In totaal zegt meer dan de helft van de ondervraagden, uit alle hoeken van het politieke spectrum, dat zij de media niet vertrouwen.

Volgens een nieuwe Rasmussen-enquête is bijna twee derde van de Amerikanen van mening dat de media “echt de vijand van het volk” zijn, bericht Steve Watson.

Uit de enquête bleek dat in totaal 59 procent van de waarschijnlijke kiezers het sterk of enigszins eens is met de stelling.

Onder Republikeinen is de overtuiging zelfs nog overheersender, namelijk 77 procent. Slechts een kleine meerderheid van de Democraten is het er niet mee eens.

In de peiling werd ook opgemerkt dat onder Democraten het vertrouwen in de media met 11 punten is gedaald.

Over het geheel genomen zegt een meerderheid van 52 procent van de Amerikanen geen vertrouwen te hebben in het politieke nieuws dat zij van de gevestigde media krijgen.

Uit het onderzoek bleek ook dat 52 procent van mening is dat de media partijdig zijn ten opzichte van Democraten.

Dit is opnieuw een voorbeeld van hoe Amerikanen er bijna volledig tegenovergestelde meningen op nahouden dan de narratieven van de liberale bedrijfsmedia.

  Gelijktijdige deflatie en hyperinflatie zullen de wereld verwoesten - Economische ineenstorting, ellende, hongersnood, ziekten en oorlogen

Een nieuwe Harris-Harvard peiling die eerder deze week verscheen, toonde ook aan hoe geminacht de linkse media zijn geworden.

Opiniepeiling laat zien hoe radicaal anders de mening van Amerikanen is dan de liberale corporate media narratieven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De EU-commissie eist van de EU-landen meer censuurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerontrustende video onthult aanval Oekraïens leger op burgerstructuur
Volgend artikel20.000% toename van netvliesschade na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. … en hier maar 100.000 die het vertrouwen kwijt zijn…..

  tijd voor een grote omwenteling….van de hoernalisten.

   • precies mijn punt….hier miljoenen burgers die het niet meer geloven en beu zijn….100.000 als getal is of natte vingerwerk, of een manier om het probleem te bagatelliseren als zijnde een kleine minderheid….dus met extra budget kunnen we ze bestrijden…want dat is waarom dit soort rapporten het licht ziet, om geld te kringen en meer bevoegdheden. Benoemen waar de werkelijke olifant in de kamer zit word vermeden…

  • Hangalisten van maken. Als lang genoeg dan worden het vanzelf stokdroogalisten. Kunnen we gebruiken als vogelverschrikkers.

  • De op 24.05.2023 overleden Queen of Rock & Roll Tina Turner liet een vermogen na van 227 miljoen – – > 2 + 2 + 7 = 11 ! Ook La Turner heeft haar hoofd gebogen richting de satanische muziekindustrie, anders was zij nooit zo ver gekomen. Als je zoekt, kom je afbeeldingen tegen waarin zij het teken met de bok maakt.

 2. het zijn geen journalisten maar land verraders 1e klas maar als zij de waarheid zouden schrijven wat een oplagen zullen zij hebben

  • Idd. Goedbetaalde propaganda trollen. Smerig leugenachtig tuig is het. Hoeveel geweten heb je nog als je de leugens dag in dag uit moet verkopen, en inmiddels wetend hoeveel slachtoffers er door dit crimineel beleid zijn gevallen.

   • Hoernalisten is de enige juiste beschrijving van lui die alles schrijven en daarbij leugens en verdraaide info doorgeven nul probleem is om geld te verdienen.

    HOERNALISTEN, ze haten het woord. Er zou een liedje over moeten komen…

 3. Poll, enquête, de vraagstelling weet ik niet, eveneens of het geen natte vingerwerk is. – Voor verdeel en Heers.
  Stel dat gegevens kloppen USA, dan ligt het IQ USA inwoners, hoger als in NL.

 4. Vanochtend 27-5 rond 9 uur weer eens naar NPO1 radio geluisterd. Als ik die hoernalist door die radio heen kon trekken zou ik het gedaan hebben. Wat een smerige stemmingmakers en landverziekers zijn het toch. En de slapende struisvogelschapen laten zich maar hypnotiseren. Wat een gotspe.

 5. Their next target on the world is…..Agenda 2030
  AI and Banking System…..
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020?fbclid=IwAR3vwPlvzTe2UhrBkqznKMwxDBL4LDzf-NH9qIoorEfAI278aqUsM8HtT9Y

  What Elites DON’T WANT YOU TO KNOW About Secretive Bilderberg Meetings
  https://youtu.be/Fr4mtjcxDsc

  D’r haren gingen overeind staan ‘SECRET CABAL Of Neoliberal’ Elites Have Private AI Meeting:
  Rising Reacts To Bilderberg https://youtu.be/Ao4FLJlHoyU

  The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy. EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  https://youtu.be/it1cU2mayeU hoeven we helemaal geen belasting te betalen…..het is een privé clubje die enorme bedragen uitgeven waar niets tegenover staat en creëren ze nu fake money……kan iedereen.

  We hebben al andere valuta’s = We zijn verheugd om aan te kondigen dat je vanaf nu elke week kan luisteren (en kijken) naar onze eigen podcastserie ‘De Keuzevrijheid Podcast’. Hier gaan we in gesprek met initiatiefnemers, visionairs en experts over keuzevrijheid op belangrijke gebieden zoals geld, technologie, gezondheid en onderwijs.

  Maar dat is nog niet alles. We organiseren ook een nieuwe Kies Jouw Geld Dag. Deze keer zijn we in Friesland en we hebben een geweldig programma met lokale en (inter)nationale initiatieven op het gebied van geld, waaronder Ronald Bernard van de URA, De Friling en de Fryske euro .

  Vrije mensen die geen slaaf meer willen zijn van dit doodzieke financiële systeem
  https://t.me/autonoomlesgroep

 6. WHY THE POPULATION EXPLOSION? Explained by Hans Wilhelm = In little more than 100 years the world population has grown from 1.5 billion to nearly 8 billion people! What is the cause for this extraordinary population explosion? This video gives a detailed explanation that the spiritual world has explained to us for a long time.
  Oh!! I SO needed to hear this today! Thank you Lord for saving us, and thank you Hans for your service to humanity! God bless everyone who reads this message! 💖💖💖🙌
  The way you explain is so gentle and clear…thank you 🙏🏻
  Is deze alles zal omvallen https://youtu.be/m4Uc4I1bq8E

 7. Professor Max Tegmark – Stop AI Development Now! The Dangers Of Chat GPT-4 | Part 1 Of 2
  https://youtu.be/v_8NlUqf2HA for total world control.

  Een wakker mens laat zich in het algemeen niet bedienen door computers.
  Dit zijn onzekere mensen die niet in zichzelf geloven en in hun eigen kracht staan.
  Die menen het buiten zichzelf te moeten zoeken en weten vaak niet eens wie ze zijn of voor welk doel ze leven.

  Een externe autoriteit die jouw laat leven en liefdeloze regels oplegt met FAKE MONEY en digitale controle.

  Kan je zeggen dat deze mensen niet eens respect hebben voor zichzelf en anderen en zijn mensen die zichzelf niet belangrijk genoeg vinden en het buiten zichzelf gaan zoeken. Maar, ja dan ga je zitten narren en zadel je mensen op nutteloze dingen en geven hier dan gigantisch veel digitaal fake money aan uit en heb je dualiteit in de maatschappij en ben je verder van huis als je weerstand gaat ondervinden…..Are Global Elites EVIL or STUPID? And the most politicians follow them blindly and that’s the worst part and also has no wisdom….. Eckhart Tolle tells Russell his views on those in power and explores the lack of wisdom leading the world today. I’ve been saying this for years that true wisdom doesn’t come from a book. https://youtu.be/kawBVP1cozM

  This Man is Pure Evil…https://youtu.be/ssHCZ5gqVK0

  Je hebt je leven weggegeven aan een ander omdat je je eigen leven niet belangrijk genoeg vindt.

  Dan krijg je macht en controle houden met een flinke dosis rivaliteit….moet je iedere keer terug voor een besluit en heb je oeverloze discussies en ga je liegen en bedriegen is wat je nu wereldwijd ziet.

  Helaas allemaal onbewuste mensen die zich met anderen bemoeien.

  Maar het is jouw leven en is niet praten over anderen en al helemaal niet mee bemoeien ongevraagd.
  Een bewust iemand zal zig nooit met anderen bemoeien en is in comfort met zichzelf en vraagt of het gewenst is met wat ik voor je doe en stemt dit af met wat gewenst is….mind controllers niet…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in