De arrondissementsrechtbank van Nürtingen heeft besloten dat een gepensioneerde zijn appartement moet verlaten, zodat asielzoekers kunnen intrekken. De 75-jarige Klaus Roth had bij de rechtbank beroep aangetekend tegen een ontruimingsactie van de gemeente Neckartailfingen in de regio Stuttgart.

“De rechtbank is ervan overtuigd dat de beëindiging van de huurovereenkomst een last is voor de klager, maar niet opweegt tegen de legitieme belangen van de verhuurder”, citeert de krant Bild-Zeitung uit het vonnis.

Achtergrond is een beslissing van het districtsbestuur van Esslingen. Meer dan een jaar geleden had het district, naast de 40 bestaande asielzoekers, extra vluchtelingen toegewezen gekregen aan het 3.800 zielen tellende dorp. De gemeenteraad besloot daarop de immigranten onder te brengen in het 150 vierkante meter grote appartement van Roth. De gepensioneerde moet een kleiner appartement huren.

“Voltooiing van publiekrechtelijke taken”

Op dat moment wilde het verantwoordelijke districtsbestuur, op verzoek van JUNGEN FREIHEIT, niet beoordelen of er sprake was van een schrijnend geval en verwees naar de “gemeenschappelijke solidariteit” en de wettelijke vereisten voor een “gelijke verdeling van de vluchtelingen over de gemeenschappen”.

Omdat Roth en zijn twee jaar jongere partner weigerden het pand te verlaten, eiste de gemeente de inlevering van het 6 kamer appartement. Zij motiveerde dit met “het vervullen van publiekrechtelijke taken”. Ondertussen moest de stad negen immigranten opnemen, en tot zes van hen zouden worden ondergebracht in het appartement van Roth, zo werd gezegd.

Roth, die meerdere beroertes heeft gehad en lijdt aan astma en diabetes, moet nu voor 30 september het appartement verlaten. Volgens de lokale media is Roth erg bekend in het dorp. Onlangs nog hielp hij als chauffeur voor de verpleegkundige vereniging en zorgde hij voor senioren. Toen in 2015 binnen enkele maanden honderdduizenden asielzoekers naar Duitsland kwamen, was Roth actief in de asielwerkgroep.

74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

  Medische ethiek expert zegt dat niet-gevaccineerde personen de gezondheidszorg voor Covid-19 moeten worden ontzegd
Vorig artikelMigrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was
Volgend artikelItalië arresteert mensensmokkelschip Alan Koerdi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Aangeboden:
  Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, met als burgemeester mevrouw Fatima Halalsema, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurodistan!
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
  Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u, uw kinderen en al uw over te laten komen familieleden.
  De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s, te bezoeken.
  Ook het feestje van uw schoonmoeder als ze 24 jaar wordt kunt u dan tegelijkertijd bijwonen.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en de vrouwen dragen allen een chador, sluier, hijab, niqab of boerka. De reepjes uitgeknipte stof van de chador zullen worden gebruikt voor de broertjes en neefjes om hun ogen te bedekken bij het tonen van hun gezichten tijdens het tv-programma “Opsporing verzocht”.
  Wegens klachten vanuit de marokkaanse gemeenschap dat zij te weinig op televisie te zien zijn wordt dit programma 2 x per week uitgezonden.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
  De Verenigde Naties heeft de Nederlandse regering al opgedragen te zorgen dat Zwarte Piet wordt afgeschaft.
  Deze wordt vervangen door de Iraanse zwarte Piet genaamd Hajji Firuz, die door de VN is vermeld op de UNESCO-Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’ en daardoor is beschermd.
  Dit zwart geschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt om kinderen en hun ouders te vermaken (?).
  Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
  De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd tot moskee of islamitische school.
  Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees en ander haram voedsel worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke winkels en horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn. Alleen halal-spijzen en -dranken zijn nog verkrijgbaar. Op het in bezit hebben van haram voedsel staat als straf steniging. Op het nuttigen daarvan staat decapitatie.
  De term Homo sapiëns zal worden veranderd in de Homo getintiës.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  Godslastering, afvalligheid, blasfemie, diefstal, overspel, pornografie en prostitutie worden gestraft met doodstraf, stok- of zweepslagen, steniging, amputatie en/of andere vormen van marteling.
  Omdat in de koran en de sharia slavernij niet verboden is, is het toegestaan enige (kind)slav(innen)en te houden, die als manier van boetedoening weer in vrijheid gesteld kunnen worden.
  Het door extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam steunen van terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog) is toegestaan. 
  Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige twee partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk (nieuw leven ingeblazen) en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden en lidmaatschap of ondersteuning daarvan wordt zwaar gestraft.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en diens vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en strenge aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
  Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
  Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse gebieden.
  Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
  “God-allah-machtig……. “,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in