Begrijp deze grote kosmische waarheid: het universum werkt op een ecosysteem van automatische overvloed, waar massa overvloedig (en gratis) is, en massa in energie omgezet kan worden tegen bijna geen kosten (via hete fusie, koude fusie, LENR, enz.). Automatische overvloed is op intelligente wijze in de wetten van de fysica zelf ontworpen, schrijft Mike Adams .

Energie, op haar beurt, kan gebruikt worden om brandstoffen en meststoffen te maken, twee grondstoffen die nodig zijn voor betaalbaar voedsel. Bovendien levert het heelal de zon die ons warmte, energie en fotosynthese brengt, en dat alles gratis.

Wanneer de geoengineering geen kunstmatige droogtes creëert, valt de regen gratis uit de lucht, en de rivieren, beken en oceanen krioelen van leven en overvloed (behalve wanneer wij ze vervuilen met pesticiden, bioslib en plastics, natuurlijk).

Dankzij deze geschenken van God zijn alle hulpbronnen die de mensheid nodig heeft om overvloed te bereiken en een einde te maken aan het lijden, reeds om ons heen aanwezig en bijna gratis voor de mensheid om te gebruiken. Wanneer deze hulpbronnen goed worden aangewend, kan ieder mens gezond, rijk, overvloedig, gekleed en gevoed zijn. Niemand hoeft te lijden onder schaarste.

Alle schaarste in de wereld is ontworpen als een middel tot controle

Regeringen produceren schaarste door pijpleidingen af te sluiten, landbouwactiviteiten stil te leggen, productiviteit te belasten en opzettelijk voedseltekorten en inflatie te veroorzaken. Geld drukken steelt spaargeld van iedereen, waardoor schaarste ontstaat van de koopwaarde van eerder verdiende dollars.

Overijverige regeringsregulering legt landbouw en voedselproductie stil, wat leidt tot kunstmatige schaarste, inflatie van voedselprijzen en wereldwijde hongersnood. De economische sancties van de NAVO tegen Rusland hebben bovendien de aanvoer van kunstmest en aardgas voor West-Europa verwoest, wat leidt tot kunstmatige schaarste van energie, die de komende winter zal leiden tot ijskoude gebouwen, koud water en verwoestende energieprijzen.

Produceren van consent: Hoe gefabriceerde hongersnood de massa zal doen smeken om FEMA kampen

Nogmaals, dit alles is opzettelijk gecreëerd door regeringen en globalisten. In een wereld waar energie bijna gratis kan zijn, willen zij ervoor zorgen dat energie waanzinnig duur is. In een wereld waar voedsel overvloedig en schoon kan zijn, maken zij de landbouwindustrie zodanig dat het voedsel vergiftigd wordt met pesticiden en glyfosaat, terwijl het toch ongelooflijk duur is om te verkrijgen. In een wereld waar bijna iedereen gezond kan zijn dankzij voeding en wilde kruiden, dwingen de machthebbers de mensen in vergiftigingscentra voor medicijnen, die “dokterspraktijken” en “ziekenhuizen” heten, waar ze fanatiek vergiftigd worden met chemotherapie, antidepressiva, statines en vaccins.

In een wereld waar iedereen het goed zou kunnen hebben, belasten de regeringen de arbeiders tot financiële vergetelheid, en terroriseren hen met gewapende belastingagenten die bedrijven en gezinnen vernietigen, alleen maar om hun macht om te vernietigen te demonstreren.

In een wereld waar de regen gratis uit de lucht valt, criminaliseren Amerikaanse staten zoals Oregon letterlijk het opvangen van regenwater op boerderijen op het platteland, en ontzeggen de mensen hun door God gegeven recht om de regen die gratis uit de lucht valt op te vangen.

Als regeringen een manier konden vinden om de zon te belasten, zouden ze dat ook doen. U zou in duisternis leven tenzij u de “zonbelasting” betaalde. (Natuurlijk belasten zij nu koolstof, wat betekent dat zij alles wat van koolstof gemaakt is op de een of andere manier belasten, dus ook ons allemaal).

Begrijp dat schaarste niet de natuurlijke gang van zaken is. Het is het resultaat van een gemanipuleerde hel die in het leven is geroepen door anti-humanisten die de mensheid willen laten lijden onder hun tirannie.

Daar gaan we weer: Verwarde kiezers op zoek naar een politieke redder

De weg naar menselijke overvloed vereist de nederlaag en de ontmanteling van de globalistische “scare-city” architecten

Zoals in de Situation Update podcast van vandaag, hieronder, wordt uitgelegd, zal de doorbraak naar menselijke overvloed de nederlaag en ontmanteling vereisen van de “scare-city” architecten die werken aan de uitroeiing van de mensheid. Dat betekent hen politiek verslaan, eerlijk geld terugnemen voor de mensen, alle instellingen van tirannie ontmantelen (de FBI, FDA, EPA, enz.) en op wereldschaal vrijheid van tirannie uitroepen.

Belangrijk is dat eerlijk geld de basis moet zijn voor dit systeem van menselijke vrijheid, want zonder eerlijk geld kan de mensheid nooit vrij zijn.

Eerlijk geld moet gedecentraliseerd zijn. Geen centrale banken. Geen fiatvaluta die door niets wordt gedekt. Eerlijk geld is geld dat gedekt wordt door goud, zilver, olie of andere echte grondstoffen met intrinsieke waarde, gecontroleerd door Het Volk, niet door regeringen of centrale banksters (oplichters, fraudeurs en kartels).

Op dit moment zijn de BRICS-landen in recordtempo hun eigen de-dollarisatie beurzen aan het uitrollen. Rusland en India verrekenen nu valuta’s zonder ook maar één dollar te gebruiken, zoals RT meldt, en Rusland en China staan op het punt hetzelfde aan te kondigen om yuan en roebel te verrekenen zonder dollars te gebruiken:

“Wij hebben het mechanisme van onderlinge verrekeningen in roebels en roepies ingevoerd, en het is voor onze landen niet nodig om de dollar te gebruiken bij onderlinge verrekeningen. En vandaag wordt door China een soortgelijk mechanisme van wederzijdse betalingen in roebels en yuan ontwikkeld…” – BRICS International Forum voorzitter Purnima Anand

Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great Reset

Met andere woorden, de niet-westerse naties zijn eigenlijk een economisch embargo aan het uitrollen tegen de westerse naties, door hun opgeblazen munten te dumpen en zonder het westen wereldhandel te drijven. De dollar zal op een gegeven moment ineenstorten tot bijna nul waarde. De toekomst van het geld is geld dat gedekt wordt door edele metalen en grondstoffen, en de BRICS-landen hebben de grondstoffen, waaronder energie, terwijl de westerse landen niet veel meer hebben dan schulden, vervalste verkiezingen, regeringstirannie, farmaceutische kartels en een “dienstenindustrie” die niets produceert.

De toekomst van de wereldeconomie zal geleid worden door China, Rusland en India, niet door de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, enz. Het is nu zo klaar als een klontje.

Leer meer details over schaarste, overvloed, eerlijk geld en meer in de zeer informatieve Situation Update podcast van vandaag:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Neem NU voorzorgsmaatregelen: De winter van ellende staat voor de deur!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-uitspraak: Illegale migranten mogen niet worden vastgehouden
Volgend artikelHelemaal naar Odessa
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. Brainwashing…Constant brainwashing.
  Gisteravond zag ik dit ook weer, inzake Rusland. Dit gebeurde op het Heidefeest in Ede notabene, waar het grote orkest van de Koninklijke (grappig dat hier het woord lijk in zit…) Luchtmacht ging ging optreden voor de opening van “Airborne maand.” In de voorafgaande speech werd er behoorlijk geketterd op Rusland en hoe die de oorzaak was van de ellende in NL en de navo landen, en ook de andere landen die er door getroffen worden. Het was gewoon weer een staaltje van pure brainwashing en anti-Rusland propaganda, op een moment waar de schapen bij elkaar waren om mooie muziek te horen, en de kudde stond geduldig te luisteren en niemand vertrok een spier in zijn gezicht.

  Jammer dat het orkest zo verdomde goed is. Werkelijk fantastisch. En dat ze gebruikt werden voor die smerige brainwashing…

  • Ik heb nieuws: de oorlog in Oekraine is over, de krant schrijft er niet meer over en het nieuws zwijgt erover. ergo, de oorlog is over…

   • Inderdaad Greengo laat de natuur weer de gang gaan en alles komt goed.

    Maar lieve mensen we moeten niet vergeten dat een paar honderd jaar geleden of zelfs korter alle energie vrij was dat werd uit de ETHER gehaald met simpele antennes maar dat de gore cabal honden de Tartariaanse e.a mensen hebben afgemaakt met the great mudflood en daarna energie zijn gaan belasten.

    Als wij hun verslaan en de oude technieken terug halen is alles weer gratis mensen.

    Nicola Tesla was geen geniale uitvinder ( wel een goed mens die het beste voor de mensheid wilde bewerkstelligen en bekwaam in het vak) maar hij was niks anders dan de bewaker van de Tartariaanse technieken. Die hij weer probeerde te introduceren.
    Het waren niet zijn technieken.

    Met een ether antenne kan je de stroom gewoon uit de lucht halen maar het probleem is dat de ether zo kapot is gemaakt en niet meer geladen is dat het niet goed meer werkt.. Met een opgeladen ether worden vruchten en groentes ook tientallen malen groter dan dat ze nu kunnen worden. dieren ook…

    Mensen besef goed dat alles wat u ooit geleerd is een leugen is reset uw hoofd en begin opnieuw, de donkere middeleeuwen nooit gebeurt. de oudere oorlogen die u geleerd nooit gebeurt, Napoleon heeft niet bestaan u kent hem alleen van zogenaamde oude schilderijen en boeken het is niet meer dan wat strategisch geplaatst nep materiaal die bevestigen dat daar ooit een slag heeft plaats gevonden…

    Dino Jurassic park fantasie er is nog nooit een compleet dinoskelet gevonden alles in de musea is van plastic. Grote tanden ,botten en schedels gevonden op aarde ja zeker die zijn wel echt die zijn van tartariaanse mensen (reuzen) en van gigantische dieren die groot waren door een geladen ether…
    Dino verhaal is verzonnen om de Darwin evolutie theorie te bevestigen wat zoals de big bang ook 1 grote leugen is…

    God heeft ons alles op aarde gegeven zodat wij als vrije mensen konden leven in liefde en harmony maar helaas de cabal satans reptielen hadden andere plannen en helaas is het ze gelukt maar we zijn pas heel kort slaaf en we kunnen en gaan dit systeem verslaan..

    Wij zijn met velen en zij maar een handje vol een guppie tegen een walvis en dat weten zei daarom zijn ze zo in paniek…
    Het word een zware tijd maar als we ze verslagen hebben en alle documentatie uit de kelders van het vaticaan komt kunnen we deze wereld in 3 maanden omtoveren tot de mooiste plek die er maar kan zijn..

    EN HET GAAT ONS LUKKEN MENSEN DAT WEET IK ZEKER…

    fijne dag lieve mensen zie jullie over een tijd in onze mooie nieuwe schaaploze en caballoze wereld…

   • Greengo: Thumbs up. Maar het werd wel tijd he, dat die Mike Adams dat een keer ging zien. Meer dan 15 jaar geleden haalde hij zijn neus er voor op… Maar ja, beter laat dan nooit. Hopelijk gaan anderen het nu ook zien.

  • Brainwashen…Ja helemaal eens.
   Vanmorgen een kop in de krant, “Rusland verbrand het Europesche gas”
   Putin steekt zijn aardgas liever in de brand dan dat hij het aan Europa levert. ( Einde citaat…)

   ZIJN JOURNALISTEN ZO KORT VAN GEHEUGEN DAT PUTIN WEL WILDE BLIJVEN LEVEREN MAAR DIT SANCTIES TEGEN PUTIN ZOUDEN MOETEN ZIJN. INGESTELD DOOR DE volkomen richting loze ONGEKOZEN EU TECHNOCRATEN‼️

   Ja Putin wilde in roebels betaald worden, terecht, als jij iets levert dan wil je daar toch voor betaald worden.
   Dus als Europa gewoon gas van Putin afneemt en in roebels betaald dan is er geen vuiltje aan de lucht.
   Als de USA Putin dan afsluit van het internationalen SWIFT systeem en hij niet bij de dollars op de Russische bank kan komen is het toch vanzelfsprekend dat Putin zegt, ik wil betaald worden in Roebels.

   Het is overigens wel een sterk spel wat Putin speelt want hij is nu samen met andere landen die deze financiële heerschappij van de USA zat zijn een nieuw internationale BETALINGS VOORM AAN HET CREËREN.
   Vele BRICS landen zijn al zover dat ze Amerika in de bijna failliete toestand de rug toekeren, en samen met Rusland China Brazilië Zuid Afrika Saudie Arabië en meerdere landen, een nieuwe sterke internationale munt op poten te zetten….. De Roebel is volledig gedekt door GOUD en de Dollar is slechts een vodje papier…..
   Dus dit systeem maakt een grote kans van slagen….. Niet meer afhankelijk van Amerika…..!!
   Joe Biden graaft zijn eigen “betalings systeem graf”

   Nu worden de Europeanen door hun eigen regeringen “ MISHANDELD “ met sancties die de leiders….. wat zeg ik : een stelletje ego Trippers ons verplicht hebben opgelegd….
   En de dagbladen WAKKEREN DEZE LEUGEN MAAR WAT GRAAG AAN……
   ONBEGRIJPELIJK‼️

 2. ….belasting is afpersing, want niet betalen heeft straf tot gevolg. Om die reden is verzet een mensenrecht…

  Afpersing is een bijzondere vorm van diefstal met geweld en/of bedreigingen. Het onderscheid bestaat erin dat de dader van dit misdrijf de goederen niet wegneemt maar doet afgeven, als gevolg van geweld of bedreiging.
  Het betreft hier overhandigen van gelden, waarden, roerende voorwerpen, schuldbrieven, biljetten, promessen, kwijtingen, ofwel de ondertekening of de afgifte van enig stuk dat een verbintenis, beschikking of schuldbevrijding inhoudt of teweegbrengt…

  • Duchesne: zeker weten. Dan noemen ze het ook nog eens een “uitnodiging” tot betalen. Alsof je vrijwillig naar een feestje gaat. Ik werd gebeld door een BD knakker die verontwaardigd zei dat ze me al een “uitnodiging” hadden gestuurd. hahahahahahahah! En dan krijg je boetes als je te laat op het feestje komt. Belasting betalen is NIET een plicht, het is vrijwillig. Maar ze zitten met hun vette konten boven op je te drukken, net zoals ze deden met de fuckzinazi. Rot op.

   • Hun hypocryte woordkeus kan je ook tegen hen gebruiken.
    In mijn dealings met een andere overheidsinstantie beginjaren 2000 in Den Haag werd ik ook af en toe “uitgenodigd”.
    Ik schreef dan steeds een zeer vriendelijke brief terug waarin ik hen bedankte voor de uitnodiging en aangaf dat ik daar zeker positief tegenover stond maar waarom ik meende dat het geen zin had en dat ik daarom van hun aanbod afzag. Tevens gaf ik aan wel open te staan voor verder contact indien ze zouden kunnen argumenteren dat dit toch nuttig was.

    Ik heb dat spelletje een jaar of 3 kunnen spelen, tot het niet meer aan de orde was.
    Het heeft nooit tot een rechtzaak geleid en als het wel zover ware gekomen zou ik daar simpelweg geargumenteerd hebben dat ik in goed Nederlands het woord “uitnodiging” interpreteer als uitnodiging en niet als opvordering. M.a.w. ik werd vriendelijk uitgenodigd doch ging er -even vriendelijk- (zoals uit mijn schrijven steeds bleek) niet op in. Ik werd nooit “opgevorderd” dus hoefde ik niets te doen, toch? Een uitnodiging: goh, wat aardig!

    Let wel: ondanks dat de leugenaars het “uitnodiging” noemden, was er steeds ook wel een paragraaf met dreigementen voor als je er geen gehoor aan zou geven.
    Dat was de reden waarom ik nooit kortweg weigerde, doch steeds aangaf waarom het m.i. geen zin had, maar … dat ik steeds openstond voor hun inzichten. M.a.w. ik heb nooit zwart op wit gezegd dat ik weiger mee te werken en altijd aangegeven er voor open te staan maar “nu geen bejhoefte aan want [argumentatie], doch wel degelijk bereid alsnog te komen (indien u mij kan overtuigen)”.
    Punt is natuurlijk dat de correspondentie daarover (per aangetekende post) tot vertragingen leidt die ervoor zorgen dat ze niet meer voor de geviseerde datum me opnieuw konden aanschrijven. Daardoor verstreek de datum steeds zonder dat zij tijdig op mijn vriendelijk schrijven hadden kunnen reageren.
    Dan werd de zaak op de lange baan geschoven en kreeg je een maand of 4 later weer eens een “uitnodiging” (doch geen “opvordering” – haha), en speelde je het spelletje opnieuw.
    Kortom: gebruik hun leugenachtig taalgebruik gewoon tegen henzelf.
    Zoals gezegd heeft dit nooit tot een rechtzaak of andere sanctie geleid.

  • Peter de Vries is medeschuldig aan het verdedigen van Demmink.Die klootzak wist donders goed dat Demmink vies was.Ben blij dat die hufter de pijp uit is.Yvonne Keuls wilde zelfs nog getuigen in de zaak Demmink.Zij heeft gezien hoe Demmink in een cafe aan tafel zat te praten met een kindpooier, en hoe ze samen het cafe verlieten.Alles is corrupt hier.Om van te kotsen.

 3. De Baltic gaspipe van Noorwegen, dwars door DK naar Polen.

  Onder de Noordzee ligt er een gas-snelweg met vele vertakkingen.
  https://uk.ramboll.com/projects/rog/baltic-pipe-project-feasibility-study

  Gigantische investeringen van energiemaatschappijen die, als de pijp er ligt en plotseling begin ’22 is gestart, grote bedragen kan incasseren.
  De burger betaald de aanleg, de winst gaat naar de energiemaatschappij.
  Er loopt zelfs al een andere gasleiding dwarsover DK.

  Nord Stream 2 gaat langs Bornholm, DK (nu gebokkeerd door Duitsland) en worden beiden, geruisloos, op dit ogenblik, aangelegt. Dwars door landbouwgronden en bos, het maakt ze niet uit.
  Was al jaren in de pen, maar DK heeft het weten tegen te gehouden.
  Ze hebben het over bescherming van diersoorten, ook zo’n l-l verhaal, vraag het aan de boer die zijn land doormidden ziet geploegd.

  Er is gas zat, maar door de gigantische prijzen vandaag, kunnen ze gratis hun leidingen aanleggen.
  Kat in het bakkie.

  https://www.euronews.com/2022/03/01/denmark-authorises-construction-of-gas-pipeline-from-norway-to-poland

  https://www.ceep.be/baltic-pipe-companies-can-bid-capacity/

  Het draait ook hier weer om macht en geld.

 4. “Globalisten” is een verhullende term. Bill Gates is een ridder (knight) die in 2005 werd geridderd door koningin Elisabeth (https://www.nbcnews.com/id/wbna7065790)
  Dat had een speciale bedoeling. Prins Philip, de echtgenoot van Elisabeth sprak voor zijn dood uit dat hij het liefst zou terugkomen als een “dodelijk virus”. Prompt verkondigt Bill Gates die de WHO financiert, dat een “dodelijk virus” de wereld treft, afkomstig uit Wuhan, China. Alle vrijmetselaars ter wereld echoën de boodschap van ridder Bill Gates dat er een dodelijk virus rondwaart. De rest van het verhaal kennen we allemaal. Het is dus nauwkeuriger om te spreken van VRIJMETSELAARS, aangevoerd door Ridder Bill Gates dan over GLOBALISTEN. In 1735 was de vrijmetselarij verboden in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Het zou verstandig zijn deze sekte wereldwijd te verbieden. Iedereen weet zo langzamerhand wel dat een “dodelijk virus” verzonnen is door deze maçonnieke sekte onder leiding van RIDDER Bill Gates.
  Met vriendelijke groet,
  de Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst

 5. Alles is minder. Met die lui. Minder co2. Minder stikstof, minder gas, minder vlees, minder reizen , minder geld, minder co2 . NUL VISIE. En creativiteit

 6. Bedankt voor het delen van dit grotere, allesomvattende stuk @Rommel.

  U bent van alle markten thuis. (wat ook wel belangrijk is)

  Los van uw eigen persoonlijke mening, is het belangrijk om inzichten te delen, en het is aan de lezer om te bepalen wat hij of zij hier mee doet.

  Geheel vrijblijvende informatie, welke ons inzicht op de wereldwijde gebeurtenissen, alleen maar groter kan maken.

  Om op dit stuk verder in te pikken, kan ik beamen, dat al de miserie waar wij nu inzitten, ‘man-made-miserie’ is.
  Maar weinigen kunnen dat zien, maar mede dankzij uw inzet, en die van sommige anderen – wat een enorme bijdrage voor ons levert om de punten te kunnen verbinden – ben ik er zeker van dat de gebruikers alhier, dit wel kunnen zien.

  Bedankt daarvoor.

 7. Wat betreft EPA, herinneren jullie je nog The Simpsons-movie, uit 2008 of 2009, waar grootvader Simpson in de kerk een visioen krijgt en roept dat er ons vreselijke dingen staan te wachten? (waarbij hij Marge aanduidt, wat dus duidt op de gewone mens, u en ik)

  Grootvader Simpson riep: “EPA! EPA!”EPAAA!”

  We weten nu wat EPA is, The Environmental Protection Agency.

  Dat grootvader Simpson riep dat dat het Grote gevaar is, wil zeggen dat deze instelling, tot op het bot, corrupt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in