In een interview op CNews besprak de populaire Franse commentator Eric Zemmour de Black Lives Matter rellen. Hij wees erop dat ze, ondanks dat ze in zulke uiteenlopende landen worden uitgevoerd, allemaal dezelfde modus operandi hebben.

Zoals gewoonlijk wilden de media er niet over praten. Dat hadden we al eerder gehad met de rellen in Keulen, de verkrachtingen in Keulen, weet je nog? In 2015? In 2015 waren al die vrouwen op oudejaarsavond verkracht door migranten. Juist, het is het hetzelfde ding, zei Zemmour.

Kijk maar naar de beelden en zet het geluid zachter. Oké, dus als je gewoon naar de beelden kijkt, kun je je voorstellen dat het Stuttgart is, maar het zou in Parijs kunnen zijn. Je zou je ook kunnen voorstellen dat het Brussel is, dat het in Londen is, of dat het in Minneapolis is.

Zemmour zegt dat migrantenrellen deel uitmaken van dezelfde politieke beweging, schrijft het Amerikaanse nieuwsblog Free West Media.

Ik zou zelfs zeggen dat de geschiedenis, wat betekent dat het kruispunt, de beroemde “convergentie van de strijd”, eindelijk is gearriveerd. Dat betekent dat de linksen, de Antifa, zich verbonden hebben met de migranten.

Het begrip ‘convergentie van de strijd’ is een marxistische term die gebruikt wordt om het samenkomen van verschillende groepen aan te duiden die hetzelfde doel nastreven.

En deze mensen, de Antifa, de linksen, die dromen van de vernietiging van het wereldkapitalisme, die dromen van de vernietiging van de blanke westerse landen, dat is hoe ze praten, hebben hun ‘proletariaat’ gevonden dat de aanval op die landen zal inzetten. Dat wil zeggen, de Afrikanen, de Maghrebijnse migranten, etc, aldus Zemmour.

We zien dat de klassenstrijd beetje bij beetje een rassenoorlog is geworden. Tussen beschavingen. Tussen de christelijke wereld en de islamitische wereld. We zien allemaal dat dit gebeurt en dat in alle landen hetzelfde gebeurt. Waarom gebeurt het? Omdat we overal hetzelfde beleid hebben ingevoerd.

Zemmour zegt dat sinds 2015, toen kanselier Angela Merkel een miljoen migranten uit Syrië binnenhaalde, evenals de migranten die zich bij hen aansloten vanuit de Maghreb en Afrika, het probleem is verergerd.

Je moet begrijpen dat het tijd kost. Eerst komen ze aan. Ze moeten zich vestigen, ze moeten worden verwelkomd, enz., een leven beginnen, enz. en dan maken ze je beetje bij beetje bewust van hun aantallen. Ze worden uitgebuit door de linksen en de Antifa en zo verder.

Uiteindelijk is er een verband tussen hen allemaal. We zien het allemaal. We zagen dat in Frankrijk met Adama Traoré. Dat betekent dat er een convergentie is tussen de linksen, de racisten, de zwarten en de islamisten.

Door de dood van de Malinese Adama Traoré in 2016 te gebruiken om het publieke debat aan te wakkeren, beschuldigt de familie Traoré de politie van de moord op hun broer. Zijn zus had opgeroepen tot een illegale mars die samenviel met de ras-protestacties in Amerika. De financiering van haar operatie komt uit de VS. Zijn zus had opgeroepen tot een illegale mars die moet samenvallen met de rasprotesten in Amerika. De financiering van haar activiteiten komt uit de VS.

Waarom zijn we in Frankrijk gewend aan dit soort rellen en geweld, maar in Duitsland is het zo verrassend? In Duitsland is het land in shock [na de Stuttgart-rellen]. De politici zijn in shock. De politici zeggen dat ze zoiets nog nooit eerder gezien hebben. Ik zal je vertellen waarom.

In de jaren ’60 hadden we twee heel verschillende soorten immigratie; ze hadden Turken. Turkse arbeiders, die geen Duitsers werden, die geen recht hadden op staatsuitkeringen, die zich beperkten tot hun eigen buurt, enzovoort, en die onder controle stonden van de Turkse regering. Het was dus erg onder controle. Wij hadden helemaal niets onder controle [in Frankrijk].

Hij zegt dat het in Duitsland “laat komt” terwijl in Frankrijk iedereen er aan gewend is geraakt.

Wij hadden de rellen in 2005. We hadden andere rellen. We zijn er aan gewend, omdat we verder gevorderd zijn. We hebben de grootste moslimgemeenschap van Europa. De islamisten zijn in Frankrijk al heel vroeg met hun werk begonnen. Eerder dan Duitsland. Tariq Ramadan en de Moslim Broederschap werken liever in Frankrijk dan in Duitsland. Frankrijk staat al 30 jaar in het middelpunt van hun activiteiten.

Voor de Duitsers is het meer recent. Het is versneld door de historische fout van Madame Merkel, die met de gedachte van een econoom redeneerde dat, weet je, alle mannen consumenten of producenten zijn. Dus het zijn ofwel blonde blauwogige Duitsers, ofwel Syriërs of Algerijnen. Ze zijn allemaal hetzelfde. Ze zullen hetzelfde zijn om de fabrieken te laten draaien en om te consumeren, maar zo werkt het niet.

Dus, we kunnen zien wat er begint te gebeuren in dat land.

Zemmour haalde ook het voorbeeld van Zweden aan.

Dan is er nog Zweden. In Zweden is het hetzelfde. De rellen in Malmö. Een krankzinnige hoeveelheid criminaliteit. De explosie van verkrachtingen. In het wijste land, het stilste in Europa.

Hij onderstreept dat zowel Duitsland als Zweden niet dezelfde geschiedenis hebben als Frankrijk of Groot-Brittannië als het gaat om kolonies in Afrika en de Maghreb. Om die reden, zo argumenteert hij, werden er met opzet open grenzen gecreëerd om de “convergentie van de strijd” te creëren die nu de voorhoede is geworden van een rassenoorlog tegen het Westen.

Ik heb het over Zweden. Het is een opzet. Net als Duitsland, waren het geen koloniserende landen. Dus het zijn geen mensen die moeten boeten voor kolonisatie, en toch, je zei het zelf, het zijn dezelfde beelden. Dezelfde rellen. Hetzelfde geweld. Dezelfde bewegingen. Dezelfde gezichten. Allemaal hetzelfde.

In een debat op hetzelfde kanaal op vrijdag 26 juni, werd Zemmour geconfronteerd met de neocon-apologeet Bernard Henry Levy, ook bekend als de “filosoof”. De twee mannen bespraken actuele zaken, waaronder immigratie en racisme.

  Overwinning in Frankrijk: Rechters vernietigen Macron's decreet om ongevaccineerden voedsel te ontzeggen

Zemmour hekelde “de ideologische benadering van de antiracistische beweging, die eigenlijk een racistische antiblanke beweging is”. Maar Zemmour ging nog verder en gaf de beweging de schuld aan Bernard-Henri Lévy.

Jij bent de vader van deze beweging omdat je de oprichter was van SOS Racisme. Je hebt ras in de politieke strijd gebracht. We zullen er nooit overheen komen. Je hebt de racisten wakker geschud. Je hebt Frankrijk en zelfs de Republiek gedood. Je hebt een multiculturele beweging gebaard, en toch haten zwarte activisten je vandaag de dag, zei hij tegen zijn tegenstander.

Jij ziet de geschiedenis van Frankrijk met de bril van het antifascisme. Wat antiracistische activisten vandaag doen in naam van het ras, is wat jullie deden in naam van het fascisme, ging Zemmour verder.

CNews host Christine Kelly vraagt de twee mannen om commentaar te geven op de kwestie van de herziening van de geschiedenis die ras-activisten willen ondernemen. Zemmour beschuldigt Levy van het aanzetten tot deze opstand:

Beeldenstormers, ze houden gewoon je werk draaiende. Jullie hebben de grote historische figuren behandeld als fascisten, ze noemen ze kolonialisten, zegt Zemmour.

De twee mannen bespraken ook de immigratiekwestie. Levy herinnerde eraan dat hij naar het eiland Lesbos, voor de kust van Griekenland, was gegaan om een migrantenkamp te bezoeken. Het werd breed uitgemeten in de pers. Maar Zemmour was niet onder de indruk:

Als je naar Lesbos gaat, zie je onze invasiërs. Maak geen aanspraak op roem. De wereld die je aan de kaak stelt is de wereld die je zelf hebt gemaakt. De wereld van valse internationale solidariteit, van grenzeloze mensen, zegt hij.

De zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang

Vorig artikelBLM-vandaal valt oudere man aan en rent daarna naar de politie voor bescherming
Volgend artikelKosten voor asielzoekers drijven Duitsland naar de ondergang – belastingbetalers moeten bloeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Het is voor zionisten al heel lang de badoeling het blanke ras te vernietigen en dan via het door hun bedachte en gefinancierte communisme in te voeren en zo de wereld heerschappij te verkrijgen, dit staat allemaal in hun haatboek de Talmoed! Nu wordt zg antifa, eigenlijk ook Marxisten (Marx en het sovjet politburoo, waren ook allemaal zionisten) Nu overspoelen ze ons met buitenlanders met gruwel ideologien en spelen blank en gekleurd tegen elkaar uit, waardoor hun in de door hunzelf gecreerde chaos kunnen toeslaan, het Caronavirus wordt tegen ons gebruikt om onze vrijheden af te pakken en achter onze rug van alle maatregelen door te voeren terwijl wij weinig meer tegengas kunnen geven en hun er alles door kunnen drulken! Wordt wakker mensen anders zijn we voorgoed verloren, ken je vijand! Een Oostenrijker met snorretje waarschuwde zijn volk hier al voor en hij gaat nog gelijk krijgen ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in