Nu de Euraziatische integratie een nog sterkere vector zal worden, zal de Russische diplomatie het nieuwe normaal gaan stollen. Dmitri Medvedev, die geniet van zijn ontkoppelde zelf, heeft de wet over de Speciale Militaire Operatie (SMO) vastgelegd. Botweg heeft hij bevestigd dat er een “anderhalf” scenario is: of helemaal doorgaan, of een militaire staatsgreep in Oekraïne gevolgd door het toegeven van het onvermijdelijke. Er geldt geen derde scenario, schrijft Pepe Escobar.

Zo scherp is het: de leiding in Moskou maakt het zeer duidelijk, zowel aan het binnenlandse als aan het internationale publiek, dat de nieuwe deal bestaat in het langzaam koken van de Kievse bende in een enorme ketel, terwijl de status van financieel zwart gat voor het collectieve Westen wordt opgepoetst. Totdat het kookpunt bereikt is – en dat zal een revolutie of een putsch zijn.

Tegelijkertijd zullen de Heren van de (Proxy) Oorlog doorgaan met hun eigen strategie, die erin bestaat een verzwakt, angstig Europa te plunderen, en het dan aan te kleden als een geparfumeerde kolonie die ad nauseam meedogenloos uitgebuit zal worden door de Imperiale oligarchie.

Europa is nu een op hol geslagen hogesnelheidstrein – zonder de vereiste Hollywood-waarden. Ervan uitgaande dat zij niet ontspoort – een hachelijke onderneming – zal zij uiteindelijk aankomen op een station met de naam Agenda 2030, The Great Narrative, of een andere NAVO/Davos-benaming du jour.

Zoals het er nu voor staat, is het opmerkelijk hoe de “marginale” Russische economie nauwelijks een zweetdruppel heeft gelaten om “een einde te maken aan de overvloed” van de rijkste regio van de planeet.

Moskou denkt er zelfs niet aan om met Brussel te onderhandelen, omdat er niets te onderhandelen valt – de nietige Eurocraten zullen pas uit hun zombiestaat weggeslingerd worden als de nijpende sociaal-economische gevolgen van “het einde van de overvloed” zich eindelijk zullen vertalen in boeren met hooivorken die over het continent zwerven.

  Dit is hoe NAVO-trainers willens en wetens Oekraïense troepen de dood in stuurden tijdens het tegenoffensief tegen Rusland deze maand

Het kan nog een lange tijd duren, maar onvermijdelijk zal de gemiddelde Italiaan, Duitser of Fransman de puntjes op de i zetten en beseffen dat het hun eigen “leiders” zijn – nationale nulliteiten en meestal niet-gekozen Eurocraten – die hun weg naar de armoede plaveien.

U zult arm zijn. En u zult het leuk vinden. Want wij steunen allemaal de vrijheid van de Oekraïense neo-nazi’s. Dat brengt het begrip “multicultureel Europa” op een heel nieuw niveau.

De op hol geslagen trein kan natuurlijk van de rails raken en in een afgrond van de Alpen storten. In dat geval zou er iets van het wrak gered kunnen worden – en zou er “wederopbouw” in het verschiet kunnen liggen. Maar wat reconstrueren?

Europa zou altijd nog een nieuw Reich kunnen reconstrueren (dat in 1945 met een knal ineenstortte); een zacht Reich (dat aan het eind van WO II werd opgericht); of breken met zijn mislukkingen uit het verleden, “I’m Free” zingen – en zich met Eurazië verbinden. Wed er maar niet op.

Krijg die Taurian landen terug

De SMO staat misschien op het punt radicaal te veranderen – iets wat de toch al onwetende bewoners van het Amerikaanse denktankland en hun eurovazallen nog meer tot waanzin zal drijven.

President Poetin en Minister van Defensie Shoigu hebben serieuze aanwijzingen gegeven dat de enige weg de pijnwijzer omhoog is – gezien de toenemende bewijzen van terrorisme binnen Russisch grondgebied; de verachtelijke moord op Darya Dugina; het non-stop beschieten van burgers in grensgebieden; de aanvallen op de Krim; het gebruik van chemische wapens; en de beschieting van de elektriciteitscentrale van Zaporizja, waardoor het gevaar van een nucleaire catastrofe toeneemt.

  Snel Russisch offensief levert meer dan tien veroverde steden en dorpen op, terwijl het Oekraïense moreel langs het front instort en meer dan 100.000 troepen hun posities verlaten

Afgelopen dinsdag, één dag voordat de SMO zes maanden voltooit, heeft de permanente vertegenwoordiger van de Krim bij het Kremlin, Georgy Muradov, alles zo goed als alles gespeld.

Hij benadrukte de noodzaak om “alle Taurian landen” – de Krim, het noordelijk deel van de Zwarte Zee en de Azov Zee – “in de komende maanden” weer in één enkele entiteit op te nemen. Hij omschreef dit proces als “objectief en geëist door de bevolking van deze gebieden.”

Muradov voegde eraan toe: “gezien niet alleen de aanvallen op de Krim, maar ook de voortdurende beschietingen van de kerncentrale van Zaporizja, de dam van het stuwmeer van Kachovka, vreedzame voorzieningen op het grondgebied van Rusland, de DNR en de LNR, zijn er alle voorwaarden om de acties van het Banderietische regime als terroristisch te kwalificeren.”

De conclusie is onvermijdelijk: “de politieke kwestie van het veranderen van het formaat van de speciale militaire operatie” komt op de agenda. Immers, Washington en Brussel “hebben reeds nieuwe anti-Crimeaanse provocaties van de NAVO-Bandera alliantie voorbereid”.

Wanneer wij dus nagaan wat het “herstel van de Taurian landen” inhoudt, zien wij niet alleen de contouren van Novorossija, maar vooral dat er geen veiligheid voor de Krim – en dus voor Rusland – in de Zwarte Zee zal zijn, zonder dat Odessa weer Russisch wordt. En dat, bovendien, het dilemma Transnistrië zal oplossen.

Voeg daarbij Charkov – de hoofdstad en het belangrijkste industriecentrum van Groot-Donbass. En natuurlijk Dnipropetrovsk. Het zijn allemaal SMO-doelstellingen, de hele combo later te beschermen door bufferzones in de oblasten Chernihiv en Sumy.

Pas dan zouden de “taken” – zoals Shoigu ze noemt – van de SMO als volbracht worden verklaard. De tijdlijn zou acht tot tien maanden kunnen zijn – na een rustpauze onder generaal Winter.

  Brussel springt in een economische afgrond en sleurt de rest van Europa met zich mee

Terwijl de SMO voortdendert, is het een gegeven dat het Rijk van Chaos, Leugens en Plundering de Kievse bende zal blijven steunen en bewapenen tot het Koninkrijk komt – en dat zal vooral gelden na de Terugkeer van Odessa. Wat onduidelijk is, is wie en welke bende er in Kiev zal overblijven om zich voor te doen als de heersende partij en specials te doen voor Vogue, terwijl zij naar behoren de massa van het Imperium dictaten vervullen.

Het is ook een gegeven dat de combinatie CIA/MI6 non-stop de contouren van een grootscheepse guerrilla-oorlog tegen Rusland op meerdere fronten zal verfijnen – volgepropt met terreuraanslagen en allerhande provocaties.

Maar in het Grotere Plaatje is het de onvermijdelijke Russische militaire overwinning in Donbass en daarna “alle Taurian landen” die het collectieve Westen als een dodelijke asteroïde zal treffen. De geopolitieke vernedering zal ondraaglijk zijn; om nog maar te zwijgen van de geo-economische vernedering voor het gevazaliseerde Europa.

Naarmate de Euraziatische integratie een nog sterkere vector zal worden, zal de Russische diplomatie het nieuwe normaal hard maken. Vergeet nooit dat Moskou geen moeite heeft gehad om de betrekkingen te normaliseren, bijvoorbeeld met China, Iran, Qatar, Saoedi-Arabië, Pakistan en Israël. Al deze actoren hebben, op verschillende manieren, rechtstreeks bijgedragen tot de val van de USSR. Nu – op één uitzondering na – zijn zij allen gericht op De dageraad van de Euraziatische eeuw.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“De toekomstige wereldorde wordt gebouwd op de ruïnes van Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten terroriseren de mensheid met kunstmatige schaarste van alles: Voedsel, energie, meststoffen en nog veel meer… Wanneer wij de controleurs verslaan, ontketenen wij overvloed voor iedereen
Volgend artikelGecombineerde wapens – een blik op Russische luchtoperaties in de Donbas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. “Helemaal naar Odessa”

  Lag in de lijn der verwachting een tactische beslissing die het kantelpunt van de speciale operatie Z zal betekenen, n.m.m. bedoeld wanneer Odessa verovert wordt op nazi-Oekraïne dat deze helemaal afgesneden wordt van de Zwarte zee, geen een container met militair materieel kan naar de langgerekte frontlinies vervoerd worden. Alleen rest nog een probleem om de harten en gedachten van de Oekraïners te veroveren, dit gebeurt niet wanneer de denazificatie en demilitarisatie compleet afgerond is.

   • Nou beste kijkbuis bejaarden, dat zit zo….ach, wat maakt het ook uit.

    Iedereen en zijn ouwe moer maakt zich druk over Oekraine, maar hier ter lande is een hoerenjong genaamd Marq Kutte bezig om de WEF agenda die ons in totale slavernij en afhankelijkheid stort uit te voeren, wat ons zowel onze vrijheid als onze toekomst gaat kosten.

    Wat ik wel eens te horen krijg is: maak je pas druk als ze bij je voorzeur staan. Wel, hoerenjong Marq ( wie graaft zijn moeder op om op de platte kar te zetten en het dorp rond te rijden? ) is keihard bezig ons land kapot te maken. Bejaarden moeten na 60 jaar huwelijk uit elkaar in aparte “ophok en sterf maar aan kokend water in je bad of eenzaamheid of een pak rammel van Achmed en Fatima omdat het kan” tehuizen.

    Asiel eisers daarintegen krijgen “famillie” hereniging incluis een eigen ingericht huis met voorrang omdat Marq Hoerenjong Kutte dat forceerd. waar is de galg die bij verraad hoort, wie zijn die aanhangers van hem die zijn macht gearanderen? Want die wil ik best een keerpersoonlijk spreken, en verdomme, ze wonen rond mij en ik weet niet wie het zijn. Ook hoere kinderen. En nou heb ik niets tegen hoeren, verre van, een letterlijk kut beroep waar je de grootste randdebielen moet faciliteren en zo de vrouwen in de samenleving iets meer veiligheid bied….een uniform met rangen en medailles zouden ze moeten hebben, ze verdienen het… meer dan hen die rondlopen met hun zilver en goud op de schouders, nep zilver en nepgoud, maar dat past in ene nep democratie.

    ….waarom…..

    Waarom pikken we de totale afbraak van dit land en onze toekomst? Omdat de pers hun woord predikt, de rechtbanken hun leer uitvoeren en de politie hun dans doet.

    Ongelijkheid van eigen burgers tegenover vreemden op alle vlakken, totaal tegen onze grondwet in, en het parlement zwijgt of word bedreigd want dit kan niet meer.

    Ik vraag,
    wanneer begint de revolutie,
    ik zoek geen vergeving,
    geen gelijk in mijn dagelijks denken,
    niet in mijn ontbrekende religie,
    misschien wel in mijn grondwettelijke rechten,
    of de natuurlijke rechten als mens zoals ik ben,
    ik wil geen meesters en geen slaven,
    slechts vrijheid te zijn wie ik ben,
    te worden wie ik wil zijn,
    na te laten wat ik heb gemaakt,
    wat ik heb bedacht of gebouwd,
    voor mijn fouten zoek ik geen absolutie,
    ik zie onrecht op alle fronten,
    gemaakt door leugenaars en zieke geesten,
    verscholen achter menselijke gezichten staan de beesten,
    moordenaars in officiele functies,
    huichelaars met smerige lach,
    zogenaamd met meerderheid verkozen,
    maar die vlieger gaat niet meer op,
    men liegt ons voor en zegt dat het onze wil is,
    leugens links en leugens rechts,
    maar mijn rechtvaardigheids gevoel roept echter keihard,
    wanneer begint de revolutie !

    Duchesne

    • Die revolutie gaat niet komen. Mensen laten zich alles afpakken, zie je nu eigenlijk al, de geschiedenis van volkeren bewijst het. Revoluties zijn altijd door bepaalde machten georganiseerd en die zie ik hier echt niet.

    • Er komt géén revolutie in Nederland, ik hou het kort omdat de media de gekochte hoer is van het WEG regime Rutte, Rutte die als Gauleiter de andere coalitiepartijen in letter en geest van het regeerakkoord op de politiek gevoelige vingers tikt om ze in het gareel te houden, de Nederlander bestaat niet meer en het volk is gewoon het publiek gedomesticeerd tot opzitten en pootjes geven.

     Als laatste wil ik zeggen na drie dagen van honger, dan worden de mensen pas goed kwaad, maar de geschiedenis herhaald misschien gaat het voedsel dan ook op de bon zoals in het verleden het geval was en alles wordt weer zoals Rutte en zijn baas het willen zien, misschien ook weer niet wie weet.

     • Als we wat optimistischer waren als volk, zou het BEF allang zijn smerige grote tong uit dat zwarte gat EUROPA hebben gehaald. Maar als jij gaat zeggen dat er geen revolutie komt, dan weet jij niet wat honger is, en zeker als combinatie ”kou en honger”

    • De revolutie begint, als massaal de honger toeslaat, en de kou om de hoek komt kijken. Het kan zomaar deze winter gebeuren. Ik kan alleen maar zeggen ”Bescherm je familie en kinderen” en ga hamsteren nu het nog kan.

 2. Als we nu eens het bezette Europa van 1941 nemen en we plakken het Spaanse Franco eraan vast.
  Wat hebben we dan? De Europese unie.
  En weer een Duitse leider.
  En weer is Duitsland de industriële natie.
  En weer een Wehrmacht, sorry Europeanen Defence Force aan het ontstaan.
  En weer gaat het om de natuurlijke rijkdommen in het oosten.
  Smoke and mirrors!
  Kan alleen de UK en de USA nog niet precies plaatsen.

 3. Odessa kunnen de Russen vergeten, daar is het te laat voor. Schrijver bovenstaand artikel koestert dezelfde illusies die tot de strategische blunder aan het begin van deze Stomme Mislukte Oorlog leidde.
  Ik viel ook vol verbazing bijna van mijn stoel toen Rusland meteen met hun hoofdmacht oprukten naar Kiëv. Het eerste hoofdoffensief had net met paratroopers en landingstroepen vanop zee te Odessa moeten gebeuren. Daar is het nu feestelijk te laat voor. Odessa is nu een fort met gigantische voorraden aan wapens en munitie.
  Neen, Kramatorsk nog voor de herfst nat wordt anders kan Rusland ook dat vergeten, een bestandslijn en onderhandelingen. Ondertussen wordt de oorlog geëxporteerd naar Krim, Wit-Rusland en Rusland zelf. Om Rusland tot algemene mobilisatie te dwingen, en tegenover de eigen bevolking toe te geven dat het wel degelijk een oorlog is.
  Zonder die mobilisatie escaleert de oorlog binnen Rusland zelf.
  Kissinger krijgt gelijk. Een bestandslijn, onderhandelingen en een onafhankelijk Donbas die zich bij Rusland aansluit. Meer zit er niet in. Door de strategische blunder in het begin van de “operatie”.
  Als niemand dat aanvaardt en er geen onderhandelingen over de verdeling van Oekraïne komen, escaleert de zaak verder tot een burgeroorlog in Rusland en wordt Rusland samen met Europa een rampgebied, tot tevredenheid van de enige winnaar: U.S.A.
  Ook het Kiëv regime in Oekraïne kan het schudden, die mogen blij zijn Odessa te behouden als enige haven van een landbouwstaat, armlastig aan de EU. Als Kiëv niet wil onderhandelen volgt vernietiging en hun nu hongerlijdende klanten radioactief graan.
  Begin dus maar de onderhandelingen voor te bereiden om uit de brand te slepen wat nog kan. Dat geldt zowel voor Rusland als Oekraïne. Eens dat lukt worden zowel Poetin als Zelensky door hun eigen volk afgezet, en begint het Pentagon op nieuwe duistere plannen te broeden.
  Voor ons in West-Europa: hopelijk leren onze “leiders” eindelijk eens “NEEN” te zeggen tegen Washington, anders ziet het er niet goed uit. Bondgenoot Turkije kon toch ook weigeren mee te doen met de suïcidale sancties tegen Rusland? Dan moeten wij dat ook kunnen.

  • Odessa: is van belang voorRusland om de zee te beheersen.
   De stad zelf kan gewoon plat gegooid worden.
   Odessa zal Russisch worden; zeker weten.

  • Wat een dom gelul. USA word uiteindelijk het Nulloland, als Europa alsnog beslist om zich aan te sluiten bij de Multipolaire wereld, door Nordstream 2 te openen. Zoek echte informatie, en zuig niet zoveel op je duim.

  • Jij mist duidelijk het inzicht van de generale staf van de RF. Het hele westen wordt nu doodgebloed zonder er veel voor te hoeven doen, en de EU gaat daarbij voorop met Eurotrash lemmingen die het eerste zullen springen en ondergaan.

   Het westen heeft niets meer, geen grote industrieën, geen grondstoffen, geen energie. Rusland heeft plenty van dat alles, en kennis van oorlog voeren, en bovendien het vereiste geduld.

   De bevolking van Odessa is nog steeds voor een groot deel pro-Russisch, en deze stad zal spoedig genoeg ook weer Russisch zijn. Goedschiks of kwaadschiks, want de RF is een existentiële strijd aan het voeren en er is geen weg terug. Die, totale, overwinning komt er dus, want er is geen andere weg naar de soevereiniteit van land en volk.

 4. We vergeten allemaal de zwaar bewapende 5e colonne van moslims, die we erbij hebben gekregen.
  Zonder moslims is zijn het al rampen waar we op af stevenen, maar met tig miljoen bewapende barbaren, kan je alleen maar bidden.

 5. 3 dagen honger betekenen niets.
  Langere periode honger, gecombineerd met strenge vorst, en extreme prijzen, kan miscchien een ommekeer triggeren.

  De landverraders: laten ze maar functioneren als mest, 2 meter diep.

  Rellen en een ommekeer zijn de eerste stap.
  Tweede: ander politiek systeem; waarin beslissingen uitsluitend worden genomen via een electronisch referendum.zaken kabinet.Oranjes eruit.

  En dan natuurlijk nog een paar zaken, waar we üit”moeten: Nato, EU, euro, WHO, UN.
  Gulden terug, grenzen dicht islam verbieden, werkloze “vluchtelingen” naar ‘wir schaffen das”land van Adolfina van de leyten.

  Dan zorgen dat links nooit, nooit, nooit meer enige echte macht krijgt.

 6. “Dan zorgen dat links nooit, nooit, nooit meer enige echte macht krijgt.”

  Dat werkt niet, want deze loze benamingen zijn slechts in het leven geroepen om ons te verdelen. Het zijn de onbetrouwbaren die nooit meer de macht moeten kunnen krijgen.

  Er moet werkelijke democratie gecreëerd worden met een soort van kenniscabinet waarvan de leden persoonlijk op hun verrichtingen kunnen worden aangesproken, en onmiddelijk vervangen kunnen worden wanneer nodig.

  De Fransman Étienne CHOUARD heeft hier veel over nagedacht en een vrijwel waterdicht systeem bedacht.
  https://www.youtube.com/watch?v=c-764Kkmr70
  https://www.chouard.org/
  https://www.chouard.org/2020/09/04/comment-fonctionnerait-une-vraie-democratie-2/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in