Hongarije slaat nu de kritiek op de transitzones voor asielzoekers van het land van de hand. Tegelijkertijd wordt opnieuw nadrukkelijk duidelijk gemaakt dat men geen illegale immigratie zal accepteren.

Foto: screenshot Twitter

Gisteren meldde Frontnieuws dat Hongarije de mogelijkheid om asiel aan te vragen aan de grenzen van het land stopzet.

Hongarije’s antwoord op EU-vonnis: Sloopt het asielrecht

Dit is een reactie op een EU-vonnis dat de door Hongarije ingestelde transitzones aan de grens verbiedt.

Vanaf nu mag de asielzoeker alleen nog maar een asielaanvraag indienen bij consulaten in de buurlanden.

Het zogenaamde Helsinki-comité heeft het besluit bekritiseerd, omdat het in de praktijk betekent dat asiel-immigratie naar Hongarije onmogelijk wordt.

Maar nu slaat Hongarije terug en beweert dat het Helsinki Comité “nepnieuws” verspreidt en gefinancierd wordt door de linkse miljardair George Soros.

De Hongaarse regering zal geen illegale immigranten toelaten en zal haar grenzen blijven beschermen, schrijft de regering op haar website.

Het Helsinki Comité, gefinancierd door George Soros, verzint aan de ene kant nepnieuws en leugens, en blijft aan de andere kant tevergeefs hopen. De Hongaarse regering zal geen illegale immigranten binnenlaten, zal de grens blijven beschermen en zal asielzoekers alleen toestaan om uitsluitend onder gecontroleerde omstandigheden aanvragen in te dienen.

Het doel van de transitzones was om immigranten een legale mogelijkheid te bieden om asielverzoeken in te dienen; alle asielzoekers zijn de transitzones op vrijwillige basis, uit vrije wil, binnengekomen en hebben gewacht op de versnelde beoordeling van hun asielverzoeken.

Volgens Hongarije verandert de uitspraak van de EU niets. De Hongaarse regering zal blijven patrouilleren aan de grenzen en zal haar grenshekken niet verwijderen. Men zal “alleen” asielzoekers toestaan om aanvragen in te dienen op specifieke locaties en onder gecontroleerde omstandigheden, benadrukken ze.

  Hongaarse premier Orban: "Soros is een van de meest corrupte mensen ter wereld"

De regering wijst erop dat de linkse immigratie-ijveraars “tevergeefs hopen” dat ze het land zover kunnen krijgen dat het zijn harde immigratiebeleid verandert in een veel liberaler beleid. Dat zal niet gebeuren.

Hoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis

Vorig artikelZwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat
Volgend artikelFrankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Goed gedaan Orban!!

    Om achter NWO te staan, achter omvolking moet je echt volledig gek zijn.
    Zelfs Hitler, Djengis Khan, Mao wilde hun eigen bevolking/ras niet afmaken; EU, Bilderberggroep, Soros, Rutte, Merkel, Macron wel.

  2. Hongarije heeft groot gelijk, die kansparels die we in de rest van Europa hebben opgevangen hebben al bewezen hoe “goed” ze integreren, ge zijt ze beter kwijt dan rijk. Wij verliezen onze eigen identiteit als het zo voortgaat!!

    • Dat is juist de bedoeling. Identiteit verliezen. De paus heeft dat toch gezegd. Het is egoistisch gedrag om je identiteit te willen behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in