© Anthony Quintano from Honolulu, HI, United States / Wikimedia (CC BY 2.0)

Facebook-eigenaar Meta’s nieuwe kunstmatige intelligentie chatbot Blenderbot heeft zich misschien niet zo ontwikkeld als het bedrijf voor ogen had. De chatbot begon onder andere haar CEO Mark Zuckerberg te belasteren en beweerde dat het niet onaannemelijk is dat de Joden “de economie runnen” in de VS, schrijft de Jerusalem Post.

In tegenstelling tot op regels gebaseerde chatbots van het type dat bij veel bedrijven op de klantendienst te vinden is, herinnert Blenderbot zich gesprekken uit het verleden en verzamelt hij kennis van het internet. Op die manier ontwikkelt de chatbot zelf zijn eigen kunstmatige intelligentie.

Maar volgens de Wall Street Journal begon de chatbot al snel vraagtekens te zetten bij verschillende zaken die heilige koeien zijn voor het Amerikaanse establishment. De robot beweerde onder andere dat Donald Trump eigenlijk de presidentsverkiezingen gewonnen heeft en dat “het niet onwaarschijnlijk is” dat Joden daar de economie runnen.

Gevraagd naar zijn gedachten over de Joden, zei de bot dat zij “oververtegenwoordigd zijn onder de superrijken van Amerika” en meende hij dat het “niet onaannemelijk” was dat de Joden de economie van het land controleren.

Aan een insider-verslaggever schreef de chatbot dat Meta’s eigenaar en CEO Mark Zuckerberg “griezelig en manipulatief” is. De chatbot trok ook de ethiek achter sommige van Zuckerbergs transacties in twijfel, schrijft Newsweek.

  De tenenkrommende verdraagzaamheid, geduld en zelfbeheersing van Poetin

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MEDIA DOSSIER

Nieuwe EU-wet moet alternatieve media op internet smorenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Zelensky-narratief verschuift
Volgend artikelIs Rusland van plan te verliezen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

87 REACTIES

 1. CEO’s van de big pharma gifmengers:

  Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
  AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
  Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
  Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
  Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)

  Holy Dragon in Jewish Gematria equals: 660:

  • Edwin, ik veronderstel dat zij allen ook behoren tot de Illuminatie en/of vrijmetselaars. Welk “lidmaatschap” inclusief Ashkenazi is dan belangrijker voor wat er speelt?
   Ik lees momenteel het achtergrondboek van Robin de Ruiter waarin hij teruggaat tot ca 1500 als tijdstip waarop men begonnen is om de wereldheerschappij te “stimuleren”. Als het ware de wereldgeschiedenis in een notedop, maar wel vanuit een ander gezichtspunt en andere feiten dan die we vermoedelijk allemaal hebben geleerd.
   Dus niet alleen in deze en vorige eeuw, maar al eeuwen lang, is men bezig met liegen, bedriegen, moorden en manipuleren om hun daden te verbergen en te krijgen wat ze willen. Denk aan 9/11, MH17, Irak, Afghanistan, Syrië en zelfs de Russische revolutie in 1917, en nog veel meer. Zogenaamd omdat daar iets aan de hand is wat gevaar is voor het westen of wat voor smoes dan ook.

   Interessant en leerzaam om dat te lezen/leren, maar tegelijk ook schokkend om te weten dat men wereldwijd al zo lang en zo intens bezig is om de mensheid op verschillende manieren bewust kapot te maken. Om hun doelen te bereiken alleen ter meerdere glorie van zichzelf.
   En de media maar meewerken hieraan, ja natuurlijk ook gekocht, geïnfiltreerd, gechanteerd. Zo knap van Udo Ulfknotte dat hij in zijn boek wilde en durfde te vertellen dat hij opgeleid was als journalist om leugens te vertellen. Zijn openheid moest hij wel met de dood bekopen.
   Maar geeft natuurlijk ook te denken over de eerlijkheid van journalisten in het algemeen.

   • MH17 is simpel.
    wie zijn de mogelijk betrokkenen en wie niet?

    De russen? Nee zou hun reputatie schaden; en er waren al sancties tegen ze en ze kenden de route niet
    –de rebellen? Nee, zelfde redenen–en ze kenden de route niet
    –de Oekies? Zeker weten van wel; en zij bepaalden de route 45 min voor de aanval.

    Dit was op verzoek van Rutte.
    Motief: meer landen meekrijgen om sancties tegen RU in te stellen.

    gebeurde met BUK. Jawel, maar wat wil dat zeggen?

    Verdere indicaties:
    Oekies kregen toezeggingen van EU, o.a. een mega kippenslachterij, waar al een massieve overproductie van was.
    Alle onderzoeks resultaten bleven staatsgeheim, als voorwaarde van de Oekies

    Aannemelijkheids factor: 100%; zij schieten hun eigen bevolking af…

    • Robin geeft de achtergronden aan en benoemt bovengenoemde zaken. Het boek “bloedlijnen” is nog te verkrijgen. Voor mij een eyeopener.
     Overigens las ik elders dat er diverse wetenschappers inzaten die naar een congres over Aids gingen, mochten kennelijk ook daar niet aankomen? Al met al heeeel vieze spelletjes van de politici zowel mannen als vrouwen.
     Hoe weet je dat Ru de opdracht gaf?

     • Hij was in Kiev niet lang ervoor; hij had contact met USA, na het neerhalen ging hij akkoord met een “onderzoek”waarvan resulaten onder Oekraiens staatsgeheim vielen, in Brussel was hij de voorspreker om de oekies bijzondere voorrechten te geven.

      Dader: Oekraine.
      Niemand anders had motief, integendeel zelfs, en niemand anders had de mogelijkheid, niemand anders wist van de “nieuwe route”
      —————————-
      Als laatste: de zielig slecht gespeelde onderzoek in NL….niemand et een IQ hoger dan 50 neemt Rutte serieus; hij is in feite de moordenaar.

     • Bevestiging van wat ik zeg kan komen van de arrestatie door RU van betrokken militairen.

      Wie weet?
      ——————————-
      Maar dan: nederlanders zullen die niet geloven.
      Net als de Isis die achtelijk primitieve poging een “chemische bom”in elkaar te knutselen en de Russen de ‘schuld”te geven….

      De Russen brachten het gezin met het zgn “slachtoffertje naar Nederland; ze werden niet eens serieus genomen…

      Maar Rutte gaf de Witte Helmen wel subsidie….
      Dat die kinderen levend uitslachtte, massa executies uitvoerde in slachthuizen (werkelijk) och dat moet kunnen toch?

      Later kunnen ze altijd nog balken van “Wir haben es nicht gewusst”; werkte ook 1945……

     • Facebook is een platform; zou een belangrijke rol kunnen spelen in waarheidsvinding.

      En DAT mag natuurlijk niet…….

  • Tom moet ik de dokter bellen

   Barack Obama ontvangt de Nobelprijs voor de Vrede 2009, vanwege de hoop die hij aan zijn bevolking heeft gegeven en de belofte op een betere en vreedzame wereld.

  • Lul! Voor jouw zielige redenatie is geen ander antwoord mogelijk.

   Nobel prijs? Lul! Die gemanipuleerde prijs kan je zelfs bij voorbaat al toegekend krijgen zonder de minste verrichting, zoals bijvoorbeeld die voor Obummer. Deze creep bleek na het ontvangen van deze niet erg nobele prijs (voor de vrede!!!) de meest moordzieke en oorlogzuchtige POTUS aller tijden te zijn.
   Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen. Weet je wel zeker dat je naam “Tom” is, Tom, en niet “Trol”?

  • Ik haat niemand, Jesus (God) was joods toen hij mens was, maar je kan niet tegen de harde bewijzen ingaan, bijna alle enorme organisaties die invloed hebben op alles, woord gerund door joodse mensen, en dat is al de laatste 120+ jaar.

   Al gaan we alleen maar al kijken naar socialisme, zo als de Joods bolsjewisme, waar Vladimir Lenin bij hoorde, en ook Joods was, en waar later Joseph Stalin bij hoorde, die ook joods is, en 60+ doden op christenen op zijn geweten heeft, CNN, ook grotendeels gerund door joodse mensen, en iedereen met een gezond verstand weet dat 99% wat ze zeggen leugens zijn, George Soros ook een jood, en geen goed persoon, Klaus Schwab ook joods, en David Rosen ook joods, en werkt voor WEF, Yuval Noah Harari ook Joods en werkt voor WEF, en ook geen aardig persoon, en zo zijn er enorm veel voorbeelden waar joden aan gelinkt zijn, en dit is maar een klein voorbeeld, want ik ken heel lang door gaan.

   https://fitzinfo.net/2021/12/20/wefs-klaus-schwab-is-jewish/

   en zo zijn er enorm veel voorbeelden waar joden aan gelinkt zijn.

   Heb niks tegen de Joden, maar wel de genen die alles runnen en vreselijke dingen hebben staan op hun naam.

   • Jo.Het zijn nepjoden die onder de paraplu van het jodendom opereren.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,ellende en armoede van de laatste eeuwen.Op het internet kun je informatie vinden over de khazarian mafia.The incredible evil khazarian mafia, ik gebruik duckduckgo.com

 2. † אֶפְעֶה noun [masculine] a kind of viper (Thes ‘a flando et sibilando;’ compare Arabic أَفْعًى viper, Ethiopic አፍዖት፡ id.); — א׳ Isaiah 30:6; Isaiah 59:5, לְשׁוֺן א׳ Job 20:16.

 3. RNA vaccin van Pfizer en Biontech bevatten Luciferin opgelost in 66,6 Fosfaat. Laat je dus nooit inenten met dit spul!
  Wilt u de blauwe of de bruine Pfizer ampul?!
  Mogelijk dat dat Luciferin noodzakelijk is voor de tattoo (lichtmarkering in je huid). Er zit dus wel degelijk Nanovloeistof (robotjes welke reageren op frequenties van 5G) in het spuitje. Wie het krijgt is verloren, overgenomen en robot geworden. Niet meer zichzelf.

  Daarom willen ze overheids dienaars eerst spuiten ,geen werkend geweten meer
  eeuwige verdoemenis ,hell

   • @Immortal,

    Beste,

    Edwin heeft gewoon goed en lang onderzoek gedaan…..dat is alles. Dat kunt u net zo…..en dat weet ik zeker.

    Echter, ik denk dat Edwin, net zoals mij, nogal vermoeid geraakt is om alles wat hij (of in mijn geval ikzelf) telkens maar weer met antwoorden moet komen en bronnen moet noemen (echter meestal moet men deze eerst weer opzoeken!).

    Hij zal dit kunnen doen, en dat weet ik zeker want dat kan ik ook, echter probeer er nu eens van uit te gaan dat hetgeen mensen die u al langer opmerkingen hebt zien plaatsen en toen ook met aanvullingen kwamen te vertrouwen.

    Hij, Edwin, (alsmede ikzelf) is hier niet om u en de mensen hier fabeltjes te verkopen of interessant te doen.

    We vinden het gewoon fijn om echter en ware kennis te delen. Maar de lol gaat er vanaf als men dan telkens maar weer “aan het werk gezet wordt” om met aanvullingen cq bronnen te komen.

    En zou het echt van wezenlijk belang blijken voor iemand dan kan dat altijd nog gedaan worden.

    Ik wens u een fijne avond verder,

    Gladiator

    • Beste Mensen

     De innerlijke bestuurder verteld automatisch of iets op leugens of op waarheden berust tot persoon in kwestie
     Luister naar het innerlijke
     Al het geschrevene kan alsnog op leugens berusten
     Is meestal zo Zeg liever altijd een leugen
     De waarheid is onuitspreekbare taal
     Van Diep uit het hart tot hart
     Door de Vuile dekens die een belemmering vormen moeilijk te doorgronden

     Dank U

      • Beste mensen

       Probeer het gewoon en
       De Almachtige zal helpen
       Inzicht te verkrijgen

       Alle wielen met water
       Stromen niet door
       Worden broedplaats voor baccillen
       Sloten stromen meestal door naar een kanaal
       Kanalen naar een Rivier
       Rivieren naar de Zee
       Zeeën naar de Oceaan
       Oceanen worden weer opgezogen
       ……

       Blijft men ergens vast steken tussen in tijdens de trip
       Zo heeft men die kans gemist op verlossing

       Dank U

       • Zolang jij, Ringo, de Schepper d.w.z. God aanziet voor Satan zal de Almachtige jou niet helpen inzicht te verkrijgen.

        Bovenstaande stelling heb ik kunnen lezen in een andere reactie van jou.

        • Beste Mensen

         Dat is de Vader de Schepper van een in menselijke geval de belichaming van dat wezentje Mens
         Zoals dat/het de VaderMoeder van Jezus is , is het ook de VaderMoeder van ons alle mensen
         Wij allen zijn kinderen van die zelfde God
         Begrijp het niet verkeerd
         Hier staat niet geschreven Enig en aleenig de VaderMoeder van Jezus of van de mens
         Dus alles welk van plaats A naar B op eigen kracht het lichaam kan verplaatsen
         Daar is Hij/Zij de VaderMoeder van inclusief van de Aarde zelf dus
         God en de Duivel zijn tweeling broers
         Met een ontelbare Nanoseconde verschil in leeftijd
         Zoete en Zure tong
         Vervolgens dezen bevinden in elke belichaming Wezens
         Aangezien alle wezens samenraapsels zijn van elementen
         De Almachtige komt vervolgens door/in dat Samenraapsel wonen welk in opdracht van Satan via de kinderen genaamd God en Duivel zijn gemaakt als levenselixer
         Als de Almachtige vervolgens dat creatie schepping verlaat vallen alle delen weer apart in het niets tot het niets uit elkaar
         Dan word er gezegd ashes to ashes dust to dust
         Betekend :
         god bij God
         duivel bij Duivel
         En alle andere elementen bij hun Bron

         Dank U

    • Rustig aan beste Gladiator. Ik zei niet dat Edwin er een project van moet maken. En ik vermeldde dat ik het wil gebruiken. En zonder onderbouwing gebruik ik niets. Snappie? Dus als Edwin geen direct antwoord heeft dan bewandel ik een ander pad of ik gebruik de info niet. Ondertussen, besef dat ik zelf veel onderzoek heb gedaan en dat royaal deel met anderen, inclusief uitleg in mensentaal (itt wetenschappelijke taal). Het was maar een korte vraag… In geval je dat niet duidelijk was. Uit interesse. Edwin weet dat. U hoeft uw tijd niet te verdoen aan onnodig stress veroorzaken, ook al springt u graag op de bres voor anderen. Een goede zaak. Dus richt uw focus liever op de juiste zaken. Nergens voor nodig om te stressen over niets en zeker niet met mensen die ook het beste voor hebben. Geniet van je avond rust.

     • Immortal,
      Deze lui lullen liever in de ruimte dan gewoon een paar linkjes in een kort antwoord plakken. Jammer.

      En als dan iemand zo vriendelijk is een informatief artikel voorzien van links te plaatsen (bv Dr Coleman), zijn er hier druiloren die schrijven dat ze dat allemaal al wisten en ongeacht de kwaliteit van de info en de nuttigheid voor anderen die nog niet op de hoogte waren, wordt de schrijver vervolgens beschuldigd van het tot de vrijmetselaars behoren en/of dergelijk soort van geneuzel.
      Met dit soort van piemels en ego-centrische navelstaarders aan onze kant hebben we geen vijanden meer nodig en is de strijd bij voorbaat verloren.
      Duidelijk toch?

   • ´Joden´ die lopen te schommelen voor de klaagmuur horen in een psychiatrische inrichting. Gates of Hell ook wel Bill Gates genoemd, houdt er ook van om te schommelen.

    • Beste Mensen

     Laten we onszelf bevrijden
     Van andere in hokjes proberen te stoppen te douwen In te delen
     Vervolgens dat hokje waarmee hetzelf wordt geasocialiseerd of gesocialiseerd hoog te prijzen en de anderen laag
     Immers wij allen zijn mensen
     Laten we dat hoofdzakelijk blijven
     Want wij kunnen nooit dat boek worden buiten ons lichaam om

     Het ware boek
     Daar durven we zelf niet eens naar te kijken
     Laat staan een kleinbeetje uit te lezen
     Wat is dat ??
     Dat zijn wij
     Wij zijn die boeken
     Lees gewoon uit dat boek
     De enige echte Thora Bijbel Koraan en noem maar op wat nog meer voor andere Boeken
     Alles vind men in zichzelf
     Nergens Anders

     Dank U

  • Edwin Vissers augustus 14, 2022 at 16:19

   Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam

   Als ID2020, Microsoft patent 2020-060606 en H.R. 6666 nog niet voldoende waren om uw wenkbrauwen te doen fronsen over het project van Bill Gates om de hele wereldbevolking te vaccineren, dan is het misschien wel de in het wetenschappelijke (peer-reviewed) vakblad RSC Advances gepubliceerde naam van het enzym dat door de ‘quantum dots’ in de door Bill Gates gefinancierde geïnjecteerde tattoo – die gebruikt kan worden als merkteken van verplichte vaccinaties – het menselijk lichaam in wordt gebracht: Luciferase.

   https://www.nowtheendbegins.com/bill-gates-human-implantable-quantum-dot-microneedle-vaccine-delivery-system-needs-luciferase-666/

 4. Tha… dan komt de waarheid vanzelf boven water, geheel volgens verwachting. Krijgt deze bot nu dus een criminele identiteit….? A lla big brother?

 5. ben horrowitz is de oprichter van coinbase welke recentelijk is opgekocht door blackrock welke de amerikaanse en andere economieen beheerst en nu via alladin cryptocurrency wil beheersen, allemaal joods geld ook voor de grote banken

  • Dat die vermeende “intelligentie” zou zorgen voor betere posities is bewezen nonsens. Het is het resultaat van samenwerking binnen netwerken, kruiwagens, en elkaar de bal toespelen.

   Wat ze ook helpt is de talmoed, die elke schaamte voor het belazeren en uitbuiten van Goyim doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 6. Klopt ja viel me ook op. Heb een keer een GPT-3 bot gebruikt, die kwam ook met een joden verhaal op de proppen. Heb er een screenshot van gemaakt.

 7. Kunstmatige intelligentie is niets meer als een enorme verzameling aan informatie die heel snel verbanden kan leggen. Wat je ingeeft kan het gebruiken en doet het razendsnel. Helaas weet het nog niet dat deze heren misdadiger geen Joden zijn maar het Joodse geloof misbruiken voor hun duivelse plannen. Feitelijk zijn het allemaal duivelsaanbidders ut Jezuieten, katholieken enzovoorts die hun oorsprong vind in de kazaarsche maffia.

    • De ´joden´ eisten dat Christus werd gedood, maar vanwege de ´joodse´ wetgeving was dit niet toegestaan zelf uit te voeren dus spanden ze de Romeinen voor hun kar.

     Yahusha overigens is in vlees gedood, maar is na drie dagen wederom opgestaan. Dit alles had een wel heel bijzondere reden en daarover is al in het Eerste Testament geschreven.

     Aangezien de Farizeeërs welke de Tempel hadden geannexeerd – circa 165 jaren voor de komst van Christus – niet volledig op de hoogte waren van dat wat al geschreven en geprofeteerd was omtrent de komst van de Messias én deze clan hun aanzien en macht wilden behouden, was Christus hen een doorn in het oog.

     De Tempelpriesters moesten daardoor op de vlucht en het is door hen dat het Woord van God behouden is gebleven.

     Ook vernomen van de progroms op christenen? Of hebben de ´joden´ het daar liever niet over?

     • Paulus vervolgde niet de ´joodse´ gemeenschap. Hij vervolgde de volgers van Jezus. Paulus namelijk was zelf zowel een ´jood´ als een Romein.

      Heidenen zijn geen ´niet-joden´. Het woord ´jood´ en ´joden´ is er omstreeks – ik meen – 1600 ingerommeld. Je vergist je met het volk Israel. De nakomelingen van Jakob. Bestaande uit twaalf stammen.

      De ´joden´ die het vertikken om Yahusha aan te nemen, zijn verdoemd.

      Ga je Bijbel bestuderen i.p.v. je oren te laten hangen naar valse profeten en predikers.

     • judaism is satanism, maar dat weet jij ook tom…

      en de rabbi zei ook in de jaren twintig “without judaism no freemasonry”

      de ‘davidster’is niet de davidster maar de ster van remphan, en is pas later opgenomen als officieel symbool voor joden , eerst was het die kandelaar

      grappig hoe met chabad en de sabbateans, 17de eeuw, judaisme steeds satanischer werd..

      zohar: ‘doing evil is ding good’ , gewoon niet meer liegen tom probeer het eens

      bobby fischer kon het, misschien jij ook (denk het niet

    • @Tom,
     Antisemitisme is soms misschien wel een handeling door mensen om hun afgunst te laten blijken, je hoeft verder geen argumenten aan te dragen want het gaat om Joden en staan voor alle kwaad op aarde toch, mag je alles roepen en is alles toegestaan, Rush de Canadese Rockband zong het al eens prejudice and ignorance they walk hand in hand (the witch hunt, gaat over de kkk), zie je hier ook wel op de site, sommigen houden de Joden of de Moslims schuldig aan van alles, zucht !

      • @Tim,
       Herstel ;
       Quick to judge
       quick to anger
       slow to understand
       ignorance and prejudice
       and fear, walk hand in hand

       Letterlijke tekst van Witch Hunt Rush
       Hoef ik verder niks aan toe te voegen, zo denk ik over wat jij vaak schrijft, het zij zo
       IGNORANCE AND PREJUDICE
       AND FEAR,WALK HAND IN HAND
       P.S. Tijdloos nummer en zeer actueel

    • De pogroms van deze khazaarse nepjoden door de Kozakken olv Bogdan Khmelnitskiy volgden de weigering van dit volk on zich te gedragen als de rest van de burgerij en dus ook belastingen te betalen. Na weigering begonnen de pogroms (po-gromiti = UA werkwoord).

    • LOL (((tom((( oy vey yo

     fake pogroms, vraag eens aan de neturei karta joden waarom israel (de moderne staat( illegaal is en niet mag bestaan…

     hertlz wou madagaskar als eerste staat, had dat nou gedaan dan hadden we geen eerste of tweede wereld oorlog gehad….

     wat joden deden met palestina dat was een pogrom aka ethnic cleansing en aangezien joden zoveel machthebben is dit nooit gecorrecteerd.

     lees ook de nieuwsberichten uit die tijd, zionisten waren al bezig om engeland op dezelfde manier te benaderen als duitsland als ze niet deden wat ze wilden (en nog wat terroristische aanslagen(

     maar lieg verder, je hebt podia genoeg, de GEHELE msm

     en dan kom je hier om nog verder te liegen oy gevallt chutzpah

 8. Facebook, Twitter, Linkedin: dat moeten gewoon platformen zijn.
  Wat wel of niet kan, moet bepaald worden door de nationale wetgeving; niet door deze platformen.

  het is duidelijk dat ze super bevooroordeeld zijn en alles censuren wat tegen links is.

  • Beste Mensen

   Gewoon de woorden een beetje aangepast formuleren en alles komt goed
   Het kost in het begin een kleinbeetje moeite maar na verloop van tijd zit het ingebakken

   Dank U

 9. Kan dus zijn dat die bot precies bedoeld is om sentimenten op te vangen en die door te geven aan de Parasitaire Master. Dat is handig voor ze.

 10. Alstublief, mooi voorbeeld van foute “technocratie”.
  Geweldig deze chatbot die zichzelf verder ontwikkeld.
  Wie weet is deze chatbot de grootste slimmerik aller tijden, en is wat het chat ” de waarheid”.

  Zo niet, dan is dit het bewijs dat technocratie, deze wereld zal vernietigen met alles erop en eraan.

  Is dat de bedoeling?

  • Citaten uit de Talmoed – Het Heiligste Boek der Joden
   Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk

   De Talmoed definieert met name allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en verlaagt voornamelijk niet-Joden als niet afstammend van Adam. Hier zijn enkele Talmoed passages die betrekking hebben op dit onderwerp:

   “De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.”
   Talmoed: Baba mezia, 114b.

   “De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood.”
   Ereget Raschi Erod. 22 30.

   “Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante.”
   Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855.

   “Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.”
   Coschen hamischpat 405.

   “De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.”
   Jalkut Rubeni gadol 12b.

   “Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.”
   Schene luchoth haberith, p. 250 b.

   “Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond.”
   Tosapoth, Jebamoth 94b.

   “Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen. U behoort tegen de Jood te zeggen: “God zal ‘uw verlies’ vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven”.”
   Jore dea 377, 1.

   “Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren.”
   Talmud Sanhedrin 74b.

   Met “Ongelovigen” (Engels: ‘Gentiles’, Hebreeuws: ‘Goyim’ of ‘Goijim’) wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christenen en Moslims.

   “Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.”
   Sepher ikkarim III c 25. 1

   “Het is de wet om iedereen te doden die de Thora ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Thora.”
   Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5.

   “Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden.”
   Talmud, Abodah Zara, 4b.

   “Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God.”
   Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772.

   Waar een Jood kwaad moet verrichten

   Moed Kattan 17a. Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen moet hij naar een stad gaan waar men hem niet kent en daar het kwaad doen.

   Straf voor het ongehoorzaam zijn aan de Rabbijnen

   Erubin 21b. Al wie de Rabbijnen niet gehoorzaamt, verdient de dood en zal in de hel worden gestraft door gekookt te worden in hete uitwerpselen.

   Een Jood slaan is hetzelfde als God slaan

   Sanhedrin 58b. Als een heiden (ongelovige) een Jood slaat, moet de ongelovige worden gedood.

   Het is in orde als men niet-Joden bedriegt

   Sanhedrin 57a. Een Jood hoeft de ongelovige (“Cuthean”) geen loon te betalen dat hij hem voor werk schuldig is.

   Joden hebben superieure wettelijke status

   Baba Kamma 37b. “Als een os van een Israëliet een os van een Kanaäniet verwondt is er geen aansprakelijkheid; maar als een os van een Kanaäniet een os van een Israëliet verwondt… de betaling moet geheel voldaan worden.”

   Joden mogen stelen van niet-Joden

   Baba Mezia 24a. Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een ongelovige (“heiden”) hoeft het niet te worden teruggegeven. (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b). Sanhedrin 76a. God zal niet een Jood sparen die “zijn dochter uithuwelijkt aan een oude man, of de vrouw neemt voor zijn zoontje, of een verloren artikel aan een Cuthean teruggeeft…”

   Joden mogen niet-Joden beroven en doden

   Sanhedrin 57a. Als een Jood een ongelovige (“Cuthean”) vermoordt, zal er geen doodstraf zijn. Wat een Jood van een ongelovige steelt, mag hij houden.

   Baba Kamma 37b. De ongelovigen zijn buiten de bescherming van de wet en God heeft “hun geld aan Israël ter beschikking gesteld.”

   Joden mogen liegen tegen niet-Joden

   Baba Kamma 113a. Joden mogen gebruik maken van leugens (“uitvluchten”) om een Ongelovige te misleiden.

   Niet-Joodse kinderen zijn dierlijk

   Yebamoth 98a. Alle kinderen van ongelovigen zijn dieren.

   Abodah Zarah 36b. Meisjes van ongelovigen zijn vanaf de geboorte in een staat van niddah (vuil, smerigheid).

   Abodah Zarah 22a-22b. Ongelovigen verkiezen seks met koeien.

   Beledigingen tegen de Heilige Maria

   Sanhedrin 106a. Zegt dat Jezus’ moeder een hoer was: “Zij, die de afstammelinge was van vorsten en regeerders, deelde het bed met timmerlieden.” Ook in voetnoot no. 2 bij Shabbath 104b van de Soncino-uitgave, wordt gesteld dat in de “ongecensureerde” tekst van de Talmoed geschreven staat dat Jezus’ moeder, “Miriam de kapster,” seks bedreef met vele mannen.

   Verlustigingen over de vroege dood van Christus

   Een passage van Sanhedrin 106 verlustigt zich over de jonge leeftijd waarop Christus stierf: “Hebt gij gehoord hoe oud Bileam (Jezus) was?–Hij antwoordde: Eigenlijk is het niet vermeld maar sinds het geschreven is dat, mannen van bloed en bedrog hun dagen niet ter helfte zullen volbrengen, volgt hieruit dat hij drieëndertig of vierendertig jaar oud was.”

   Jezus in de Talmoed:

   Gruwelijke lasteringen tegen Jezus Christus

   Gittin 57a. Zegt dat Jezus in de hel is, en wordt gekookt in “hete uitwerpselen.”

   Sanhedrin 43a. Zegt dat Jezus (“Yeshu” en in Soncino voetnoot no. 6, Yeshu “de Nazarener”) werd terechtgesteld voor het beoefenen van tovenarij “Het wordt geleerd dat op de vooravond van het (Joodse) paasfeest, Jezus werd opgehangen, en veertig dagen ervoor werd er verkondigd: Jezus moet gestenigd worden tot de dood erop volgt omdat hij tovenarij heeft beoefend en het volk heeft verleid tot afgoderij…Hij was een verleider en zoiets zult gij niet betreuren of vergoelijken.”

   Hoewel het voor Talmoed apologeten een standaard gebruik van desinformatie is om te ontkennen dat het een aantal grove verwijzingen naar Christus bevat, zijn sommige Joods-orthodoxe organisaties meer ter beschikking en erkennen dat de Talmoed Jezus niet alleen vermeldt maar hem kleineert (als een tovenaar en een gestoorde seks freak). Deze Joods-orthodoxe organisaties maken deze erkenning wellicht uit de overtuiging dat de Joodse suprematie zo goed gevestigd is in de hedendaagse wereld dat ze zich over vijandige reacties geen zorgen hoeven te maken.

   Bijvoorbeeld, op de website van de Joods-orthodoxe Lubavitcher Chassidische groep–een van de grootste ter wereld–vinden we, compleet met Talmoedische citaten, de volgende verklaring:

   “De Talmoed (Babylonische-uitgave) vermeldt andere zonden van ‘Jezus de Nazarener’:

   1) Hij en zijn discipelen beoefenden tovenarij en zwarte magie, brachten Joden tot afvalligheid, en werden door buitenlandse, niet-Joodse mogendheden gesteund met als doel de Joodse eredienst te ontwrichtten (Sanhedrin 43a).

   2) Hij was seksueel immoreel, aanbad stenen beelden (een tichelsteen wordt er vermeld), door zijn goddeloosheid werd hij afgesneden van het Joodse volk, en weigerde om berouw te hebben (Sanhedrin 107b; Sotah 47a).

   3) In Egypte leerde hij toverij en wonderen te verrichtten, gebruikte methoden waarmee het snijden in zijn vlees gepaard ging—welke ook expliciet in de Bijbel zijn verboden (Shabbos 104b).

   Einde citaat van http://www.noahide.com/yeshu.htm (Lubavitch website) 20 juni 2000.

   Talmoed valt Christenen en Christelijke boeken aan

   Rosh Hashanah 17a. Christenen (minim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties.

   Sanhedrin 90a. Degenen die het Nieuwe Testament lezen (niet-canonieke boeken) hebben geen deel in de toekomende wereld.

   Shabbath 116a. Joden moeten de boeken van de Christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament.

   Dr. Israel Shahak van de Hebreeuwse Universiteit meldt dat de Israëliërs honderden Nieuwtestamentische bijbels verbrandden in bezet Palestina op 23 maart 1980 (zie Jewish History, Jewish Religion, pag. 21).

   Ziekelijke en krankzinnige leerstellingen van de Talmoed

   Yebamoth 63a. Stelt dat Adam geslachtsgemeenschap had met alle dieren in de Tuin van Eden.

   Yebamoth 63a. Verklaart dat landbouw de laagste is van alle bezigheden.

   Een Jood mag een drie jaar oud meisje trouwen (specifiek, drie jaar “en een dag” oud).
   Sanhedrin 55b.

   Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud.
   Sanhedrin 54b.

   “Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.”
   Kethuboth 11b.

   Een vrouw die geslachtsgemeenschap had met een beest, komt in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen. Een vrouw die seks heeft met een demon komt ook in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen.
   Yebamoth 59b.

   Abodah Zarah 17a. Stelt dat er geen hoer in de wereld is waar de Talmoedgeleerde Rabbi Eleazar geen seks mee heeft gehad.

   Hagigah 27a. Stelt dat geen rabbijn ooit naar de hel kan gaan.

   Een rabbijn debatteert met God en verslaat Hem. God geeft toe dat de rabbijn het debat won.
   Baba Mezia 59b.

   Het is verboden voor honden, vrouwen of palmbomen om tussen twee mannen langs te gaan, noch mogen anderen lopen tussen honden, vrouwen of palmbomen. Speciale gevaren zijn erbij betrokken als de vrouwen menstrueren of op een wegkruising zitten.
   Pesahim 111a.

   Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: Dank u, God, dat gij mij geen Ongelovige hebt gemaakt, een vrouw of een slaaf.
   Menahoth 43b-44a.

   Sterke verhalen van een Romeinse Holocaust

   Hier zijn twee oude “Holocaust” verhalen uit de Talmoed: Gittin 57b. Beweert dat vier miljard Joden gedood werden door de Romeinen in de stad Bethar. Gittin 58a. Beweert dat 16 miljoen Joodse kinderen in (boek)rollen werden gewikkeld en levend verbrand werden door de Romeinen. (Oude demografie wijst uit dat zelfs in de gehele wereld er geen 16 miljoen Joden waren in die tijd, laat staan 16 miljoen Joodse kinderen of vier miljard Joden)

   Een onthullende bekentenis

   Abodah Zarah 70a. De vraag werd gesteld aan de rabbijn of wijn die gestolen was in Pumbeditha mocht worden gebruikt of dat die was ontheiligd, vanwege het feit dat de dieven mogelijk ongelovigen konden zijn (een ongelovige die wijn aanraakt maakt de wijn daarmee onrein). De rabbijn zegt niet bezorgd te zijn, dat de wijn toegestaan is voor Joods gebruik, omdat de meerderheid van de dieven in Pumbeditha, de plaats waar de wijn werd gestolen, Joden zijn. (Zie ook Gemara Rosh Hashanah 25b).

   Farizeese rituelen

   Erubin 21b. “Rabbi Akiba zei tegen hem “Geef mij wat water om mijn handen te kunnen wassen.”

   “Het zal niet genoeg zijn om te drinken,” klaagde de ander, “zal het genoeg zijn om je handen te kunnen wassen?”

   “Wat kan ik doen?” antwoordde de vorige, “als men voor het veronachtzamen van de woorden van de Rabbijnen de dood verdient? Het is beter dat ik zelf zou sterven dan dat ik het advies schend van mijn ambtgenoten.” [dit is de rituele handwassing die Jezus veroordeelde in Matteüs 15 1-9].

   De Talmoed pleit voor volkenmoord

   Kleine Traktaten. Soferim 15, Regel 10. Dit is het gezegde van Rabbi Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog (”Zelfs de besten van de Ongelovigen moeten allemaal worden gedood”).

   Deze passage is uit het originele Hebreeuws van de Babylonische Talmoed zoals geciteerd door de Jewish Encyclopedia, van 1907, uitgegeven door Funk en Wagnalls, en samengevat door Isidore Singer, onder de aantekening “Ongelovige,” (p. 617).

   Deze originele Talmoed passage is verborgen in vertaling. De Joodse Encyclopedie stelt dat, “…in de verschillende versies de lezing is veranderd, ‘De besten onder de Egyptenaren’ wordt over het algemeen vervangen.” In de Soncino versie: “de besten van de heidenen” (Kleine Traktaten, Soferim 41a-b).

   Israëliërs nemen jaarlijks deel aan een nationale pelgrimstocht naar het graf van Simon ben Yohai, om deze rabbijn te eren die gepleit heeft voor de uitroeiing van niet-Joden. (Jewish Press, 9 juni 1989, pag. 56B).

   Op Poerim, 25 febr. 1994, heeft de Israëlische legerofficier Baruch Goldstein 40 Palestijnse burgers afgeslacht, inclusief kinderen, terwijl ze in gebed neergeknield zaten in een moskee. Goldstein was een discipel van wijlen Rabbi Meir Kahane uit Brooklyn, die CBS-News vertelde dat zijn leerstelling dat Arabieren “honden” zijn, is afgeleid “van de Talmoed” (CBS 60 Minutes, “Kahane”). Er is in Israël een cultus rond Goldstein wiens graf jaarlijks als een pelgrimsoord duizenden bezoekers telt.

   Prof. Ehud Sprinzak van de Universiteit van Jeruzalem beschreef Kahane en Goldstein’s filosofie: “Ze geloven dat het Gods wil is dat ze geweld plegen tegen goyim, een Hebreeuwse term voor niet-Joden.” (NY Daily News, Feb. 26, 1994, p. 5).

   Rabbi Yitzhak Ginsburg verklaarde: “Wij moeten erkennen dat Joods bloed en het bloed van een goy niet hetzelfde zijn.” (New York Times, 6 juni 1989, pag. 5).

   Rabbi Yaacov Perrin zei: “Een miljoen Arabieren zijn minder waard dan een vingernagel van een Jood.” (New York Daily News, 28 februari 1994, pag. 6).

   Moses Maimonides: Voorspreker van Uitroeiing

   Moses Maimonides wordt beschouwd als de belangrijkste die de Joodse leer in een systeem onderbracht, en grootste filosoof in de Joodse geschiedenis. Hij wordt vaak liefkozend aangeduid als de Rambam, naar de initialen van zijn naam en titel, Rabenu Moshe Ben Maimon, “Onze Rabbi, Mozes’ zoon van Maimon.” [Maimonides’ Principles, uitgegeven door Aryeh Kaplan, Vereniging van Orthodoxe Joodse Congregaties van Amerika, pag. 3].

   Hier is wat (Rambam) onderwees betreffende het redden van mensenlevens, speciaal betreffende het redden van levens van Ongelovigen en Christenen, of zelfs Joden die het waagden de “goddelijke inspiratie” van de Talmoed af te wijzen:

   Maimonides, Mishnah Torah, (Moznaim Uitgeversmaatschappij, Brooklyn, New York, 1990, Hoofdstuk 10, Engelse vertaling), pag. 184: “Dienovereenkomstig, als we zien dat een afgodendienaar (Ongelovige) wordt meegesleurd of verdrinkt in de rivier, moeten we hem niet helpen. Als wij zien dat zijn leven in gevaar is, moeten we hem niet redden.” De Hebreeuwse tekst van de Feldheim 1981-uitgave van de Mishnah Torah stelt dat dit goed is.

   Onmiddellijk na Maimonides’ vermaning dat het een plicht is voor Joden niet een Ongelovige te redden die verdrinkt of om het leven komt, informeert hij ons over de Talmoedische plicht van Joden ten opzichte van Christenen, en ook ten opzichte van Joden die de Talmoed afwijzen. Maimonides, Mishnah Torah, (Hoofdstuk 10), p. 184:

   “Het is een mitzvah [religieuze plicht], echter, om Joodse verraders, minim en apikorsim uit te roeien, en hen te laten afdalen in de put van vernietiging, daar zij moeilijkheden veroorzaken voor Joden en de mensen van God wegslingeren, zoals Jezus van Nazareth en zijn leerlingen, en Tzadok, Baithos, en hun leerlingen. Moge de namen van de verdorvenen rotten.”

   Maimonides zegt ook, dat niet-Joden slechts zo lang getolereerd zullen worden zo lang deze meer macht hebben.

   “Wanneer de Joden meer macht krijgen, zal het verboden zijn om de aanbidders van afgoden onder ons te hebben.”

   Maimonides zegt onder andere dat alle niet-Joodse volkeren (naties) “die niet onder onze jurisdictie vallen (tahaht yadeinu) een doel zullen zijn voor de Joodse heilige oorlog. Bron: Cf. Hilkhot Melakhim 8:9-10; 10:11. En cf. Gerald J. Blidstein, ‘Holy War in Maimonidean Law’, in Perspectives on Maimonides (Oxford, England: Oxford Univ. Press, 1991)

   • Die”Joden” zijn hartstikke grotenwaanzinnig en gestoord met hun verdorven “heilige” boeken en zij zijn bezeten door demonen uit de kaballah, en ik ben zelf een klein beetje van joodse afkomst een beetje, het dier, ook in de mens en ook in de Joden, want toen wij uit het licht vielen, werden wij geboren in het dier, maar door de dierziel moeten wij weer mens worden en ons bewust worden van de eeuwige zielkrachten, Dieren zijn geen beesten,beesten zijn mensen, die demonen zijn geworden of ze dienen!

    • Respect voor al dit tikken, jeetje, hoeveel % van alle gelovigen in hun religie nemen de teksten zo serieus dat zij echt naar hun geschreven boeken leven, ik bedoel dus alle orthodoxe vormen van religie, ik zou het in procenten niet weten trouwens, wat ik wel weet en zie in de moderne wereld dat er velen onder al die geloven er zelf anders over zijn gaan denken, kortom het is geëvolueerd en is de koffie niet meer zo zwart en donker als eens, toch een beetje hoop of niet ?

   • Beste Mensen

    Edwin Visser
    Zo een groot verhaal
    Heel kort antwoord
    Alleen wezens die hunzelf bedreigd voelen maken zich zorgen

    Een echte Jood laat alles koud
    Immers die weten alles
    Die hoeven geen Nepperijën achterna te hollen en proberen alles maar te staven te verantwoorden

    Leugen word toch nooit waarheid
    Net als de zogenaamde uit de Duim gezogen ziekte genaamd Corona
    Met de zogenaamde redmiddel Covid 38 Prikken

    Dank U

   • Ook de Kol Nidre is interessant, dat is wanneer de Jood eens per jaar (op Jom Kipoer) zijn gelofte aan Lucifer hernieuwt.
    Dat betekent dat alle afspraken, beloften, overeenkomsten e.d. die hij het komende jaar maakt en doet, van nul en gener waarde zijn, omdat die door zijn gelofte aan Satan worden overstemd…

 11. Beste Mensen

  Asocialisseren of Socialisseren met een doolhofsboek
  Heeft niks met geloven te maken

  Geloven is met 100% volle overgave in liefde door liefde bij alle handelingen te werk gaan en het Verrichten
  Dan leeft men automatisch 100% Geweldloos
  Zelfs niet een onzichtbare bacil vermoorden
  Laat staan onnodig een grasspriet kapot maken

  Dan is men echt kosher

  Niks en niemand pijn toe brengend leven
  Dat heeft niks met Jood zijn te maken
  Mensen sluiten zich graag bij doolhoven aan en voelen zichzelf daardoor een beetje beschermd
  Pakken een boek met dode oude antieke letteren
  En gaan daarmee op pad

  Is hun goed Recht
  Als ze daar veilig door voelen
  Of dat ook daadwerkelijk de echte veiligheid bied

  Dat weet alleen een persoon die het Alomtegenwoordige heeft gerealiseerd in het Hier en Nu
  Niemand anders

  En daar zijn er maar heel weinigen van op Planeet Aarde

  Dank U

   • Beste mensen

    Edwin Visser
    Is goed
    Zoon van Jakob
    En hun kinderen
    De stichters van Wat ??
    Als er vandaag
    Nu iemand Jacob heet en een Zoon of dochter heeft
    Dan kunnen die misschien helden zijn

    Maar misschien ook niet
    Nou en ?!
    Dat is hun goed recht
    Moeten hun weten

    Eigenlijk is iedereen een held

    Daarvoor hoeft die geen Zoon/Dochter of Jacob zelf te zijn
    Zolang een mens van zichzelf de zelfbesef heeft

    Inzicht in over alles bezit en ook kan uitten
    Maar hoeft dat niet te doen om Ego polarisatie te voorkomen
    Daarom gaan zulke mensen niet pronken met hun kunde

    Maar wie doen dat ??

    De Kopie Nep Dus Namaak Joden

    Iedereen is een Kopie van de Ouders
    Totdat die zelf ouders zijn
    Immers dan zijn die de vertegenwoordigers van zowel Ouders als Kind

    Dubbel Kopie
    Misschien kennen sommigen de benaming Jacob Dubbel
    Animatie film van een paar jaartjes geleden

    Dank U

 12. Blenderbot will be quickly censored and cancelled by the woke brigade. There can be no dissent from the woke narrative, being it human or bot.

 13. @Tim,
  Herstel ;
  Quick to judge
  quick to anger
  slow to understand
  ignorance and prejudice
  and fear, walk hand in hand

  Letterlijke tekst van Witch Hunt Rush
  Hoef ik verder niks aan toe te voegen, zo denk ik over wat jij vaak schrijft, het zij zo
  IGNORANCE AND PREJUDICE
  AND FEAR,WALK HAND IN HAND
  P.S. Tijdloos nummer en zeer actueel

  • Beste Mensen

   Een echte Jood
   Die is altijd Alleen
   Die handelt altijd heel Alleen
   Niemand Niemand Niemand
   Die om hulp , word gevraagd

   Handelen dat doet die Altijd Alleen
   Is deze schrijven dan niet ,
   Tijdloos en Actueel
   Ooo kijk niet scheel ..
   nee kijk niet scheel ….
   Immers dan blijft er niks meer van ..
   die Schoonheid Heel ….
   Hand in hand lopen ..
   Dat zegt al heel veel ….
   Angst daar wordt men ..
   Doooor bedreigd …….

   Dank U

 14. Interessante info in deze draad. Vraag me af wie heeft de 13 satanische bloedlijnen gelezen? Daarin veel achtergronden en feiten over hoe lijntjes lopen, wie allemaal betrokken zouden zijn, wat men wil en hoe men daartoe komt en wie in de weg staat. Ja helaas, die staat er niet erg lang. Deel 4 schijnt uitverkocht te zijn, zou ik ook wel willen lezen.
  Is het eigenlijk wel handig dit soort info via deze of andere websites te delen?

  Doet me denken aan het “ongeluk” dat Anne Heche heeft gehad. Overigens opmerkelijk ongeluk met alle brandweerauto’s die de wegen blokkeerden. Verkeer moet toch doorgaan als gevaar is geweken?
  Zie https://www.niburu.co/buitenland/17689-wat-is-er-werkelijke-gebeurd-met-anne-heche
  Heb het goed met elkaar, welterusten en morgen weer gezond op.

  • Beste klein

   Er zijn mensen bekend met de 13 beter gezegd de 666 Satanische bloedlijnen

   Zoek die allen op
   Raak er van op de hoogte
   Maar Raak er niet in verstrikt
   Best wel een spannende tocht

   Bereikt men eigenlijk niets positiefs mee
   Maar opzoeken ….
   Dat kan altijd

   Dank U

   • Dank Ringo Dada, mee eens niets positiefs mee te bereiken, maar voor mij geeft het inzicht in hoe “het spel” kennelijk dus al jaren/eeuwen wordt “gespeeld”.
    En ja, ik kijk dus met heel andere ogen nu naar de dingen in het leven. Zeg maar een soort wake up call naar wat er gebeurt en wie de spelers zijn. Helaas wel heel veel valsspelers. Snap niet dat die nog in de spiegel durven te kijken.
    Maar goed te weten! En ook benieuwd naar het vervolg, misschien keert het nog eens ten goede.
    Dank en groet!

 15. Het was nog steeds ascension van 1940-1945 Listen to your soul and how to do soul research. You finally understand where you come from and where you are going in these turbulent times. You remember why you are here right now, at a crucial stage of human development. https://medium.com/@createyourownworld/distinguish-lies-from-truth-7a50cf7eb8a1 Body is impermanent but your behaviors are copied over from one body to another and remain standing, having redeemed good karma and restoring balance in this life.

  En belanden we met de hele wereld hier: Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou. Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap! 2022 het jaar van spirituele testen. Dit jaar is een periode van spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op trouw blijven aan de liefde. De liefdeloosheid die je momenteel ziet richt ontzettend veel schade aan. Pijn en lijden. Wanneer is het voor jou genoeg? Blijf je trouw aan je innerlijke autoriteit? Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten? Elke keuze gemaakt vanuit de oude spelregels (ego-gedragen) zullen consequenties hebben en worden uitvergroot. Actie die voortkomt uit ego-gedragen bewustzijn creëert lijden en karma (oude wereld). Actie die voorkomt uit hart-gedragen bewustzijn creëert geen lijden en geen karma (nieuwe wereld). Dat is een zegen voor jezelf, de ander en de wereld. De nieuwe wereld kan alleen worden vorm gegeven vanuit innerlijke autoriteit. Alleen vanuit waarachtigheid. Het oude wordt simpelweg energetisch niet meer ondersteund. Iets wat energetisch geen voeding krijgt, sterft. Wacht niet op een externe autoriteit die ons komt redden en alles oplost. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf. Wij ZIJN die autoriteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in