Eerst wil ik een video plaatsen die ik op Twitter vond (origineel hier) en die laat zien wat voor soort explosie er op de Krimbrug heeft plaatsgevonden, schrijft Andrei.

Van wat ik heb gelezen, explodeerde een vrachtwagen gevuld met explosieven, waarbij drie mensen in een auto in de buurt omkwamen, en vervolgens namen de vlammen een trein over die ook over de brug reed. Die trein zat vol brandstof. Alleen dankzij de verbazingwekkende snelheid waarmee het brugpersoneel reageerde, bleef de schade beperkt tot slechts 9 wagons en dus tot een veel korter segment van het spoor.

Als je naar de video kijkt, zou je denken dat de brug in puin ligt. In feite werd het verkeer op zowel de sporen als de weg in minder dan 24 uur hersteld (met uitzondering van zware vrachtwagens). Met andere woorden, dit is weer een geval van “het is vernederend, maar niet gevaarlijk” (обидно но не опасно).

Maar dat is een steeds meer verkeerde opvatting: deze keer is het ook ZEER gevaarlijk.

 • Het spreekt vanzelf dat het regime in Kiev nooit de technische en politieke middelen zou hebben gehad om een dergelijke aanval uit te voeren zonder dat het daartoe de opdracht had gekregen van zijn meesters in het Westen.
 • Een dergelijke aanval, vlak na de aanvallen op NS1/NS2, toont zonder enige twijfel aan dat het Westen nu koers zet naar totale terroristische oorlogsvoering.
 • Dat is logisch, want voor alle zogenaamde “overwinningen” van de NAVO-troepen in Oekraïne geldt dat zij in werkelijkheid een paar dorpen en steden heroverden, terwijl Rusland hele regio’s bevrijdde en vervolgens inlijfde.
 • En Rusland deed dat terwijl het altijd een numeriek nadeel had.
 • En terwijl het 10:1 KIA’s (killed in action) maakte.
 • Met andere woorden, de “heroriëntatie” van het Westen op het terrorisme is een erkenning van de militaire, economische en politieke nederlaag.
  Alle wegen leiden naar Beijing

Hoewel dit nauwelijks een verrassing is, want het Westen gebruikt *altijd* terrorisme tegen soevereine regeringen, is dit toch een zeer negatieve ontwikkeling voor Rusland.

Simpel gezegd zijn er altijd meer doelwitten dan agenten/bewakers.

Bovendien kunnen terroristen altijd het tijdstip en de plaats van hun aanvallen kiezen.

Tot dusver hebben de Oekraïense inspanningen in Rusland zeer weinig tastbare voordelen opgeleverd: de moord op Dugina maakte van haar een martelaar, de aanval op NS1/NS2 heeft eigenlijk alleen Duitsland en de EU gekwetst, terwijl de explosie op de Krimbrug heeft bewezen dat dit een zeer moeilijk doelwit is dat zeer moeilijk te vernietigen zal zijn zonder een tactische kernbom te gebruiken.

Hier moeten we allemaal denken aan de terroristische aanslagen op de school in Beslan, het Dubrovka-theater in Moskou, het ziekenhuis van Budennovsk, de internationale luchthaven Domodedovo of de metro van Sint-Petersburg. Allemaal waren ze het resultaat van acties van zogenaamde “terroristische groepen” die allemaal werden (en nog steeds worden) geleid door westerse speciale diensten.

Er zijn eigenlijk maar twee manieren om dergelijke door de staat gesponsorde terroristische aanvallen te verslaan:

 1. Infiltreren in de zogenaamde terreurgroepen en infiltreren in de westerse “moederagentschappen” die hen leiden.
 2. Het grote publiek ervan overtuigen om in een “hoge waakzaamheidsstand” te gaan.

Eigenlijk moet de hele Russische samenleving op een “mentale oorlogsvoet” gaan staan en tegelijkertijd kalm en zeer waakzaam blijven: niet alleen wordt Rusland aangevallen door Banderitische nazi’s, maar ook door de mensen die 9/11, MH17 (en vele andere!) hebben gedaan en dit zijn de mensen die een hele terreurcampagne tegen Iran hebben ontketend met bombardementen, moordaanslagen, sabotage, enz.

  Een oorlog met Rusland zou anders zijn dan alles wat de VS en de NAVO ooit hebben meegemaakt

Dan is er nog het probleem van de escalatie. De aanval op de Krimbrug was een duidelijke oorlogsdaad.

Natuurlijk, aangezien er geen Amerikaanse paspoorten werden gevonden die gemakkelijk in het water dreven, mag de reactie van Rusland geen openlijke militaire vergeldingsaanval zijn. Ik verwacht echter wel dat er binnenkort iets zal gebeuren, waarschijnlijk in de Oekraïne, maar waarschijnlijk met westerse medewerkers/activa/faciliteiten.

Kortom, ik verwacht dat het nog erger zal worden tot aan de verkiezingen in de VS. Niet dat ik veel hoop heb dat het gezond verstand zal zegevieren als de GOP wint, maar “een heel klein beetje” is beter dan “helemaal geen”.

Ondertussen is het voor mij gewoon schokkend om het collectieve orgasme waar te nemen dat de leiders van het Westen voelen telkens wanneer Rusland een of andere verschrikking overkomt. Eerlijk gezegd verbaast het me niet dat ze ons haten. Wat me veel meer verbaast is hoe onverbloemd haatdragend en “in your face” deze vreugdekreten zijn. En ik vraag me af

Zien zij die hatelijke vreugde in hun eigen ogen wanneer zij in de spiegel kijken? Als ze een foto van Daria Dugina zien, voelen ze zich dan “ja, eentje gescoord tegen Poetin!”? Als de kangoeroe-rechtbank in Nederland verklaart dat het Rusland (of de LDNR) was die MH17 opblies, hebben ze dan het gevoel dat het recht is gediend en de schuldigen gestraft?

Ik ben bang dat de vraag wat zij wel of niet zien de verkeerde vraag is, die Poetin overigens in zijn recente toespraak beantwoordde toen hij zei: “deze Europese elites begrijpen alles – dat doen ze, maar ze dienen liever de belangen van anderen”.

Het is niet dat ze het niet zien, het kan ze niet schelen. Helemaal niet. Dat hebben ze nooit gedaan.

  In het echte Rusland, geen teken van sancties

Ik sluit af met een vraag: geldt het bovenstaande alleen voor de Europese heersende klasse of geldt het voor de meeste mensen die in de EU wonen?

Wat zullen de goedbedoelende en nobele Europeanen doen wanneer het volgende bloedbad in Rusland plaatsvindt (want vroeg of laat zal dat gebeuren, gezien de aard van terroristische dreiging)? Zullen ze zich verheugen en wat sterker met hun Oekraïense vlaggen zwaaien, of zullen ze er gewoon niets om geven?

Het antwoord ligt voor de hand, vooral voor de Russen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens “Neo-Nazi Zomerkamp” – Militaire opleiding voor jonge kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense Oorlogsmisdaden
Volgend artikelSommigen van ons denken dat de Russische invasie geen “agressie” was. Dit is waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Als je naar de commentaren kijkt op andere sites, dan schrik je er van hoeveel mensen mee praten met degene die die anti Rusland propaganda de wereld inslingeren. Wat een domme mensen dat zij hier in trappen en de één nog stoerder anti Rusland reut plempt dan de ander.

  • Juist, het gaat nog steeds te goed met het Nederlandse volk. Ik hoop dat we een hele lange extra koude winter krijgen waar de supermarkten leeg zijn want dat is de enige HOOP dat dat schapenvolk wakker gaat worden.

   • Helemaal mee eens. Europa pleegt zelfmoord door de krankzinnige sancties, waarbij Europa DE verliezer is. De usa opdracht, de vernietiging van Europa, wordt door Brussel en de regeringen (Schwabber marionetten) uitgevoerd ten koste van het gewone volk, die deze rotzooi helemaal niet wilt.
    De schaapjes hebben het nog te goed en de flut media spelen daarin een heel grote rol.

  • @Gerrit
   Joh je moet ze op reddit zien.Commentaren zo van:Ik ga er van ALLES aan doe om het de Russen zo moeilijk mogelijk te maken.Antwoord:Ja,ik heb geen benzine en verwarming nodig.En dan antwoorden met een eigen account.Je ziet het gewoon aan de grammatica die ze gebruiken.Of zo van:Ik hoop dat ik snel nog een booster kan halen.Weer antwoorden met een tweede account: Jaa ik ook! Zijn allemaal gestoorde betaalde regeringstrollen Gerrit.En dan ook nog hoog opgeleid he ,die gasten die het niet door hebben.Wat een gestoorde randdebielen zeg.En dan heb je nog de domme sukkels die er bij willen horen.De volgzame kudde schapen.Wat zijn we diep gezakt.

 2. 85% liet zich vaccineren… dat is het antwoord. 15% zal wel achter Rusland staan en een deel van onze allochtone medelanders die al op 1 of andere manier slachtoffer van The Empire of Lies of nieuw kolonialisme geworden zijn

  • Je hebt helaas gelijk! Het lijkt of de gevaccineerden hun gezonde verstand kwijt zijn.
   Er moet iets in die spuiten zitten wat het verstand aantast of beïnvloed.

   • Voor zover ik studie heb gelezen zou het zo zijn dat mensen die het gentech-gif hebben laten inspuiten 20% van hun IQ kwijt zijn, zeker na boosters. En het is te merken, véél mensen zijn nu op het IQ-niveau van de westerse politici aanbeland..zo geraakt een land helemaal niet meer vooruit! 🙂

 3. systematisch mentale oorlog is/ wordt gepleegd op inwoners van de EU .
  100 jaar +++ en langer
  indoctrinatie van hoe en wat je moet denken, zie onderwijs, gezondheidszorg, media , industriële revolutie die mens en samenleving uit elkaar getrokken, de overheid die een totalitair facisme reeds jaren in zich draagt onder het mom van “democratie “ en de populatie in toom houdt met verdeel en Heers
  continue ‘ propaganda’ mbt racisme, inkomen ; overheid als rol Sinterklaas die; de toeslagen affaire, voedselbanken, oorlog propaganda, miljoen+ vluchtelingen instroom, het omgekeerde ( satanisch) zelf bewerkstelligd.

  Mogelijk dat men als mens zijn roots moet hervinden, wat moeilijk is gezien het net waarin men reeds zit.

  De mensheid heeft dit systeem als voorbeeld functie gekopieerd.
  De gemiddelde occasion verkoper ; goeie deal gemaakt,
  huisarts; ca 6 x declareren,
  in 5 minuten tijd p/p
  (patiënt; betaal een berg premie, natuurlijk ga ik langs)
  Als ik mij niet aan de regel houdt, boete of geen inkomen (spuit)
  Mens lijkt in dit piramide systeem niet toe komen aan levens vraagstukken. .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in