Kosten voor asielzoekers drijven Duitsland naar de ondergang – belastingbetalers moeten bloeden

4

Hoewel men er in de media nauwelijks iets over hoort, drijven de kosten voor asielzoekers het land beetje bij beetje naar de ondergang. De belastingbetaler wordt steeds meer geplunderd.

De situatie is geruisloos geworden rond de kosten voor asielzoekers, die van invloed zijn op de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. In de versufte Merkelrepubliek houden de zelfverklaarde kwaliteitsmedia en de Duitse regering zich stil over verder slecht nieuws, schrijft het Duitse nieuwsblog Anonymous News.

In het licht van een desintegratie van de interne veiligheid, die slechts met moeite verborgen kan worden gehouden, zouden de berichten over een dreigende ineenstorting van het gezondheidsstelsel door vluchtelingen een ramp zijn voor de Berlijnse elites.

Ondertussen borrelt het geld op uit zoveel bronnen dat men snel het spoor bijster raakt: De Wet op de Asielzoekersvoorzieningen, de medische basisbeveiliging, de werkloosheidsuitkering II – de zogenaamde Hartz IV -, de elektronische zorgpas en de ziektekostenverzekering, en dat zou niet eens een volledige lijst zijn. En terwijl medewerkers van de asielsector bereid zijn talloze formulieren voor illegale immigranten in te vullen, moeten gepensioneerden uit de buitenwijken, dankzij gesloten burgerbureaus, alleen naar de stadscentra reizen en hun weg vinden in de bureaucratische jungle.

De kosten voor asielzoekers exploderen

Wolfgang Steiger, secretaris-generaal van de CDU Economische Raad, is een van de weinige politici van een regeringspartij die kritiek hebben op het feit dat sinds 2015 ongeveer een miljoen immigranten in het Hartz IV-systeem zijn gevallen. Op dit punt is het de moeite waard om te herinneren aan de jarenlange campagne om het publiek gerust te stellen dat de geschoolde vakarbeiders nu komen. De realiteit is echter duidelijk: de massa-immigratie gaat grotendeels rechtstreeks naar de socialezekerheidsfondsen.

  Duitsland: massale vechtpartij van 'jongeren'

Als men minderjarigen, gepensioneerden, zieke en zwangere vrouwen aftrekt van de immigrantenstroom, die nu tot 2,5 miljoen migranten omvat, wordt de meest verontrustende samenstelling van de immigratiegolf duidelijk. In januari 2019 waren er bijna een miljoen immigranten die van een Hartz IV-uitkering leven. De Bild berekende de aantallen en kwam tot de volgende conclusie: “Twee van de drie vluchtelingen leven van Hartz IV”.

Wolfgang Steiger voegde nog een zin toe aan het stamboek van zijn voormalige CDU-voorzitter Angela Merkel: De uitspraak “Wir schaffen das”, uit de herfst van 2015, was “helaas tot op de dag van vandaag niet vervuld. Ik waarschuw voor het terugvallen in de naïviteit van die tijd”. De Economische Raad heeft ook kritiek op de onvolledige debatten over dit onderwerp, aangezien “vooral ons goede sociale systeem duidelijk vluchtelingen uit de hele wereld aantrekt”.

Hamburgse burgers blijven hun schulden opstapelen

Terwijl de politiek en de media het sprookje van het rijke land vertellen, spreken de nuchtere cijfers een andere taal. Alleen al de vrije en Hanzestad Hamburg heeft een schuld van 34,4 miljard euro (vanaf 2018). De schuld per hoofd van de bevolking van elke inwoner van Hamburg is in de laatste tien jaar van 2008 tot 2018 met 53,4 procent gestegen. Van 12.223 euro op dat moment tot 18.750 euro in 2018, ligt alleen het rood-groene Bremen voor op Hamburg met een schuld per hoofd van de bevolking van 31.770 euro.

Op verzoek van de AfD-burgerschapsfractie moest de Hamburgse Senaat toegeven dat er sinds 2015 bijna vijf en een half miljard euro is uitgegeven aan asielzoekers. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot ongeveer een miljard euro per jaar voor asielzoekers, alleen al in Hamburg. We mogen niet vergeten dat alleen de directe kosten voor asielzoekers hier zijn inbegrepen.

  Asielzoekers transformeren huisvesting in een ruïne – belastingbetalers financieren volledige renovatie

De voorzitter van de Hamburgse AfD-fractie, Alexander Wolf, vat samen dat de financiële uitgaven van meer dan vijf miljard euro in vijf jaar overeenkomen met het “bruto binnenlands product van veel Afrikaanse staten”. Bovendien zou de bevolking van Hamburg worden belast “zonder ooit te zijn gevraagd of ze dit zelfs maar wilde”.

74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

Zorgverzekeraars worden geconfronteerd met tariefverhogingen

Ook de tijden van de ziektekostenverzekeringsoverschotten naderen nu hun einde. Terwijl in de afgelopen tien jaar overschotten werden bereikt, moest voor 2019 een verrassend tekort worden aangekondigd. De vertegenwoordigers van de verenigingen bereiden de burgers al voor op miljardenverliezen en op een verhoging van de bijdragen in de komende jaren. De ziektekostenverzekeraars maken verborgen kosten die in de miljarden lopen voor vluchtelingen, asielzoekers en migranten die afhankelijk zijn van sociale voorzieningen, maar deze worden niet individueel uitgesplitst. Terwijl in 2016 het tijdschrift die Welt nog steeds krantenkoppen publiceerde zoals: “Ziektekostenverzekeraars hebben een tekort van miljarden euro’s als gevolg van vluchtelingen”, worden deze ongemakkelijke oorzakelijkheden vandaag de dag verdoezeld.

In de huidige verklaringen over de extra kosten van de ziekenfondsen wordt bijvoorbeeld geen melding gemaakt van de kwestie van de massa-immigratie, maar wordt verwezen naar de demografie en de recente bureaucratie, zoals de wet op de aanstellingsdiensten en de wet op de versterking van het verplegend personeel, die naar verluidt vijf miljard hebben veroorzaakt. De plus van twee miljard euro uit 2018 is veranderd in een min van meer dan een miljard in 2019.

Het artikel uit 2016 in de Stuttgarter Nachrichten over vluchtelingen in Baden-Württemberg, “Tandheelkundige protheses kunnen miljarden kosten”, is ook van 2016. In 2020 zijn dergelijke berichten door de verschuiving naar links van grote delen van de media en de politiek correcte zelfcensuur niet meer te vinden.

  "Raadsel": Corona-uitbraak bij gevaccineerden in verpleeghuis

Deze alarmerende ontwikkelingen zijn echter slechts een klein voorproefje, volgens gezondheidseconoom Jochen Pimpertz van het IW Keulen, die voorspelt dat “de financiën-druk de komende decennia dus voortdurend zal toenemen”. Hij noemt demografische veranderingen, medisch-technische vooruitgang en inefficiënt beheer van het gezondheidszorgsysteem als verdere kostenverhogende factoren.

Het gaat overigens bij bovenstaande beschrijving van de huidige situatie er niet om de verantwoordelijkheid op vluchtelingen af te wentelen, maar dat de monumentale kosten voor asielzoekers in de nabije toekomst duidelijk zijn. Wat een verantwoord beleid, met name ten opzichte van de werkende bevolking, in ieder geval moet voorkomen, is echter de immigratie van miljoenen mensen rechtstreeks in de Duitse socialezekerheidsfondsen, zonder dat dit cliënteel ook maar één euro heeft betaald. Het valt dan ook te vrezen dat de meerderheid van de immigranten permanent in de socialezekerheidsstelsels zal blijven en miljarden aan extra belastingen en premies zal opslokken.

Duitsland: elke vluchteling krijgt een nieuw gebit – belastingbetalers betalen miljarden euro’s

Vorig artikelEric Zemmour: BLM rellen tonen overeenstemming tussen Antifa en migranten
Volgend artikelVoor de huidige generatie jongeren: “Lieve kinderen, we maken ons zorgen over jullie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Eigen schuld. Voorspelbare ramp zal komen. veel duitsers zullen uit hun woning gezet worden, veel zware misdrijven zullen gepleegd worden, de straat zal slagveld worden.

  Enige oplossing: massa deportatie; en dat is niet zo moeilijk; stop hun uitkering.
  Dan moet de NL grens wel hermetisch gesloten zijn…..

  Ze zijn zonder reden oorlogje begonnen; lekker terug, kunnenze gaan werken.

 2. Dit is allang voor WOll heplant, door de zionisten Duitsland moet verdwiknen er is zelfs een boek over geschreven door de jood Theodor Kaufman, Germany must parisch, Hitler had dit boek ook gelezem en ook de protocollen van de wijzen van Zion, daar staa exact de plannen in vande zionisten met ons het goyim, ofwel vee! De zionisten beweren dat dit , in 1905 in Rusland ontdekte boek vals! Maar het komt aardig uit zoals nu te merken is! Fe vernietiging van het blannnke ras! Hirler wist dit alles en nog snappen velen niet wat hij tegen de zionisten had!

  • Die versie hoorde en las ik ook al.Duitsland moet kapot, en bij uitbreiding alle Europese natiestaten. The white man must perish, en in die context past al dat BLM, woke, politieke correctheid, onze zogezegde xenofobie,en vooral de constante golf van beschuldigingen van wat de witte man allemaal verkeerd deed en doet perfect.

   Nee, diegenen met een kleurtje, die NOOIT wat realiseerden, DAT zijn de goeden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in