Van alle schadelijke desinformatie die de afgelopen jaren is verspreid, was een van de meest verontrustende valse vertellingen gericht op het met een Nobelprijs bekroonde, menselijke geneesmiddel Ivermectine,” aldus filmmaker Mikki Willis in zijn baanbrekende documentaire getiteld, Ivermectin: The Truth, bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Ivermectine is “een van de veiligste en meest effectieve medicijnen van dit moment. Een medicijn dat volgens de vele topwetenschappers die ik heb geïnterviewd … de pandemie had kunnen beëindigen voordat deze begonnen was.”

Maar Ivermectine is een “paardenwormmiddel”, aldus de media. “Je kunt er van in coma raken.” “Je kunt er dood aan gaan,” waarschuwden de mainstream media.

Maar is dit echt waar?

De populaire podcaster Greg Hunter, AKA USA Watchdog, vroeg Dr. Pierre Kory, één van ’s werelds grootste experts op het gebied van Ivermectine, ronduit: “Kan ik aan een overdosis Ivermectine bezwijken als ik twee of drie keer de [standaard] dosis neem? Kan ik zelfmoord plegen?”

Het antwoord van Dr. Kory deed Greg Hunter versteld staan

“Laat me wetenschappelijk antwoorden. Er is een wereldberoemde toxicoloog genaamd Jacques Descotes, en hij is Frans. En twee jaar geleden kreeg hij de opdracht om een scoping review te doen van alle gegevens over de veiligheid van Ivermectine in zijn bestaan. En zijn conclusie na dit uitgebreide onderzoek is dat hij niet gelooft dat er ook maar één geval is geweest van iemand die is overleden aan een overdosis Ivermectine.”

“Oh, Lord,” reageerde Greg Hunter. “Hoeveel pillen zijn er wereldwijd gegeven? Ik hoorde 4 miljard, maar het moeten er meer zijn.”

“Meer dan 4 miljard,” bevestigde Dr. Kory. “Nu zijn er mensen gestorven waarvan gerapporteerd werd dat de dood veroorzaakt werd door Ivermectine. Maar toen hij [Prof. Jacques Descotes] die gevallen bekeek, vond hij die argumenten niet geloofwaardig.”

Laten we eens dieper in de analyse van Prof. Descotes duiken.

Klik voor groot

Maar eerst een korte blik op zijn indrukwekkende referenties. “Pr. Jacques Descotes, MD, PharmD, PhD, Professor Emeritus, Claude Bernard University of Lyon (Frankrijk), is een wereldwijd bekend toxicoloog met een 40-jarige staat van dienst als onafhankelijk consultant voor de farmaceutische industrie en als adviseur voor regelgevende instanties wereldwijd,” schreef BusinessWire.

In maart 2021 voerde hij een beoordeling uit van het veiligheidsprofiel van Ivermectine op basis van meer dan 350 artikelen – plus toegankelijke webbronnen. Dit zijn zijn conclusies:

“Ivermectine is de afgelopen drie decennia oraal toegediend aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De beoordeling van gerapporteerde bijwerkingen die in de tijd geassocieerd zijn met blootstelling aan Ivermectine, laat zien dat door Ivermectine veroorzaakte bijwerkingen tot nu toe weinig voorkomen en meestal mild tot matig zijn.

“Het is opmerkelijk dat er schijnbaar nog nooit doden zijn gemeld na een accidentele of suïcidale overdosis van Ivermectine. Er is geen grotere toxiciteit van Ivermectine aangetoond bij ouderen, ondanks herhaalde beweringen dat een verouderende bloed-hersenbarrière zou kunnen leiden tot een verhoogde toxiciteit van Ivermectine. De positieve klinische ervaring die is opgedaan met de toediening van Ivermectine heeft ertoe geleid dat veel medische deskundigen de eerdere hardnekkige contra-indicaties voor zwangere vrouwen hebben losgelaten. Uiteindelijk hebben verschillende nationale farmacovigilantienetwerken over de hele wereld informatie en adviezen uitgebracht om de veiligheid van Ivermectine bij menselijke proefpersonen vast te stellen. Tot nu toe zijn er geen kritieke veiligheidsbeperkingen voor het voorschrijven van Ivermectine bij de huidige indicaties.

Ik wil er ook op wijzen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld in tientallen afgeronde of lopende onderzoeken met duizenden deelnemers over de hele wereld om de werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19 te evalueren.”

Verbazingwekkend. Dus wat is er nodig om een overdosis Ivermectine te krijgen?

“Om een overdosis van Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis innemen,” verklaarde Dr. Kory.

“En er zijn vergiftigingen geweest waarbij mensen per ongeluk grote hoeveelheden hebben ingenomen. Maar weet u wat er elke keer gebeurt? Als ze deze enorme hoeveelheden Ivermectine innemen, heeft het de neiging om ze neurologisch te beïnvloeden. Ze raken in de war. Ze kunnen gaan strompelen – ongecoördineerd zijn. Ze gaan naar het ziekenhuis en er is geen behandeling nodig. Maar binnen enkele dagen worden de patiënten weer normaal. Er zijn dus geen levensbedreigende verwondingen geweest. Er zijn geen sterfgevallen gemeld met Ivermectin. Dat laat dus zien waarom het een van de veiligste medicijnen in de geschiedenis is, zelfs bij enorme overdoses.”

Het volledige interview van Greg Hunter met Dr. Pierre Kory kunt u bekijken in de video hieronder.

En Ivermectine heeft nog veel meer voordelen en toepassingen:

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische verouderingsziekten verslaan

Deze Substack schreef onlangs over de krachtige antikankereigenschappen van fenbendazol: Ik heb terloops ook vermeld dat een van de redenen waarom Ivermectine zo kwaadaardig werd verguisd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou gebruiken om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen zou zijn dat het aantal gevallen van kanker “plotseling” zou dalen, en dus gingen BigPharma e.a. alles op alles zetten om … Lees volledig verhaal


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom werd het boek over Maui 2 DAGEN nadat de “bosbranden” begonnen gepubliceerd? Waarom blokkeerde de politie de straten? Waarom vertraagde de staat het vrijgeven van kritieke watervoorraden? Als u dit in twijfel trekt, zegt de media dat u gelooft in “bizarre samenzweringstheorieën”
Volgend artikelRusland geeft rapport van 2.000 pagina’s vrij waaruit blijkt dat Deep State & Big Pharma Covid-19 pandemie hebben gefabriceerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Misschien laat ook ik me soms bang maken?!
  Maar is ivermectine die vandaag de dag wordt gemaakt, net zo veilig als 5 jaar geleden?
  Stopt big pharma er nu ook rotzooi in?
  Ik ben niet bang, maar wel een stuk voorzichtiger en zeker heel veel argwaan.

 2. Ik zie die rotkop van rachel madcow weer en een diepe walging maakt zich van mij meester.
  Ik denk heel erg slechte dingen over wat je met zulke ‘mensen’ zou moeten doen.
  Waar eindigt je boosheid en waar begint de ‘vergeving’? (s.v.p. geen betoog over ‘licht’ uit ‘jezelf’ enz. 😇)

  • Bas augustus 18, 2023 at 10:47

   Het staren naar het glazen plafond heeft een fantastische drive gegeven aan de 3e en 4e golf van het feminisme, het vrouwenquotum is hier een sprekend voorbeeld van; vrouwen komen véél meer vertrouwt over dan mannen, kan ik wel iets bij voorstellen als je bijv. de nieuwe partijleider van het CDA ziet de Rotterdam-Zuid Yuppie Bontebal met zijn arrogante, oncharismatische kop, Gert Jan Segers (CU) kwam ook zó lekker charismatisch over.

   • Ik ben het deels met je eens, maar ik vind de huidige generatie ‘vrouwen aan de top’ niet bijster inspirerend, en dan druk ik mij nog netjes uit.
    De duitse apocalyptische hoer merkel, de duitse mengele nazi von der lying, de italiaanse wef snol meloni, de hoerkraiens/canadese crystal meth zombie chrystia freeland, de financiële crimineel christine lagarde, alcoholist en pijpsletje kamala harris…
    Ik denk dan aan vrouwen zoals Golda Meïr, Margareth Thatcher, Marga Klompé…

   • Ik geloof in Jezus Christus als mijn redder en verlosser, met de kerk als instituut heb ik helemaal niets en met het woordje ‘christelijk’ totaal niets.

    • Dan ben je op de goede weg, maar realiseer je dat je woede een veroordeling is van Rachel. Veroordeling is niet aan ons maar aan de Here. Christus was ook niet kwaad bij zijn kruisiging, hij zei ‘vader vergeef hen want ze weten niet wat ze doen’. Hetzelfde geldt voor alle andere mensen inclusief Rachel.
     Blijf in de nabijheid van Jezus, laat kwaadaardige gedachtes vervliegen besteed er geen aandacht aan, het zijn niet jouw gedachtes maar die van een kwaadaardige geest die Jezus bij je weg kan halen.

     • Jezus moest sterven aan het kruis. Om de mensheid te kunnen redden. Dat wist hij en dat deed hij. Ik ben geen Jezus en ik laat mijn leven niet kapot maken door lowlifes als rachel madcow. Als ik geslagen wordt dan keer ik de andere wang niet toe maar deel ik een enorme muilpeer uit.
      Daarna kan je altijd praten met mij wat je nu eigenlijk bezielde.
      Die kwaaie geest heb ik in toom. Mijn drang/dwang naar gerechtigheid niet.

      • Geen mens op aarde beheerst kwaadaardige geesten. In tegenstelling, ze beheersen jou. Daarom voel je die walging, het is dezelfde die Rachel voelt. En er is niets dat ze kan doen om het te stoppen. Door dit te begrijpen zul je haar kunnen vergeven. Vergeef haar, toon berouw voor de veroordeling en God zal die geest bij je weghalen.
       Heeft niets te maken met je recht op zelfverdediging.

 3. Het patent is al lang geleden verlopen dus daarom is het voor big pharma geen verdienmodel meer.
  Maar aan de andere kant kan iedere lab knutselaar die pillen maken volgens HET ORIGINELE recept.

 4. Ik durf geen uitspraken te doen over de veiligheid en werking van ivermectine, ik heb het wel liggen maar niet gebruikt tot nog toe.

  Ik hink op 2 gedachten, het hele ivermectine verhaal is waar in de zin van zijn genezende werking of ook dit is weer een hoax op zich. Waarom die gedachte over de hoax, nou dat komt weer doordat het een “nobelprijs” heeft gewonnen. Nu heb ik bij de nobelprijzen nogal een reservering omdat het voor mij hetzelfde is als oscars, emmy- en grammyawards.

  Een grote orgie van de betreffende industrie met een hoog wc eend gehalte.

  Toch moet ik vermelden dat een gabber van me dezelfde ivermectine als ik heb heeft gebruikt zonder nadelige effecten. En ook niet zoals door een arts voorgeschreven maar gewoon op eigen inzicht verkregen uit online artikelen.

  Maar in hoeverre een beperkt gebruik kan leiden tot merkbare klachten weet ik niet. Het is sowieso lastig omdat we continu vergiftigd worden via een langzaam proces. Ik heb geen idee hoe ik me zou voelen als ik volledig natuurlijk zou zijn.

  Daarbij is wat “we” ziekte noemen het genezingsproces, die ziekte hadden we daarvoor al en hebben we dus niet opgemerkt.

  Maar zodra nobel de kop op steekt heb ik mijn twijfels..

 5. Ik vertrouw helemaal niks van Big Pharma, nooit gedaan. Heb in m’n leven nooit een prik of pil genomen en ben kerngezond. Het valt mij op dat hoe meer medicijnen mensen gebruiken hoe zwakker ze worden. Astma, allergieën, hooikoorts, eczeem enz. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel iets en dat wordt nog heel normaal gevonden ook, zelfs al bij kinderen. Als je een beetje normaal leeft en eet is een mens gewoon gezond en zo hoort het ook volgens mij. Dus voor mij geen Ivermectine, als ik me niet zo lekker voel ga ik lekker in m’n bed liggen tot het over is 😉

 6. >“Om een overdosis van Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis innemen,” verklaarde Dr. Kory. <

  kun je nagaan, dan is water schadelijker voor je gezondheid, ja je kan er in verdrinken, maar bedoel, als je op 1 dag 100x de normale dosis binnenkrijgt, ben je dood, stel 2 liter normaal, denk dat je met 100L al kapot bent, geen idee eigenlijk, maar dacht dat als je er teveel van neemt binnen 1 dag, je lichaam dat natuurlijk niet verwerken kan.

  Ivermectin is gewoon safe en dat wisten ze, immers ook prijzen ontvangen lang gelden en zo verkrijgbaar voor die tijd , maar het SSysteem wilde het niet want dan konden hun gain of function biolab vaccins via militaire connecties vermomt met Pfizer en Moderna en andere stickers geen doorgang vinden, vandaar de grote geheimen erachter, its the SSystem, tis een soort (deep sh+t) militaire operatie and they are all in it, alleen weten velen het niet, die luisteren slechts naar hun betaal meesters, do as you are told, en ach ze hebben het toch goed met ons voor, dat zullen ze hun burgers toch nooit aandoen? euh… wake up.

 7. Fenbendazol is 99,9% zuiver. Ivermectinepasta bevat E171 Nanotitaandioxide. Deze E171 is giftig voor mens en dier. De pasta is moeilijk in te brengen bij dieren. U kunt het Fenbendazol poeder over het voer strooien. Het is goedkoper en gezonder.

  • Febendazol is net als Ivermectine een anti parasitair middel (anthliminticum) tegen b.v. wormen. Ook zou het iets doen bij kanker. Maar het is niet aangetoond ,zoals bij Ivermectine, dat het iets zou doen tegen luchtweg virussen.

   • Ingeval van covid met bacteriële longontsteking was het de bedoeling om naast Ivermectine ook zink ionofoor en als antibioticum azythromycine te gebruiken (Zelenko protocol). Huisarts Rob Elens hanteerde dit protocol maar werd, nadat hij de positieve resultaten bekend maakte, teruggefloten (zie YouTube). Dankzij de WHO mocht dit middel wereldwijd niet gebruikt worden en zijn inderdaad talloze mensen voor niks gestorven.
    Trouwens, Ivermectine voor dieren schijnt zuiverder te zijn dan voor mensen heb ik mij laten vertellen (heb zojuist bij Lazada 300 tabletten à 7,5 mg besteld). Aangezien het hier in Thailand weer dengue-tijd wordt gaan we het weer slikken; 1x/week 1 pil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in