Hongaarse premier Viktor Orban

Spreken over liefde voor je eigen volk is haat in het Imperium. Liefde is voor anderen, niet voor mensen zoals u. Het is uw taak om te verdwijnen, om te applaudisseren voor uw vervanging en voor de snelle ontbinding van alles wat u was. De Hongaarse premier Viktor Orban hield eind juli een toespraak die als een steen was die in deze vijver viel. Een steen waarop gehamerd wordt maar weigert te breken. Men heeft haar racistisch genoemd, wat tegenwoordig betekent dat er een waarheid wordt gesproken die voor de macht onaanvaardbaar is, schrijft Frank Wright.

Wat is die waarheid?

Orban zei dat het Westen, en zijn idee van vooruitgang, al jaren in verval is, zowel in geest als in demografie. Daar voegt hij de plotselinge waarneming van de aftakeling van het westerse establishment aan toe. Het Imperium is wanhopig geworden – zozeer zelfs dat het de economie van Europa zal saboteren om Duitsland van het goedkope Russische gas af te wurmen. Dit, weet hij, is een machtsspel van de VS, wier bewegingen nu zo begrensd zijn, dat zo’n krankzinnig gambiet noodzakelijk is. Europa is gesloopt om de invloed van de VS te behouden. Het is een thema dat veel provincies van het Imperium kennen. Wat is erger – een vijand of een vriend te zijn? Rusland bloeit en Europa rantsoeneert. Orban herhaalt de oude grap onder Europese diplomaten: “Wij hebben een Yank gevangen, maar hij laat ons niet los”, alvorens een samenvatting van het Imperium te geven.

Orban begint:

“Wat ik wil zeggen is dat de negatieve gevoelens van het Westen over de wereld te wijten zijn aan het feit dat de cruciale energie en grondstoffen die nodig zijn voor de economische ontwikkeling niet meer in handen van het Westen zijn. Wat het wel bezit is militaire macht en kapitaal. De vraag is wat het daarmee in de huidige omstandigheden kan bereiken.”

Het Westen overheerst niet, militair noch anderszins. Het heeft niet de middelen in handen om zich te voeden en van brandstof te voorzien. Het is afhankelijk, maar gevaarlijk. Bovendien sterft het op vier verschillende manieren – bevolking, migratie, geslacht en oorlog.

  Staat Moskou in brand nu het enorme netwerk van Prigozhin aan het licht komt?

Orban’s misdaad in de ogen van de liberale pers is het noemen van The Camp of the Saints, dat een tijd voorziet waarin de hongerende miljarden van de Derde Wereld het Westen en het demografische lot van Europa overweldigen. Hij durft “neen” te zeggen tegen het anti-naturalisme, ja tegen baby’s en gezinnen en de toekomst van zijn natie. Vanuit dit gezichtspunt over ras spreken is Hitleriseren, zoals ik hier schreef.

Hij lacht om het feit dat de EU haar sancties en juridische vervolging van de Hongaarse regering heeft opgeschort – alleen maar opgeschort – vanwege de criminele daad om haar eigen grenzen te beveiligen. Hij vermeldt hoe Salvini gecriminaliseerd wordt omdat hij hetzelfde in Italië geprobeerd heeft. Salvini is natuurlijk een fascist. Mensen die hun eigen volk willen beschermen, worden met slechte woorden uitgescholden, en hun levens moeten geruïneerd worden. Geruïneerd in de rechtbank, vervolgens door vervanging, door migratie.

Hij durft de waanzin van de genderidentiteit tegen te gaan, de agressieve bevordering van seks zonder voortplanting. Het brengt een op genoegdoening gericht zelf voort, dat geen andere behoefte heeft aan een uiterlijke band dan een nieuwe plaats om zijn lusten in te botvieren. Het ombuigen van productieve manieren van leven naar perversie is een schande. Dit is de derde grond voor de Hitlerisering van Orban.

Tenslotte spreekt Orban de ketterij van de vrede uit. Hij roept op tot een onderhandeld einde van de oorlog in Oekraïne, en herinnert ons eraan dat een dergelijke stap alleen tussen de VS en Rusland kan worden gezet. Europa kan zijn eigen garanties, zoals die van het akkoord van Minsk, niet handhaven, en dus moeten wij ons tot de macht van de VS wenden om Oekraïne te dwingen het akkoord na te leven.

  Viganò: "Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen"

Op het gebied van energie, van het behoud van de levenswijze van zijn volk, en van de waarschijnlijke status van Hongarije als toevluchtsoord voor christenen, is Orban op de toekomst gericht. Hij juicht zijn eigen vervanging door serieuze en jongere politici toe.

Zijn boodschap is een boodschap van hoop, versterkt door praktische wijsheid en een beleid dat populair is omdat het voor, en niet tegen, het volk is dat hij verkozen is te beschermen. Daarvoor wordt hij verguisd, maar zijn strategie is geloofwaardig en realistisch. Zijn voorbeeld zal een tegenwicht vormen voor het ineenstortende Imperium, dat Europa in regionale facties zal doen uiteenvallen. Zijn programma is een programma van voorzichtigheid, van stabiliteit, terwijl rond zijn vaderland de dingen verder uiteen zullen vallen.

De economie verdeelt het Europese Zuiden van het Noorden, waarbij het Noorden steeds minder bereid – of niet in staat – is om de permanente tekorten van het Zuiden te subsidiëren. Portugal, Italië, Ierland, Griekenland en Spanje – ooit de PIIGS genoemd – kunnen niet verwachten dat een deïndustrialiserend Duitsland hen zal blijven vlottrekken.

Een tweede kwestie verdeelt het Westen van het Oosten, volgens Orban. Migratie heeft Europa in tweeën gesplitst – of ik zou kunnen zeggen dat het het Westen in tweeën heeft gesplitst. De ene helft is een wereld waarin Europese en niet-Europese volkeren samenleven. Deze landen zijn geen naties meer: zij zijn niets meer dan een conglomeratie van volkeren. Ik zou ook kunnen zeggen dat het niet meer de westerse wereld is, maar de post-westerse wereld. En rond 2050 zullen de wetten van de wiskunde leiden tot de definitieve demografische verschuiving: steden in dit deel van het continent – of dat deel – zullen het aandeel van de bewoners van niet-Europese afkomst zien stijgen tot meer dan 50 procent van het totaal.

  Zelensky's leugen ontmaskerd: 200 Oekrainse militairen gedood door Russische raketten op trein in regio Dnepropetrovsk

Dit is een volstrekt onaanvaardbaar feit in beide betekenissen: het uitspreken ervan is te veroordelen, het laten gebeuren ervan is onvergeeflijk. De eerste zin is het perspectief van het Imperium, de tweede van de onderworpen volkeren. Dit is een derde spanning in Europa, die Orban niet noemt, en die volgens mij de overgang naar het Bonapartisme zal bespoedigen. Dergelijke scheidingen tussen bevolking en macht zijn onhoudbaar. Je kunt geen stabiele toekomst bouwen op de uitsluiting van de bevolking van het politieke machtsproces.

Kortom, er is geen toekomst voor het Imperium in zijn huidige vorm. Natuurlijk zullen de Verenigde Staten blijven bestaan. Misschien zullen zij zich uit Europa terugtrekken, om opnieuw hun eigen halfrond te domineren. Misschien zal Europa zelf niet lang meer voortbestaan, omdat haar beleid bergafwaarts vloeit vanuit een macht waarvan de belangen vereisen dat zijn bondgenoten worden vernietigd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voor

 

Vorig artikelIsraël wil rabiësvaccin voor dieren STOPPEN na slechts 10 ongewenste bijwerkingen, maar wil niet stoppen met covid-vaccins voor mensen na honderdduizenden verwondingen en sterfgevallen
Volgend artikelZowel documenten van Pfizer als gegevens uit het dagelijkse leven tonen aan dat de COVID-19 prikken reeds een massale ontvolking veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Net als Dhr. Putin dus

  Twee is beter dan èèn

  Twee benen
  Dan kan men lopen
  Een been , dan moet men noodgedwongen springen hinkelen

  Dank U

 2. Wat is deze columnist voor een vuil spelletje aan het spelen? Keihard rennen naar de ondergang van alle normen en waarden die onze samenleving eeuwenlang in stand hebben gehouden, met een vette portemonnee van de beloning die hij hiervoor van de cabal krijgt? Om misselijk van te wordenm

  • @Millie – Soms is een mens moe van alle raadsels. Kun je een relevante link geven t.a.v. Frank Wright zodat je statement wordt onderbouwd met wat gegevens?

 3. De ergste immigranten in Spanje zijn Roemenen en geen Afrikanen. Een op de tien heeft STRAFBLAD en er wonen bijna 7 ton Roemenen in Spanje, de grotste groep met delincuentie. Deze groep heeft de grootste criminelen banden en te bedanken aan de EU de toe treding van Roemanie!

  • Een aantal jaren geleden had ik de wens om te emigreren naar Portugal. Nu is Portugal nog geen Spanje, maar achteraf bezien ben ik blij dat het er niet van is gekomen.

 4. Alle regeringsfunctionarissen zijn als stront. de een stinkt wat harder als de andere maar het blijft stront. Ook Orban is een machtswellusteling, geen haar beter dan die Rutte van ons. Opruimen die hap en goede mensen op deze posten zetten die gecontroleerd worden door de bevolking en overtuigd zijn van wie hun baas is: het volk. Wat mij stoort is dat deze volksvertegenwoordigers altijd overbetaald worden en zich rechten toe eigenen die het gewone volk ontzegt worden. Die hun plichten verzaken zonder consequenties en het volk straffen voor plichtsverzuim. Wat mij nog meer stoort is de laffe houding van het volk die zich in meerderheid laat onderdrukken door deze kleine groep die zich boven een ander wanen. Word wakker en keer dit om.

 5. Imo geeft Orban rake stellingen, maar hetgeen mij opvalt, is dat de wijzende vinger vooral naar de V.S. gaat terwijl de hele inteelt zooi verspreid zit over de ganse wereld en niet in de laatste plaats ook in de EU.

 6. Orban heeft wel goede punten en zo op het eerste gezicht een goed alternatief woonland voor de blanken westerlingen. De kosten vergeleken de euro landen is het relatief goedkoop wonen daar, maar als jij daar ook moet werken voor de kost. Blijkt het toch niet zo goedkoop te zijn, omdat daar de lonen een stuk lager liggen. Maar zou jij naar dat land willen emigreren. Kom je er achter dat je dan nog meer als slaaf zal worden gedegradeerd en zo ook behandeld zal worden in dat land. Ga jij daar werken, is jouw werkgever ook daadwerkelijk de baas over jouw. Niet zoals hier. Als jij daar een huis zou kopen, moet jij aan vele regels aan voldoen, als jij je huis wil verbouwen. Waar we hier in Nederland nog weleens het betuttelend vinden is in Hongarije vele male erger.

  Ik heb ooit overwogen naar het land te emigreren, maar blijf tekens vast lopen op hun belachelijke regeltjes en onderwerping aan de autoriteiten. Maar ook de Roma’s spelen een rol daar, als een soort van maffia praktijken in diverse regio’s. Daar tegenover staat wel weer dat het land een sfeer uitstraalt van Nederland in de jaren ’60/’70 alles is wat gemoedelijker en niet die jaloezie en haat tegen over elkaar zoals hier. Waar je in het dorp en stad ongemerkt altijd het onverwachte bedacht bent.

  Natuurlijk is dat voor iedereen weer anders, maar als jij onafhankelijk van eigenlijk alles wil zijn en vooral niet wil dat met de grote reset jouw alles ontnomen wordt. Leek mij het wel een alternatief land. Want daar kennen zij maar al te goed, wat communisme is voor de bewoners. Waar hier in het die linkse deugmensen iedereen wil onderwerpen aan dat communisme. Waardoor alles onbetaalbaar wordt voor de gewone blanke man.

  • Heb reeds 5j een Hongaarse boerderij en alles gaat veel vlotter dan in Belgie. We zitten nu vol in verbouwingen en…. regeltjes?????? Plannen laten tekenen door architect, ingediend en klaar is kees. Een paar dagen nadien was de goedkeuring er al. Ik denk dat je niet goed weet waar je over spreekt. Onze Nederlandse (oudere) overburen vinden het daar ook geweldig wonen en alles gaat er zo gemakkelijk. Goede behulpzame buren, goede dokters en dierenartsen, alles veel goedkoper dan in Nederland/Belgie. Natuurlijk zitten veel mensen in zo een negatieve spiraal dat ze niets meer positief kunnen zien.

   • Ik verblijf nog weleens in Roemenie; daar was een Hongaarse vrouwelijke dokter.

    In NL was ik precies 50 jaar behandeld voor chronische bronchitus; verdeeld over 4 huisartsen en 3 ziekenhuis onderzoekingen.

    Zij had bijna niets, niet eens een behoorlijke behandel tafel.
    Met een stethoscoop luisterde ze even, en vond dat ik geen bronchitus had, maar een ontstoken zenuw.
    Pilletje voor de ontsteking en eentje voor de pijn.
    Drie dagen later was ik ervan af.

 7. Een gedeelte van de nieuwsbrief van de Nederlandse campinghouders in Hongarije.
  Beiden zijn zij in het begin van de coronacrisis tweemaal ingeënt met het sputnikvaccin.
  12 augustus.
  Corona
  Landelijk gezien is er een verdere toename van de concentratie van
  genetisch materiaal van SARS-Cov-2 in afvalwater in o.a.
  Kecskemét lees ik zojuist op de website die ik een poosje heb
  gemeden. Misschien is het je kop in het zand steken. Maar ik was
  er gewoon een beetje zat van. Het was zo uitzichtloos en nu steekt
  het toch weer op. Ok, het is niet anders. We wachten maar weer af
  wat ze nu weer bedenken. Ik (Vera) moet nog steeds mijn
  boosterprik halen. Volgens mij is die van Fred allang uitgewerkt.

  Ik was ook van plan een boerderij in Hongarije te kopen, mijn slechte gezondheid was een belemmering.
  Nu ben ik blij dat ik daar niet woon.

 8. Beste Mensen

  Waarom proberen mensen een verschrikkelijke Grote leugen na te hebben gerealiseerd nog steeds in stand te
  houden ?

  Verkoudheid , Koorts en Griep

  Als men de benaming Hond ineens Plabloem gaat noemen
  Dan veranderderen die wezens Bello , Teefje , Bruno toch niet
  Die blijven gewoon Honden
  Alleen de Familie naam is veranderd
  Meer niet
  I.p.v. Hond is die benaming geworden Plabloem
  Daar worden die dieren Honden genoemden toch niet ineens gevaarlijker door ??

  Wat is dat voor een onzin

  Het is gewoon een Familie naamsverandering
  Meer niet

  Als een mens Piepo heet
  Vervolgens gaat die mens zijn naam laten veranderen
  Dat mens blijf daardoor nog steeds mens naar wordt geweten
  Het blijft bij een naamsverandering

  Daardoor word dat mens niet Aanstekelijk Gevaarlijk Vergiftig

  Dat er anti gift moet worden gemaakt om een naamsveranderingen te kunnen voorkomen
  Zowel bij Honden , Mensen als ziekten
  Wat is dat voor onzin
  Beste Mensen
  Denkt zelf na

  Dank U

 9. IK heb het wel meer geschreven, net als Erdogan begaat Orban een weg die soms rechtdoor is naar rechts of naar links, alles enkelt in het belang van wat hij vind wat goed is voor Hongarije, Erdogan als Orban kun je daarom prijzen, ze durven in ieder geval af te wijken van de overgrote meerderheid, daar heb ik zeker respect voor doch zijn zij beiden kleine dictators, Rutte, die bij velen geliefd was, lijkt ook zo open en transparant volgens velen maar houd zichzelf nog aan enig wet of regel en is overal mee weggekomen, hoe moet je dat benoemen of zegt het des te meer over dat die anderen hem lieten wegkomen met alles, misschien wel .

 10. Orban doet wat de gewone man daar wil.
  De gewone man is rechts, christelijk wil geen moslims in het land (de Turkse bezetting is niet zo lang geleden) willen geen kuddes nooit wekende Afrikanen, willen hun vrijheid, hun souvereigniteit houden. Willen geen EU cq nazi slaafjes worden.

  Ze werden vorig jaar door EU afgewezen; een bepaald dorp had te veel christelijke kruisen.
  Gebalk vanaf de moskee schijnt wel acceptabel te zijn.

  • Beste mensen

   Eigenlijk moet de Echte Wet ingrijpen

   Alle Sekten dienen eigenlijk
   Al hun doolhofs gebonden activiteiten binnen de Muren te doen plaats vinden van betreffende Sekten

   Zonder overlast bezorging aan anderen

   Andere Wezens of Sekten lastig vallen met Rommel troep van de eigen Sekte is uit den Boze

   En moet verplicht strafbaar worden gesteld

   Wezens mogen een ander niet besmetten aansteken met hun eigen ziekten :
   hersens schimmels , maden , troep , afval

   Houd Uw eigen Rommel , afval thuis of breng het naar de Vuilstort plaats of
   Verbrandingsoven

   Een hoofd is als het ware een tijdelijke kleine opvang container van kleine hoeveelheden afval

   Raakt die vol
   Dan lege men het
   Om verspreiding ziekten door Maden ontwikkeling ontpopping te voorkomen

   Waarom zijn de volgende gezegden in het leven geroepen ??

   Als de Emmer vol is dan lege men het
   Of
   Als de Emmer vol is dan loopt het over

   Deze Emmer stelt niks anders dan het hoofd voor
   Hoofdzakelijk van de aller slechtste dieren op Moeder Aarde genaamd Mensen

   Als men over een overvolle vuilnisbak een schone doek gaat vast binden

   Wat gebeurt er dan ??

   Die doek word binnen een mum van tijd vies
   Maden zullen een uitweg zoeken om eruit te kruipen

   Symbolisch word dit voorstel bekrachtigd gedaan door gebruikmaking van een Pruik een Keppel een Tulband en ga zo maar door

   Dank U

   • @Ringo Dada – Gnostisch Filosoof (imo)

    Ik wil verder niet lullig doen, maar welke sekte hangt u eigenlijk aan?
    Kom nu a.u.b. niet met een ontkennen, want u hangt wel degelijk een sektarische filosofie aan.

    • Beste Mensen

     Universeel
     Liefhebber van alles
     Geen een doolhof achterna hollen

     Proberen te realiseren dat alles te samen een geheel vormt

     De almachtige 1 Zonder een Tweede
     Wij allen zijn daar een super klein verwaarloosbare deeltje van

     Dank U

  • In Hongarije zijn misschien die Afrikaanse medemensen wel goed voor het werk wat de Hongaren niet zelf meer willen doen he, als zij zich daar dan vestigen voor dat werk ja dan verdienen zij een bestaansrecht, Hongarije en Polen hebben een enorme haat tegen Joden, terwijl de meeste vergast zijn net als in ons landje, een haat hebben vanwege een bepaalde religie of ras of sexuele voorkeur vind ik echt de limiet hoor, maar je weet ieder zijn meug, vind Polen en Hongarije superconservatieve landen waar het katholicisme nog volop leeft, dat is hun keuze natuurlijk, ons kent ons zeg maar, zoek meer ruimdenkendheid, zie ik in ons landje ook steeds minder sinds de moord op Fortuyn zeg maar he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in