Eerst werden we onder virtueel huisarrest geplaatst. Nu worden we bevroren door stijgende brandstofrekeningen en energietekorten in diezelfde huizen. Vervolgens worden we uitgehongerd. Allemaal in naam van een van de Net Zero cultussen: Covid of koolstofuitstoot. Een te somber beeld? We hoeven alleen maar over de Noordzee te kijken naar een van onze naaste buren, Nederland, schrijft Patrick Clarke.

Verrassend genoeg voor zo’n klein land (het is maar ongeveer twee keer zo groot als Wales) is Nederland de op één na grootste voedselexporteur ter wereld, na de Verenigde Staten. Het is de grootste vleesexporteur van Europa. Er worden jaarlijks 4 miljoen koeien, 13 miljoen varkens en 104 miljoen kippen gefokt. Het levert groenten aan veel van zijn West-Europese buren.

Men zou denken dat dit succesverhaal algemeen wordt gekoesterd, vooral in een tijd van toenemende voedselonzekerheid en -tekorten, waarbij andere belangrijke bronnen zoals Oekraïne ernstig worden bedreigd door het aanhoudende conflict daar.

Opmerkelijk genoeg, en velen zouden zeggen sinister, is het tegenovergestelde het geval. De vermeende misdaad van de Nederlandse boeren? Zij zijn ten prooi gevallen aan de “Zero Carbon”-fixatie van de klimaatveranderingsculten die een groot deel van de huidige politieke en economische agenda beheersen.

Een van de belangrijkste doelstellingen van die agenda is de landbouw, met name het gebruik van stikstof. De Nederlanders staan aan de top wat betreft het gebruik van stikstof per hectare bebouwd land, bijna tweemaal het Europese gemiddelde.

De Europese Commissie heeft de EU-lidstaten strenge richtlijnen gegeven om hun gebruik van stikstof te verminderen. Om hieraan te voldoen heeft de Nederlandse regering wetten ingevoerd om een vermindering van 50 procent van de stikstofuitstoot in 2030 af te dwingen. Bij dergelijke draconische doelstellingen horen draconische handhavingsmaatregelen.

  Ik ga geen f*cking ongedierte eten: Een Manifest

De Nederlandse landbouw wordt gewurgd door een reeks voorschriften, waaronder nieuwe voorschriften ter voorkoming van overstromingen, wat bizar is gezien het succes van de Nederlanders bij het voorkomen van overstromingen door de eeuwen heen, ondanks het feit dat grote delen van het land onder de zeespiegel liggen, omdat ze op de zee zijn gewonnen.

Het ergste is misschien wel dat een van de nieuwe wetten van de regering verbiedt dat kinderen van boeren de boerderij erven wanneer hun ouders met pensioen gaan of sterven. Zodra een boer stopt met boeren, mag zijn hele familie niet meer in Nederland boeren. Een hele manier van leven met tientallen jaren, soms zelfs eeuwen, ervaring wordt onnodig weggegooid.

Waar regulering faalt, wordt gevreesd dat verplichte aankoop van land door de staat de volgende stap zal zijn, aangezien boeren tot nu toe weinig interesse hebben getoond om hun land te verkopen. Ongeveer 300.000 hectare landbouwgrond moet tussen nu en 2040 worden omgezet in natuurgebieden. Meer dan 1.000 boerderijen worden gedwongen te sluiten.

De boeren vechten niet alleen tegen de Nederlandse regering. Ook een groot aantal NGO’s is in het geweer gekomen om via de rechter elk onderdeel van de regering op nationaal of provinciaal niveau te vervolgen dat wordt geacht te haperen bij de handhaving van deze doelstellingen.

Degenen onder ons in het Verenigd Koninkrijk die al lang genoeg hebben gezien hoe politieke liefdadigheidsinstellingen en activistische advocaten pogingen om de immigratie aan banden te leggen omzeilen, zullen bekend zijn met het proces.

Het is ook vermeldenswaard dat, ondanks Brexit, Noord-Ierland deze zelfde EU-richtlijnen nog steeds moet uitvoeren als onderdeel van het Noord-Ierse protocol. Bedankt daarvoor, Theresa May, Boris Johnson en Rishi Sunak. Dus terwijl vandaag de Nederlandse landbouw wordt belaagd door zijn eigen regering, is het morgen de landbouw in Noord-Ierland die dezelfde pijn moet doorstaan.

  Totale Ineenstorting: India zegt rijk te worden van Russische sancties terwijl het Westen verhongert

Interessant is dat nog niemand een geloofwaardig plan heeft gepresenteerd voor de vervanging van deze vitale voedselbronnen. De Nederlandse regering hoopt dat het zal komen van kunstmatig gecreëerd vlees uit laboratoria en investeert in deze technologie, hoewel het nog maar de vraag is hoe deze voldoende kan worden opgeschaald. Gezien wat al algemeen bekend is over de schadelijke effecten van het eten van te veel bewerkte voedingsmiddelen in plaats van natuurlijke voedingsmiddelen, zoals het uitlokken van obesitas en mogelijke hartziekten, moet men zich afvragen of dit een wenselijke koers is, en wat de verdere gevolgen voor de gezondheid van de gebruikers kunnen zijn.

Sommigen zouden zeggen dat de hele agenda een regelrechte greep is van slechte actoren die de controle over de voedselbronnen van de wereld willen overnemen, voor wie de Net Zero doelstellingen een handige camouflage zijn voor hun eigen zucht naar macht, controle en nog meer rijkdom dan ze al hebben. De gebruikelijke verdachten komen zeker in beeld.

Anderen beweren dat uit de hand gelopen digitale technocraten zo geconditioneerd zijn dat ze denken dat ze alles kunnen controleren, hoe complex ook, dat ze niet kunnen aanvaarden dat sommige dingen buiten de controle van de mens vallen, zoals luchtgedragen virussen en het klimaat.

Elk verzuim om die eenvoudige les te leren leidt tot steeds intensievere inspanningen om die controle te bereiken, controle die ten koste van alles moet worden bereikt. Hoe dan ook, vicieuze cycli van meer autoritarisme, menselijke ellende als gevolg van absurde en ernstig schadelijke maatregelen, plus meer tegenslagen bij het niet bereiken van onbereikbare doelen liggen in het verschiet. Tenzij we de greep van deze technocraten op onze samenlevingen en de politieke instellingen die hen in hun greep houden van ons af kunnen schudden, zal het vooruitzicht van de hongerdood onze grimmige realiteit worden in een steeds tiranniekere wereld.

  Waarom doen ze zo hun best om ons ervan te overtuigen dat mensen die zwartogige demonengezichten zien een "stoornis" hebben?

Denkt u dat dat hier niet kan gebeuren? Kijk maar naar Sri Lanka, hoewel net als bij de Nederlandse boeren de meeste media en bijna elke politicus liever hebben dat u dat niet ziet!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

VN-voedselchef waarschuwt voor “chaos”, “hel”, “verwoesting” door HONGERSNOOD… verwacht prijscontroles, rantsoenering en criminalisering van preppers… VERBERG UW VOEDSELVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchop me
Volgend artikelZiekenhuizen BELAAGD met elke kamer en zelfs gangen bezet met mobiele veldbedden … is de  spike-eiwit apocalyps begonnen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Je kan met doorzichtplastiek je woonkamer halveren en als je enkel glas hebt deze ook plakken op je kozijnen zodat je dubbel glas hebt en ook piepschuim tegen de muren zal je helpen.

   https://www.youtube.com/watch?v=pHk0PX8pbWY&t=30s
   Gebruik hierbij altijd zwarte MAT verf.
   Je kan ook deze blikjes met gaten onder en boven, op pannenlatten voor je venster zetten.

   Theelichtjes geven warmte en licht ook dat kan je helpen.
   Met vijf theelichtjes zie je genoeg om gewoon te kunnen leven.
   Ook kan je samen met vrienden afspreken om de beurt bij elkaar 1 dag te leven zodat de kosten verspreid worden en zit je alle warm. om elkaar de tent niet uit te vechten ivm irritatie’s die je kan krijgen, afspreken dit alleen in de ochtenden te doen het moment dat het op zijn koudst is.
   EVT met een andere vrienden groep afspreken dit in de middag te doen.

   Eten kan je gewoon uit de berm halen indien nodig en er zijn facebook pagina’s die je leren te eten uit het wild.
   Ook zijn er boeken te vinden hoe te eten uit het wild het hele jaar door zelfs en deze planten kan je drogen zodat je het kan bewaren en zorg ervoor dat ze niet rotten door je vochtig huis dus ergens bewaren dat het droog kan waaien met dit weer.
   Laat je niet gek maken en sterven van de koude.
   voor ieder probleem is er een oplossing.
   En ook wij hebben doorzichtig plastiek hangen zodat de warmte niet opgaat in de koude.
   Wij hebben doorzichtige plastieken tafellaken genomen hiervoor en onze dochter ook want zo vang je nog licht via de andere raam. Heb je een eigen huis dan kan je ene voor en een achterkamer maken zoals men dat vroeger had.

   Als je van het gas bent afgesloten dan kan je op deze manier als nog koken.
   https://www.youtube.com/watch?v=pl72sLFZbsg&t=27s
   zo zijn er meerdere filmpjes te vinden om op deze wijze te koken en met een kleine deksel kan je het uitmaken en de rest terug gieten in de fles evt.
   Ook leuk om te geven als kado. tis ene kleine gourmet stelletje als je een klein pannetje hebt
   dan zou ik het gat wat kleiner hiervoor maken.

   Misschien is dit een betere uitleg hoe het te maken. Ik vind het persoonlijk van wel.
   https://www.youtube.com/watch?v=3Cx3zEY6HxU

   Wat je ook hier op dit filmpje ziet is een vlees klopper deze kan je ook gebruiken om je lap vlees groter te doen lijken en het is eerder gaar bij bol.com heb ik ze weleens gezien.
   Wel op tijd stoppen met bakken anders word het als nog klein het lapje en op die manier kan je 1 stuk vlees er twee van maken en je ogen denken als nog een mooie lap vlees te benuttigen.

   • Bedankt voor de tip ster,maar ZO VER ga ik echt niet hoor.Ik kan de kamer niet halveren met plastic want heb een papegaai in een grote kooi.Die wordt helemaal deprie als ik dat ga doen.Heb geisoleerde ramen gelukkig.Stroom gebruik ik niet.Heb lampen op batterijen.Ik heb het hele jaar geen stroom of verwarming gebruikt(zowat).En kreeg een paar dagen geleden opeens heeeele erge buikpijn.Ik dacht zet NU maar eens ef de verwarming aan want ik hield het gewoon niet meer.Met een uur was de buikpijn weg.Ik wijd dat aan de stress EN kou.Das niet normaal.Eten kopen IS nog doebaar,NOG.alhoewel VET duurder.Ik ben gelukkig alleen maar maak me hele erge zorgen om ouderen en kinderen.DIT KAN HELEMAAL NIET.Ze zijn er ECHT op uit iedereen KAPOT te maken.Dit slaat de laatste maanden er in als een BOM psychisch.Ik kan er gewoon niet bij.Wat me t meest ergerd zijn de mensen die zeggen HET VALT HEUS NOG WEL MEE.Veelal 2 verdieners met een vet loon.Je krijgt gewoon een hekel aan die gasten.En o,vrienden heb ik ook niet(eentje) maar wil mijn meisie niet alleen laten.(papegaai).
    Verder kom ik er wel.Maar vind dit alles ZO surreeel.

    • Eten hoeft niet veel te kosten bv 1 kilo rijst 1.50 euro daar kan je tien keer van eten rookworst erbij dat kost plus min 3 euro (daar kan je vier a 5 keer mee doen) of een ei en die kost ongeveer 30 cent en met een blik bonen die kost 1.50 euro (kan je vijf keer mee doen) en je hebt een heerlijke maaltijd gemiddeld genomen van ongeveer 1.20 euro als je af en toe ook een ei neemt. (De rookworst van te voren snijden en dan in de diepvries blijft 3 maanden goed als het goed is verpakt). Heb je geen diepvries of koelkast dan blijft het met deze temperatuur in huis wel een paar dagen houdbaar en zal je er drie dagen mee kunnen doen.
     Wij hebben als gezin jaren terug ook zo voorgestaan 1 jaar lang en ben heel creatief erdoor geworden en we hadden het geluk dat we ene tuin hadden en een waterput ( woon in Frankrijk0 en verdiep je eens in ene petroleum kachel en in Belgieen is de petroleum nog betaalbaar en in de bieb kan je ook warm zitten en je hoeft geen lid te worden en ja kan er gewoon gaan lezen en je hebt zo vrienden gemaakt als je er behoefte aan hebt. op de vier zit in het zelfde schuitje als jij in NL en vele vluchten naar de bieb toe om warm te zitten. En Karel heeft denk ik de oplossing voor je buikpijn gevonden.

    • Ja, alles surreëel. Wij hebben behalve woonkamer, alles praktisch uit. Radiatoren moeten wel op antivries.
     In de open keuken onszelf wassen en tandenpoetsen.
     Gewoon net als vroeger.
     Voor persoonlijke hygiene heb ik dit bedacht..
     Toen mijn oudste geboren is( in ouderwets ziekenhuis, 35 jaar geleden..moesten wij na wc gebruik een handdouche gebruiken om ons vaginaal gebied met schoon water na te spoelen. Een heel gedoe..
     Ik heb nu een soort van wc- eend fles, met kromme hals, in de woonkamer staan. Het water is dus niet ijskoud, maar wat dan nog..
     Na toiletgebruik, plassen en poepen, spoel ik na met die wc-eend fles.
     Écht..je wordt hartstikke schoon. En verantwoord want zeep komt er niet aan te pas.
     Voor mannen ligt het iets makkelijker..
     Maar dit werkt voor mij.
     Waar ik eerst elke dag douchte , is vooralsnog nu 2x per week genoeg.
     Mijn man gaat na mij, zodat de douche maar heel even verwarmd hoeft worden. Daarna goed droogtrekken en met de handoek nadrogen. Anders krijg je schimmel.

   • >>> Heb je een eigen huis dan kan je ene voor en een achterkamer maken zoals men dat vroeger had. <<<

    Dat deed men niet voor niets 😉
    Hoef je geen eigen huis voor te hebben btw

    Goeie tip! THX

  • Vervolg op dat ven wat ik net geschreven had.

   https://www.bol.com/nl/nl/p/vleeshamer-beef-steak-pounder-hamer-metaal-20-cm-keukentool-kitchentool/9300000013086476/?bltgh=pWxvM752-a0WJKZDUpxKlg.2_12.26.ProductTitle

   Laat het plastiek die je woonkamer in tweeen dan deelt, het plastiek 10 cm elkaar overlappen zodat de warmte goed erin blijft hangen en je kan dan zonder problemen er door lopen wij hebben deze plastieken zeil verbonden aan een pannenlat en de schroeven er schuin erin geboord zodat deze niet snel naar beneden te trekken is. 1 schroef links om erin geboord en de volgende rechts schuin erin geboord en zo om en om.

   En zorg goed voor je nek want als je keel onder de 16 graden komt is de kans op keelonsteking groot. Deze bacillen worden wakker als je deze bij je draagt als het 16 graden of kouder is in je keel.

   Veel sterkte en weet je komt er sterker eruit.

  • Hier gemiddeld 5 graden.
   OP zolder achter de pc aan het wolken . 😄
   Eigenlijk geen moeite mee .
   Savonds voorkamer ff de kachel erbij .
   Waarschijnlijk idioot maar nog steeds op blote voeten .
   En verrek die dingen zijn best warm krijg juist met sokken aan loei koude voeten .
   Doe dit eigenlijk al tig jaar .
   Jaren zonder kachel geleefd .

  • Woon je op de Noordpool in een Iglo?

   damn, je gaat wel ver, sorry to hear that. @ trutje.

   Hier ook veel extra kleding dekentje reuma handschoenen en muts op hahah, maar wel de thermostaat op 18 graden, de rest van het huis staan alle thermostaat knoppen op minimaal * anti vorst bescherming, helaas gaan ze dan wel meedraaien als het koud is zoals de laatste dagen en dus veel warmte/gas in, magoed wil ook niet dat er wat bevriest 🙂

   Had gelukkig al wel de muren laten isoleren in 2010 dat scheelde echt al veel en wat andere isolatie werken en achter all radiatoren zilverfolie enz en goede tocht afdichtingen, niet de ventilatie dingen, maar die staan half dicht, dat dan wel 🙂 en ketel water al ook sinds 2010 al op 60 net als warm water ivm bacterie beter niet lager, maar stond bv veel hoger ingesteld vanaf installatie, dus alles opnieuw ingesteld, beter.

   Ook wanneer de kachel aan gata en snachts op 10, dan smorgens naar 13 en 2 uur later naar 16 (alles automatisch ingesteld) zodat de brander niet lang op vollast gas verbruik is, dan later zet ik die handmatig tijdelijk naar 18, lager gaat veel pijn doen ivm reumatische klachten lol aaaah haha.

   Maar kan het gelukkig nog betalen, maar het is gewoon diefstam wat ze plegen, als je je huisje niet vrij hebt en een onder modaal inkomen hebt gaat het superhard in dezer gecreëerde tijden. The Great Steal/Robbery.

   pas goed op jezelf, laat het niet ten koste gaan van en weet dat gelukkig de winters in NL normaal gesproken niet zo erg of lang zijn als in bepaalde andere landen en laten we hopen op echte opwarming van, scheelt weer stoken 😉 warme groet.

  • F*ck zeg! Ik wist niet dat het zo zwaar is in NL!
   Ik koop komende maand voor 60 euro een kuub hout. Dat stook ik op in mijn haard. En daar doe ik een week of 6 mee als het tegen zit. In februari koop ik nog eens, en dan in maart nog een beetje, misschien de helft.
   Maar ik steek dadelijk toch een beetje met schaamrood een vuurtje op. Al ga ik echt geen kou lijden voor de oekies.

 1. De kogel ging vannacht na lang onderhandelen door de kerk. Inwoners van de Europese Unie moeten betalen voor de broeikasgassen die ze uitstoten.

  Het volgende melkkoetje is weer bedacht om ons geld te roven…

 2. Tijd om niet meer te betalen en dat tuig in den Haag en Brussel te onttronen met gepast zinvol geweld want luisteren doen ze niet en ze geven geen zak om hun volk. Misschien dat deze slechte tijden weer krachtige mensen voorrbrengt in plaats van de slappe hap die het volk tegenwoordig is.

 3. Daarom: als je niks van wilde planten weet koop dan het Wildpluk Compendium. Het kost wel vreselijk duur maar jij en je naasten hoeven nooit meer honger te lijden in tijden van nood.

  • Helemaal niet nodig.

   Meeste mensen kleden zich verkeerd. Metname in de winter.

   Draag niet te strakke of zelfs iets wijdere (liefst wollen) kleding. Als je niet tegen het gekriebel kan gewoon nachtje in de vriezer (kleding 😉

   Het draait namelijk allemaal om de mate waarin je kleding in staat is de door JOUW geproduceerde warmte vast te houden. Uiteraard is eea sterk afhankelijk van je activiteiten en je leeftijd.

   Zie vaak mensen op de fiets met een VEET te warme jas aan. Dat is de eerste km’s wel lekker maar daarna ga je ZWETEN en dat is iets dat je juist in de winter wilt voorkomen. Ben actief bezig neem dan iets van een donzen jas oid mee voor als je stopt / pauzeert.

   En draag altijd meerdere dunne laagjes opdat je kan ‘afpellen’ als je wel begint te zweten 😉
   Zelf draag ik feitelijk nooit werkelijk een ‘winterjas’ maar slechts een sterke WINDDICHTE jas. Bij voorkeur NIET waterdicht ivm nodige ventilatie. In de winter regent het toch al minder en anders in de vorm van sneeuw.. en anders voor die tijd een regenjas 😉

   In de (koude)winter: “Cotton kills” (Blijft lang nat en kleeft aan je huid) Lekker in de zomer.
   Als ‘base layer’ aka ondergoed werkt niets zo goed als merinowol. Wel duur maar gaat ook lang mee. Wollen kleding kun je ook behoorlijk lang dragen voordat het gaat ‘meuren’ btw 😉

   just my 2 cents

   • Die wollen kleding met de handwassen met een druppel lijnolie erbij, dan blijft het nog langer goed en de lijnolie zorgt dat de wol de warmte van je lijf op de juiste temperatuur blijft.

   • En je handen in zogeheten markthandschoenen, waar een deel van je vingers vrij zijn. Iemand noemde ze laatst ´mofjes´. Fijn gebreid spul en mijn ervaring is dat het helpt je op te warmen. Buff om je hoofd met eventueel een lekkere muts er boven op. En hetgeen karel stelt, is een feit: wijdere kleding en laagjes. Shirts met lange mouwen en een daaronder nog een hemd. Ik ben geen blote voeten loper dus trek ik twee paar sokken aan in m´n pantoffels. De bovenste laag van fleece. Fleece dekens vind ik zelf ook ideaal. Desnoods met fleece deken in een slaapzak. Ik draag zo wie zo thermokleding van Craft. Wanneer ik een rondje buiten doe tussendoor is de binnentemperatuur absoluut aangenaam voor een zekere periode. Sterkte allen die kampen met de kou en een ieder bedankt voor het meedenken en de input.

 4. Er staat: ‘Het ergste is misschien wel dat een van de nieuwe wetten van de regering verbiedt dat kinderen van boeren de boerderij erven wanneer hun ouders met pensioen gaan of sterven’.

  Waarom zou de overheid zo’n ontervingswet maken als ze toch zeker weet haar doel te kunnen bereiken door gedwongen uitkoop of onteigening? Zo’n wet kan immers niet gericht zijn tegen de resterende boerderijen. Zou de overheid soms toch niet tot onteigening of gedwongen uitkoop overgaan als puntje bij paaltje komt? Is het dreigen daarmee alleen maar angst zaaien, in hope dat de boeren er ‘vrijwillig’ mee stoppen? Net zoals men alleen maar dreigde met een ‘vaccinatie’verplichting? Alleen als een boer zich niet laat uitkopen en de overheid niet echt wil of durft te beginnen aan onteigening/diefstal, kan zijn kind onterfd worden met zo’n wet, waarna de overheid ook af is van zo’n boerderij. Alleen dan kan ik dit wetgevingsproces begrijpen. Anders is de fabricage van zo’n wet dubbelop, overbodig.
  Maar ik denk niet, dat zo’n wet stand kan houden in het licht van internationale mensenrechtenverdragen waaraan ons land ‘met handen en voeten gebonden is’ (roept men altijd als het om asielzoekers gaat). Onterving bij wet! Ik kan mij niet voorstellen dat zoiets stand kan houden. Dit lijkt eerder op een wanhoopsactie van de zijde der overheid. Of op bangmakerij. Zo lang alle boeren geen millimeter toegeven aan wat de overheid van hen verlangt dan ook, heeft deze gore fascistische overheid een probleem. Want er zullen tribunalen komen. Ook over deze kwestie van stikstof.

 5. Beste Mensen

  Als Criminelen , Barbaren , Onschuldig levende wezens Moordenaars , Kinderverkrachters , Huichelaars , Leugenaars
  Wezens die spelen voor Zieke Gespleten Tong Syndroom God Duivel
  Via de Westerse Transgender Clan in een Rap tempo de wereld aan het veroveren is onder de dekmantel naam LGBTQxyz …. zichzelf beschaafd mag noemen
  Hoe mogen de Normale mensen zichzelf dan gaan noemen ?
  De Heiligheid zelfe Misschien ??
  Denk erover na ….

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in