De EU-sancties tegen Rusland waren “een misrekening” en zouden de economie van Europa kunnen vernietigen, tenzij Brussel zijn houding verandert, zei de Hongaarse premier Viktor Orban vrijdag in een radio-interview, bericht RT.

“Het moment van de waarheid moet in Brussel komen, wanneer de leiders toegeven dat zij een misrekening hebben gemaakt, dat het sanctiebeleid op verkeerde veronderstellingen was gebaseerd en dat het moet worden veranderd,” verklaarde Orban, een uitgesproken criticus van het beleid van de EU ten aanzien van Rusland.

Hij zei dat Oekraïne weliswaar hulp nodig heeft, maar dat de leiders van het blok hun strategie ten aanzien van Rusland moeten veranderen.

Hij voegde eraan toe dat de sancties er niet in geslaagd zijn de Russische economie te destabiliseren en Moskou er niet toe gedwongen hebben de militaire operatie te stoppen. Hij zei verder, dat zij in plaats daarvan grote schade hebben toegebracht aan de economische stabiliteit van de EU zelf.

“De sancties helpen Oekraïne echter niet, ze zijn slecht voor de Europese economie en als het zo doorgaat, zullen ze de Europese economie de dood injagen… Wat we nu zien is ondraaglijk,” verklaarde de Hongaarse leider.

Orban waarschuwde al in mei voor een dreigende recessie in de EU als gevolg van het anti-Rusland beleid, toen hij zei dat de huidige energiecrisis, samen met de renteverhogingen in de VS “gezamenlijk het tijdperk van de hoge inflatie hebben ingeluid,” die “het tijdperk van de recessie zal inleiden.”

Twee maanden later schijnt hij echter nog sterkere twijfels te hebben over de toekomst van de economie van het blok.

  Britse Defensiecommissie verklaart oorlog aan Rusland

“Aanvankelijk dacht ik dat we onszelf alleen maar in de voet geschoten hadden [met de anti-Rusland sancties], maar nu is het duidelijk dat de Europese economie zichzelf in de longen geschoten heeft, en naar lucht hapt,” waarschuwde Orban.


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische Minister van Defensie geeft bevel tot intensiveren offensief in Oekraïne 
Volgend artikel“Gevaccineerde” piloten en vliegveiligheid – Wij stevenen af op een ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. voor mij is ORBAB niet de juist man om dit te zeggen want hij is evenveel corrupt als de russen ;

  En langs mijn kant , mijn vrienden in rusland, heeft de staat gen geld meer . De oorlog heeft rusland nu al geruïneerd en ze zeggen mij macht mar tegen zo eind september dan zullen ze zelf gen geld hebben om hun schulden betalen en oorlogsmateriaal kunnen kopen. Vergget niet dat erop en amerika miljarden euros hebben geïnvesteerd in rusant en al de import en expert staat stil aan 75 % . Rusland leeft door Europa en niet door afrika ; er is een imbrgo van de grootste landen van de wereld. En china werkt met europa en Amerikawant gaat is de export naardere landen 80 % Hoger dan naar rusland . Kijk maart de P I B is van rusland deze is kleiner dan deze van Spanje. En ze hebben zelfs geen wisselstukken meer in rusland. Dus war Viktor Orban zegt is niet waar. Ja rusant gaat er onder maar niet Europa.

 2. Elke minister president kent en weet wat de verborgen informatie inhoud, elke maandag praat Rutte de Koning bij over de stand van zaken. Een WOB verzoek die meestal veel te laat aan wordt aangeleverd is een zwartgelakt a4 tje, daarmee volstaat de ambtenarij hun fuckking plicht jegens het publiek.

 3. Brussel heeft geen misrekening gemaakt met de sancties tegen Rusland. Brussel heeft Bewust de sancties ingevoerd om voedsel schaarste en straks hongersnood te creeeren. Op die manier kunnen zij naast het VACCINEREN het beoogde doel van DEPOPULATIE van de wereld ersnellen. Daar gaat het hen(VN, WHO, WEF) in eerste instantie om. Rusland dwingen om een nuclear oorlog te beginnen is de volgende stap om een groter aantal wereld populatie te vermoorden(GENOCIDE)! Veel mensen willen dat niet horen en zien. Maar daar draait het om.

   • Je kunt wel zoveel mogelijk mensen uitmoorden met allerlei methodes, maar dan moeten de opdrachtgevers achter de schermen wel de macht blijven behouden. Want als jij je eigen front uitmoord en je tegenstander blijft op nagenoeg op het zelfde niveau van sterkte. Dan verlies je alles. Daar niemand het eeuwige leven heeft (voor zover bekent is) Of het is dat de echte machthebbers al dood zijn, maar het uitmoord project van de mensheid al in zijn werking was en dat het nu gewoon wordt uitgevoerd wordt door de volgelingen. Want ik kan niet de logica vinden van waarom zou je eigen imperium al opblazen, zonder dat het einddoel van de wereld overheersing hebt behaald.

    Want je kunt Europa wel opofferen om er zelf beter van te worden, maar er zijn zoveel tekenen dat het ook in je eigen thuis front de instorting plaats vind en ook met de bedreigingen van Rusland om het nucleair te beantwoorden.

    Wat ook nog zoiets kan zijn dat wanneer een eeuwen oude macht zoals de Angelo Zionisten Rijk. Altijd hun zin nog kon doordrijven, ongeacht tegen wie door geweld te plegen en hun landen te vernietigen, als die landen niet zich onderwerpen aan hen. Maar nu het Rusland/China blok machtiger is geworden doordat het Angelo Zionisten Rijk, die zelf te arrogant en een grootheidswaanzin heeft ontwikkeld door de jaren heen, dat zij in hun eigen beleving nog steeds onoverwinnelijk zijn. Waardoor zij het Rusland/China blok blijven onderschatten. Het Angelo Zionisten Rijk onderhandeld nooit, zij gebruiken enkel geweld om de ander te dwingen zich onderdanig te gedragen. Zodat alle rijkdommen van het desbetreffende land geplunderd kan worden. Nu ze tegen Rusland/China blok lopen die op alle vlakken beter zijn. Blijven zij volharden in hun eeuwen oude strategie van alleen met geweld de ander proberen te overwinnen en daar heiligt alle middelen voor die er nodig voor zijn. Want toegeven dat zij fout zitten, zullen zij nooit doen. De schuld ligt altijd bij de ander, nooit bij hen. Dan behoeft alleen die ander zich maar overgeven aan hen, om het geweld te laten stoppen is hun motto.

 4. Leuke man die Orban. Is tenminste niet voor dat homogedoe. Europa gaat kapot door homo’s en voorvechters voor de homo rechten.

 5. Het zullen niet de politici zijn die de sancties tegen Rusland uitgevaardigd hebben, die hun gas- en elektriciteitsrekening niet meer gaan kunnen betalen, maar de gewone burgers (en bedrijven).
  Desondanks zal het gebrainwasht kiesvee gewoon verder blijven stemmen voor deze politici.

 6. Hongarije is voor 100% afhankelijk van Russische olie.Dus die ziet de bui al hangen.Heeft ook een status aparte momentgeel,net als ze Duitsland geven om de gasturbine te leveren.
  Ps zouden ze in Hongarije ook de Meilandjes kijken.!

 7. 2 opdrachten voor Nederland, voor de EU:
  a) losmaken van de failliete VS, hun oorlogszucht en inzet om Europa klein te houden;
  b) vrede sluiten met een, tot voor kort, welwillend land dat actief toenadering tot de EU zocht. Een land dat ons al eerder bevrijd heeft van fascisten en nu wederom zijn nek uitsteekt.

 8. Hongarije en Servie krijgen nog olie en gas van RU voor gereduceerde prijs. Duitsland krijgt nog steeds olie; pijplijn olie gaat door

  Nou wil EU gas halen uit Azerbeijan. De pijplijn loopt door Turkije, een land dat super instabiel is en super onbetrouwbaar.

  geef mij Rusland maar; een oude Europese beschaving; stabiel en betrouwbaar.
  (Zouden alleen de Turken uit Syrie moeten trappen…)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in