Canadezen die naar hun land terugkeren, moeten voor en na het opstijgen worden getest, en als de testresultaten positief zijn, moeten zij onmiddellijk in quarantaine in speciale overheidsfaciliteiten. De regering sluit mensen op zonder proces. Volgens de Canadese regering kan iedereen die probeert zijn opsluiting in een interneringsfaciliteit van de regering te ontlopen, een boete van een miljoen dollar en drie jaar gevangenisstraf tegemoet zien.

Een parlementslid waarschuwde dat het uren kan duren om deze door de regering goedgekeurde hotels te boeken, en dat voedsel en water niet altijd beschikbaar zijn. De deuren van sommige interneringsfaciliteiten zijn niet op slot, en gedetineerden hebben geen manier om zichzelf te beschermen terwijl ze slapen, wat heeft geleid tot seksueel geweld. Op hetzelfde moment dat de regering haar eigen burgers in een wurggreep neemt, zal het land de komende acht maanden 400.000 nieuwe immigranten verwelkomen die zijn vrijgesteld van quarantaine.

In november gaf premier Justin Trudeau toe dat het Covidbeleid er niet op gericht is het Coronavirus te stoppen en levens te redden, maar dat het een kans is om de westerse beschaving voorgoed te veranderen. Hij zei: “Deze pandemie is een kans voor een reset. Dit is onze kans om onze inspanningen van voor de pandemie te versnellen en economische systemen opnieuw uit te denken om globale uitdagingen zoals extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering daadwerkelijk aan te pakken”.

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

Geen grap: Coronawaanzin in eindstadium - Nu ook afstandsregels voor honden

5 REACTIES

 1. Vroeger dacht i, Canada mooi land, zou er best kunnen wonen. Maar dat dacht ik van Zweden ook. Nu gaat mijn voorkeur uit voor Rusland of Hongarije. Hoe kan een mens wakker worden en daardoor zijn mening bij stellen. Maar het moge duidelijk zijn, overal waar die linkse klootzakken aan de macht zijn komt het verval van de staat. Hier niets anders met die linkse VVD, die ooit rechts was.

  • Inderdaad. Eerst was de VVD rechts; alleen voor de werkgevers, maar met oed loon en condities voor de werknemers, omdat die het kooppubliek van de werkgevers waren.

   Nu zijn het geestelijk gestoorden, die ideetjes achterna rennen die volkomen gestoord zijn; klimaat, globalisme, Great reset,milieu, aanval op de boeren, toelaten van kuddes primitieve apen en moslims, de volkomen achtelijkheid rondom Corona.

   Het lastige is: zoals een paar week terug: de massa is en blijft superstom en stemt op links.
   Zelfde als in jaren dertig in Duitsland.

   Laat ze maar vast gaan oefenen in “wir haben es nicht gewusst”

 2. trut-eau kan niks , zonder de slaafse medewerking van de politieke volksverraders en hun aanhang.
  Heb nul komma nul medelijden, met de canadezen.
  Het is zij, of wij !

 3. Stel je nu eens voor mensen sterven onverwacht; dan zouden er vele doden bespaard worden.

  Ik denk aan Trudeau, Merkel, Macron,Rutte, Biden, Cemela, Soros, Gates, de Bilderberg groep
  Wat ze gelijk hebben: een ziekelijk zuchtom hun eigen bevolking te vernietigen.
  Ze gaan daar heel ver in.
  Gemeenschappelijk:zonder meer of zonder enige eis toelaten van moslims en afrikanen.
  Vernietigen van eigen cultuur–macron steekt de Notre Dame in de fik; merkel jaagt gepensioneerdenuit hun huis en merkel en macron stellen dat alle vruchtbare vrouwen zwanger gemaakt moeten worden door afrikanen–vrijwillig of gedwongen.

  Vaak spelen economische motieven een rol–zoals in jaren 30 in DE; maar niet nu in deze landen
  WELworden economische rampen geschapen; want arme mensen zijn makkelijk te manipuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here