MSN, een nieuwskanaal dat beheerd wordt door Microsoft, gelooft dat het een “bizarre samenzweringstheorie” is om in twijfel te trekken hoe een boek van 44 pagina’s over de Maui-“bosbranden” geschreven, geredigeerd, gedrukt en gepubliceerd kon worden twee dagen nadat de branden begonnen, schrijft Leo Hohmann.

Als u denkt dat dat net iets te snel is om een boek over een tragedie te exploiteren en de schuld te geven aan “klimaatverandering”, dan bent u volgens MSN een samenzweringstheoreticus.

Dit is wat het nieuwsagentschap over het boek zegt:

Sinds het uitbreken van de bosbranden in Hawaï eerder deze maand, hebben bizarre samenzweringstheorieën over “ruimtelasers” zich verspreid over de sociale media. Nu trekt het internet de waarheidsgetrouwheid in twijfel van een boek dat kort na het begin van de branden werd gepubliceerd.

Fire and Fury: The Story of the 2023 Maui Fire and its Implications for Climate Change’, geschreven door Dr. Miles Stones, heeft onlangs veel aandacht gekregen. De nieuwsgierigheid wordt grotendeels toegeschreven aan het feit dat het boek slechts twee dagen nadat de branden begonnen, op 8 augustus, werd gepubliceerd.

MSN vindt het blijkbaar ook niet vreemd dat niemand iets weet over de auteur van het boek Fire and Fury.

Dit doet me denken aan hoe de Georgia Guidestones in 1979 uit het niets verschenen in een koeienweide op het platteland van Noord-Georgia en niemand wist hoe ze daar kwamen. De ene dag was het een braakliggend veld, de volgende dag stond er een gigantisch granieten monument dat getuigde van de doelen van de klimaatfreaks, inclusief hun wens om 90 procent van de mensen die op aarde leven uit de weg te ruimen.

  Het Westen gaat ten onder als de Romeinse Republiek

Op een dag, op 6 juli 2022, verdwenen de Guidestones net zo snel als ze verschenen waren en noch de plaatselijke politie noch het Georgia Bureau of Investigation leken ook maar enigszins geïnteresseerd in het uitzoeken wie het monument vernietigd had of waarom. Zaak gesloten. Niets te zien hier. Stel geen vragen.

We worden ook niet geacht nieuwsgierig te zijn waarom de Deagel Corporation, waarvan de oprichter Dr. Edwin A. Deagle Jr. banden had met de Rockefeller Foundation, het militair-industrieel complex en de CIA, in 2014 een bevolkingsprognose uitbracht waaruit bleek dat 68,5 procent van de Amerikaanse bevolking tegen het einde van 2025 zou zijn weggevaagd. Deagel voorspelde dat het Verenigd Koninkrijk 77 procent van zijn bevolking zou verliezen, Duitsland 65 procent, Frankrijk en Spanje meer dan 40 procent, en de meeste andere NAVO-landen 30 tot 50 procent van hun bevolking tegen 2025.

Nu worden we verondersteld het feit te accepteren dat een mysterieuze auteur een boek schreef en publiceerde over de Maui-branden die meer dan 100 mensen het leven hebben gekost, de dodelijkste Amerikaanse brand in een eeuw, slechts twee dagen nadat de branden begonnen.

Ik veronderstel dat het ook een complottheorie is om zich af te vragen waarom deze brand gebouwen verwoestte maar veel van de bomen liet staan, of waarom de politie een blokkade van vrachtwagens vormde om slachtoffers in de vlammen op te sluiten, of waarom de noodsirenes niet werkten, of waarom de branden toevallig uitbraken op land waarover al onenigheid was, of waarom de gouverneur van Hawaï in discussie is over het omvormen van Maui tot een “smart Island” in overeenstemming met de surveillance-state technologie die door het World Economic Forum wordt bepleit.

  Wij worden allen geregeerd door psychopathische debielen

De plaatselijke bevolking zegt dat dit een “landroof” is en GEEN natuurramp.

Hier is een man die vertelt hoe de politie de straten blokkeerde.

Ik weet zeker dat het ook een complottheorie is om te vragen waarom een geschifte Hawaiiaanse ambtenaar het vrijgeven van “heilig water” tegenhield tot het te laat was om Maui te redden.

Hier is de gestoorde Hawaïaanse ambtenaar aan het praten over hoe water iets is dat “vereerd” moet worden en niet “gebruikt.”

Het is ook een beetje vreemd dat het hoofd van de politie van Maui en zijn tweede man beiden hun huidige baan hebben gekregen via Las Vegas, waarbij hoofdcommissaris John Pelletier aan het hoofd stond van de politierespons op het bloedbad in Vegas in 2017, de grootste massale schietpartij in de geschiedenis van de V.S. waarbij 58 mensen omkwamen, een schietpartij die nooit volledig is verklaard wat betreft het motief. Het werd gewoon onder het tapijt geveegd. Moeten we nu hetzelfde verwachten in Maui?

  Disney sponsort Pride-evenement met trans-prostituee die seksuele diensten aanbiedt in toiletruimte

Maar wij zijn de krankzinnigen. Wij stellen te veel vragen. Wij denken te kritisch naar de zin van de globalisten. Wij trekken het officiële verhaal van de aanslagen van 9/11 in twijfel. Wij zetten vraagtekens bij de giftige mRNA gentherapie-injecties die ons als “vaccins” worden gevoerd. We twijfelen aan de doeltreffendheid van gezichtsmaskers om een virus tegen te houden, en we twijfelen aan de geldigheid van lockdowns voor een ziekteverwekker met hetzelfde sterftecijfer als de gewone griep.

Ze moeten ons de mond snoeren. Alleen idioten trekken hun opperheren in twijfel.

Net als bij de Covid-epidemie en de obsessie om alles wat beweegt te vaccineren, zit er nog veel meer achter dit verhaal over Maui. Maar we zullen nooit tot op de bodem gaan als we afhankelijk zijn van de corrupte bedrijfsmedia om de puntjes met elkaar te verbinden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Mediavrije zone’ ingesteld rond rampgebied door bosbrand in Maui – Wat proberen ze te verbergen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTijd voor uw ACHTSTE dosis: Pfizer zegt dat de nieuwste booster niet op mensen zal worden getest, maar dat het geweldig werkt op muizen!
Volgend artikelKunt u bezwijken aan een overdosis Ivermectine? Het antwoord van Dr. Pierre Kory zal u choqueren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Dr. Miles Stones.
  “Dr Miles Stones has published 17 books *this year* on Amazon. Ranging from seeing this future wildfire’s “factual conclusion” to biographies on various Navy Seals, the Hunter Biden scandal, and even Lonzo Ball.”

  CIA psyop. Een mijlpaal.

 2. Ware het thema niet zo bloed serieus, ik zou het artikel met lach op mijn gezicht lezen.
  Ik heb namelijk maar één motto in mijn leven; BLIJF DE WAARHEID VERTELLEN.
  En dat gebeurt niet alleen op FN, maar steeds meer.
  En zeker dít artikel springt er weer helemaal uit.
  Top, dankjewel Leo Hohmann.

 3. Heilig water.

  Op een gegeven moment was een kennis in Rome op vakantie met een vriendin. Het was volle maan in mei 2018, en dag van de arbeid. Hij mailde me af en toe, en ik zei op te letten en dat er bijzondere dingen kunnen gebeuren. Hij maakte een grapje dat hij de kerk moest hervormen. Hij had wat zorgen over zijn gezondheid. Hij ging de volgende dag naar het Sint-Pietersplein, en nam wat water van een fontein toen er een man naar hem toekwam in priestergewaad, dat hij ook wat van het water aan mij (‘je vriend’) moest geven. Toen hij een paar dagen later weer thuis was, stuurde hij me een artikel over de Nederlandse kardinaal Eijk. Ik zei dat hij het water maar thuis moest bewaren omdat er nog meer problemen gaan komen.

  • https://www.ncregister.com/blog/cardinal-eijk-pope-francis-needed-to-give-clarity-on-intercommunion

   Vertaald
   De ultieme beproeving van de kerk

   Voor de wederkomst van Christus moet de kerk een laatste beproeving doorstaan die het geloof van veel gelovigen zal doen wankelen. De vervolging die haar pelgrimstocht op aarde vergezelt, zal het ‘mysterie van ongerechtigheid’ onthullen in de vorm van een religieus bedrog dat mensen een schijnbare oplossing biedt voor hun problemen ten koste van afvalligheid van de waarheid.

   • Als theoloog wil ik je er graag op wijzen, dat de grootste fout (lees bewuste hoax) is, dat de meeste kerken zichzelf als een soort ‘niew volk Israël’ zagen. Let op: hiermee stellen zij dus, dat God zich NIET aan Zijn verbond houdt. Het Berith, tussen God en Abraham, is immers een eeuwig verbond!
    Nadat toch veel kerken ‘verbaasd’ waren na de (voorzegde) terugkeer van het volk Israël in hun eigen land, stelden zij hun theologieen toch wel ietwat aan. Echter bij de Eschaton (leer der laatste dingen) weten zij geen onderscheid te maken over Gods weg met Zijn volk Israël, en Gods weg met de (ware) gemeente.
    Israël zal dwars door de 70e jaarweek (grote verdrukking) moeten gaan. De gemeente echter, wordt in een punt des tijds (atom) voor deze tijd weggenomen. De Here zal ons tegemoetkomen ‘op de wolken’, waar wij voor eeuwig bij Hem zullen zijn. Dit moment is aanstaande, hoewel niemand de exacte datum/tijd weet; alleen de Vader. Daarna breekt op aarde de hel los (grote verdrukking) en feitelijk is de wederkomst van Christus, met al de zjjnen, tevens een moment van oordeel. Daarna breekt het duizendjarig rijk aan en aan het einde daarvan het eindoordeel en komt er een nieuwe hemel en aarde, het Nieuwe Jeruzalem.
    Ik heb een orthodoxe reformatorische vorming genoten. Feitelijk geconditioneerd door de theologische visie, waarvan ook ik dacht, dat dit de meest juiste visie was. Maar de schellen vielen mij van de ogen, toen ik Gods Woord, zonder mijn ‘oude bril’ ging bestuderen. De Bijbel is zo duidelijk en moet veel vaker letterlijk worden genomen, maar zeker ook het onderscheid tussen de gemeente en Israël. Ineens worden de profetieën helder en blijkt niet alleen de geschiedenis, maar ook het heden naadloos aan te sluiten op het profetische Woord.
    Maranata

   • Al die katholieke profetieën zijn demonisch van oorsprong. In het Vaticaan is er niets heiligs te vinden. Ook weiwater is een ritueel middel voor tovenaars en heksen, het moet speciaal bij volle maan geschept worden, bewogen, ingestraald, over de botten van een dooie gesijpeld worden enzovoorts. Ik weet het niet meer precies maar ik weet wel dat het totaal heidens is.

    Alle altaren van katholieke kerken moeten perse op de botten van een ‘heilige’ gebouwd worden. Kerken staan precies op het oosten uitgericht, naar de opgaande zon. De gelovigen naderen zo tot het afgoden altaar, over de rijke stinkers heen (graven in de kerk) tot de goddelijke opgaande zon. Daarom is de ZONdag verplicht als rustdag in plaats van de sabbat zoals in de 10 geboden staat.

    Alles in de Roomse kerk is puur heidendom met andere naampjes erop. Zelfs Maria met kindeke Jezus is Semiramis, de koningin des hemels in de blauwe mantel en stralenkroon met uit de zonnestralen geboren zoontje Tammuz.

 4. Als ze zoveel willen ruimen dat houd in als je wilt overleven, je altijd water en eten en dekens en medicijnen in je auto behoort te hebben voor heel je gezin.

 5. Zijn we er over uit dat de fik door DEW’s werd veroorzaakt, of dat het een CGI spektakel is? De Leeghoofden vinden alles best, maar het wordt steeds gekker. Weten we zo ondertussen waar we aan toe zijn met die “brand” in Hawaii, en nu ook in Tenerife?

  Dit boek is duidelijk een van te voren bedacht bedrog. En die Guidestones waren ook slechts een omgedraaide voorspelling over de gevolgen van wat de Agressors aan het uitvreten zijn – een mooi verhaal zgn om in balans met de natuur te leven – wat in de kern juist een zeer sinistere aankondiging voorstelde over de gevolgen van de verrotte in beslag name van de Aarde, de mens en het firmament voor zelfverrijking en macht.

 6. ‘ontvolking’ ….tot nu toe kennen de zogenaamde depopulatieplannen van Schwab, Soros of Gates’ ,of van wie dan ook, weinig succes; 1000 doden in Hawai, 15 miljoen vaccin en/ of virusdoden, enkele miljoenen gesneuveld in oorlogsconflicten of verhongerd etc, zijn slechts druppels op de gloeiend hete plaat van 8 miljard en tikkend….vooral als het tegen 2025 al zou moeten gebeuren….

  • Ik heb altijd gezegd, het ging nooit om “genocide” – het ging altijd om het beheersen van de mens op fundamenteel niveau, dmv genetische aanpassing, de mens als GMO in andere woorden. Deze genetische aanpassingen zijn nuttig voor de Agressors. De doden die er bij vallen zijn meegenomen. Maar genocide is niet het doel, wel de beheersing van de voortplanting van het mensdier – wat nu dus steeds duidelijker wordt. Daarnaast is het de bedoeling om de GMO mens verdoofd te krijgen voor de natuurlijke levenskracht, om hem tzt zelf aan te sturen met kunstmatige levenskracht. Ga lezen over de ingredienten in de Pfizer jab, dan wordt het duidelijker. (Dat geen “expert” er over rept, geen idee.)

   Maar iedereen mag geloven wat hij wilt, dat is het mooie aan mens zijn. Echter, de feiten spreken luider dan geloof.
   zonderreden.substack.com

 7. Te wijten aan managementblunders, ja aan mijn reet die linkse tering ambtenaren “we” kunnen ze bijna allemaal als crypto-communistische misantropen ze hebben gewoon een tering hekel aan de mensen, ze zouden feitelijk moeten dienen volgens regels, veelal kleine pesterijen en aanverwante idioterie, door oudzeer uit hun jeugd zou voormalig psychiater Bram Bakker misschien zeggen.

  *

  Woke Hawaiiaanse ambtenaar weigerde om ‘onbekende’ redenen water vrij te geven in Maui totdat het te laat was om Maui te redden

  Hoe schadelijk is het om extreem-linkse ideologen toe te laten in bureaucratische functies voor openbare werken? De staat Hawaï kwam er deze week pas achter met een brand die het eiland Maui overspoelde en minstens 110 mensen doodde. Een reeks managementblunders wordt verantwoordelijk gehouden voor de dodelijke natuurbrand, maar één incident in het bijzonder heeft beangstigende gevolgen.

  Met bosbranden die op 8 augustus door West Maui raasden, stelde een staatswaterfunctionaris het vrijgeven van water uit waar landeigenaren om hadden gevraagd om hun eigendommen te helpen beschermen tegen schade en de verspreiding te stoppen. De waterimpasse speelde zich gedurende een groot deel van de dag af en het water kwam pas te laat. Bij het geschil waren de afdeling waterbeheer van het Department of Land and Natural Resources betrokken en West Maui Land Co., dat de agrarische en residentiële onderverdelingen in West Maui beheert. >>>

  https://www.zerohedge.com/political/woke-hawaiian-official-stalled-release-revered-water-until-it-was-too-late-save-maui

  • Heer Adriaan, daar Uw visie op ambtenaren naadloos de mijne dekt … Proficiat !!! en omdat op deze site vele van die treiterzombies meelezen (meer dan een miljoen in dit laagland), lijkt het me zinnig (want als waarschuwing !!!) een ooit geschreven visie hier weer te geven

   ∞ tja, als je 40-50 jaar op een kantoorstoeltje hebt zitten verpieteren, of als ambtenaar de medemens hebt zitten treiteren, heb je in mijn optiek minimaal be- en geLeefd – als je dat al Leven kunt heten … daar kom je aan het eind dan wel achter … hahaha
   ‘k mag de goede verstaander trouwens een eenvoudig advies geven, daar Mijn verkenningen van deze en ‘gene zijde’ (zowel ‘Hemels’ als ‘Hellen’), alsmede een toffe ‘B.D.E.’ me het volgende deed konkluderen: de dood is voor de vele vloekenden, stelenden, moordenden, liegenden etc. een vloek en voor hen met zuiver geweten een zegen …luisterend naar intuïtie en geweten kun je ‘het Goede’ in je intiemste gedachten, woorden en handelingen sublimeren … ‘het Goede’ kenmerkt zich door eerlijkheid/waarachtigheid, rechtvaardigheid, vredelievendheid e.d. …
   daar waar je oprecht streeft een ‘Goed Mens’ te zijn, zul je je voor geen enkele van je daden behoeven te schamen … aan gene zijde aangeland zult ge alvorens dat gebied verder te verkennen eerst ‘schoon schip’ met je zelf maken, ofwel: in puur BewustzijnsLicht zal je alle handelingen in je voorafgaand leven zelf beoordelen … heb je ‘smerige’ streken uitgehaald, dan zullen die in heftig volle omvang uit je geheugen opwellen … tot op ‘hels’ nivo zal je je dan schamen en inzien, dat je niet rijp bent de zuivere ‘Lichtgebieden’’/’Paradijs’/’Hemel’/5d en hoger te betreden …Weet ge zich aan deze kant een ‘Goed Mens’, dan hebt ge aan gene zijde niets te vrezen !!! ∞

   • Arend gerhard augustus 18, 2023 at 12:28

    Je hebt gelijk Arend ik had het niet zó moeten verwoorden, maar de woede stak weer even de kop op bij het lezen van de verschrikkelijk schandalig gedrag van bepaalde mensen welke denken boven het het publiek te staan, zelf heb ik een tijd veel te snel geleeft en dingen gedaan waarop ik niet trots ben en waneer ik er aan denk schaam ik mijzelf en heb er spijt van, maar gedane zaken nemen geen keer en ik denk dat er boven een behoorlijk heet plekje voor mij gereserveerd hebben, bedankt voor je reactie.

    Fijne dag Arend

 8. Is Maui vernield om een ​​Smart City Island te bouwen?

  18 aug. 2023 10:32 uur

  Volgens ooggetuigen deden zich tijdens de brandramp op het Hawaïaanse eiland Maui vreemde verschijnselen voor. Met name de brand verspreidde zich selectief en explosief. Bomen en voertuigen te midden van brandgebieden bleven ongedeerd. Twijfelaars vragen zich af of Maui is opgeofferd om een ​​slim stadseiland te bouwen met behulp van geleide energiewapens. >>>>

  https://rtde.xyz/nordamerika/178157-wurde-maui-fuer-errichtung-smart/

 9. We zullen een nieuwe religie moeten installeren. Baseballbat-isme. Het komt er op neer dat een ieder die de 10 geboden overtreden heeft, zoals dit roverheidsschorem in Lahaina, met een baseball bat tot reden gemept zal worden. In case of NO DOUBT, ter plekke en stante pede. In case of doubt, eerst een proces wat zsm afgerond zal moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in