Foto Credit: 𝕏 screenshot

Extreem agressieve snelwerkende turbokankers worden op grote schaal besproken op social mediasite X (voorheen Twitter).

In een bericht op X van dinsdag ‘They Keep Saying Its Rare’, a Covid vaccine adverse event reporting profile, werd een gruwelijk geval van gezichtskanker bij een vaccinslachtoffer beschreven en werd een gerelateerde studie over dit fenomeen gelinkt, schrijft Sean Miller.

De case report studie beschrijft de ernstige bijwerking van de Covid-prik die slechts vier dagen na de vaccinatie begon.

“We doen verslag van een agressief, infiltrerend, metastatisch en uiteindelijk dodelijk basaloïde type carcinoom dat ontstond kort na een mRNA-vaccinatie voor COVID-19”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’. “We plaatsen dit in de context van meerdere immuunstoornissen die mogelijk gerelateerd zijn aan de mRNA-injecties en waarvan verwacht kan worden dat ze agressievere symptomen en progressie van kanker versterken.”

Dr. Peter McCullough besprak het fenomeen van gezichtskanker dinsdag in een bericht, waarin hij verwees naar zijn eerdere Substack-post over het onderwerp en zei dat de nu overleden patiënt geen voordeel heeft van de Covid-vaccinatie.

Hoewel de studie bells palsy gezichtsverlamming beschreef die via een reeks oorzaak-en-gevolg stappen tot kanker leidt, is bells palsy alleen ook een veel voorkomende bijwerking van de gentherapie-vaccinaties, zoals een ander bijwerkingprofiel van het Covid-vaccin, aldus DiedSuddenly dinsdag.

De stappen van hoe mRNA-injecties gezichtsverlamming veroorzaken die leidt tot kwaadaardige kanker en uiteindelijk de dood werd gedocumenteerd in het ‘Abstract’ gedeelte van de studie.

  Corona bier test positief op COVID-19 in virale TikTok video
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10620857/

Een andere X-gebruiker postte een video van de podcast Saturday Patriots with Grit waarin Dr. William Makis werd geïnterviewd over de turbokanker-pandemie.

Over de extreem agressieve turbokankers zei Makis ook dat hij nog nooit zoiets had gezien.

“Maar toen was er een grote groep artsen die extreem agressieve kankers ontwikkelden en kankers op een leeftijd die ze niet zouden moeten krijgen,” zei hij. “Deze kankers presenteerden zich altijd in stadium vier en ze waren altijd binnen een paar maanden dood en het was altijd minder dan een jaar.”

Een andere gebruiker postte woensdag een studie uit het eerste jaar van de mRNA-uitrol waarin het kankerverwekkende fenomeen werd gedocumenteerd, in reactie op een andere gebruiker die dinsdag een video postte over de kankerstijging statistieken.

Individuele gevallen van turbokanker worden ook gedeeld.

Van de Covid-injecties is bekend dat ze dodelijker worden na herhaalde doses, dat ze het aantal Covid-infecties verhogen, dat ze leiden tot turbokanker, dat ze de voortplanting vernietigen, dat ze miskramen veroorzaken, verlamming, auto-immuunziekten van de schildklier, dodelijke hoofdpijn, toevallen en hartontstekingen veroorzaken naast een groot aantal ernstige kwalen die in grootschalige bevolkingsonderzoeken zijn vastgesteld en dat ze honderden keren de toegestane hoeveelheid DNA-besmetting bevatten, wat leidt tot mutagene effecten en waarschijnlijk het DNA van de gevaccineerden en hun nakomelingen blijvend verandert.

  DOODSIGNAAL: Canadese artsen sterven 4x zo vaak onder de 40, 8x zo vaak onder de 30

In de VS beveelt de CDC aan dat alle Amerikanen hun Covid-injectie krijgen en dat jonge kinderen extra krijgen, terwijl Canada nog een Covid-injectie aanbeveelt voor zwangere, inheemse, ‘raciale’ en ‘equity-deserving’ mensen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF gelast het slachten van honderdduizenden gezonde koeien voor ‘netto-nul’
Volgend artikelHoe de VS flirten met het idee van een ‘beperkt’ nucleair conflict met Rusland en China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Een gezond lichaam ruimt zelf kankercellen op. De prikken ondermijnen het immuunsysteem, geldt voor elke vaccinatie, een aanslag op het immuunsysteem. Het z.g. triggeren van een immuunreactie is helemaal niet nodig, het afweersysteem doet dat zelf.

 2. Laten we aub blijven benoemen dat de eerst verantwoordelijke voor de schade van de gifprikken in de lage landen ligt bij uwe toenmalige minister Hugo de Jonge die zo graag spuugde op de vestjes van artsen die hun twijfels durfde te uiten en die ons beloofde aan de deur te komen met zijn spuit omdat hij immers onze postcode wist. Die onze jeugd heeft misleid door Big Pharma propaganda met zijn dansen met Janssen. Die het volk beschouwd als dagelijks frikandellen etende idioten die niet capabel zijn voor zichzelf na te denken. De lijst is eindeloos en het wordt tijd dat Hugo de Jonge als eerst verantwoordelijke schuld wordt bevonden. Hij had beter kunnen weten want zelfs deze idiote frikandellen eter wist beter. Geen excuus voor Hugo de Jonge.

  • De artsen die weigerde mee te werken aan deze genocide hebben de geldbedragen oplopend tot wel 1 miljoen afgewezen.

   Ik heb 7 jaar geleden een hartinfarct gehad en heb toen het roer radicaal omgegooid. Ruim 30 jaar had ik het dieet gevolgd van de hartstichting maar sinds mijn hartinfarct begin ik de dag met gebakken eieren en gebakken speklapjes. Ik eet alles uit eigen moestuin en eet mijn eigen vlees van mijn scharreldieren.
   Een jaar na het plaatsen van de 2 stents ben ik totaal gestopt met medicijnen. Ik ga nooit meer naar een dokter. Ik werk keihard op mijn 71 ste. Heb een hobbie boerderij met 5000 m2 en ik verbouw veel. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ik neem het leven zoals het komt. Ik geniet van mijn boeren leven en mijn dieren, ik geniet hier ( ver van Nederland) van het heerlijke klimaat ( geen cloud seeding ) en van de prachtige natuur.

   • Beste Patriot,
    Wat een mooi verhaal. Dank voor het delen. Deze ervaring wordt hier gedeeld. Geen medicijnen van Big Pharma. Zelfs mijn hond die wat probleempjes heeft met zijn prostaat krijgt nu een tinctuur van het kleinbloemige wilgenroosje. Lekker bezig blijven. Fijn in de tuin rommelen met wat groenten een paar kipjes. Fijn lokaal bij de boer voor melk etc. Be free in your mind. Be nobody. No expectations. Humble and happy. Leave the narcist politics. Don’t watch tellie. Don’t worry about money. Don’t look up to anybody. Don’t look down to anybody. Just embrace live as it comes and goes. No fear. Don’t mind. We are all one.

   • @ Patriot, goed verhaal zo doe ik het precies hetzelfde 70+ en een groot stuk grond direct aan het bos grenzend ver van Nederland in het paradijs ook en halve ha. met fruitbomen moestuin, natuurlijk altijd bezig en zelfs nooit verkouden en ook geen gifspuit gehad.

   • 5000 m2? Is dat niet een beetje veel? Ik had 250 meter en vond dat al veel werk. Je zou dynamisch biologisch moeten tuinieren, als je dat al niet deed, want althans ik deed dat en de resultaten waren erg goed. Dus kijken welke planten elkaar helpen, gier van brandnetels maken, heuveltjes maken van 20 cm en daar op verbouwen (paprika’s deden het zó goed.), goed veel compost maken, enzovoorts. Nou ja, als je het nog niet wist, er zijn boeken.

    • In de moestuin heb ik goudsbloemen tegen mieren geplant, maar zoals zovelen heb ik enorme last van (naakt)slakken door de abnormaal grote neerslag en te lage temperatuur voor de tijd van ’t jaar.

    • Ik heb zelf 8000m², eigenlijk geen doen met dat vele onkruid. Staat wel een moestuin in van 200m² en veel fruit, maar is een hele opgave om het netjes te houden. Zeker als je wat ouder bent. Weet waar je aan begint.

   • @Patriot ook wij doen hetzelfde en hebben ook een grote moestuin met 1,5 HA land.Ook wij eten 2 eieren per dag,de natuur heeft alles wat een mens gebruikt. Zo maken we jam van rozen,en zwarte en rode bessen.Nooit weer anders,ver van Nederland.Vrijheid blijheid.

  • Eindeloos lang is de lijst zeker Flying Dutchman met schuldigen met hun QR code ,avondklok en lock down waanzin ,zeker geen excuus voor het gif prik promotende Haagse gajes alleen de helden van FvD en van Haga gaan vrij uit.

  • Precies !!! Wat ik ook schofterig vond van meneer clown schoen en aanhangers, dat hij zonder enig onderzoek te doen de meningen van andere artsen en wetenschappers grofweg van tafel schoof onder het mom “nepnieuws”.
   Zelfs nu, steken veel van deze gasten de kop in hun kont en blijven hieraan vasthouden.
   Ook in mijn familie en kennissenkring… Onbeschrijfelijk en grenzeloos onnozel.

 3. Toen corona in het nieuws kwam was ik ook even geschrokken maar ik had nog steeds het hele gebeuren van de Mexicaanse griep in mijn achterhoofd.

  Dus ging ik gelijk opzoek wat er aan de hand was. Al heel snel stuitte ik op Event201 wat het hele draaiboek is over corona. Daarna vond ik de video van de Amerikaanse arts die waarschude dat het je DNA verandert en dat je hiv en kanker kunt krijgen van de prik. Dit werd bevestigd door de Franse Nobelwinnaar die helaas vorig jaar door ouderdom is gestorven ( sorry naam vergeten).

  Ik ben nooit geen anti vaxxer geweest maar na deze genocide komt er bij mij nooit geen injectienaald meer in mijn lijf….NOOIT

 4. Alle geneesmiddelen hebben bijwerkingen. Staat te lezen op elke bijsluiter. Ingeval van zware medicatie sterft men van de bijwerkingen van de toegediende middelen.
  Voor de fun : doe een aantal verschillende medicatie samen in een glazen karaf met water. Laat een paar dagen staan gisten en bekijk het resultaat.

 5. Tja turbokanker je zou het maar krijgen wanneer je zó angstig gemaakt werd door de overheid en hun trouwe sociale satanische knechten de MSM en de doorgeefluiken van de grote internationale persbureaus welke voornamelijk in handen van rijke zionistische joden zijn, when push to shove de moeder van mijn buurman kreeg een turbokanker een monsterlijk gezwel van 3 kilo aan haar eierstokken een verschrikkelijke tijd meegemaakt in een hospice en uiteindelijk op een direct verzoek van de oudste zoon en zijn vrouw geëuthanaseerd, uw democratisch gekozen regering is uw vijand en degene welke bijna alles controleert spelen straks weer hetzelfde dodelijke spel.

   • Greet mei 30, 2024 Bij 11:23

    Tja gevaccineerd met een onschuldige zoutoplossing, de video’s welke op de social media circuleren waar De Jonge zgn. Gevaccineerd werd zijn bij wijze van spreken niet te tellen, alleen om bij de schapen vertrouwen te wekken.

   • Greet mei 30, 2024 Bij 11:39

    Ja Greet had dit filmpje reeds gezien een tijdje terug, weet eigenlijk niet precies hoe ik er over na had gedacht, fijne is dat steeds meer video’s gaan circuleren op het net, ik had het reeds een PDF paar maal gepost over William (Bill) Cooper die daar alles over wist te vertellen, jammer genoeg werd hij ook gezelfmoord.

    Kijk en oordeel zelf: leven de Challenger-astronauten nog?

    In 1986 explodeerde de spaceshuttle Challenger bij het opstijgen. Daarbij kwamen zeven bemanningsleden om het leven, waaronder lerares Christa McAuliffe. Dat is althans het officiële verhaal.

    Spreker en activist Justin Robert wees er tijdens een vergadering van de Brevard County Commission in Cape Canaveral in de Amerikaanse staat Florida op dat iemand bijna alle astronauten levend en wel heeft gevonden en dat de meesten van hen nog steeds dezelfde naam gebruiken.

    Video: https://www.youtube.com/watch?v=dR47TRmLqcc

  • Minsk II was ook ondertekend, werd ook niet nagekomen. Ik bedoel, elk verdrag is waardeloos als je niet doet wat er in staat.

 6. SV 40 met aangetast afweersysteem.
  Voor de twijfelaars of het hier om een bio-wapen gaat…
  Iemand enige ervaring of een link of Fenbendazol / ivermectine etc nog kunnen helpen bij deze mensen?

 7. De Franse arts De Montagne is niet zomaar dood gegaan. Hij had al gewaarschuwd dat de COVID prikken kanker zouden opwekken. Aangezien met de prikken het afweersysteem werd veranderd van zijn neutraliserende naar vernietigende functie ontstond de huidige Turbokanker! Alle bijwerkingen van COVID prikken zijn in een keer nieuw kwaadaardige ziekten. BS!

 8. Veteranen die op de geheime basis hebben gediend, zeggen dat ze er ziek van zijn geworden, maar ze kunnen geen hulp krijgen omdat de regering niet wil erkennen dat ze daar waren

  Halverwege de jaren tachtig was het de taak van luchtmacht technicus Mark Ely om in het geheim verkregen Sovjet-straaljagers te inspecteren.

  Het werk, uitgevoerd in verborgen hangers die bekend staan ​​als stiltehuizen, maakte deel uit van een geheime missie in de woestijn van Nevada, 230 kilometer buiten Las Vegas bij de Tonopah Test Range – ook wel Area 52 genoemd . De missie was zo geheim dat Ely zei dat hij een geheimhoudingsverklaring moest ondertekenen.

  “Het hooghouden van het nationale belang was belangrijker dan mijn eigen leven”, vertelde Ely aan CBS News, en dat is niet alleen maar praten.

  Ely was in de twintig en lichamelijk fit toen hij op de geheime basis werkte. Nu hij 63 is en in Naperville, Illinois woont, wordt hij geconfronteerd met levensbedreigende gevolgen van de straling waaraan hij zegt te zijn blootgesteld.

  Decennia lang voerde de Amerikaanse regering kernbomtests uit in de buurt van Area 52. Volgens een federale milieubeoordeling uit 1975 verspreidden die tests giftig radioactief materiaal in de buurt.

  “Het veroorzaakte littekens op mijn longen. Ik kreeg cysten op mijn lever. Ik begon lipomen te krijgen, tumoren in mijn lichaam die ik moest verwijderen. Mijn slijmvlies in mijn blaas was afgevallen”, zei hij.

  Al die jaren later bevatten zijn dienstrecords veel opdrachten, maar niet de missie binnen de Tonopah Test Range, wat betekent dat hij niet kan bewijzen dat hij daar ooit is geweest.

  “Er is een slogan die mensen zeggen: ‘Ontkennen ontkennen totdat je sterft.’ Hier is het een beetje waar’, vertelde Ely aan CBS News. >>>

  https://www.cbsnews.com/news/area-52-cancer-secret-air-force-base/

 9. Ik leer hier elke dag van de gefundamenteerde commentaren, soms beter dan het artikel zelf.
  Waar zitten jullie dan in het buitenland? Ik heb er ook wel eens over nagedacht maar de tering kunnen ze krijgen. Ik laat me niet weg jagen en doe ècht nergens aan mee, op fukken!!

  Be free in your mind. Be nobody. No expectations. Humble and happy. Leave the narcist politics. Don’t watch tellie. Don’t worry about money. Don’t look up to anybody. Don’t look down to anybody. Just embrace live as it comes and goes. No fear. Don’t mind. We are all one. (Flying Dutchman)

 10. Zouden de alarmistische voorspelingen qua bevolkingsreductie van Deagel bewaarheid worden waarbij sommige westerse landen in 2025 bijna gehalveerd worden? Het klokje begint nu wel steeds harder te lopen.

 11. “Bridget wanted me to let her friends and family know that sadly she has been put on Palliative End Of Life Care. Almost 4 weeks ago she was diagnosed with Stage 4 Lung Cancer that has spread to her Liver, Lymph Nodes and Bones. ”

  Ook Wieteke van Dort loopt op haar laatste benen. Turbokanker? ———–‘ Van Dort dacht eerst dat het ging om een griepje. Een eerste onderzoek in het ziekenhuis wees niets uit. Later werd de actrice toch met spoed opgenomen. “De uitslag van de scan was dramatisch: er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen”, zegt de secretaresse van Van Dort tegen De Telegraaf.’

 12. Goedemorgen ben bijna 88 zonder covid prik heb erg getwijfeld omdat mijn zoon ernstige covid heeft gehad maar geen prik heeft gehaald .heeft nu wel wat long schade maar weigerde in het ziekenhuis opgenomen te worden. Ben nu erg blij het niet genomen te hebben .ik heb diverse mensen in m,n omgeving met de vreemdste klachten..ik moet er wel bij zeggen dat het voor ons geen makkelijke periode is geweest want wij zijnletterlijk uitgekotst. Ik heb nog een huisarts benaderd zal de naam niet noemen maar vond ons heel verstandig.Ik heb in die hele Covid periode nog geen natte neus gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in