Duitsers in de noordelijke deelstaat Sleeswijk-Holstein die zich niet houden aan de door de staat opgelegde Corona quarantaine zullen achter de tralies belanden. De Coronagevangenis, die is ingericht in de voormalige jeugdgevangenis van Mortsfelde, zal worden bewaakt door gepensioneerde politiemensen en cipiers.

De heringerichte gevangenis moet vandaag, maandag 1 februari 2021, klaar zijn om open te gaan en zal onderdak bieden aan enkele van de gevaarlijkste Coronazondaren van de staat. “We hadden een andere mogelijkheid nodig om mensen onder controle te houden die zichzelf en anderen in gevaar brengen”, beweert de staat.

Mensen zullen worden opgesloten voor kwesties als het weigeren van quarantaine na een reis, het in contact komen met personen met een hoog risico of een positieve testuitslag. De keuze is volgens de staat eenvoudig: “je verblijft in een krappe cel of, als alternatief, in je eigen huis”.

De faciliteit is geschikt voor maximaal zes gevangenen. 12 tot 15 werknemers zullen de gevangenen de klok rond in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de veroordeelden hun betegelde cel van twaalf vierkante meter niet ontsnappen. Daarnaast hebben 30 voormalige politie- en correctionele ambtenaren zich vrijwillig voor deze taak aangemeld.

Prikkeldraad en een veiligheidshek omringen de faciliteit. De gevangenen leven met metalen tralies voor hun raam, een harde matras, en worden gevoed via een voedselklep in hun deur. De cellen zijn karig gemeubileerd, er is nauwelijks bewegingsvrijheid. Televisie en mobiele telefoons zijn echter wel toegestaan in de cellen. Ter bescherming tegen besmetting heeft elke cel volgens de gevangenis een eigen douche.

  Over de psychologie van de samenzweringsontkenner

Alleen al deze verhouding tussen bewakers en gevangenen doet vermoeden dat de linkse regering zich niet bezighoudt met een efficiënte bestrijding van de pandemie, maar eerder met controle, intimidatie en repressie. Zoals eerder gemeld door Frontnieuws, bouwen veel andere Duitse deelstaten gevangenissen voor overtreders die weigeren zich aan de verplichte maatregelen te houden.

Het is onduidelijk hoeveel quarantaineweigeraars er in de deelstaat zijn, meldde advocaat Sönke E. Schulz, de directeur van de districtsraad van Schleswig-Holstein. Schulz, de leider van de raad verklaarde dat hij hoopt dat de zondaars door deze harde maatregelen tot inzicht zullen komen. Degenen die zich goed gedragen en hun lesje hebben geleerd, zouden na een “normale quarantaineperiode” naar huis moeten kunnen terugkeren.

Als de persoon geloofwaardig kan bevestigen, dat hij zich in de toekomst aan het bevel [van quarantaine] zal houden, en zijn eigen huis niet verlaat, dan wordt het ook mogelijk gemaakt dat de persoon daar kan terugkeren.

Bekijk de volgende Duitse nieuwsverslagen (met Engelse ondertiteling) over de opening van de Coronavirusgevangenissen.

De video’s en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation. Deze video’s zijn ook hier en hier beschikbaar op hun Rumble account.

Infectie beschermingswet (IfSG)

Zoals eerder gemeld op Frontnieuws, staat de omstreden Duitse wet ter bescherming tegen infecties (IfSG) de staat toe om burgers in gevangenissen te isoleren.

In het kader van de IfSG heeft de staat een groot aantal maatregelen aangekondigd, zoals het in confisqueren van kinderen en hun plaatsing in “gedwongen Coronavirus isolatiecentra”, verplichte Coronavirus-vaccinaties, het verplicht stellen van mondkapjes, het opleggen van uitgaansverboden, het beperken van samenscholingen en het sluiten van bedrijven.

  Verzwegen studiegegevens, ziek ondanks vaccinatie: deugt het wondermiddel van Biontech helemaal niet?

De Duitse burgers zijn bijzonder hard aangepakt tijdens de Coronavirus-pandemie, ondanks het extreem lage sterftecijfer. Merkel lijkt het virus te gebruiken om de weg te bereiden voor een totalitaire dictatuur. Zullen Duitsers die weigeren de gen-veranderende mRNA-injectie te nemen die ten onrechte als “vaccinatie” wordt bestempeld, nu in de gevangenis worden gezet?

Duitse “naakte” doodsoorzaak-statistieken passen niet in het Pandemieplaatje

Vorig artikelWetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites
Volgend artikelNederlandse vaccinpropaganda: “Tot we allemaal gevaccineerd zijn – wacht met zwanger worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ja, met kampen zijn de moffen goed. Er zijn er nog genoeg hoor, en Auswitsch kan ook nog heropend worden.

    Maar zou het geen goede daad zijn, die linkse honden er in te zetten? Met een aparte stal voor merkel?

  2. De tekst zegt;”Ter bescherming tegen besmetting heeft elke cel volgens de gevangenis een eigen douche.”
    We weten toch zeker dat er op een gegeven moment geen gas uit die douches komt ipv. water??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in