ze zijn geworden.

En kom alsjeblieft niet aan met het argument dat “we een te gevaarlijke vijand hadden” of dat “we niets konden doen”. Elke Europeaan zou op zijn minst de oproep van Solzjenitsyn kunnen volgen en “niet door de leugen leven”. Maar zelfs dat konden ze niet. 1000 jaar antichristelijke propaganda en ketterij heeft geleid tot een samenleving die niet eens gelooft in het begrip “waarheid”. Geen wonder dat ze niet meer kunnen stoppen met liegen…

Ik denk dat het een waarheid als een koe is dat als je geen zelfrespect hebt, je ook geen respect krijgt van anderen. Ik denk ook dat het eerlijk is om te zeggen dat de EU de meest verachte samenleving op aarde is geworden. En het is niet alleen Poetin die de EU een “deurmat voor de VS” noemt – dezelfde mening heerst in een groot deel van zone B.

Dit is, denk ik, het juiste antwoord op de vraag die ik hierboven stelde: verdienen de Europeanen wat hen te wachten staat? Aangezien wat hen nu te wachten staat volledig aan zichzelf te danken is, denk ik dat het onweerlegbare antwoord een volmondig “JA” is.

Zo niet, wie heeft dan schuld? Rusland? De VS? Poetin? “De Joden”? Immigratie? Moslims?

Over de VS gesproken – de Amerikanen in de VS hebben tenminste op Trump gestemd (twee keer). Dat dit (bijna) geen verschil maakte is niet relevant, de bevolking van de VS probeerde zich tenminste te verzetten! Sterker nog, zelfs onder het huidige hardhandige optreden tegen andersdenkenden denk ik nog steeds dat er een veel groter deel van de Amerikaanse Amerikanen in staat en bereid is zich te verzetten dan Europeanen.

  Rusland evacueert Kherson: Vrouwen en kinderen en duizenden schoolkinderen vertrekken - Aftellen naar nucleair gebruik? (Video's)

En daarom wil ik vandaag iets doen wat ik nooit eerder heb gedaan. Ik plaats nogmaals iets wat ik al eens eerder heb geplaatst: het interview van Col. Douglas Macgregor door Dr. Michael Vlahos. Ik vind dit gesprek zo belangrijk dat het een tweede posting verdient. Voordat ik u achterlaat met deze twee mannen, wil ik nog het volgende toevoegen:

Deze twee mannen zijn van de generatie die ik als professoren had tijdens mijn jaren in Amerikaanse colleges (1986-1991) en voor wie ik nog steeds het grootste respect heb. Dat betekent niet dat ik het noodzakelijkerwijs eens ben met alles wat zij deden, zeiden of schreven, absoluut niet. Maar zulke mannen kan ik niet alleen respecteren vanwege hun formidabele intellect, maar ook omdat zij mannen van eer en waarheid waren, en echte (in tegenstelling tot vlaggenzwaaiende) patriotten van hun land.

Dit is de generatie van mannen als David Glantz of Lester W. Grau – Amerikaanse officieren die de militaire doctrine van de Sovjet-Unie (auteurs als Reznichenko, Gareev of Ogarkov) zorgvuldig bestudeerden en die door hun studie überhaupt geen hekel kregen aan Rusland of de Russen, maar hen zagen als vakgenoten en patriotten. Omdat ik het voorrecht had enige tijd door te brengen met de mensen die les gaven aan de militaire academie van Frunze (ik heb zelfs samen met een van hen een klein boek geschreven) kan ik bevestigen dat de Russische topstrategen ook veel respect hadden voor hun Amerikaanse collega’s.

Het contrast met de Neocon-freaks “uit de kelder” kon niet groter zijn.

Ik denk oprecht dat in het volgende gesprek elk onderwerp en elke zin belangrijk is, omdat het laat zien wat die generatie competente en eervolle Amerikanen in de VS vindt van de (vele) gruwel(s) waarvan wij vandaag getuige zijn. Ik kan oprecht zeggen dat ik hen, en hun zaak, alle succes toewens.

Wat mij betreft hebben wij dezelfde vijand.

Moge hun voorbeeld van verzet (want dat is *echt* wat dit is) meer (er zijn er al een paar) Europeanen inspireren om hun voorbeeld te volgen.

Tot slot, en in de geest van mijn post van vandaag, laat ik u achter met een prachtige muziekvideo uit Frankrijk: “Indignez-vous” van HK et les Saltimbanks (zie vertaalde tekst hieronder).

Wie weet maakt deze video nog een paar Europeanen wakker?

Machinevertaalde tekst:

I got up one morning, dark day of existence
I raised my voice and my fist, when the rule was silence
I’ve seen some get on trains, leave in a huge fog

I could be neither accomplice nor witness, I entered into resistance
A voice paved with hope, populated by women and men from everywhere
A choice as a matter of course, between gallows and neck rope
I came back from so far away, I give thanks to my star
Death forgot me on the way, to Dora and Buchenwald
93 years old I can believe, that my end is not very far away
93 years old here is my memory, take the greatest care of it
Indignation stubbornly, in a world on guard of you
Be one of those who walk against the wind my friends, be indignant
Be indignant!
Be indignant!
This is an old gentleman talking to you
Brandishing his star, do you hear?
So do you think that today we are missing the reasons for the uprising
When our own lives are on credit, under the dictatorship of the banks
Money commands the shareholders, they themselves command the president
Who orders ordinary people to execute well kindly
All this unsold food, so throw it in the trash
And on top of the pile of junk, pour me 10 liters of bleach
This is the world that is ours, absurd, cruel and merciless
Until that damned poverty line comes through our door
Human rights set aside, sold in individual portions
When the food crisis lingers in front of the eternal
But miracles when billions are found in the second
To save the king dollars and all the bankers of this world
Be indignant!
Be indignant!
This is an old gentleman talking to you
Brandishing his star, do you hear?
Be indignant!
Be indignant!
This is an old gentleman talking to you
Brandishing his star, do you hear?
Our chains are certainly less visible, than in the dark days of slavery
But our minds are being targeted, what have they done with our heritage
Excessive competition, generalized amnesia
Mass consumption products for an anesthetized youth
It’s high time, my friends, to finally turn on the stars again
Who have guided his whole life, this old gentleman who speaks to you
Yes I was that Armenian, I am still that German Jew
I am the Palestinian people, justice is my only side
Be citizens without borders, of those peoples who rise up
Contaminate the whole earth, with your revolts and your dreams
Be indignant it is your right, and in memory of all those
Who are still dying not to have it, this right is in fact a duty
Be indignant!
Be indignant!
It’s an old man who’s talking to you
Brandishing his star, do you hear?
Be indignant!
Be indignant!
This is an old gentleman talking to you
Brandishing the starry sky, do you stand up?
Be indignant!
Be indignant!
This is an old gentleman talking to you
Brandishing his star, do you hear?
Be indignant!
Be indignant!
He is an old gentleman, a great gentleman
Who’s talking to you, who’s talking to you


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Alles rustig aan het oostfront? – Dacht Kiev echt dat de wraak niet verschrikkelijk zal zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

  Frontnieuws filmpscoop – Israëlische ambassadeur in Oekraïne zegt dat het prima is dat Oekraïners het nazisme en Bandera steunen & Oekraïense luitenant-kolonel geeft toe dat Oekraïne Donbass zal moeten afstaan

Lees meer over:

Vorig artikelRussische troepen dicht bij totale overwinning in Bakhmut: : “Russen komen van alle kanten” (Video’s)
Volgend artikelPaus zegt christenen minder uit te geven aan Kerstmis en hun bespaarde geld naar Oekraïne te sturen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. To summarize the situation on your world: hostile extraterrestrials and demons, together with their Earthling minions, have been leeching off humanity’s energy for millennia. We call these the dark controllers.

  These hostile extraterrestrials and demons particularly feed off so-called negative emotions and hence they have constructed Earth society in such a way that suffering is maximized, without making it too obvious that Earthlings are in fact being farmed like cattle.

 2. De massa ezeltjes verdienen deze ellende zeer zeker.
  Zélf benoemde crisis ,je plat laten spuiten ,oorlogje spelen en mag ik uw code zien.
  Idioten zijn het en ziende blind.
  Oh en de boeren zijn al zo goed als opgeruimd en dan komt het klote volk aan de beurt.

 3. ´De Europese Commissie zet stikstof in grondwater uit industrie en woonwijken op conto van de Nederlandse landbouw. Hoe dreigt vervuilde data de boeren onterecht nog verder in de problemen te brengen?´

  Bron: BLCKBX

 4. Tweeduizend jaar hebben wij de tijd gehad om onze keuze te maken, kiezen tussen deze wereld van satan of tussen de Vader en De Zoon. Een middenweg is er niet!
  Jeremia 25:29
  Want zie, in de stad waarover Mijn Naam is uitgeroepen, begin Ik met onheil aan te richten en zou u dan in enig opzicht voor onschuldig worden gehouden? U zult niet voor onschuldig worden gehouden, want Ik roep het zwaard op tegen alle bewoners van de aarde, spreekt de HEERE van de legermachten.

  Jesaja 65:12
  Ik zal u tellen, maar voor het zwaard. U zult allen moeten neerbukken ter slachting, omdat Ik geroepen heb, maar u niet geantwoord hebt, omdat Ik gesproken heb, maar u niet geluisterd hebt, maar gedaan hebt wat slecht was in Mijn ogen, en gekozen hebt voor wat Mij niet behaagt.

  Alles wat gebeurd op deze aarde is een strijd tussen licht en duisternis, goed en kwaad, God en Jezus, of satan. Middels de op pure fraude gebaseerde PCR test hebben ze het complete DNA in kaart gebracht van de wereldpopulatie. Bij de volgende plandemie zal de aanval op het zaad (lees:DNA) van Abraham worden voortgezet. In Mei 2023 word in Geneva bij een bijeenkomst van de WHO door vrijwel alle landen een verdrag getekend die alle nationale wetten buiten werking zal zetten. Verplichte vaccinatie komt eraan en een vervolging die wij nooit eerder hebben gezien. En dan, ergens rond 2025 zal alles in klappen en zal de zo gewenste ordo ab chao komen van waaruit de nieuwe wereld leider zal herrijzen, De Bijbelse antichrist.

  • Ik ben niet zo pessimistisch Gerrit. In 778 is voor de eerste keer melding gemaakt van the Great Awakening/ the Ascension/ de Dag der Dagen/ the Event en dit zou volgend jaar moeten plaatsvinden inclusief drie dagen duisternis.
   Of de bazuin en de vier hoornen ook in stelling worden gebracht kan ik niet bevestigen.

  • Gerrit zit dicht in de buurt.
   Openbaringen, het laatste boek, geeft informatie over specifiek de eindtijd.
   Als je de volgende tekst letterlijk neemt is een nucleair treffen niet zo ver gezocht.
   Ter uitleg, paarden duiden vaak op oorlog.

   17 En in dit visioen zag ik de paarden en hen die erop zaten aldus: ze hadden vuurrode en blauwe en zwavelkleurige borstharnassen. En de hoofden van de paarden waren als leeuwenkoppen, en uit hun mond kwam vuur, rook en zwavel. 18 Door deze drie werd het derde deel van de mensen gedood: door het vuur, de rook en de zwavel die uit hun mond kwam.

 5. Schaapjes? Ja, vergeet echter net dat er door de jaren heen een groot deel van de mensheid is gehypnotiseerd en geïndoctrineerd (tv en radio) en geïndividualiseerd.
  Sinds de komst van de smartphone is daar mind control bijgekomen.
  Flikker die klote dingen toch weg, doe de tv uit, radio uit en wordt eindelijk weer wakker. Dat zal niet 1, 2, 3 voor de volle 100% zijn, maar dan kan je weer normaal gaan denken en beredeneren.
  Zoek op internet uit wat er aan de hand is.
  Ja ik ben van de 60+ generatie, maar als je ziet hoe dwingend de smartphone is geworden, verschrikkelijk. Ze kunnen hem gewoon niet meer loslaten en als dat met moeite lukt, MOET hij binnen handbereik zijn. Stel je toch eens voor dat je niet binnen 5-10 seconden kan reageren!
  Froegur (lol) hadden we zo’n ding aan een draadje. Als je niet thuis was … heel jammer voor diegene die belde. Moest die het later nog maar eens proberen. Gaf wel erg veel rust en vrijheid.

  • Ik kreeg afgelopen week van de ABN-AMRO bank te horen dat ik in de zeer nabije toekomst een app dien te gebruiken om online te kunnen ‘bankieren’… Maar ik heb geen ‘smart’phone en wil er ook geen dus dan kan ik niet meer mijn financieën regelen via internet! Ze dwingen de mensen gewoon en anders sta je buiten de techno-samenleving!

   • De banken willen dat online bankieren via je smartphone. Ze zeggen dat het moet van de EU. Ik kon altijd via mijn creditcard online betalen maar ook daarvoor moet je een code krijgen. De belastingdienst wil dat ook. Het doel is duidelijk: al je gegevens op je smartphone (ook digitaal identificeren, digi-pas dus) en vooral je “vaccinatiestatus”. We moeten ons daartegen verzetten, veel te veel controle.
    En wat veiligheid betreft: wat is veiliger dan een papieren overschrijfkaart? Kan niet gehackt worden en ik heb altijd wel een pen die het doet.

 6. Volledig mee akkoord maar er zijn wel nog enkelen die zich tegen deze fraude verzetten , maar het zijn er weinig zo als ik kan opmerken . Maar bij de zogenaamde verkiezingen mag je stemmen op wie je wil , de elite fraudeerd er maar op los en het zijn altijd dezelfde idioten van vader op zoon . Dus laat de boel maar ontploffen hier in de EU en tevens in de usa dan zal de wereld wat rustiger worden tot er weer eens ………

 7. @Ron swart,
  Ook ik ben niet pessimistisch, wel ben ik na ongeveer 20 jaar de Bijbel gelezen te hebben in De Vader en De Zoon gaan geloven. En dit ging niet zonder slag of stoot, de weerstand die ik heb moeten overwinnen is met geen pen te beschrijven! Maar nu is het voor mij duidelijk, de stuwende krachten die zich eeuwenlang op de achtergrond hebben kunnen schuilhouden zijn satanisten, een andere conclusie is er niet. Ze aanbidden Lucifer, satan,
  Baäl, moloch etc. Allemaal verschillende benamingen voor dezelfde entiteit. Wat nou gebeurd heeft uiteindelijk maar een doel, de oprichting van de NWO, een wereld leider, een wereld currency, een wereld leger, en een wereld religie. En de aanstaande nieuwe wereldleider is niemand anders dan de Bijbelse antichrist. Lees het Nieuwe testament, een paar dagen en je bent er door heen. Alles staat tot in detail beschreven, hoe het is begonnen, en hoe het zal aflopen. Buiten Jezus/Yeshua is er geen hoop.

  • @Gerrit,

   Nog voordat ik de behoefte voelde om voor mezelf de Bijbel te gaan lezen/onderzoeken, maakte ik hier eens de opmerking dat ik er blij mee was dat Frontnieuws bezocht werd door wakkere christenen aangezien er vanuit mijn beleving zovelen waren die niet wakker waren en hun oren lieten hangen naar hetgeen ´de wereld´ verkondigde. Dit is wat mij betreft opnieuw gebleken toen velen van hen tijdens het tijdperk van de covid hoax braaf de genocidespuit namen en bleek dat vele voorgangers in de kerken zich hieromtrent niet uitspreken noch het hebben over Bijbelse profetieën die wijzen op de ontwikkelingen tijdens de eindtijd. De uitzondering bevestigt de regel. Tegenwoordig weet ik dat menig kerkenraad horige is van het Vaticaan en velen die zich christen noemen hun Bijbel niet lezen. Vandaag de dag ben ik nog altijd blij om te kunnen constateren dat er welzeker ook wakkere christenen zijn. In de wereld en hier op Frontnieuws en onder degenen wereldwijd die het kwaad in het daglicht brengen en aan de kaak stellen en waarvan menig artikel op FN getuige van is. Dat wilde ik hier toch maar even ´kwijt´. 😉

   • Alles wat wij kunnen doen is getuigenis afleggen van wat wij geleerd hebben uit De Bijbel. Maar nog belangrijker is het om de wil van De Vader en De Zoon te doen en ons zelf af te vragen, elke dag opnieuw; ben ik bereid om letterlijk te sterven voor Jezus/Yeshua..? Zoals HIJ gestorven is voor ons! Ik hoop met alles wat ik in mij heb dat ik Jezus en God nooit zal verloochenen uit pure doodsangst.

    • 100 procent herkenbaar Broeder en ik deel voor dezelfde honderd procent deze hoop! Een intentie welke ik me bijna dagelijks realiseer. Ook realiseer ik me dat het volgen van de artikelen op Frontnieuws en inherent de ontwikkelingen me helpt om eelt te kweken. Eens namelijk zal die dag aanbreken. Yah bless!

    • de bijbel staat bol van de tegenstelligheden , u moet zelf beslissen wat je er van gelooft en waar u waarde aan hecht.
     zo bereikt men meer gelovigen.
     Jezus is niet gestorven maar vermoordt , dood ben je pas als je vergeten bent en men niet meer over u spreekt.
     maw. Jezus leeft na bijna 2000 jaar nog verder in ieder van ons.
     sinds ong.het jaar 1200 de schrik voor de dood aan de bijbel toegevoegt , als niet geloofde was je een ketter en kreeg je de doodstraf
     nu hebben ze vele mensen bang gemaakt voor COVID vel mensen gechanteert spuit nemen of werk kwijt zonder uitkering , dit is ook een vorm van doodstraf

 8. @Ruud,
  Eerst zal deze hele bestaande orde moeten verzinken in chaos. Daar word op een wereldwijd niveau hard aangwerkt. Vervolgens zal uit die chaos..’ordo ab chaos’ een sterke man op het wereldtoneel verschijnen met schijnbaar voor alle problemen een oplossing. Dit is de nieuwe wereldleider, de Bijbelse antichrist. Niks of niemand kan dit tegenhouden. Waarom? Heel eenvoudig, het is een Bijbelse profetie.
  https://www.franklinterhorst.nl/Antichrist%20en%20de%20valse%20profeet.htm

 9. Inderdaad,alles wat in de Openbaring staat lijkt uit te komen.
  Dit is symbolisch geschreven en door het boek van Hall Lindsey gelezen te hebben begrijp ik nu wat er echt gaande is.
  Veel is al uitgekomen.
  Bijna mijn hele familie is gehersenspoeld door de msm,ook al heb ik nog zo mijn best gedaan om het hun te laten inzien.
  Ruzie kreeg ik met sommige omdat die niet meer zelf denken kunnen.
  Vooral mijn neef en nicht die zich altijd zo intelligent voordeden ben ik diep teleurgesteld. Zij zijn namelijk de allerergste.
  Met dit soort mensen gaan wij deze oorlog echt niet winnen,ze halen liever nog een spuit en aanbidden Zelenski.

  • @Lucie
   Je haalt het boek van Hall Lindsey aan en daar wilde ik nog iets over zeggen. Ze hebben HL in de MSM destijds volledig afgebrand omdat hij op een punt de fout is ingegaan. En dat heeft te maken met de Bergrede van De Heer Jezus/Yeshua in Mattheüs 24:32-35

   Leer van de vijgenboom deze gelijkenis: wanneer zijn tak al zacht wordt en de bladeren uitspruiten, dan weet u dat de zomer nabij is.
   Zo ook u, wanneer u al deze dingen zult zien, weet dan dat het nabij is, voor de deur.
   Voorwaar, Ik zeg u: Dit geslacht zal zeker niet voorbijgaan, totdat al deze dingen gebeurd zijn.
   De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar Mijn woorden zullen zeker niet voorbijgaan.

   Hier vertelt De Heer Jezus/Yeshua aan zijn discipelen wat de tekenen zullen zijn wanneer ze hem terug kunnen verwachten, niet het exacte tijdstip, maar het seizoen wanneer ze Hem kunnen verwachten.
   Israël is de vijgenboom, bijna 1900 jaar geleden werd het Joodse volk uit hun thuisland verdreven na de laatste opstand, de Bar Kochba opstand tussen 132 en 136 na Christus, hierbij werden meer dan een Miljoen Joden afgeslacht door de romeinen. Geheel volgens Bijbelse profetie werden ze over de gehele aarde verstrooid…maar ooit, in de laatste dagen (eindtijd) zouden ze door God worden terug gebracht naar het thuisland van hun voorvaderen.

   Deuteronomium 30:1-5
   Het zal gebeuren, wanneer al deze dingen, de zegen en de vervloeking die ik u voorgehouden heb, over u komen, dat u het weer ter harte zult nemen onder alle volken waarheen de HEERE, uw God, u verdreven heeft.
   En u zult zich bekeren tot de HEERE, uw God, en Zijn stem gehoorzaam zijn, u en uw kinderen, met heel uw hart en met heel uw ziel, overeenkomstig alles wat ik u heden gebied.
   Dan zal de HEERE, uw God, een omkeer brengen in uw gevangenschap en Zich over u ontfermen. Hij zal u weer bijeenbrengen uit al de volken waarheen de HEERE, uw God, u verspreid had.
   Al bevonden uw verdrevenen zich aan het einde van de hemel, toch zal de HEERE, uw God, u vandaar bijeenbrengen en u vandaar weghalen.
   En de HEERE, uw God, zal u naar het land brengen dat uw vaderen in bezit hadden, en u zult het weer in bezit nemen; en Hij zal u goeddoen en u talrijker maken dan uw vaderen.

   En precies dit gebeurde op 14 Mei 1948.
   Niemand had ooit nog durven dromen dat dit werkelijk zou gebeuren, maar je ziet, het woord van God is trouw en waarachtig.
   Dus HL maakte de reken fout dat een generatie 40 jaar was, omdat de Bijbel in Exodus spreekt dat die generatie 40 jaar door de woestijn zou dolen en het beloofde land (Israel) niet zouden binnengaan.
   Dus HL rekende 1948+40= 1988…HL verwachte rond dit jaartal De Heer Jezus terug. En hier hebben ze hem op afgebrand. Maar..de Bijbel leert ons iets anders wat een generatie is in;

   Psalm 90:10
   De dagen van onze jaren: daarin zijn zeventig jaren, of, als wij zeer sterk zijn, tachtig jaren, maar het meeste daarvan is moeite en verdriet, want het wordt snel afgesneden en wij vliegen heen.

   Wanneer je dan hier van uitgaat word het: 1948+80=2028…
   Dus voor mij staat het dan ook als een paal boven water dat WIJ de Laatste generatie zijn uit
   Mattheüs 24:34
   Voorwaar, Ik zeg u: Dit geslacht zal zeker niet voorbijgaan, totdat al deze dingen gebeurd zijn.

   Ik zeg hier niet mee dat De Heer Jezus precies in 2028 terug zal komen, want die dag en dat uur kunnen wij niet weten, maar gezien alle gebeurtenissen in de wereld gaan wij alles meemaken zoals beschreven in
   Mattheus.
   Hier verder uitgelegd door Wim Jongman.
   https://wimjongman.nl/artikelen/vijgenboom/vijgenboom-israel.html
   Kanttekening bij Jongman: hij geloofd in een Opname voor de grote verdrukking, ik niet, omdat ik het niet heb kunnen vinden in De Bijbel, na twintig jaar lezen. Wel spreekt de Bijbel over een Wegname, en bewaard worden.
   Zelf voel ik meer voor Franklin Ter horst.
   https://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html

   • Ja dat HL 40 jaar noemde hebben mijn man en ik nooit letterlijk genomen,omdat dat niet precies te voorspellen is.
    Maar dat mijn generatie het nog zal beleven heb ik dan wel weer vertrouwen in.
    Alleen al vanwege de vele voorspellingen die uitgekomen zijn.
    Wij wachten het rustig af en gaan hierover met niemand in discussie.

 10. @Redactie
  Dank u dat ik vrijuit mag ‘spreken’ zonder restricties, bij vrijwel alle media, MSM en alternatieve hebben ze mij geblokkeerd.

 11. NEEN DE MODERNE EUROPEANEN ZIJN NIET MEER IN STAAT ZICH TE VERZETTEN.
  Willen en kunnen het ook niet meer, te bang, te correct, te goed opgevoed zonder verweer, te links, en noem maar op, de enkelingen daarbuiten gelaten die dan worden afgeschilferd als rechts, marginaal, fascist, rascist, enz, zwakkelingen met hun iphone en linkse gedachten die ze gemakshalve gebruiken om over te komen als goede mensen in de samenleving, hun volledig opgedrongen door Europa en hun klootpolitiekers, die iedereen willen helpen, en zeker die gene die in het gareel willen lopen, of goed uitkomend, alleen hun eigen inwoners en betalers niet, wat een klootboel dat Europa, om te kotsen.
  Ze krijgen nog wel de rekening, al beseffen velen het nog niet, en het moet nog echt beginnen.
  Met de huidige bevolking van Europa kan alles, ze ondergaan alles, doen alles, gaan in alles mee.
  Zal beteren wanneer ze vervangen zijn door door de hardwerkende, sociale, verdraagzame Afrikanen en Moslims, die hen nogmaals en zonder genade gaan onderdrukken.

 12. Ik denk ook dat het eerlijk is om te zeggen dat de EU de meest verachte samenleving op aarde is geworden. En het is niet alleen Poetin die de EU een “deurmat voor de VS” noemt – dezelfde mening heerst in een groot deel van zone B.

  Fortuyn werd vermoord, Wilders krijgt een cordon sanitair, Baudet wordt belachelijk gemaakt. De mensen in nederland hebben het echt geprobeerd maar de politieke elite is te achterbaks, te bang of te dom om naar het volk te luisteren.
  Daar zit het probleem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in