Duitsland: De politie maakt zich belachelijk

3

Twee Duitse politieagenten proberen een migrant te arresteren. De politieagent toont enige moeite, hoewel hij zelfs met pepperspray geen grip krijgt op de migrant. Zij vrouwelijke collega heeft hij waarschijnlijk gewoon voor de lol, zij kijkt tenminste alleen maar naar de gênante vechtpartij. Uiteindelijk vlucht de migrant. De video is een reclamefilm voor vrouwen bij de politie en het leger. Het werkt immers geweldig.

  "Ik was woedend": Asielzoeker steekt  asielaccommodatie in brand wegens gebrek aan zakgeld
Vorig artikelShokrallah verkrachtte 13-jarig meisje tot ze uit haar vagina begon te bloeden – districtsrechtbank: “Geen ernstig misdrijf”
Volgend artikelNa verkrachtingen: “Twitter tolereert racisme tegen blanken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. En het is zo simpel: geef commando, geen gehoor, trek pistoll; waarschuwing, geen gehoor: schiet hem in zijn poot. Dan wil ie echies wel.

    maar ook;ik dacht dat ze daar tasers hadden? Daarvan wordt ie echt lief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in