Weet u nog dat ik schreef dat “Russische collaborateurs” (degenen die niet op tijd konden vertrekken) werden onderworpen aan repressie door de Oekraïense strijdkrachten? Laten we even teruggaan. De opgedoken “massagraven” die werden ontdekt in “pas bevrijde” gebieden in Oost-Oekraïne. Net als bij de vorige ronde bij Kiev verloren de mainstream media snel hun interesse… De Amerikaanse regering heeft Rusland nooit “officieel” beschuldigd van bepaalde/specifieke oorlogsmisdaden… En de zaak werd niet actief (of helemaal niet) onderzocht door het Internationaal Strafhof, schrijft Thedreizinreport.com.

Vertaling: het was allemaal een hoop onzin, zoals alles. Gewoon een hoop onzin, gevoerd aan debielen. Eén verschil is dat Amnesty International (na het veroordelen van Oekraïne in een rapport deze zomer) geen toegang kreeg, of anderszins niet in staat was, tot de vermeende plaats(en) van de misdaad.

Zoals ik in een recent bericht met video’s heb aangetoond, zijn ten minste enkele van de massagraven bij Izium van Oekraïense soldaten die (dood) van het slagveld zijn gehaald en door Rusland zijn begraven.

Ik heb u een video laten zien van Russen die vele lichamen oppakken, in zakken doen en begraven.

Welnu, hieronder is een video die vandaag online is gedeeld door Maksim Zhorin, een voormalig officier van het Azov-regiment van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken (ik weet niet wie de video heeft gefilmd).

Zoals velen, zo niet de meesten onder de Azov, heeft Zhorin een zuiver Russische naam, maar werd hij opgenomen in de Oekraïense politieke stam.

Zhorin is een van de “oorspronkelijke” Azov-leden, een langdurige Azov-praatjesmaker, en hij blijft een grootvader of peetvader van de Azov-beweging en haar lokale “Kraken”-filiaal in de stad Charkov.

  Loopt Rusland vooruit op het Oekraïense offensief?

Zijn video toont hoe vermoedelijke Russische collaborateurs/sympathisanten in kuilen worden gedumpt in de regio Charkov.

(Pas NADAT de video de wereld rondging, NIET ervoor, voegde Zhorin een commentaar toe dat de beelden afkomstig waren van de telefoon van een Russische soldaat, LOL.)

Zoals ik in het verleden heb gezegd, kunnen ze “wegkomen” met het filmen en posten van dit soort dingen, omdat de mainstream media het zullen negeren, Oekraïne is heilig en onaantastbaar.

Net als bij de moorden op Russische krijgsgevangenen, zetten deze dwazen alles online, zonder na te denken.

Hoe groot is de kans dat de mainstream media deze video oppikt?

Dit is letterlijk de eerste video die ik ken, van een burger die in een put wordt gegooid, met de handen op de rug gebonden, stuiterend als een lappenpop, duidelijk echt.

Zullen de media zeggen dat deze video door de Russen is gemaakt, of zullen ze hem negeren?

Ik denk dat we over een paar weken een verwijzing ernaar zullen horen in de NY Times (waarschijnlijk wil Uncle Sam zich hiervan distantiëren, zoals hij deed met de moord op Dugina, met behulp van die krant)… en dat zal het einde zijn.

Dit is nu het gezicht van Amerika. Als je Amerikaan bent, wordt dit in jouw naam gedaan.

Het is een ander Vietnam of Irak of Mao’s China of wat dan ook, een schrikbewind.

Letterlijk duizenden “Russische sympathisanten” of “collaborateurs” in het hele land zijn verdwenen.

Het kan zijn dat de meesten van hen in de gevangenis zitten, incommunicado. Maar sommigen, misschien velen, eindigen zo:

  Nederland wil Oekraïense vluchtelingen laten bijdragen aan staatsuitgaven


Hoe weet je wie een collaborateur is en wie een sympathisant? Nou, soms is het duidelijk.

Als je een leraar bent en je nam geen ontslag toen de Russen hun lesprogramma opdrongen, dan ben je een collaborateur.

Andere keren… Maak u geen zorgen, uw vrienden/buren zullen u verraden.

Staat u op goede voet met uw buren? Mensen op het werk? Familie? Stemmen ze hetzelfde als u?

Als u bij een mediakanaal werkt, en u leest mij nog steeds, en u raakt niets aan van dit soort zaken… en alles wat u doet is rapporteren wat uw vertrouwde Oekraïense regeringscontacten u per telefoon of e-mail vertellen…

Dan bent u GEEN journalist, dan bent u gewoon een propagandistische hork, en (volgens de traditie van Dreizin Report) zullen uw honden u opeten.

Overigens, voor degenen die me blijven vragen hoe de oorlog verloopt…

… De Oekraïense offensieven zijn (tot nu toe) gestopt, en zijn (tot nu toe) een strategische mislukking. Oekraïne moest voor de winter groots winnen en voordat Rusland kon mobiliseren, hebben ze gefaald.

Zij zitten aan de grens van hun mankracht, terwijl Rusland zich net aan het opwarmen is.

Ze gingen voluit tegen de Krimbrug, en faalden. De VS hebben bijna geen munitie meer om met hen te delen.

En de winter komt eraan.

Als student Rusland kan ik u zeggen dat het er al slecht genoeg uitzag voor Oekraïne, maar de terroristische aanslag op de brug heeft het lot voor 100% bezegeld.

Nu kan ik gerust zijn in mijn voorspelling (van februari/maart) dat de Oekraïne zoals wij die kennen, zal worden vernietigd.

Net als Michael Corleone is Poetin een zeer geduldige man.

  Kunnen wij even stilstaan en onze emotionele reacties en verontwaardiging over wat zich afspeelt van elkaar scheiden?

Waarschijnlijk zal de landelijke elektriciteitsopwekking in Oekraïne pas ergens na de eerste vorst worden vernietigd… wanneer herstel van dat niveau van schade (of het binnenbrengen en installeren van nieuwe turbines uit Europa) volledig uitgesloten zal zijn.

Zoals gewoonlijk, als ik gelijk heb… zal ik me kapot lachen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Franse vrijwilliger woedend over leugens van Westerse media, onthult waarheid over oorlogsmisdaden in Oekraïne


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUpdate van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken over Oekraïne
Volgend artikelHet Westen heeft nu koers gezet naar totale terroristische oorlogsvoering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. En onze regering bestaat dus uit tuig dat dit goedkeurt, die 100% achter die Azov nazi’s en hun leider Zelensky staan. Wie nu nog denkt dat WOII is afgelopen in ’45 is een idioot. Het beest is ondergronds doorgegaan en komt nu bovengekropen. De nazi’s regeren EU. Je hoeft enkel de stambomen en achtergronden van de politieke puppets er maar bij te pakken en je ziet waar velen van afstammen en welke ideologie ze aanhangen…

  • Inderdaad, al wat men moet doen om dit EU-nazisme te bewijzen is de namen van de zogezegd veroordeelden van Neurenberg te koppelen aan de namen van diegenen die de EU hebben opgericht en to heden hebben bestuurd. Raar maar waar, het zijn dezelfde ratachtige massamoordenaars en afstammelingen als die van ‘das dritte Reich’ , die in 1945 uit de riolering zijn komen gekropen,die nu het Schwabistische 4the Reich onder Building Back Better willen installeren…laat ons allen samen werken om deze ratten – + hun zgz medeplichtigen van de EU- terug naar hun plaats te sturen…de riool, hun natuurlijke habitat!

 2. Op dit moment, grote aanval van Rusland met raketten op Oekraïne. Zelensky schijt in z’n broek, Kiev, Odessa, Dnjepopetrovsk worden stevig onder vuur genomen. Het speelkwartier is over, no more fucking with the Russians. Voor de winter is het afgelopen met dit gekloot.

 3. “The metadata of the video revealed that it was filmed today on October 9! Today, the town of Kupyansk is under the control of Ukrainian and NATO militants.”

  Dat kwam ik elders bij deze video tegen.
  Gewoon weer een Boetsja stijl “false flag” dus.
  Maar ook zonder dit soort bewijs is het wel duidelijk.
  Deze slachtoffers zijn etnische Russen, en Oekraïense nazi’s haten etnische Russen, die zij als “untermenschen” kwalificeren, terwijl de Russen geen enkele reden hebben om deze etnische Russen iets aan te doen, en zich al meer dan een half jaar in bochten wringen om de Oekraïense bevolking zoveel mogelijk te sparen..
  Meer als je gezonde boerenverstand heb je niet nodig om te bepalen wie hier de smeerlappen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in