Arie Basuki / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Een nieuwe, peer-reviewde studie waarschuwt dat Covid mRNA-injecties hersenbeschadiging veroorzaken bij nakomelingen wanneer deze worden toegediend aan moeders tijdens de zwangerschap.

De medische studie, uitgevoerd door vooraanstaande wetenschappers in Turkije, werd gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Springer, schrijft Frank Bergman.

De onderzoekers gaven zwangere ratten een mRNA Covid-vaccinatie tijdens laboratoriumtests.

Ze ontdekten echter dat de ratten vaak jongen ter wereld brachten met hersenbeschadiging.

De jongen, die zelf geen directe Covid-injecties kregen, vertoonden autisme-achtig gedrag en fysieke onbekwaamheid.

In het gedeelte “Samenvatting” van het onderzoeksartikel schrijven de onderzoekers het volgende:

“Zwangere ratten ontvingen het COVID-19 mRNA BNT162b2 vaccin tijdens de dracht.

Latere evaluaties van mannelijke en vrouwelijke nakomelingen omvatten autisme-achtig gedrag, neuronale tellingen en motorische prestaties.”

De onderzoekers leggen verder uit hoe ze ontdekten dat de mRNA-injecties de genexpressie veranderen.

“Onze bevindingen onthullen dat het mRNA BNT162b2 vaccin de WNT genexpressie en BDNF niveaus aanzienlijk verandert bij zowel mannelijke als vrouwelijke ratten, wat wijst op een diepgaande invloed op belangrijke neurologische ontwikkelingsroutes,” merken de onderzoekers op.

De gegevens onthullen echter dat de nakomelingen van gevaccineerde ratten er niet alleen mentaal slechter aan toe zijn.

De onderzoekers ontdekten dat de nakomelingen ook fysiek onbekwaam waren als gevolg van de mRNA-prik.

“Met name mannelijke ratten vertoonden uitgesproken autisme-achtig gedrag, gekenmerkt door een duidelijke vermindering van sociale interactie en repetitieve gedragspatronen,” leggen de onderzoekers uit.

Bovendien was er een aanzienlijke afname van het aantal neuronen in kritieke hersengebieden, wat duidt op mogelijke neurodegeneratie of veranderde neurologische ontwikkeling.

Mannelijke ratten vertoonden ook verminderde motorische prestaties, wat bleek uit verminderde coördinatie en behendigheid.”

Het artikel gaf ook verschillende verklaringen voor mogelijke mechanismen van hersenschade.

  Massaal door de lucht verspreide mRNA biowapen "toediening" voor het proletariaat: Een gruwel!

Ze beschrijven met name de mechanismen die resulteren in neurologische ontstekingen.

In de “Inleiding” van het artikel leggen de onderzoekers uit:

“Er zijn theoretische veronderstellingen die suggereren dat de biosynthese van het spike-eiwit, hetzij door natuurlijke virale infectie of na vaccinatie, neuro-inflammatie zou kunnen veroorzaken en veranderingen in de synaptische plasticiteit zou kunnen uitlokken.

Deze voorgestelde veranderingen zouden effecten kunnen hebben op de ontwikkeling van de hersenen en mogelijk bijdragen aan neurologische ontwikkelingsstoornissen, waaronder autisme.

Verschillende studies hebben aangetoond dat virale infecties, waaronder infecties veroorzaakt door de Coronaviridae familie, een neuro-inflammatoire respons kunnen uitlokken.

Het spike-eiwit zou door zijn interface met de ACE2-receptor de bloed-hersenbarrière kunnen passeren of indirect neuro-inflammatie kunnen induceren via perifere immuunsignalering …

Voorlopig preklinisch onderzoek naar de mogelijke effecten van het spikeiwit op de synaptische functie heeft mogelijke verstoringen in de neuronale connectiviteit en synaptische transmissie aangetoond.”

De verontrustende bevindingen leidden ertoe dat de onderzoekers de veiligheid van mRNA-injecties in twijfel trokken.

De onderzoekers waarschuwen dat “het van het grootste belang is om nauwgezet de potentiële neurologische vertakkingen te onderzoeken die geassocieerd worden met het spikeiwit zelf en met de immuunrespons die het induceert”.

Een groeiend aantal onderzoeken heeft alarm geslagen over de veiligheid van de Covid mRNA-prikken, vooral bij zwangere vrouwen.

Terwijl de studie uit Turkije laboratoriumratten analyseerde, hebben wetenschappers ook soortgelijke bevindingen ontdekt tijdens het bestuderen van de impact van de injecties op mensen.

Zoals Slay News onlangs meldde, heeft een zeer verontrustend nieuw onderzoek onthuld dat Covid mRNA-injecties het DNA van degenen die de injecties krijgen permanent veranderen.

  Patholoog: Artsen krijgen 20% bonus als Remdesivir wordt toegediend

Het is echter alarmerend dat deze gevaarlijke veranderingen in het DNA worden doorgegeven aan de nakomelingen van de Covid-gevaccineerden.

Deze week plaatste de gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough een video op X waarin het onderzoek wordt belicht.

McCullough onthult dat de explosieve studie massaal is gecensureerd op alle Big Tech social media platforms.

Hij richt zich op LinkedIn’s censuur van de studie, die werd geblokkeerd voor het publiek ondanks het feit dat het werd gepubliceerd door de National Institutes of Health’s (NIH) National Library of Medicine in de VS.

De studie documenteert hoe mRNA gentherapie vaccins zoals de Covid-injecties de genetica van de gevaccineerden permanent veranderen.

Daarnaast ontdekte het onderzoek dat het nageslacht van de gevaccineerden ook wordt beïnvloed door de invoeging van mRNA in het menselijke DNA.

“De genetische code van Pfizer en Moderna is permanent in het menselijk genoom geïnstalleerd

Dus terwijl we hier vandaag zitten, moeten we accepteren dat Pfizer en Moderna mogelijk het menselijk genoom permanent hebben veranderd,” zei McCullough.

Ondertussen houdt het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nog steeds vol dat “het veilig is om een mRNA COVID-19 vaccin (Moderna of Pfizer-BioNTech) te ontvangen, voor en tijdens de zwangerschap.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap – baby wordt 8 dagen later doodgeborenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het valt niet meer te verbergen: Vaccinschade op primetime in Australië

Lees meer over:

Vorig artikelKim Jong Un stuurt honderden met poep gevulde ballonnen naar Zuid-Korea
Volgend artikel‘Plandemie 2.0’: CDC zegt dat symptomen van vogelgriep ‘geen symptomen hebben’ omvatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. ons nichtje heeft zich laten prikken en je ziet aan die baby dat er iets niet aan klopt.
  Hij loopt achter in zijn ontwikkeling en voor dit kind dat hij later bij trekt en dat het niet aan die prikken ligt die ze heeft ontvangen.

  • Mijn nicht idem dito. Tweeling van 2,5 die heel agressief is. Twee x gegifprikt tijdens zwangerschap en 1 x tijdens borstvoeding. Kindjes zijn vaak ziekenhuis in en uit met longproblemen. Maar hé toen ik er iets van zei,over de gifprik,maar beter niet doen tijdens de zwangerschap was ik een ordinair k.twijf . Zo noemde mijn nicht mij. Nu moet ze iedere maand haar baarmoedercellen laten testen op kanker. 🤷‍♀️ want ze heeft onrustige cellen die verkeerd uitpakken. Tja….

   • Loslaten Greet. Méér kun je niet doen! Heb hetzelfde meegemaakt, en ervaren dat uitwisseling onmogelijk is met dit soort mensen………en dan heb ik het over mijn negen broers en zussen……..
    De gewéldige familieband bleek niet zo diep te zitten. Als het niet voor mijn meiden was geweest, had ik ze nooit meer gezien.
    Helemaal goed komt dat niet meer .

    Je bent kennelijk in staat tot handelen vanuit je hoger ik-bewustzijn, en dat gaat je niet geheel en al in dank afgenomen worden

    Blijf overeind. De deep state vecht terug als de duivel om te overleven, en dat gaat niet lukken……..en ze weten het…….dus zijn ze bereid om iedereen mee te sleuren in de ondergang.

    Sla voorraad in. Juni wordt heftig.

   • Super triest dat deze schapen alles geloven wat op de tel a vision word gespamt . Ze doen langer onderzoek na wat hun nieuwe telefoon of tv word dan wat ze in hun lichaam spuiten

 2. een ‘ Onderzoek’ nu op ratten, het ken ook allemaal maar hé.
  Tis wat, met die ‘artsen en wetenschappers’
  Wie betaalt hen eigenlijk .
  Mogelijk door dezelfde ‘ filantroop’

 3. ( Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nog steeds houd het vol dat “het veilig is om een mRNA COVID-19 vaccin (Moderna of Pfizer-BioNTech )
  Heeft iemand wel eens onderzoek gedaan naar wat voor mensen dit zijn.?
  Van het CDC, van Pfizer en van Moderna, Allemaal Joden waarvan de meeste met een dubbele nationaliteit, de Israëlische en Amerikaanse hebben.
  De gehele regering van Joe Biden, precies hetzelfde beeld.
  Het WEF.?
  Toeval.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in