De Chinese minister van Buitenlandse Zaken Qin Gang heeft zojuist de hele wereld gewaarschuwd dat “er ongetwijfeld een conflict en confrontatie” met de Verenigde Staten zal komen, tenzij het gedrag van de VS drastisch verandert, en je zou denken dat zo’n directe bedreiging vandaag absoluut voorpaginanieuws zou zijn. Helaas lijken de meeste van onze politici niet te begrijpen hoe ernstig dit is. Wij zijn gewend aan politici die gewoon alles eruit flappen wat op dat moment in hun hoofd opkomt, en later komen hun assistenten dan uitleggen dat het echt niet hun bedoeling was om zulke opruiende uitspraken te doen. Maar Chinese politici zijn überhaupt niet zo. Chinese politici kiezen hun woorden met grote zorg, en het uiten van een rechtstreeks dreigement aan het adres van een andere natie wordt als een zeer ernstige zaak beschouwd, schrijft Micheal Snyder.

Met dat in gedachten wil ik dat u aandachtig leest wat de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Qin Gang zojuist zei over de huidige stand van de relatie van zijn land met de Verenigde Staten…

“Als de Verenigde Staten niet op de rem trappen, maar het verkeerde pad blijven volgen, kunnen geen van de vangrails voorkomen dat ze ontsporen en zullen er zeker conflicten en confrontaties ontstaan,” zei Qin, wiens nieuwe functie ondergeschikt is aan de hoogste functionaris voor buitenlands beleid van de Communistische Partij, Wang Yi. “Een dergelijke wedijver is een roekeloze gok, met als inzet de fundamentele belangen van de twee volkeren en zelfs de toekomst van de mensheid.”

Ik was absoluut gevloerd toen ik dat voor het eerst las.

En hij is niet de enige Chinese politicus die zo spreekt.

Maandag maakte Xi Jinping heel duidelijk dat hij zijn geduld met de Verenigde Staten verliest…

China’s leider Xi Jinping haalde uit naar de Verenigde Staten met ongewoon directe opmerkingen toen hij de particuliere bedrijven van het land opriep om “mee te vechten” met de Communistische Partij in een tijd van toenemende uitdagingen in binnen- en buitenland.

“In de afgelopen vijf jaar hebben westerse landen, geleid door de Verenigde Staten, ons op alle mogelijke manieren onderdrukt, wat onze ontwikkeling voor ongekend zware uitdagingen heeft gesteld”, zei Xi maandag tijdens een jaarlijkse wetgevende vergadering in Peking tegen een groep regeringsadviseurs die particuliere bedrijven vertegenwoordigen.

Zonder twijfel hebben de Chinezen veel dingen gedaan die volstrekt onaanvaardbaar zijn.

  EU-leiders verkwisten nog eens 50 miljard euro aan steun voor regime in Kiev... en zelfvernietiging

Maar hopelijk kunnen onze meningsverschillen met China vreedzaam worden opgelost, want een regelrechte oorlog met China zou absoluut catastrofaal zijn.

Helaas neemt de anti-China hysterie in Washington met de dag toe, en de Biden-regering lijkt te genieten van elke kans die zij krijgt om de Chinezen te provoceren.

Als de oorlogsstokers in D.C. echt een oorlog met China willen, kunnen we dan tenminste wachten tot het huidige conflict waarbij we betrokken zijn voorbij is?

Denk hier eens over na vanuit een strategisch standpunt.

Westerse politici erkennen nu openlijk dat we “in oorlog” zijn met Rusland, en het lijkt erop dat dit conflict in Oekraïne niet snel zal eindigen.

Op dit moment gebruiken de Oekraïners sneller munitie dan wij ze kunnen leveren, en onze eigen voorraden raken uitgeput omdat we al zoveel hebben verscheept.

Dus waarom zouden we in vredesnaam overwegen om ons nu in een ander conflict te mengen?

Helaas hebben we misschien geen keus.

Zodra China Taiwan binnenvalt, komen de VS en China in oorlog.

Onlangs verklaarde CIA-directeur William Burns publiekelijk dat Xi Jinping het Chinese leger heeft bevolen om tegen 2027 klaar te staan om Taiwan binnen te vallen…

De VS hebben zich in dit geschil gemengd door wapens en inlichtingen te verstrekken, waarbij directeur William Burns waarschuwde dat de VS “als een kwestie van inlichtingen” wisten dat Xi zijn strijdkrachten had bevolen om klaar te staan voor een invasie van Taiwan tegen 2027.

Persoonlijk denk ik niet dat Xi Jinping zo lang zal wachten.

Ik denk dat hij beseft dat hij nu een unieke kans heeft. De oorlog in Oekraïne legt een groot beslag op de militaire middelen van de VS, en Joe Biden is een verdwaasde en verwarde oude man.

  Zelensky's aanval op de NAVO: "Zij sterven nu door jullie!"

Als de Chinezen wachten tot na de volgende Amerikaanse presidentsverkiezingen, moeten ze misschien binnenvallen terwijl er een Republikein in het Witte Huis zit, en dat is een scenario dat Xi Jinping volgens mij liever vermijdt.

Ik denk dus dat het eerder vroeger dan later zal gebeuren, en dat beide partijen gewoon hun spierballen blijven tonen in de Straat van Taiwan.

Kijk bijvoorbeeld eens naar alle activiteiten die we vorige week hebben gezien…

China en de Verenigde Staten hebben de afgelopen drie dagen hun militaire macht rond Taiwan laten gelden, toen de spanningen tussen de twee rivaliserende mogendheden oplaaiden.

Het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) heeft sinds maandag 68 gevechtsvliegtuigen en 10 oorlogsschepen in de buurt van Taiwan gestuurd, aldus het ministerie van Defensie van het eiland, terwijl de VS hebben bevestigd dat hun P-8A Poseidon verkenningsvliegtuig is ingezet om door de Straat van Taiwan te vliegen.

Online platforms voor vluchtcontrole toonden aan dat de VS ook bijtankvliegtuigen en bommenwerpers in de buurt van het gebied hadden gestuurd.

Als onze leiders slim waren, zouden ze tenminste proberen het komende conflict met China uit te stellen.

Maar de waarheid is dat ze echt niet weten wat ze doen, en dus zouden we gemakkelijk tegelijkertijd tegen Rusland en China moeten vechten.

En vergeet de Noord-Koreanen niet. Ze worden steeds bozer en bozer

Kim Yo-jong, de zus van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, waarschuwde dinsdag dat het Noorden bereid is “overweldigende” acties te ondernemen tegen militaire activiteiten van de Verenigde Staten en Zuid-Korea, nu de rivalen gezamenlijke militaire oefeningen houden waarbij Amerikaanse strategische middelen betrokken zijn.

Kim zei ook dat het Noorden elke Amerikaanse poging om een raket te onderscheppen die het zal afvuren, zal beschouwen als een “duidelijke oorlogsverklaring” tegen de teruggetrokken natie, aldus het Koreaanse Centrale Nieuwsagentschap van het Noorden (KCNA).

Dit is een tijd van “oorlogen en geruchten van oorlogen”, en het wordt echt moeilijk om een manier te zien waarop dit verhaal goed zal aflopen voor de Verenigde Staten.

  Poetins dreigement tegen de oligarchen: "Tuig en verraders"

In dit stadium lijkt een groot deel van de Amerikaanse bevolking het met die inschatting eens te zijn. Volgens een nieuwe enquête denkt 43 procent van de Amerikaanse kiezers dat we letterlijk op de rand van de Derde Wereldoorlog staan…

Uit een nieuw landelijk onderzoek van de Trafalgar Group en de Convention of States Action (COSA) blijkt dat 43,4 procent van de Amerikaanse kiezers denkt dat het land op de rand van de Derde Wereldoorlog staat, gezien de oorlog in Oekraïne, de vermeende dreigingen tegen andere Europese landen en de agressieve houding van China tegenover de VS.

30,3% van de ondervraagden gelooft niet dat we op de rand van een nieuwe wereldoorlog staan, terwijl 26,3% het niet zeker weet.

Ik wou echt dat ik woorden had die de ernst van de crisis waarmee we geconfronteerd worden voldoende konden weergeven.

China, Rusland en Noord-Korea hebben allemaal kernwapens.

En als de kernwapens eenmaal beginnen te vliegen, is er geen weg meer terug.

Laten we dus bidden voor vrede, want op dit moment staan we echt op de rand van het ondenkbare.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kinderen van Azov opgeroepen om te sterven in Russische vleesmolenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel MacGregor: Oekraïne wordt verwoest en er blijft niks meer van over (Nederlands transcript)
Volgend artikelMike Whitney interviewt Paul Craig Roberts over de toenemende spanningen met China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Zucht. Het wordt tijd dat de VS eens bij zijn echte naam genoemd wordt – de Ziomaffia, de Vrijmetselaars, de Anglo-Zio parasieten, Israhel, etc. De VS zijn niet de verenigde staten, maar het Zionistisch bewind dat al jaren in de schaduw heerst. Die willen de hegemoon blijven, en nu ook de rest van de wereld er bij schoffelen. Dan pas hebben ze rust, en kunnen ze de ruimte oorlog beginnen. En de oorlog over de Maan. En de oorlog over andere planeten. Want oorlog willen ze maken, dat zit in hun aard. Dus laten we de VS nou gewoon eens bij zijn echte naam noemen – wat is de beste naam?

  • @Immortal… onthoud goed dat de USA dit niet doet, maar de corporatie Washington… en die corporatie is eigendom van Londen. Dus technisch gezien doet Engeland dit. En reken maar dat Engeland ook wordt bestuurd door een andere speler. Samengevat… de mensheid wil dit allemaal niet… maar onze landen zijn geïnfiltreerd en worden bestuurd door de Khazariaanse ziomaffia. Deze maffia heeft alles in het westen overgenomen dmv geld. Washington moet worden gestopt, net als Londen, Den Haag, Brussel, Berlijn, Straatsburg, Parijs, Madrid, Rome, vaticaan, Tel Aviv en alle westerse plekken waar de centrale macht terminaal ziek is. Alles moet instorten opnieuw worden opgebouwd… we moeten een hele nieuwe bestuursvorm bedenken, want de politiek is kanker en kanker genees je niet met meer kanker of een andere vorm van kanker. Ik heb er al eens over nagedacht en ik kom op een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain… zo kunnen we onszelf straat voor straat regeren zonder politici.

   • Straat voor straat onszelf regeren… mijn God, dat wordt de hel op aarde. Als je weet wat voor kneuzen van buren hier tussen zitten in de straat…. Het type Flodder wat in de voortuin zit te ouwehoeren over iedereen, bijstand zit te trekken en de hele dag TV zit te kijken. En daarmee regeren? Ze hebben zich ook massaal in laten spuiten dus dat geeft dan ‘hoop’. Er zijn hier in een paar maanden tijd aardig wat doden gevallen en ernstig zieken ontstaan. 🙊

    • Ik zeg niet dat mijn uitleg de oplossing is, maar het is een systeem waarin de macht dichter bij de mensheid komt te liggen. Uiteindelijk is er in mijn leven maar 1 wetgever en dat is God en die heeft maar 1 wet en dat is liefde. Uiteindelijk is dat de enige macht die ons obv liefde kan regeren. Tot die tijd klungelen we door en worden wij geregeerd door angst.

   • @ Naam:* maart 8, 2023 at 17:47,
    Er behoeft enkele gerichte bommen te vallen: De eerste op het Vaticaan zodat de grootste kwantumcomputer ter wereld “Alladyn” vernietigd wordt, deze handelen alle digitale betalingen af ter wereld. Daarmee implodeert 83 triljoen dollar in een oogwenk en zijn de toekomstige digitale valuta’s verleden tijd. De 2de op City of Londen, dit stukje soeverein land in hartje Londen Engeland, waar alle beursprijzen van de delfstoffen ter wereld bepaald worden en alle wie met wie mag of moet handelen. Dit is het hart van het Angelo Zionisten Rijk. Bij uitschakeling, zullen alle beurzen op de aarde instorten/imploderen. Alle banken zullen in eens failliet zijn die met fiatvaluta handelen.

    Dan verdampt de wereldmacht in een oogwenk. Als er dan ook in het Gardameer in Zwitserland een bom laat vallen, die de onderaardse gangenstelsels direct onder water kan zetten. Kan het Angelo Zionisten Rijk hun gestolen goud niet meer in veiligheid brengen. Trouwens in heel Europa en Amerika ligt een ondergrondse netwerk van gangen en steden op rond de 5 à 10 Km. Zo konden de zogenaamde elites zich al eeuwen telkens ongezien vluchten, als het te heet voor hun voeten werd.

    • De eerste vrijmetselaarsloge ter wereld werd in 1717 in Londen opgericht: de Premier Grand Lodge of England. De oppervlakte van the city of London bedraag 1,717 mile. Londen bestaat uit 32 boroughs (deelgemeentes) + the city of London; 33 is het ultieme meestergetal van de vrijmetselaars.
     De architect van o.a. Saint Paul’s Cathedral sir Christopher Wren (1632 – 1723) was lid van een voorloper van de Premier Grand Lodge.

    • Qvic waar komt deze info vandaan vriend ik ben erg nieuwsgierig zou er graag meer van willen weten uit het boek de 13 satanische bloedlijn van de schrijver van win de ruiter.?

 2. China en Rusland vergeten een ding de Amerikanen hebben 1x rambo 1xteminetor 1x mr Amerika
  dus kijk maar uit hoor chi rus

  • nah, rambo is oud en versleten en zit vast in zijn verleden overmand door ptss, mr amerika is woke geworden en is meer bezorgd om zijn ‘gevoelens’ en schijnt tegenwoordig problemen te hebben met het uitvogelen van zijn geslacht, wat de terminator betreft…laatst dat ik hoorde is hij die bs in amerika ontvlucht en is hij nu aan de kant van de russen aan het vechten….schijnt een pracht van een autonome onbemande en totaal bekwame tankkiller te zijn…. :p

 3. Ga rustig zitten!
  Mediteer. Keer naar binnen en wil het goede injezelf zoals ook in de wereld zoals jij je die voostelt. Ik neem aan een vredewereld.
  Canada was de poort voor de Chinezen naar de VS. Die is verijdeld.
  China valt Taiwan niet aan!
  Taiwan gaat in goed overleg over tot een vriendschappelijke verbinding met China.
  Dan staat de VS of beter The Bidenkartel, alleen!
  Ook hier is geen soelaas voor een wereldbrand.
  De aarde blijft intact!
  Oekraine krijgt gewoon de door de deep state gevreesde grondige schoonmaak!
  Dwz , Ruiming van de nazibende; who, wef, nwo. Vn enzovoort. En bevrijding van kinderen
  Intussen valt die ene Biden steeds vaker vd trap! Hij overleeft het niet.
  De cloon of acteur Biden wordt heus wel opgepakt!
  Intussen vallen er veel regeringen, de een na de ander!! Nee het staat niet in de krant.
  Dat zou de nog slapende burger in een grote angst slepen.
  De WO 3 en een evt nucli oorlog komt er echt niet!
  Leun achterover, kom tot rust.
  Geen burger kan invloed hebben.
  De stille protesten duiden op wereldvrede.
  Daar kan geen duister tegenop.
  De buitenwereld wil alleen maar ellende
  Doe het goede vanuit je binnenste zelf, met goede wil!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in