Hongarije bewandelt de weg van het gezond verstand en koopt meer Russisch gas. Terwijl de meeste landen van de Europese Unie (EU) naar de pijpen dansen van de Brusselse sancties en de invoer van gas uit Rusland verminderen, heeft Hongarije voor de verstandige weg gekozen: De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto heeft een speciale reis naar Moskou ondernomen om meer Russisch gas te kopen dat zijn land deze winter kan gebruiken.

“Wij zijn in Moskou,” berichtte Szijjarto op zijn Facebookpagina. Hij wil de gasvoorziening voor de Hongaarse bevolking verzekeren en streven naar een “vreedzame oplossing” voor de oorlog in Oekraïne, bericht Rairfoundation.com.

De minister van Buitenlandse Zaken heeft ook een ontmoeting gepland met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov.

Links-liberale Europese landen moeten opletten – Hongarije leert hun hoe buitenlandse politiek werkt. De hoogste diplomaat van Hongarije benadrukte dat “alle oorlogen eindigen in onderhandelingen” en dat de wereld zich moet concentreren op het bereiken van vrede door snel een einde te maken aan het bijna vijf maanden durende conflict.

Hongarije is een van de weinige Europese landen die weigeren te buigen voor de politieke druk van de EU. Bovendien zullen zij nooit afzien van de hoofdtaak van hun regering: de veiligheid van Hongarije en het welzijn van zijn burgers voorop te stellen.

***

RT:

Times: Waarheid over grote successen van Rusland in Oekraïne wordt verzwegen in Westerse media

The Times heeft een artikel gepubliceerd waarin aan het licht wordt gebracht dat de Westerse media de militaire successen van Rusland opzettelijk verzwijgen. De vooruitgang wordt overstemd door berichten over hun vermeende misdaden tegen de burgerbevolking.

  Amerikaanse drone lijkt doelcoördinaten te hebben geleverd voor aanval Oekraïne op Russische burgers op strand (+ video's)

De Westerse media verzwijgen opzettelijk de waarheid over de grote successen van Rusland in Oekraïne. Dit schrijft de Britse journalist Rod Liddle in een opiniestuk voor The Times. Daartoe heeft de auteur berichten in de media geanalyseerd, de feitelijke situatie aan het front, om er maar een paar te noemen. Liddle concludeert dat de Westerse persbureaus de capaciteiten van de Oekraïense strijdkrachten proberen te overdrijven. Verder staat er: “Het is een goede zaak:

“Grote Russische successen worden veel bescheidener voorgesteld”.

Bovendien wijst de columnist op een tendens: hoe meer successen de Russische strijdkrachten boeken, hoe meer ruimte er in de westerse media wordt gegeven aan vermeende “wreedheden” begaan door het Russische leger. Bovendien specificeert de journalist:

“Dergelijke berichten klimmen naar de top van de krantenkoppen en vertekenen het ware beeld van de gevechten. Het hele probleem is dat wij niet de waarheid te horen krijgen. Elke uitspraak van een Oekraïense politicus, hoe belachelijk ook, wordt klakkeloos aangenomen.”

Liddle voegt eraan toe dat de visie van het Westen op het conflict niet onbevooroordeeld is, maar gekenmerkt wordt door wensdenken. De Europeanen zijn ervan overtuigd dat “de Russen volkomen hulpeloos zijn, dat de Russische troepen zeer slecht opgeleid zijn, dat het hun aan discipline ontbreekt, dat hun tactieken archaïsch zijn,” aldus de columnist. Hij zegt dat dit echter niet overeenkomt met de stand van zaken:

“Verder wordt ons wijsgemaakt dat dit fiasco zorgvuldig voor het Russische volk wordt verzwegen, dat het niet de waarheid te horen krijgt.”

Tegelijkertijd maakt Rod Liddle geen geheim van zijn russofobie. Hij sympathiseert met Zelensky en het Oekraïense volk. “Wij zouden graag zien dat Zelensky Poetin uit zijn land verdrijft, evenals uit Donetsk, Lugansk en zelfs de Krim,” zegt de Britse journalist.

  Britse politie bereidt zich voor op "ineenstorting van de openbare orde" als gevolg van de kosten van levensonderhoudcrisis

Intussen hebben de geallieerde strijdkrachten van Rusland en de Volksrepublieken Lugansk en Donetsk de Volksrepubliek Lugansk grote delen van Donetsk, waaronder Volnovakha, Mariupol en Svyatogorsk, al volledig bevrijd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet uiteindelijke doel: De hele samenleving blijvend dommer maken om een slavenstaat te creëren die geregeerd wordt door de weinigen
Volgend artikelVoorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als je zo eens naar de Hongaarse en Servische min van buitenlandse zaken kijkt, zie je integere beschaafde mensen met hoog IQ.

  Vergelijk dat eens met de nazi’s die wij en mofrikana hebben….

 2. …en vrijheid: door de eeuwen heen waren de Serven trouwe bondgenoten van Rusland.
  Is een apart volk; zwart-wit; betrouwbaar en loyaal.

  Dus zegt de nazizeug Leyten tegen ze: als je bij EU wilt moet je je houding tov Rusland herzien….

  Eigen mening? Dat mag niet van Adolfina…

 3. Veel westerse regeringen worden geleid door het WEF, die hebben geen democratie, maar een dictatuur. Ze bepalen en het volk heeft niets in te brengen. De EU is ook een dictatuur geworden, terwijl het eerste instantie opgezet is om samenwerking tussen de lidstaten te vergemakkelijken door een vrije markt tussen de landen te behartigen. Naar verloop der tijd heeft de EU steeds meer macht van de lidstaten naar zich toegetrokken en dicteren nu haar lidstaten. Maar Hongarije houdt vast aan het beginsel, wat dan ook telkens bekritiseerd wordt door de andere meelopende lidstaten. Met list en bedrog vanuit de EU zelf wordt Hongarije telkens aangevallen. En Hongarije balanceert constant om zijn eigen volk en land te behouden en eigen keuzes te blijven nemen, die zij goed achten en niet laten leiden door de wil van de EU. Samenwerken doe je, om er alle beter van te kunnen worden en niet omdat het om principes na te streven is. Zoals nu het geval is, zoals Rusland boycotten. Want daar begint het ideologische en heeft het niets meer met het gezonde verstand van samenwerkingen te maken. Het is wel het aller domste wat je maar kunt bedenken, om het land te gaan boycotten waar je zelf afhankelijk van bent voor je energie voorzieningen van je land. Want zonder die energie zal je land economisch instorten en zal er hyper inflatie ontstaan en uiteindelijk je gehele land in chaos veranderen. Waardoor een burgeroorlog kan ontstaan. De regeringen zullen dan vallen, eveneens de EU. Zonder voldoende energie geen stroom, geen internet, geen verwarming, geen water, geen vervoer/transport, geen voedsel en goederen meer in de winkels voor iedereen meer. Dat is het vooruit zicht van het beleid wat de EU zich zelf heeft aangedaan in opdracht van Amerika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in