De Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vorige week officieel COVID-vrij verklaard, zo heeft de deelstaatregering vorige week bekendgemaakt.

Uit The Hindustan Times:

“Er zijn geen actieve gevallen van het coronavirus meer in de 33 districten van Uttar Pradesh, die een bevolking hebben van 241 miljoen mensen.”

“In totaal telt de deelstaat 199 actieve gevallen, terwijl het positiviteitspercentage is gedaald tot minder dan 0,01 procent. Het genezingspercentage is ondertussen verbeterd tot 98,7%,” meldt Hindustan Times.

Hoe komt het dat Uttar Pradesh volledig is hersteld van COVID ondanks het feit dat slechts 5,8% van de bevolking volledig is gevaccineerd, vergeleken met Nederland waar 81,7% volledig is gevaccineerd?

Het antwoord is het vroege gebruik en de distributie van Ivermectine onder de burgers door de regering.

“Uttar Pradesh was de eerste deelstaat in het land die op grote schaal profylactisch en therapeutisch gebruik van Ivermectine introduceerde. In mei-juni 2020 heeft een team in Agra, onder leiding van Dr. Anshul Pareek, op experimentele basis Ivermectine toegediend aan alle RRT-teamleden in het district. Er werd vastgesteld dat geen van hen Covid-19 ontwikkelde, ondanks het feit dat ze dagelijks in contact waren met patiënten die positief getest waren op het virus,” zegUttar Pradesh State Surveillance Officer Vikssendu Agrawal.

Hij voegt eraan toe dat op basis van de bevindingen van Agra, de deelstaatregering het gebruik van Ivermectine als profylacticum voor alle contacten van Covid-patiënten heeft goedgekeurd en later heeft ingestemd met de toediening van therapeutische doses voor de behandeling van dergelijke patiënten.

Hij zegt dat de tijdige invoering van Ivermectine sinds de eerste golf de staat heeft geholpen om een relatief laag aantal gevallen van besmetting te handhaven ondanks de hoge bevolkingsdichtheid: “Ondanks het feit dat wij de staat zijn met de grootste bevolkingsomvang en een hoge bevolkingsdichtheid, hebben wij een relatief laag percentage gevallen van besmetting en besmetting per miljoen inwoners kunnen handhaven.”

  Geboortecijfer daalt wereldwijd, gynaecoloog slaat alarm: "Een regelrechte catastrofe!"

Hij zegt dat, afgezien van agressieve tracering en bewaking van contacten, de lagere positiviteits- en sterftecijfers kunnen worden toegeschreven aan het gebruik op grote schaal van Ivermectine in de staat, eraan toevoegend dat het geneesmiddel onlangs is opgenomen in het nationale protocol voor de behandeling en het beheer van Covid. “Zodra de tweede golf wegebt, zullen we onze eigen studie uitvoeren, omdat er steeds meer bewijs is dat we Ivermectine al vanaf de eerste golf op tijd gebruiken,” vertelt Vikasendu aan The Indian Express.

Men zou denken dat de Wereldgezondheidsorganisatie, Big Pharma, de mainstream media en Rutte dolblij zouden zijn met deze ontwikkeling dat Ivermectine zonder twijfel levens redt. Maar reken er maar niet op dat ze dat zullen vieren, want dat zou hun winst en macht uit hun experimentele en ondoeltreffende vaccins schaden. Zowel de propaganda-mainstream media als de WHO demoniseren het overduidelijk effectieve antiparasitaire middel Ivermectine.

Hetzelfde gedrag kon worden waargenomen met het goedgekeurde malariamiddel Hydroxychloroquine (HCQ). Toen gerenommeerde wetenschappers positieve resultaten vonden, werd prompt een tegenstudie gepubliceerd in het invloedrijke tijdschrift The Lancet, om HCQ uit te sluiten als een mogelijke coronatherapie. Maar later, toen het doel was bereikt, werd de fraude stilletjes ingetrokken.

Wie zich afvraagt waarom zoveel moeite wordt gedaan om doeltreffende coronatherapieën te bestrijden, moet weten dat zowel ivermectine als HCQ geen antivirusgeneesmiddelen zijn. Mocht het orthodoxe medische establishment de werkzaamheid van deze therapieën bevestigen, dan zouden niet alleen de miljardenwinsten van de vaccinindustrie in gevaar komen, maar ook de omstreden virustheorie, die op haar beurt de Coronadictators de basis zou ontnemen voor de draconische restricties en de “Great Reset“.

  Duitsland: 5.460 euro "schadevergoeding" voor doodgevaccineerde dochter

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Vaccinatiecampagne in Israël: “Catastrofale resultaten op alle niveaus”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet falen om het bestaan van het virus te bewijzen
Volgend artikelHet grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De vaccins zijn alleen “ VOORLOPIG “ goedgekeurd op grond van het niet aanwezig zijn van een therapeutisch middel.
  Dus na de ( veel te snelle ) ontwikkeling van het gentherapeutisch vaccin moest er verdiend worden door de farmaceuten.
  En daar zitten we nu mee opgescheept.
  De politiek beschermd de farmacie ten koste van mensen levens.
  Het hele pandemie gebeuren krijgt een steeds smeriger bijsmaak.
  Hopelijk gaan dit soort berichten zoals hierboven steeds meer mensen berijken, en de ogen openen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in