Verwacht geen eerlijk antwoord van de gezondheidsautoriteiten. Ze hebben de angst sterk verspreid, zo sterk dat mensen zich onderwerpen aan onnodige lockdowns die een economische ravage aanrichten aan hun leven en om hun verordeningen te maskeren die meer kwaad dan goed doen.

Waar gaat het allemaal om?

Gaat het gewoon om vaccinwinsten voor Big Pharma?

Of gaat het erom mensen te laten wennen aan willekeurige verordeningen die niet door de wetgeving worden gelegaliseerd? Is het niet zo dat wat we nu meemaken een overname van ons leven door de uitvoerende macht van de overheid is? Of gaat het om het verminderen van de menselijke vruchtbaarheid? Deskundigen melden dat het Amerikaanse vaccin antivruchtbaarheidselementen bevat die een percentage van de vrouwelijke bevolking onvruchtbaar zullen maken, schrijft Paul Craig Roberts. Waarom mag hierover geen publieke discussie gevoerd worden? Er zijn ook deskundigen die zich zorgen maken over de nieuwigheid van de manier waarop het vaccin zou moeten werken. Het is een werkwijze die nog nooit eerder is toegepast en die niet voldoende is getest om de gevolgen ervan te kennen.

Waarom de haast voor een vaccin met zoveel problemen als er twee bekende goedkope kuren voor Covid zijn? Hydroxychloroquine en ivermectine zijn goedkope bewezen remedies met veel minder bijwerkingen dan het vaccin. Toch voorkomen “gezondheidsautoriteiten” in samenwerking met de farmaceutische industrie het gebruik ervan.

Waarom?

De Britse gezondheidsautoriteiten beweren dat er een nieuwe, meer besmettelijke stam van Covid is uitgebroken. Dit maakt mensen bang, maar er is niet beweerd dat de nieuwe stam – misschien alleen de seizoensgriep – een hoger sterftecijfer heeft.

  Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte

De persberichten houden de angst levend. 300.000 dode Amerikanen worden geclaimd. Maar uit de gegevens van het Centers for Disease Control and Prevention, CDC, zelf blijkt dat bijna alle sterfgevallen die aan Covid worden toegeschreven, overeenkomen met de aanwezigheid van 2.6 comorbiditeiten. Met andere woorden, als een persoon sterft, wordt de dood aan Covid toegeschreven, ongeacht de oorzaak. Waarom verbergen de mainstream nieuwsberichten deze informatie voor het publiek?

Houd er rekening mee dat de PCR Covid-test een hoog percentage aan vals-positieven oplevert en dat het hoge aantal infecties het gevolg is van vals-positieven.

Men kan zien dat deze crisis gefabriceerd wordt, omdat wordt voorkomen dat deze kwesties publiekelijk worden onderzocht. In plaats daarvan verbieden social media giganten en de geschreven pers, nationale tv en radio alle vermeldingen van de vele deskundigen die de gecontroleerde verklaring in twijfel trekken.

Noteer dat de media geen Covid-deskundigen zijn, maar zij beweren de enige juiste verklaring te hebben. Hoe is dat mogelijk? Hoe kunnen de media zo zeker weten wanneer zij de mening van deskundigen onderdrukken? De mainstream media lezen gewoon een verhaallijn voor die hen wordt overhandigd.

De Covid-hype heeft alle kenmerken van een samenzwering.

Corona-waarheid: het sterftecijfer in de VS is gelijk of zelf iets afgenomen

Vorig artikelTsjechië garandeert het recht op bezit van vuurwapens als reactie op de pogingen van de EU om burgers te ontwapenen
Volgend artikelFacebook stuurt nu meldingen die gebruikers aanmoedigen om groepen te verlaten die “desinformatie” over Coronavirus posten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik weet alleen dat ik er inmiddels knettergek van wordt.
  Nog even en ik draai helemaal door met al dat gezeik overal.
  Dat kan nooit meer lang gaan duren voordat ik er 1 een hengst voor ze kop ga verkopen als ze zo blijven zeiken aan mijn kop.
  Overal lopen mensen te zeiken en mekaar te corrigeren, en als ik ergens een hekel aan heb is als iemand mij wil corrigeren omdat ze zelf weer wat nieuws bedacht hebben als gedrag regel.

 2. Ik kan je begrijpen Bert. Het halve land is bang en wil niet wakker worden, en de andere helft wordt elke dag wat kwader(waaronder ikzelf)

 3. Alle boodschappen dan maar bestellen, dan hoef ik mij ook niet meer te ergeren.
  Alle andere winkels zijn toch al gesloten dus daarvoor hoef ik niet meer voor naar buiten.
  Ik heb boodschappen doen nooit vervelend gevonden maar dit is niet meer te doen zonder er een keer uit gegooid te worden.omdat ik weiger gehoor te geven aan iedere imbeciel om mijn heen.
  Ik kwam er toch al veel minder dan normaal.
  Ik bestel al bijna alles via internet omdat hier geen winkels zijn die leveren wat ik zoek.
  Dus daar kunnen de boodschappen dan ook wel bij, ondanks dat de winkel hier om de hoek is.
  Ik zie geen andere optie meer.

 4. Eén van de hoogste gezondheidsfunctionarissen van de Canadese provincie Ontario is in grote verlegenheid gebracht. Associate Medical Officer dr. Barbara Yaffe stond op het punt de tweewekelijkse coronapersconferentie te geven, maar had niet door dat de microfoon al openstond.

  Op beelden die veelvuldig worden gedeeld op Twitter is te zien hoe ze haar paperassen op orde brengt. Terwijl ze daarmee bezig is, zegt ze tegen haar collega dr. David Williams: “Ik weet niet waarom ik al deze documenten meebreng. Ik kijk er nooit naar. Ik zeg gewoon wat ze maar willen.”
  https://www.ninefornews.nl/blunder-tijdens-coronapersconferentie-canada-ik-zeg-gewoon-wat-ze-maar-willen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in