Franse arts: Het bewijs is overweldigend dat COVID-19 injecties het aantal sterfgevallen en nieuwe infecties verhogen

5
Dr. Gérard Delépine

Twee maanden geleden hebben we geprobeerd mensen te waarschuwen voor de paradoxale resultaten van de COVID-19 vaccins door de mortaliteitscurven voor en na de vaccinatie te publiceren voor Israël en Groot-Brittannië, waaruit reeds bleek dat deze vaccinaties werden gevolgd door “een aanzienlijke toename van de infectie en de mortaliteit die 6 tot 8 weken na het begin van de vaccinatie”, schrijft Dr. Gérard Delépine.

Sindsdien hebben de vaccinatiecampagnes zich wereldwijd verspreid, ook naar landen waar Covid niet aanwezig was. En overal werden ze gevolgd door een dramatische toename van nieuwe infecties en sterfte over meerdere weken of maanden.

Hoeveel doden en ernstige ongelukken zullen er nodig zijn voordat de verantwoordelijken, de WHO, de gezondheidsautoriteiten FDA, EMA etc, kijken naar de bewezen resultaten van deze experimentele pseudo-vaccinatie in de echte wereld en daar consequenties aan verbinden?

Herinnering aan de bewezen feiten gepubliceerd door de WHO

Wij presenteren hieronder de epidemiecurven van de meest gevaccineerde landen zoals gepubliceerd door de WHO.

AZIË

In Nepal, een land met 28 miljoen inwoners

 

De vaccinatiecampagne, waarbij gebruik wordt gemaakt van het Chinese vaccin en het Indiase van Astra Zeneca, is eind januari 2021 van start gegaan. Tot dan toe, na tien maanden van de epidemie, telde het land 270.092 bevestigde gevallen en 2017 sterfgevallen, en het dagelijks gemiddelde van nieuwe gevallen was 350.

Vier maanden na het begin van de vaccinatie is de epidemie geëxplodeerd, met momenteel een gemiddelde van 8000 nieuwe gevallen per dag. Op 22 mei waren er in Nepal 497.052 (+ 90%) bevestigde gevallen en 6024 doden (+ 200%).

In Thailand, een land van 70 miljoen mensen

  Ook dat nog: Nu moeten we miljarden aan "annuleringskosten" betalen aan Pfizer

De vaccinatiecampagne met het Chinese vaccin is in de eerste week van maart begonnen. Tot dusver had het land sinds het begin van de epidemie slechts 25.000 besmette personen en 83 Covid-19 sterfgevallen geregistreerd.

Sinds het begin van de vaccinatie, in 2 maanden, is het aantal besmette personen met 5 vermenigvuldigd (123.066 op 22 mei) en het aantal sterfgevallen met 9 (735 op 22 mei).

In Cambodja, een land met 27 miljoen inwoners

Meer grafieken over andere landen vindt u hier.

De huidige vaccinatie, versneller van de epidemie en de mortaliteit?

Uit het overzicht van de belangrijkste landen die tot grootschalige vaccinatie zijn overgegaan, blijkt dat universele vaccinatie zich in reële bevolkingsgroepen eerder gedraagt als een versneller van de epidemie en de mortaliteit dan als een preventie.

In alle landen met een hoge vaccinatiegraad is de sterfte gedurende de twee maanden na de vaccinatie gelijk aan of hoger dan die van heel 2020.

Gebrek aan degelijke experimentele gegevens

De proeven met deze vaccins waren ontoereikend, zonder dat er sprake is van een terugblik, omdat ze nog aan de gang zijn. De eerste resultaten zijn voor begin 2023 beloofd.

Geen van hen wees op een mogelijke toename van de besmetting en het sterftecijfer. Zij zijn niet erg informatief over de meer of minder ernstige bijwerkingen, zoals het optreden van vroegtijdige vasculaire ongevallen in de dagen na de vaccinatie of de toename van miskramen en menstruatiestoornissen bij vrouwen, bijvoorbeeld, en natuurlijk de mogelijke verdere complicaties, op middellange en lange termijn.

De race om ten koste van alles sneller te vaccineren zou uiteindelijk wel eens ineffectief kunnen zijn voor het vertrouwen van de bevolking in alle vaccinaties. Rennen heeft geen zin, je moet op tijd beginnen, zou La Fontaine gezegd hebben. Maar nieuwe miljardairs zoals de CEO van Moderna denken waarschijnlijk niet zoals de schildpad in de fabel, hij heeft al een fortuin vergaard.

  Paranoia: Is dat altijd slecht?

De toekomst is vroegtijdige behandelingen beheerst door dokters te plaatse

Transparante studies zijn van essentieel belang om het mechanisme van deze tijdelijke verergering van de epidemie na vaccinatie te begrijpen en om mogelijke preventieve maatregelen af te leiden indien zich een nieuwe uitbraak voordoet.

Vooral omdat de toekomst na deze inentingsramp zeer onzeker blijft. De verantwoordelijken die de grondslagen van de geneeskunde en de democratie hebben geschonden door een Express-vaccinatie op te leggen zonder de gebruikelijke procedures voor de veiligheid en de doeltreffendheid van op de markt gebrachte geneesmiddelen te eerbiedigen, beloven hun bevolking een vroegtijdige behandeling voor toekomstige golven en bewijzen zo, net als Boris Johnson, dat zij niet meer geloven in de vaccinatie die zij erdoor hebben gedrukt.

Geneeskunde mag niet worden bepaald door de politiek

Het gezondheidsbeleid mag niet langer worden opgelegd of geleid door vaak onnauwkeurige simulaties (waarvan de voorstellingen soms door de politiek worden beïnvloed, zoals Engelse academici toegeven), maar moet gebaseerd zijn op respect voor de democratie en klinische ervaring. Veldartsen kunnen zich laten adviseren door eenvoudige, niet-bindende aanbevelingen.

Alle gegevens moeten transparant zijn, zoals de cijfers van het Sentinels Network, die het aantal echte patiënten weerspiegelen, die artsen raadplegen voor klinische symptomen. Veel betrouwbaarder dan de eeuwigdurende besmettingscijfers op basis van onbetrouwbare PCR-tests.

Vrijheid van zorg en voorzichtig te zijn

Bovenal moeten artsen de vrijheid hebben om hun patiënten te behandelen met alle middelen waarover zij beschikken, zonder bureaucratisch dictaat, en dit vanaf het begin van de ziekte, zoals bij elke andere pathologie. Vanaf het begin van de epidemie waren de behandelingen gebaseerd op antibiotica, macrolides, hydroxychloroquine, Artemisia, vitamines D en C en zink, en ivermectine, en werden gedemoniseerd door de artsen van de plateaus ten dienste van nieuwe dure geneesmiddelen zoals remdesivir en vooral toekomstige vaccins.

  Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit

Het politieke besluit om de vrije keuze van behandeling door de instanties te verbieden, heeft in verschillende landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, geleid tot talrijke sterfgevallen, waarvan ten minste een deel voorkomen hadden kunnen worden. De lopende processen zullen de families van de slachtoffers een stem geven zonder het onherstelbare verlies van een dierbare te vervangen.

Noodzakelijk moratorium

Totalitarisme, systematische censuur en vervolging van tegenstanders en onderdrukking van fundamentele vrijheden in wetenschap, geneeskunde en economie leiden alleen maar tot min of meer langdurige catastrofes, ook voor degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Het is de hoogste tijd om terug te keren naar de bewezen feiten en deze kritisch en onbevooroordeeld te onderzoeken. In alle landen was er een toename van infectie en sterfte na experimentele vaccinatie, toegeschreven aan Covid19 en het verschijnen van mutanten. Zolang het verschijnsel niet is opgehelderd, is een moratorium op Covid-vaccinatie noodzakelijk en dringend.

Dr. Gérard Delépine

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMoeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?
Volgend artikelKinderarts over Corona-vaccins: “Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wanneer gaat dit tot die stompzinnige en botte koppen in de politiek en hun stupide zogenaamde adviseurs doordringen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in