Eerder vandaag zag ik kolonel Douglas Macgregor in de podcast van Judge Napolitano. Macgregor had het over de kindsoldaten in Oekraïne. Het interview is op 29 december geplaatst.

Zoals gewoonlijk is het moeilijk om hierover iets te vinden in de oorlogspropagandamedia. Ik kon een enkele vermelding van kindsoldaten in Oekraïne vinden, geplaatst door de bedrijfsmedia – opmerkelijk genoeg door niemand minder dan CNN. De informatie is echter zeer tegendraads, dus werd een “factchecker” in de mix gegooid om de CNN-tweet te betwisten, schrijft Kurt Nimmo.

Niet dat het er toe doet. Voor degenen die de waarheid willen ontdekken zijn er genoeg video’s die de kindsoldaten van Oekraïne laten zien (meer direct, de kindsoldaten van het Azov-regiment, zoals ik hieronder uitleg).

Voor de geciviliseerde mens is het idee dat kinderen van 13 of 14 jaar oud als Russische kogelvangers worden gebruikt (en dat is precies wat ze zijn) barbaars en onmenselijk, iets wat men gewoonlijk aantreft bij de strijdende stammen van Afrika ten zuiden van de Sahara.

  Glimpen van een eindspel in Oekraïne

Het Facultatief Protocol bij het Kinderrechtenverdrag betreffende de betrokkenheid van kinderen bij gewapende conflicten bepaalt dat strijdende partijen “alle mogelijke maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat leden van hun strijdkrachten die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt, niet rechtstreeks deelnemen aan de vijandelijkheden”.

Zoals hierboven vermeld, worden de meeste kindsoldaten opgeroepen in Afrika (Oeganda, Democratische Republiek Congo, Tsjaad, Sierra Leone), hoewel zij ook worden uitgebuit in Sir Lanka, Myanmar (Birma) en Colombia.

In Oekraïne worden kinderen geïndoctrineerd (om Russen, Joden, Roma en Polen te haten) en militaire vaardigheden aangeleerd in een “zomerkamp” van het Azov-regiment.

Natuurlijk is hierover vrijwel niets te vinden in de strak gecontroleerde en eindeloos gesponnen mainstream media oorlogspropaganda. Maar, zoals ze zeggen, foto’s zeggen vaak meer dan duizend woorden. De volgende foto is genomen door een Roemeense journalist.

In augustus 2015, een jaar na de door de Amerikaanse regering georkestreerde staatsgreep in Oekraïne, plaatste professor Michel Chossudovsky van Global Research een artikel waarin hij “een zomerkamp-project voor militaire training van jonge kinderen als onderdeel van een breder trainings- en indoctrinatieprogramma” blootlegde.

De Kyiv Post meldde dat kinderen van slechts zes jaar oud deelnamen aan het programma op een locatie in het Vodytsya district buiten Kiev. De Post probeerde het verhaal te verdraaien.

… dit specifieke kamp wordt geleid door het Azov-regiment, opgericht door wetsdienaar Andriy Biletsky, zijn vroegere commandant. In het bosrijke gebied van het district Pushcha Vodytsya in Kiev spelen de kinderen op dit zomerkamp niet alleen soldaatje – ze krijgen een echte militaire training van soldaten die aan het front hebben gevochten in de oorlog van Rusland tegen Oekraïne.

  Rusland-Oekraïne 2: De wereldorde is veranderd

Het kamp met de naam Azovets is het onderwerp geweest van negatieve berichtgeving in de Russische media, pro-Russische websites en zelfs het Britse boulevardblad The Daily Mail.

“Neonazi-zomerkamp: Oekraïense kinderen leren schieten met AK’s door leden van het Azov-bataljon (FOTO’S)”, luidt de kop van het door het Kremlin gecontroleerde RT voor zijn verhaal over het kamp.

“Schokkende foto’s van het neonazistische militaire kamp onthullen dat rekruten zo jong als zes jaar leren hoe ze met wapens moeten schieten (ook al is er een wapenstilstand)”, luidt de kop van het sensationele en onjuiste artikel van de Daily Mail. (Kyiv Post, 29 augustus 2015) (Bold toegevoegd.)

Onnodig te zeggen dat de Daily Mail dit verhaal vandaag niet zou plaatsen. Het oorspronkelijke bericht werd geschrapt van de website van de Kyiv Post, opdat de wereld het ware karakter van de UAF en haar ingebedde “nationale garde” neonazi-moordenaars en kinderslaven niet zou begrijpen.

Toen de Kyiv Post op 19 augustus het Azovets-kamp bezocht, waren de kinderen druk bezig met allerlei activiteiten, waaronder het demonteren en in elkaar zetten van AK-47 aanvalsgeweren, schietoefeningen (met luchtdrukwapens), het afleggen van stormbanen en het oefenen van gevechtshoudingen en patrouilleren. Ze nemen ook deel aan verschillende sporten en spelletjes, doen aan abseilen en klimmen, en oefenen andere, meer traditionele scouting- en houtbewerkingsvaardigheden zoals knopen leggen.

Naast training in het gebruik en hanteren van wapens, indoctrineren Ukronazi opzichters beïnvloedbare geesten in haat. “Een jongen die op een boomstam zit, fluistert zachtjes: ‘Ik wil dat deze oorlog eindigt en dat we alle Russen doden’.”

  Het zaaien van zaden van plundering: Een verlies-verlies situatie in Oekraïne

Nogmaals, het artikel van Faina Nakonechnaya werd ruim voor de Russische SMO geplaatst, en toont dus aan hoe neonazistische ultranationalisten de volgende generatie hebben gehersenspoeld en hen nu voeden in de Russische vleesmolen aan het Donbas-front.

De conclusie is duidelijk: Oekraïne verliest zoveel mannen, aan het front of door emigratie, dat het nu gelooft dat het zijn kinderen moet offeren op het bloedige altaar van Stepan Bandera, Symon Petliura, Jevhen Konovalets, Andriy Melnyk, Mykola Lebed en andere wrede ultranationalisten van weleer.

Het zal een buitengewone inspanning vergen om deze kinderen te deprogrammeren. Helaas zullen duizenden van hen, net als veel van hun vaders en grootvaders, ongetwijfeld eindigen in massagraven of achtergelaten worden om in het veld weg te rotten, zoals zoveel Oekraïense (en buitenlandse huurlingen) volwassenen, van wie velen onder bedreiging van een vuurwapen tot dienstplicht werden gedwongen en per vrachtwagenlading naar het front werden gesleept om daar massaal om te komen in de non-stop vleesmolen van de Russische artillerie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens “Neo-Nazi Zomerkamp” – Militaire opleiding voor jonge kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Soledar gaat over in Russische handen: Russische Blitzkrieg breekt de Oekraïense verdediging af – Oekraïners trekken zich massaal terug – Duizenden gevangen in de mijnen
Volgend artikelDe “woke” economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als we geen ontvolking krijgen via de vaccins dan maar via door ons geregiseerde oorlogen. Nationaal park Oekraine. Als wij maar niet gemobiliseerd worden voor deze oorlog… “Rutte kun jij beloven dat er geen NLse mobilisatie komt?”

  • Kinderen zijn juist vaak nog fanatieker dan volwassenen in oorlogen. Daarom waren kindsoldaten vroeger al zo berucht.
   Dat vertelde mijn ouwe vroeger al.

 2. De oorlogs abbetoiren waar deze kinderen geofferd worden zijn door de EU en de Navo gebouwd. Het is volgens mij niet gek om te zeggen dat Brussel en Washington hier de hoofdschuldigen zijn.

 3. Mobiliseren? Goed idee, kunnen we snel de andere kant optrekken en die torens van Babel in Brussel,Straatsburg en de Bis bank aanvallen met al hun sekteleden erin. No mercy.

 4. Dat gebeurt overal, kinderen krijgen voor een groot deel hun opvoeding van de ouder.

  Rijk of arm, universitair of laaggeschoold…
  Openlijk of ondergedoken…

  In democratische naties, communistische of dictatoriale regimes…

  Dat is de natuur van het beestje.

  Wat te denken van jeugdbewegingen? Groeten aan de vlag? kampliederen? Uniform?
  Is eigenlijk ook paramilitair.

  Ge kunt een 12-jarige van België niet vergelijken met een 12-jarige in Afrika, Indië of Afghanstan.

  In die landen zijn het kostwinners, hier super Mario

 5. Fragment: Brandpunt • 16 mei 2017 20:25

  De kinderen van Azov

  Met leuzen als ‘dood de Russen’ en ‘leg Moskou in puin’ worden Oekraïense kinderen ingewijd in de wereld van het ultranationalistische vrijwilligersbataljon Azov. Collega’s van ons kregen exclusief toegang tot het zomerkamp van de Azov-brigade. Ze zagen de Oekraïense kinderen afgeknepen en gedrild worden voor de strijd tegen Rusland.

  https://www.npostart.nl/de-kinderen-van-azov/16-05-2017/POMS_KN_8853460

 6. Het zijn eigenlijk ook net die blanke Nederlandse jongeren die hedendaags meer en meer in het
  zwart lopen ‘om nu nog eens’ voor Mar*kk*nen te spelen.
  Jongeren met wel degelijk een goede opvoeding, maar een opvoeding van schaapmensen-ouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in