Rusland heeft Big Pharma en Amerikaanse Deep State-actoren publiekelijk beschuldigd van het fabriceren van de Covid-19 pandemie om de wereld over te nemen, waarbij Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden en George Soros als medesamenzweerders in het complot tegen de mensheid worden genoemd, bericht Thepeoplesvoice.

“Rusland wil gerechtigheid voor het ontstaan en de verspreiding van SARS-CoV-2, terwijl het Westen de oorsprong in de doofpot stopte en wetenschappers en journalisten censureerde,” zei de Russische ambassade in de Verenigde Staten donderdag.

Rusland heeft al zijn bewijsmateriaal aan de VN voorgelegd, wat neerkomt op meer dan 2000 pagina’s aan rapporten die hun beweringen van de afgelopen 18 maanden bewijzen.

Amerikaanse coördinatie van biologische laboratoria en onderzoeksinstituten in Oekraïne, volgens de Russische ambassade – Klik voor groot

Amerikaanse coördinatie van biologische laboratoria en onderzoeksinstituten in Oekraïne, volgens de Russische ambassade

Volgens Russische functionarissen vereist de bio-onderzoeksactiviteit van het Amerikaanse Ministerie van Defensie in Oekraïne een passende juridische beoordeling, ook van relevante internationale instanties.

“Bijzonder zorgwekkend is de activiteit van het Pentagon in Oekraïne. De Verenigde Staten hebben tientallen staatsinstellingen en privébedrijven van het land betrokken bij hun projecten,” verklaarde de ambassade.

“Burgers en militairen van de republiek werden donoren van biomateriaal en simpelweg proefpersonen. Het lijdt geen twijfel dat dergelijke acties een passende juridische beoordeling vereisen, ook van relevante internationale structuren,” vervolgde de verklaring.

De internationale gemeenschap blijft ernstige vragen stellen over het ongecontroleerde dual-use onderzoek onder auspiciën van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Rusland heeft herhaaldelijk gewezen op “grove schendingen” door de Verenigde Staten van hun verplichtingen onder de Biological and Toxin Weapons Convention.

“Washington negeert de beweringen en rechtvaardigt zichzelf met een bepaalde humanitaire component van zijn programma’s,” merkten de diplomaten op. “We benadrukken dat er geen twijfel bestaat over de zogenaamde goede doelen van de projecten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Er is bewijs van VS-werk met potentiële biologische wapens en deze zijn verre van geïsoleerd, evenals bewijs van pogingen om de eigenschappen van ziekteverwekkers van economisch belangrijke infecties opzettelijk te verbeteren.”

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

Onder het mom van het monitoren van ziekten, heeft de Deep State van de VS de wereld overspoeld met illegale biolaboratoria die zich bezighouden met onmenselijk onderzoek, benadrukte de ambassade.

In de verklaring werd er ook op gewezen dat deze instellingen dicht bij de grenzen van Rusland zijn gebouwd en het land omsingelen.

“Het doel is duidelijk – om op het juiste moment biologische crisissituaties te creëren, kunstmatige infectiehaarden te vormen. Met andere woorden, om epidemieën te beheren en in dienst te stellen van hun eigen belangen,” verduidelijkten de diplomaten.

De door het Russische Ministerie van Defensie gepubliceerde feiten over de illegale militair-biologische activiteiten van de Verenigde Staten zouden ons opnieuw aan het denken moeten zetten over de ware doelstellingen van de Deep State in Washington D.C., aldus de verklaring.

“Er komen ook steeds meer vragen van gewone Amerikanen die opheldering eisen van de regering over de gesponsorde programma’s,” aldus de ambassade. “Het is de hoogste tijd voor Washington om toe te geven dat als het op de multilaterale ‘platforms’ nog steeds mogelijk is om de steun van gelijkgestemden te krijgen en om degenen die twijfels hebben het zwijgen op te leggen, de vragen van hun eigen bevolking niet kunnen worden ontweken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

  De helft van de gevaccineerde mensen stopt nooit met de productie van spike-eiwit, blijkt uit onderzoek

Lees meer over:

Vorig artikelKunt u bezwijken aan een overdosis Ivermectine? Het antwoord van Dr. Pierre Kory zal u choqueren
Volgend artikelKari Lake koppelt ‘Pedo Pete’ aan Joe Biden na onthulling geheim pseudoniem ‘Robert L. Peters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Slechts 1 oplossing waarschijnlijk !
  OPHEFFEN van de USA.
  = gedwongen opdeling in aparte en soevereine onafhankelijke delen.
  ONTMANTELING van het AMERIKAANSE LEGER en SLUITING ALLE LEGERBASISSEN in de wereld.
  ZONIET: VERNIETIGING !!!
  NO other solution !!!!!

  • Rusland openbaart dit obv wat ze in Oekraïne hebben ontdekt. En als Rusland dit op voorhand had geweten, was het ook slimmer geweest om, zolang er geen bewijs was, maar mee te spelen. Trust the plan, enjoy the show.

  • Lijkt me nogal logisch.
   Ze stellen niet dat er geen ziekte was, aangepaste griep of anderszins, maar dat die opzettelijk werd ontwikkeld. Dat is nogal even een verschil.
   Overigens had Rusland ook een soort vaccin, maar anders dan de westerse mrna-rotzooi. Hun vaccin was voornamelijk een ouderwetse versie, met een toevoeging van een cocktail van diverse vitamines.

   • Ouderwetse vaccins hadden ook allemaal al problemen… ze moesten jarenlang getest worden dat is het Russische vaccin zeker niet.

    Het is niet logisch dat dit “virus” opzettelijk ontwikkeld is, want het was zelfs niet erger dan een gemiddelde jaarlijkse griepgolf.

    • Sars-Covid virussen zijn wijd en breed bekend, alle honden hebben covid virussen bij zich, echter sommigen soorten zijn wat heftiger, zoals Mers dat soms door kamelen wordt overgedragen aan de mens. Het probleem is als er in zwaar beveiligde laboratoria “gain of function” wordt toepast op zo’n normaal relatief onschuldig virus. Gain of function is een geknutsel aan een ziekteverwekker waardoor die vele sterker en dodelijker kan worden worden voor mens en dier. Zeer gevaarlijk dus, én verboden in de westerse wereld. Dus financieren westerse bedrijven en/of regeringen Bio-labs in het meer corrupte buitenland, zoals Ukraine, en China. Van deze landen is bekend dat ze medische testen uitvoeren op eigen bevolking. Bij de ontwikkeling van dit bio wapen virus, uitbesteed aan China, is de denkfout gemaakt dat Chinezen die als proefdier dienden, het zelfde reageren op Covid dan andere volkeren. Echter Chinezen hebben 5 keer meer ACE2 receptoren in hun lichaam, waar het virus op aangrijpt, dan blanke en Afrikaanse mensen. Dat is een vd reden waarom Chinezen zo doodziek werden, en de rest vd wereld niet zo. In het westen werden vooral mensen ziek die een griepprik gehad hadden, of een slechte weerstand hadden, bleek uit onderzoek. De rest is bekend: fraude met testuitslagen en overlijdenscertificaten, het weigeren van werkzame medicijnen, en een paniek hype creëren via MSM. Pikant detail; bij het Amerikaanse patenten bureau zijn vanaf 2015 diverse patenten gedeponeerd onder de naam Sars Covid-19…..🙄

     • Dat patent slaat op een model! Geen ECHT virus.

      Virussen die besmettelijk zijn en ziektes verwekken bestaan niet!
      De virologie os al lang, iep en breed weerlegd. Zij is een pseudo-wetenschap. Nep-wetenschap.

      Rusland doet volop mee heet waanidee van virussen als besmettelijk en ziekmakend in stand te houden.
      Net zoals figuren zoals jij, helaas.
      Maar jullie zitten er naast. Orienteer je eens grondig op grondslagen van de microbiologie en virologie en de niet door de rockefellars(rivers) gemanipuleerde Kochse postulaten! Dan moet ook bij jou het licht gaan branden. Succes!

      Ziekte krijg je door verhongering, vergiftiging, waanideeën, verwondingen.

 2. Zullen ze toch eerst voor eens en altijd moeten bewijzen dat het “SARS-Cov2” echt bestaat! Tot op heden is dat NIET het geval.

  En dan niet aan komen zetten met slechts een computer gegenereerde sequentie van bijeen gesprokkeld oud RNA materiaal is dat een “nieuw virus” zou kunnen zijn… Zoals de Chinese autoriteiten begin 2020 hebben gedaan.

  Om maar te zwijgen van de totale onwaarschijnlijkheid van overlevingskracht buiten het lab. Dat soort tovenarij-constructies zijn geen echt levende pathogenen die vrij in de natuur kunnen leven, dan wel krachtig genoeg zijn om mensen besmetten, laat staan doden.

  • Dit artikel gaat niet zozeer over het cojona virus… dit artikel gaat erover dat Rusland kan aantonen dat de USA en de kopstukken in de USA dit plan aan het uitvoeren waren. Dit staat los van of dit virus echt bestaat of kan bestaan of dat er überhaupt virussen bestaan. Dit is de smoking gun dat de USA onder leiding van de bekende namen een plandemie uitrolde om de hele wereld over te nemen. Dit is van een hele andere orde dan cojona/sars/covid… dit is het bewijs dat ze met een plandemie de wereld wilde veroveren.

 3. Ha,ha,ha, schei toch uit met die flauwekul. Voor het bewijs ve nieuw pathogeen is een zuiver isolaat een hoofdwaarde, hetgeen bij dit dit fake’virus’ niet het geval is. Daarbij zijn ‘virussen’ in werkelijkheid exosomen. ‘Virussen’ zijn niet meer dan een verdienmodel en een middel om mensen via angst en kuddediergedrag onder controle te houden.

  • Gerard. Vergeet niet dat er 15 miljoen gestorven zijn omdat er toen nog geen vaccin was. Het zijn de antivaxers die LEUGENS vertellen. Ik werk zelf in de verpleging en ik heb toen genoeg in het ziekenhuis gezien. Het is zeer gemakkelijk om met wat nonsens de mensen bang te maken.

   • @ Bond

    De ziekenhuizen krgene steeds meerr subsidie om mensen te doden met Midazolam Remdesivir, of aan de beademingsapparaten de longen op te blazen… Daar zijn al genoeg klokkenluiders mee naar buiten gekomen, de ECHTE medici die uit naam van hun eed mensen willen helpen met middelen die sinds de jaren ’80 al miljoenen het leven hebben gered en dan nu ineens “te gevaarlijk” zouden zijn? Het middel Ivermectine bv. dat zelfs de Nobelprijs voor medicijnen heeft gekregen…

    Maar, u weet dan misschien wel PRECIES waaraan die 15 miljoen mensen zijn gestorven…? En dan kan je dat ook met de feiten bewijzen?? Ohh, het is omdat ZIJ HET ZEGGEN….

    Ze kunnen de schaapjes echt ALLES wijsmaken!

   • Wanneer kom je onder die steen weg
    Dat er een virus rond waande geloof ik je in
    Maar een verklaring voor plotseling overlijden wereld wijt is een misdaad en staat vast het komt door het vaccin dus stop met je onzinnige afkraak beleid

 4. Blijft ongemerkt voor de schapen immers komt toch niet in het nieuws of in de kranten… wat hebben we er aan dat we dit weten? Afijn ben een beetje in een dip zoals je merkt. De schapen om mij heen lezen NIKS en als ik iets vertel dan gaan ze niet zelfstandig nadenken.
  Afijn ben er vandaag wel effe klaar mee.
  Wens jullie fijn weekend. Volgende week lees ik weer alles mee 😉

  • @Ellen…

   Ik, en vele anderen hier, herkennen wat je zegt. Neem op tijd rust. Deze shitshow draait wel door, ook als jij nu een week of 2 totale rust neemt. Wij kijken dit allemaal aan, zodat de mensheid straks verder kan zonder dat we blijven hangen in deze shit. De kritieke massa is het geweten van de mensheid. Wij kauwe dit op en spugen het uit en besluiten dan op een bepaald moment dat we er klaar mee zijn… en dan gaan we besluiten om innerlijk te transformeren en dat is vele malen krachtiger dan velen zich realiseren. De kritieke massa zet al dit duister uiteindelijk om in licht. Wij dragen de lasten die de rest niet kan dragen en dus negeert. Dankzij ons zullen we straks verder kunnen gaan, omdat wij al dit duister afsluiten en loslaten en alles omzetten in een drang naar licht en liefde. Je mag stoppen wanneer je wilt, de transformatie van angst/duister, naar licht/liefde is waar dit allemaal om draait. De massa volgt en waait gewoon als een blad aan een boom mee. Wij zijn de verandering die ze uiteindelijk zullen gaan kopiëren.

   Laat de duisternis los en verzorg je licht, je liefde.

   Luister hier eens een tijdje naar. Ik heb dit regelmatig een paar uur op de achtergrond aan staan… ik vind het heerlijk. Dit is de energie waarmee je jezelf en anderen bereikt.

   https://m.youtube.com/watch?v=eWLVBP3VrO4&pp=ygUXaGVhbGluZyBmcmVxdWVuY3kgbXVzaWM%3D

   Rust in ieder geval dit weekeind even lekker… 🙏❤

  • @Q17…

   Ik raad je het telegram kanaal van Majestic12 of MJ12 aan. Anders zou ik het daar even vragen, die zijn over het algemeen zeer goed en zeer actueel geïnformeerd.

 5. Vergeet niet dat er 15 miljoen gestorven zijn omdat er toen nog geen vaccin was. Het zijn de antivaxers die LEUGENS vertellen. Ik werk zelf in de verpleging en ik heb toen genoeg in het ziekenhuis gezien. Het is zeer gemakkelijk om met wat nonsens de mensen bang te maken.

  • Ik zie deze tweede post en heb ff mijn eerdere comment geredigeerd op wat kleine taalfoutjes en nog wat extra achtergronden voor het betere begrip van de “15 miljoen” doden erbij gedaan. Overigens, ik dacht te hebben gelezen dat de WHO het totaal van CV sterfgevallen op zo’n pak’mbeet 5 tot 6 miljoen houdt, wereldwijd.

   De ziekenhuizen kregen in de tijd voor het GMO-gentech experiment steeds meer subsidie om mensen met “Corona” te ‘diagnotiseren’, nog meer om ze te ‘behandelen’ met nietwerkende ‘medicijnen’ en daarna het meeste bloedgeld ontvingen om deze slachtoffers te doden met Midazolam of Remdesivir! Of gewoon aan de beademingsapparaten om de longen op te blazen… en dan werden die armzalige zielen allemaal als “Corona” doden geregistreerd, verplicht gesteld door de WHO/CDC én onze RIVM! Daar zijn al genoeg klokkenluiders mee naar buiten gekomen, de ECHTE medici die uit naam van hun eed mensen willen helpen met middelen die sinds de jaren ’80 al miljoenen het leven hebben gered en dan nu ineens “te gevaarlijk” zouden zijn? Het middel Ivermectine bv. dat zelfs de Nobelprijs voor medicijnen heeft gekregen… Omdat het geen bijwerkingen heeft en nog nooit iemand een overdosis heeft genomen. Overigens heeft de ‘onfeilbare’ FDA het “vaccine” nog steeds niet goedgekeurd!

   Maar, u weet dan misschien wel PRECIES waaraan die 15 miljoen mensen zijn gestorven…? En dan kan je dat ook met de feiten bewijzen?? Ohh, het is omdat ZIJ HET ZEGGEN…

   Btw; veel van de “Corona” symptomen zijn exact gelijk aan die van de vele ziektes veroorzaakt door de enorme luchtvervuiling overal om ons heen, die idd elk jaar! zo’n 15 miljoen mensen het leven kost. Waarom horen we daar nooit iets over van die dansende IC’ers, die blijkbaar in de tijd dat de IC’s “overspoelden” wel tijd genoeg hadden voor wat gezellig vertier en plezier? Heeft u daar ook aan meegedaan?

   Ze kunnen de schaapjes echt ALLES wijsmaken!

  • Zijn vaccins effectief? of te wel primair verantwoordelijk voor de daling in infectieziekten, zoals ons verteld wordt? Door Frankema zet in haar boek “Vaccin vrij” vraagtekens bij deze eerste fundamentele aanname door bronnen te noemen die daarover vertellen . Een must om kennis te nemen van deze statistieken en geschiedenis voor te beweren dat antivaxxer’s leugens verspreiden.

  • Niks 15 miljoen Covid doden. Veel bejaarden hadden hun jaarlijkse griep prik gehad die echter een Co-19 mRNA vaxx bleek te zijn, waardoor hun weerstand sterk verslechterde en ze vatbaarder waren voor elke verkoudheid en griep. Ook werden van wege financiële prikkels diagnoses én overlijdendaktes veranderd, bv “overleden door kanker met Covid ” naar “overleden door Covid”.
   Er zijn div gruwelverhalen van mensen die met een kleinigheid in het ziekenhuis belandde én wakker werden aan de beademing, en moesten vechten om te kunnen ontsnappen aan de medische terreur, en het daardoor overleefden.
   Ziekenhuizen kregen extra geld voor elke Covid patiënt! Dat was dus makkelijk cashen.

 6. Heel mooi natuurlijk dat ze deze zaken naar buiten brengen. Maar welke acties verbindt Rusland hieraan? Gaan ze nu uit de WHO stappen? Zo niet, dan zijn deze conclusies leuk voor het publiek, maar blijft het Kremlin alsnog deel uitmaken van de globalistische misdaadskliek lijkt mij…

 7. Wat stelde die hele zogenaamde covid-19-‘pandemie’ dan eigenlijk voor ? Niet erger dan een griep.. Als biowapen dus een prutswapen ! Dat de russen maar eens zo’n rapport vrijgeven over de spuiten met kwakzalversvergif, díe zijn wel serieus te nemen rotzooi, zoals ook Loekasjenko terecht vindt blijkbaar !! Dan gaan mijn duimen echt omhoog !! Dat Putin hém op dat vlak maar eens serieus neemt !! Ten overvloede hier ook nog eens mijn reactie betreffende kwestie van preventie/ontgifting :
  Rudolf Rasink, 73,5 jaar jong neemt ter preventie tegen álles al 23 jaar lang in principe al zijn voeding op zijn mínst biologisch (of strenger gecertificeerd) of uit eigen tuin of de natuur, dan ruim voldoende fruit en rauwkost iedere dag, vis regelmatig maar alleen uit vangst, niet uit kweek, vlees erg weinig maar dan bij voorkeur ook van wild, eieren altijd ook bio of demeter, zuivel en (geiten)kaas met mate…En gebruikt–na een daarvóór toch best bedenkelijke medische voorgeschiedenis–al die tijd al niet één pil of andere medicatie of wat voor vaccinatie ook en zelfs–op wat uitproberen de eerste paar jaar na–geen enkel voedingssupplement meer ! En ik heb al die tijd al niet één griep(je) of zelfs maar serieuze verkoudheid of iets anders meer gehad…En kom en kwam–óók gedurende de hele corona-covid-hysterieperiode !–óveral, doe al mijn boodschappen zelf, laat weinig of niets brengen, schudt en schudde iedereen (die durfde) de hand, kinderen mogen en mochten naast me zitten of om m’n nek hangen, klopte andere oude rochelende mannen met vaak al stents in hun lijf en meer problemen die op bankjes buiten (expres ?) naast me kwamen zitten gemoedelijk op de rug en vroeg of het wel ging… Het enige wat mij nu wel verontrust is het sheddingverhaal…en natuurlijk de misdadige plannen om op een of andere manier de injecties te gaan verplichten…Wat ik voor al die andere injecties al als een misdaad tegen de mensheid zie..
  Doe hier iets mee of doe er niets mee… O ja, ere wie ere toekomt : met alle dank en respect voor de professoren Gerry Potter en Dan Burke en hun ontdekking van de salvestrolen in wilde onbespoten gewassen al in de jaren ’90…Een ontdekking nog steeds genegeerd, doodgezwegen of miskend…Niet zo moeilijk voor ons te begrijpen waarom…. Groet, Rudolf

  • “Et oui voilà, me too” : ik 78,5 jaar jong ! Ondanks kinkhoest toen ik twee jaar oud was en jaarlijkse hoestaanvallen in mijn leven voel mij prima dankzij een gezond eetpatroon (veel fruit en groenten). Ook ik heb niet mee gedaan aan de corona-hysterie door mij niet te laten prikken, en sinds ik vijf jaar geleden het boek “Vaccin Vrij” van Door Frankema heb gelezen doe ik zelf niet meer mee met de jaarlijkse griepprik!. ” C’ést ca”!

 8. De VN zijn een van de grootste propagandadisten van de NWO. Dus ik zou niet teveel rekenen op hen.
  Mij lijkt de uitstap uit de WHO een logische vervolgstap (en niet alleen voor Rusland)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in