Als uw ziektekostenverzekeringspremies binnenkort snel stijgen, dan kan dit te maken hebben met het feit dat illegaal geïmmigreerde immigranten in Duitsland hun gebit gesaneerd krijgen. Terwijl de normale burger voor dergelijke verrichtingen volledige extra betalingen krijgt opgelegd, hoeven de gasten van Merkel zich daar geen zorgen over te maken. De solidariteitsgemeenschap betaalt uiteraard alle kosten.

Moest u onlangs naar de tandarts om een beschadigde tand te laten repareren? Zo ja, dan kunt u zich vast en zeker nog de extra betaling herinneren die u moest voldoen. Het feit dat de ziektekostenverzekering slechts bepaalde diensten dekt en dat patiënten bijna altijd een eigen bijdrage moeten betalen, is voor veel mensen heel normaal geworden, schrijft Anonymousnews.

Maar er is ook een groep mensen voor wie dergelijke diensten 100 procent gratis zijn. Dit zijn de migranten die het land illegaal zijn binnengekomen. In de Bondsrepubliek wordt de illegale grensovergang niet bestraft met een verblijf in een detentiecentrum en de daaropvolgende uitzetting. Nee, integendeel, “vluchtelingen” in Duitsland worden voor dergelijke misdaden beloond. Bijvoorbeeld met uitgebreide gratis tandheelkundige zorg.

Omdat de eigen mondhygiëne niet altijd een van de praktijkrelevante vaardigheden van een Afrikaanse kernfysicus of een islamitische raketwetenschapper is, is de tandheelkundige conditie van de pensioenredders die we ontvangen vaak niet helemaal optimaal. Daarom belooft Merkel elke illegale persoon de volledige restauratie van zijn kauwgereedschap. Opa Siegfried en oma Hilde mogen de dure behandelingen zelf betalen en worden ook gevraagd om hun eigen tandprothesen te betalen. En natuurlijk kunt u als werknemer ook uw bijdrage leveren, zodat de migrerende tanden weer in nieuwe pracht en praal schitteren.

  Rusland leert Europa ABC van de gashandel

Het Tandartsen Fonds Baden-Württemberg bevestigde enige tijd geleden de hoge vraag naar tandheelkundige behandeling onder asielzoekers aan de Stuttgarter Zeitung:

Voor een groot deel van de vluchtelingen is er behoefte aan een uitgebreide tandheelkundige behandeling of restauratie van de gebitsprothese. Dit hangt samen met de bijbehorende kosten.

Zodra de dubieuze gasten van Merkel 15 maanden zonder toestemming in Duitsland verblijven, hebben ze toegang tot dure tandheelkundige behandelingen. Gemiddeld belast een enkele cultuurvreemde patiënt de solidariteitsgemeenschap in deze context met 10.000 euro. Met miljoenen nieuwkomers die hun kans op een nieuw gebit niet willen missen, komt dit al snel op een paar miljard euro. U hoeft niet verbaasd te zijn als uw ziektekostenverzekeringspremies snel weer stijgen.

Tandheelkundige diensten voor nepvluchtelingen zijn dus een andere nagel aan de doodskist van onze sociale systemen. Zelfs routinematige onderzoeken bij aankomst in het beloofde land kosten de belastingbetalers miljarden. Daarnaast zijn er behandelingskosten voor besmettelijke en erfelijke ziekten, evenals vaccinaties en tal van andere diensten, waarvan de volledige lijst waarschijnlijk meerdere pagina’s zou vullen. Dus als u weer een rekening van uw tandarts ontvangt, bedenk dan dat u een tweederangs patiënt bent in zijn praktijk omdat u de verkeerde huidskleur en herkomst heeft.

Illegale migranten kosten Duitsland 27,4 miljard euro: Merkel laat Duitsland gecontroleerd doodbloeden

Vorig artikelAngst voor derde wereldoorlog na Indische massacre op Chinese soldaten
Volgend artikelWat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Waaom gebeurd hier niks, kan toch niet? Die gore Merkel maakt alles kapot! Ze zeiken over Hitler, maar die had liefde voor zijn volk, Merkel en links vernietgen het , vuile massamoordenares, je zult hier voor boeten, let maar op die tijd komt!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in