Screenshot YT

Toen de trailer voor de Netflixfilm Cuties zich in augustus begon te verspreiden, veroorzaakte dat een storm van protest. Critici zeggen dat de film 11-jarige meisjes seksualiseert en probeert pedofilie te normaliseren. Netflix wordt nu vervolgd in een provincie in de deelstaat Texas.

De Franse film, die in september werd uitgebracht, gaat over een groep 11-jarige meisjes die een dansgroep vormen waar ze onder andere “twerken“. Een van de meisjes komt uit een conservatieve moslimfamilie, wat betekent dat ze haar nieuwe hobby moet verbergen.

Naar aanleiding van de kritiek verontschuldigde Netflix zich voor het “ongepaste” titelbeeld dat voor de film werd gebruikt en verving deze. De film zelf werd echter onaangeroerd gelaten.

Een zogeheten grand jury in Tyler Country in Texas gaat Netflix nu strafrechtelijk vervolgen voor wat wordt verondersteld de “onfatsoenlijke” voorstelling van kinderen in de film te zijn.

  "Trump is een tiran": FBI slaat toe tegen anarchisten die van plan waren gouverneur te ontvoeren

Netflix ontkent de beschuldigingen en zegt dat de film een “sociaal commentaar op de seksualisering van jonge kinderen” is.

11-jarige (!) stripsters: Netflix lanceert pedofielen serie

Vorig artikelBurgemeesterskandidaat in Portland is Antifa
Volgend artikelZweedse vrachtwagenchauffeur sloeg man neer die vrouw mishandelde – reed vervolgens verder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Nou dat doen ze toch ook? Onder “dekking”van een of ander lulverhaal, maar toch.

    Omzet is voor en door pedo’s en moslims.
    Proost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in