De 20-jarige Afro-Amerikaanse man werd donderdag gearresteerd in Detroit nadat zijn video’s waarin hij bejaarde patiënten mishandeld viraal waren gegaan.

De verdachte die op social media als ene Jadon Hayden door gaat, uploadde naar verluidt de video’s zelf op zijn persoonlijke social media accounts.

Backup:

Op YouTube is hij te zien hoe hij tiert over het kwaad van blanken en zegt dat het “zwarte ras het uitverkoren ras is” en dat “het zwarte ras verondersteld werd de aarde te regeren”.

Een juridische vertegenwoordiger van het verpleeghuis in Detroit heeft verklaard dat Hayden naar verluidt een patiënt in het verpleeghuis was en benadrukt dat dit incident geen verpleger of een andere medewerker van het verpleeghuis betrof.

  Antifa en BLM vielen eenzame blanke man aan - drie aanvallers neergeschoten, twee dood
Vorig artikelIslamisten nemen steeds meer Franse districten over: pact tussen linkse partijen en islamisten
Volgend artikelHongarije: Het EU-vonnis verandert niets – “De Hongaarse regering zal geen illegale immigranten toelaten en zal haar grenzen blijven beschermen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. het stomste ras wat op de aardkloot van boom tot boom zwaait-de negers in Afrika- vinden dat ze voorbestemd zijn de wereld te beheersen?

  Paar data: gemiddelde IQ negers 9in Afrika) 64. Negers in USA: 20pt meer
  Voordat blanken naar Afrika kwamen, was het wiel er nog niet uitgevonden, was er geen enkele mechanisch apparaat, was er geen gebouw met twee verdiepingen.

  De meeste slaven werden door twee groepen gejaagd; de moslims, en de negers zelf, met als belangrijkste: de directe voorouders van Afriyie, die “koning”van Ghana waren……..

  De mannelijke Somaliers die vorig jaar NL inkwamen werden gescanned; 48% was geestelijk gestoord. (28% paranoia, rest anderszins) Oorzaak: inteelt en incest.

 2. Uitverkoren om de wereld te regeren. We zien wat voor rotzooi het in Afrika het is zonder blanke begeleiding. Waar ze ook zo dankbaar voor zijn. Gewoon een groot hek er om en binnen de kortste tijd bestaan er geen Afrikanen meer. Hebben die stammen elkaar uitgeroeid of ze zijn gestorven van de honger.

  • Klopt helemaal, zich zelf het superieure ras noemen, waar staan ze dan, wat voor een lafaard ben je als je een weerloze bejaarde man in elkaar slaat, hij heeft niet de ballen om een echte confrontatie aan te gaan, in een kerker gooien, sleutel weggooien, god zal hem straffen.

 3. wat laffe vuile smeerlap hoe kan je deze weerloze mensen zo behandelen mijn hart draaid om als ik hier naar kijk hoe kan je doodschieten dit gajes want hier heb ik geen ander woord voor

 4. Verpleeghuis? Hoe jong mag je zijn daar om er een bed te krijgen? Heb ik overigens de demonstraties en de hectiek van riots gemist welke uitbraken na deze, niet te ontkennen, agressieve aanranding? Iemand een artikeltje? Beelden? Bij voorbaat dank!

 5. mijn hart huilt wat een laffe gozer zeg deze mensen zijn zo weerloos hoe kun je ik heb zeven jaar demente bejaarden verzorgt niks mooier als dit mensen zijn zo liefdevol en deze gozer zou ik graag eens goed onderhanden willen nemen wat een tuig trap hem zo ver mogelijk weg en zeker bij deze mensen
  de bak in met hem zo lang mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in