Achtergrondfoto © Département des Yvelines (CC BY-ND 2.0)

Nieuw vaccin, onduidelijke neveneffecten en te weinig gegevens. Nog nooit was een vaccin zo in het middelpunt van de belangstelling van wetenschappers en het publiek. De eisen aan een Coronavaccin zijn hoog. Maar is de korte tijd die beschikbaar is voldoende om gefundeerde goedkeuring mogelijk te maken? Immunoloog professor Stefan Hockertz heeft in een interview met het Corona-comité zijn bezorgdheid geuit.

Het Corona-comité onder leiding van de advocaat Dr. Reiner Füllmich houdt zich al maanden bezig met de Coronapandemie. In een gesprek met de immunoloog, toxicoloog en farmacoloog professor Stefan Hockertz ging het op de 6 december gehouden hoorzitting over het nieuwe Coronavaccin, schrijft auteur Susanne Ausic op Anonymousnews.

Slechts enkele dagen geleden werd in Groot-Brittannië een nieuw door BioNTech en Pfizer goedgekeurd Covid-19 vaccin toegelaten. Volgens Hockertz gebeurde dit “interessant genoeg in een land dat ons drie of vier weken geleden via een publiekelijk gunningscontract aankondigde dat daar een nieuw AI-systeem en servers moesten worden aangeschaft om het hoofd te bieden aan het niveau en de ernst van de te verwachten neveneffecten door zo’n mRNA-vaccinatie”.

Britse regering biedt gunningscontract aan voor AI-systeem dat de verwachte vloed van Covid-19 vaccinatie slachtoffers kan verwerken 

De autoriteiten weten heel goed wat hen te wachten staat en toch laten ze het toe, vervolgde de toxicoloog.

Hockertz vertelde ‘Radio München’ dat hij over het algemeen positief staat tegenover vaccinaties, die hij beschouwt als “een van de grootste medische prestaties”, verwijzend naar de pokkenvaccinatie. De arts is al meer dan 30 jaar betrokken bij de ontwikkeling van geneesmiddelen, staat in nauw contact met het Paul Ehrlich Instituut, dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van nieuwe vaccins, en adviseert ook farmaceutische bedrijven die nieuwe vaccins ontwikkelen.

  Democraten gouverneur van New York noemt Corona "Europees virus"

Genetische manipulatie door vaccinatie

Tot nu toe handelde het zich bij vaccins om verzwakte of gedode virussen of bacteriën die een persoon infecteren, zodat het immuunsysteem bij een nieuwe infectie kan reageren op de ziekteverwekker. Het nieuwe mRNA-vaccin maakt gebruik van een transportmechanisme dat vergelijkbaar is met een vrachtwagen om de genetische informatie van een virus naar de cel te transporteren waar het kan worden gelezen, vervolgde Hockertz.

Met de ontwikkeling van de huidige Coronavaccins worden de richtlijnen van de laatste 30 tot 40 jaar niet meer nageleefd, verklaarde Hockertz: “Dit zijn niet alleen vaccins, maar volledig nieuw gentherapeutisch materiaal. We worden voorzien van genen, boodschapper RNA, wat ook kunstmatig is. Dus we zijn, ook juridisch gezien, op het niveau van de gentherapie”.

Voor de wetenschapper is het een raadsel dat de genvaccinaties bij bepaalde partijen geen zorgen baren, maar dat genetisch gemodificeerd maïs in Duitsland grote zorgen baart.

Je eet maïs, je injecteert het niet, deze maïs wordt onherkenbaar verteerd in de maag en darmen, we komen er nauwelijks mee in contact. Het is nu heel anders. Aangezien we dit RNA niet eten, maar ongefilterd in ons lichaam worden geïnjecteerd, ben ik zeer verbaasd dat precies dezelfde partijen die zich tegen genetisch gemanipuleerde maïs hebben verzet, nu zwijgen, en vreemder nog, deze vaccinatie propageren.

De neveneffecten van zo’n inenting kunnen talrijk zijn, zei Hockertz. In een noodsituatie, “waarin we ons niet bevinden, maar die de politiek ons zegt te moeten zijn”, mocht men de fase III-gebieden van de uit te voeren studies voor de ontwikkeling van het vaccin inkorten.

  Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Hockertz is echter van mening dat noch fase I, noch fase II naar behoren zijn uitgevoerd en dat er ook niets is gedaan op preklinisch gebied. “En dat is de echte misdaad. Men gaat meteen recht in de mensen, in een verkorte fase III”. Hij zei dat vroege evaluaties werden verwerkt in plaats van te wachten op het einde van het proces.

Er zijn vroegtijdige evaluaties doorgevoerd in plaats van te wachten tot het einde van het onderzoek.

Vanwege het nieuwe karakter van de vaccinatie kunnen geen vergelijkbare gegevens worden opgevraagd, aldus de deskundige. Normaal gesproken duurt het ongeveer vier tot vier en een half jaar voordat een nieuw vaccinatieprincipe onder de aspecten toxicologie en farmacologie wordt getest.

Dierproeven – menselijke experimenten

Hockertz legt de normale procedure voor het onderzoeken van een vaccin uit:

Aan het begin van de vaccintesten zijn er dierproeven. De immunogeniciteit, d.w.z. de immuunrespons, wordt gemeten bij dieren. Gedurende een testperiode van 90 dagen worden gegevens verzameld die na anderhalf jaar volledig zijn geëvalueerd. Bij een test van 28 dagen is ongeveer een half jaar nodig voor een evaluatie. Deze tests zouden moeten worden uitgevoerd bij een dier dat geschikt is voor dergelijke tests.

Europese Commissie wil “Corona-desinformanten” bestraffen

Vorig artikelDeze griezelige spookfiguren demonstreren voor nog MEER onderdrukkende Corona-restricties
Volgend artikelZweedse gevangenissen overvol met criminele immigranten – nu worden er woonmodules gebouwd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. https://youtu.be/cN0k7cpFU3Y
  Totale ontmakering

  Efeziërs 5:11-16 NBG51
  En neemt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis, maar ontmaskert ze veeleer, want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat heimelijk door hen wordt verricht; maar als dat alles door het licht ontmaskerd wordt, komt het aan de dag; want al wat aan de dag komt is licht. Daarom heet het: Ontwaak, gij die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten. Ziet dus nauwlettend toe, hoe gij wandelt, niet als onwijzen, doch als wijzen, u de gelegenheid ten nutte makende, want de dagen zijn kwaad.

  • Ontwaak,was dat niet dat tijdschrift van die Jehova club.
   En waarom moeten we opletten met wandelen, jezus heeft toch een zaklantaarn om ons een beetje bij te lichten, hij zal over ons lichten.
   Dat kan niet anders dan een zaklantaarn zijn.
   En wat zijn kwade dagen? Is dat als de hamster dagen bij Albert Heijn voorbij zijn?

    • Daar heb ik geen enkel probleem mee.
     Maar waarom moet ik dan telkens overal dat geklets over de bijbel, god en Jezus aan horen tot vervelend aan toe.
     Laat dan iedereen ze liefhebberij voor zich houden.
     En ik heb geen enkel probleem met gelovigen, maar hou je hobby’s voor jezelf en val andere daar niet mee lastig.
     Meer vraag ik niet.
     Ik blijf het merkwaardig vinden dat je wel mag evangeliseren, maar dat niemand daar wat over mag zeggen.

     • Ik heb tot mijn13de RK onderwijs gehad zonder ooit enige beïnvloeding.
      Dus ik ben behoorlijk op de hoogte over al dat gelovige geklets..
      Mijn hobby is muziek (gitaar).
      Maar hoor je mij daar wel eens over, of dat je er een beter mens van wordt als je je met muziek bezig gaat houden.

 2. De Bijbel geeft aan hoe het beste is om te leven. Daar gaat het over vrede en liefde in het hart, wat vreugde geeft. Geheel vrijwillig. Niets mis mee. Bovendien vergeten socialisme en humanisme dat gelijkheid, vrijheid en broederschap zijn oorsprong heeft in het evangelie. Ik ervaar als RK oecumenisch, in ieder geval zo nu en dan intens geluk vanuit de Schrift enz.

 3. Ik vraag me af of deze meneer gelijk heeft met dat verhaal over ‘EXPERIMENT’.

  Zouden de kwaadaardige die hier achter zitten ECHT niet weten wat deze gifprikken doen?

  Dat ze ALLEMAAL precies hetzelfde ‘spike protein’ aanmaken geeft aan dat ze tot precies hetzelfde leiden.

  Ik vermoed dat ze dit ‘spike protein’ reeds jaren in voorbereiding hadden en héél goed weten wat dit in mensen doet.

  Dat Moderna in 63 dagen hun prik hebben ontwikkeld, iets wat normaal minimaal 10 jaar kost, is een duidelijke aanwijzing dat ze op dag nul al heel veel kennis hadden over wat ze zouden gaan maken.
  Kennis die bij WEF, Bill&Melinda Gates foundation, Gavi, etc. vandaan is gekomen.

  Nee, deze vergiftiging van de wereld is zorgvuldig voorbereid!

  • Petra heeft gelijk. De gifspuit heeft een heel ander doel dan de zgn “bescherming tegen de covid.” Het is geen “vaccinatie.” De covid is slechts aangedikt en gebruikt om een dna-veranderend experiment te beginnen. Dit experiment draait al heel lang, vandaar dat het onder de valse noemer van “covid vaccin” zo snel op de markt gebracht mocht worden. Waarom het dna veranderd moet worden heeft met andere leugens te maken. Leugens die ook al heel lang draaien, zoals de “global warming” leugen. Mensen moeten nu veranderd worden omdat de “global warming” drastische reducties in licht en energie gaat veroorzaken zodra Bill Gates of Hell zijn krijtlaag rondom de Aarde gaat spannen. En waarom is er “global warming”? Niet omdat in een paar jaar tijd de “zon feller brandt” en ook niet omdat er zoveel CO2 uitstoot is door koeien en dit en dat. Maar omdat onze medemensen bezig zijn met de vernieling van niet alleen de Aarde maar ook het luchtruim. Als je dit nog steeds niet weet, dan is het tijd om eens goed te gaan kijken naar wat er om je heen gebeurt, de verbindingen te maken, en niet alles constant te slikken als de waarheid en mee te doen aan het geblèr in de global warming protest feestjes. Die vent in de VS, Al Gore, met zijn “inconvenient truth” die is de leugen over de global warming begonnen, en sinds die tijd is het eén groot love-fest geworden van protesten met aanhangers zoals dat zielige meisje met de vlechten, en allerlei andere brul-en-blèr feestjes over “stop global warming”. Heerlijk, denk je. Ik wil ook lekker krijsen in zo’n massa bedoening. Maar geen enkele idioot vraagt zich af hoe het nou komt, over die opwarming. Denk je nou echt dat de zon in ene “feller brandt”? En denk je nou echt dat het kleine beetje CO2 werkelijk plotseling zo’n effect heeft, broeikas effect, etc? Nee, het is vanwege iets heel anders. Begin er maar eens over te denken. En “opwarming” is het ook niet, het zijn klimaats anomalieën: de ene keer abnormale kou, en de andere keer abnormale hitte. Daar ligt je clue. (maar niemand interesseert het een bal om een beetje door te denken, en zo strompelen we voort, en zo doet je medemens waar hij zin in heeft.) 🙂

 4. Mijn beste meneer BertG. Jaren van leren of Bijbel lezen of kerk lopen of zeggen dat je een Christen bent omdat je gedoopt bent in de katolieke religie. Wil nog niet zeggen dat je Christen bent Als je alle dagen in een garage gaat staan en slapen en je laat olieen,,maakt van jou ook geen auto..Het is alleen een persoonlijke relatie met Jezus Chrisus de Zoon van God dat je tot Christen wordt gevormd ,door wedergeboorte ! En dat enkel door het erkennen en aanvaarden dat Jezus Christus ,Messias ,die vreselijke dood is gestorven op het kruis op die manier betaald heeft voor de straf van de zonden van alle mensen !Enkel die willen geloven !
  Je Hem vraagt, je zonden te vergeven , en Hij en Zijn Vader woning in je willen maken ,zullen Zij met de Heilige Geest dat doen . Hij! zal je hart veranderen ,zonder dat je vrije wil wordt ontnomen ,en krijg je ook een persoonlijke relatie met God ,Drie in ėėn, geen reliegie ,wetten van moeten en laten Christus heeft de wet vervuld. Alleen Jezus wil en kan alle zonden vergeven ,denk aan de moordenaar op het kruis die van Jezus de belofte kreeg ,(vandaag nog zul jij met mij in het parradijs zijn. )Val niet voor de duivelse leugen dat er mensen zijn die zonden mogen vergeven .
  En dus wie Christus heeft ,heeft het eeuwige leven ,wie Christus niet heeft,heeft het leven niet .Blijft dus dood in zijn zonden. Wat wij nu zien, is dat de satan zijn volgelingen aanzet om de mens te knoeten door deze vreselijke gecreeerde pandemie en vaccinatie ,zoveel mogelijk doden te maken zodat zij niet de kans krijgen het Goede Nieuws (mogelijkheid van vergeving van zonden)te horen en zich alsnog te bekeren voor de grote geduchtige dag ,Jezus wederkomst .en die dag is nakend.en dat weet de duivel ook, hij kan lezen, (de Bijbel) hij kent dus zijn toekomst ,daarom gaat hij rond als een briesende leeuw ,ziende wie hij nog kan verslinden.
  Bert, Weet ! Jezus ,God en geen mens heeft je zo onoemelijk lief.

  • Mooi, dat weten we dan ook weer, voor wat je verder mee wil doen.
   Maar verder toch leuk geprobeerd, het is weer wat anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in