© European Parliament / Flickr (CC BY 2.0)

Frans Timmermans, de EU-commissaris die verantwoordelijk is voor de Europese Green Deal, verlaat Brussel om zich kandidaat te stellen voor het leiderschap van de gecombineerde partijen Arbeid (PvdA) en GroenLinks (GL) in zijn geboorteland Nederland in de aanloop naar de algemene verkiezingen die in november worden verwacht, schrijft Remix.

De 62-jarige PvdA-politicus, die na tien jaar terugkeert in de Nederlandse politiek, heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, al op de hoogte gebracht van zijn beslissing, zoals gemeld door de Volkskrant.

Timmermans is een voormalig PvdA-Kamerlid en was ook minister van Buitenlandse Zaken in de tweede regering van Mark Rutte, die vorige week aankondigde dat hij de frontlinie van de politiek wilde verlaten nadat zijn laatste coalitieregering instortte vanwege onenigheid over hervormingen op het gebied van asiel en immigratie.

Timmermans werd in 2014 benoemd tot EU-commissaris en vicevoorzitter van de Europese Commissie, en vanaf 2019 was hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de Europese Green Deal in Brussel.

Sommige conservatieven wijzen op eerdere opmerkingen van Timmermans om aan te tonen hoe groot de bedreiging voor Nederland is als hij aan de macht komt. Met betrekking tot zijn standpunt over immigratie, bijvoorbeeld, zei Timmermans in een toespraak toen hij diende als Europees Commissaris, dat “diversiteit de bestemming van de mensheid is,” en dat “er geen plaats zal zijn, zelfs niet in de meest afgelegen gebieden van deze planeet, die geen diversiteit heeft.”

Hij beweerde ook dat “Europa divers zal zijn, net als alle andere delen van de wereld. De enige vraag is hoe we met deze diversiteit omgaan. En mijn antwoord daarop is: Door ervoor te zorgen dat onze waarden dicteren hoe we met diversiteit omgaan en niet door waarden op te offeren door diversiteit te weigeren. Dat zal ons als samenleving naar de hel brengen. Als we dit niet goed doen, geloof ik oprecht dat Europa niet langer het Europa zal zijn dat we hebben opgebouwd. Europa zal niet langer een plek van vrede en vrijheid zijn.”

Eerder deze week kondigden de partijen PvdA en GL aan dat ze een gezamenlijke kandidaat zullen zijn bij de vervroegde Nederlandse parlementsverkiezingen en Timmermans wordt beschouwd als de koploper voor beide partijen. Een formeel besluit over de gezamenlijke topkandidaat zal in augustus bekend worden gemaakt.

  Oorlog op komst, meer "onverwacht" gestorvenen, record inflatie, droogteramp

De belangrijkste uitdagers voor Timmermans zijn minister van Justitie Dilan Yesilgöz van de Vrije Democratische Volkspartij (VVD) en Caroline van der Plas, leider van de jonge Boeren en Burgers Beweging (BBB) die eerder dit jaar naar de overwinning stormde bij de regionale verkiezingen, dankzij de publieke weerstand tegen controversiële plannen om radicale landbouwhervormingen door te voeren.

Volgens recente opiniepeilingen gaat de PvdA-GL alliantie aan de leiding met 17 procent, op de voet gevolgd door de VVD met 16 procent en de BBB met 13 procent van de stemmen.

De wens van de eurocraat om terug te keren naar de frontliniepolitiek in Nederland is door conservatieven in binnen- en buitenland bekritiseerd.

“Frans Timmermans is het ergste wat Nederland kan overkomen-Sigrid Kaag met een baard en dan nog erger. Voor maximale klimaat- en stikstofgekte, voor meer EU, voor meer diversiteit, woke en asiel. De totale ondergang van Nederland,” twitterde Geert Wilders, leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV), donderdag.

“Gaat Frans Timmermans de banken in als hij niet regeert? Ik kan het u vertellen: Nee. Een kandidaat voor zijn eigen agenda is het laatste wat Nederland nodig heeft,” tweette Johan van Utrecht, hoofd van het Europese verkiezingsprogramma van de BBB.

Ondertussen zei Matteo Salvini, een coalitiepartner van de Italiaanse premier Giorgia Meloni en zelf voormalig minister van Binnenlandse Zaken, over Timmermans’ vertrek uit Brussel: “Hij zal niet gemist worden. Hoeveel schade deze meneer heeft aangericht, we rekenen erop dat de Nederlandse kiezers hem behandelen zoals hij verdient.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek isVolg Frontnieuws op Telegram

  Undercover bij de GGD | "Blijf van onze kinderen af"

Lees meer over:

Vorig artikelStormwolken pakken zich samen in de Zwarte Zee
Volgend artikelVideo-schok: Zaporizhzhia veranderde in een Bradley “kerkhof” – Enorme verliezen maken een einde aan Oekraïense operaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

104 REACTIES

  • Wees gerust, hij is straks geen lijsttrekker, zijn eerste leugen in de Nederlandse Politiek.
   Hij wordt lijstduwer, na de verkiezingen vertrekt hij weer naar Brussel.
   Hij ruilt het Brusselse salaris van € 500.000,00 echt niet in voor 2 Ton in dit kikkerlandje.
   Politiek is mensen in ANGST brengen, en dan MANIPULEREN, en daar is hij goed in, slim van GL en PvdA.
   Vergeet NL en de EU en de VS allemaal Failliet, en blijven achter met BERGEN derivaten/schuldpapier.
   Schrijf het westen af, sonde van de energie.

 1. Dat is heel erg slecht nieuws. Frans Timmermans is een leugenaar, een fantast, een ophitser, een ijdeltuit, een gemankeerde persoonlijkheid, een machtswellusteling, het vleesgeworden orwelliaanse varken, een biefstuk socialist, een klimaatnazi, een pvda’er.
  Frans moest huilen in de bioscoop tijdens een propaganda documentaire over zijn leven.
  Ik moet huilen dat deze lamzak het weer nodig vindt om het nederlandse politieke klimaat nog verder te verzieken, nog meer te polariseren en ons nog meer leugens, flauwekul en bedrog op de mouw wil spelden.
  God moet toch wel een enorme hekel aan ons hebben om dit stuk onbenullig kwaadaardig narcistische reuzel weer terug te sturen naar ons stinkende poldermoeras.

   • Hoi Gijp, is me nog iets te vroeg voor bier. Ik denk dat ik een stuk ga fietsen, dan krijg ik die pvda speknek wel uit m’n botte kop…

  • Bassie, je bent(weer) in vorm vandaag , das duidelijk…Inderdaad uitermate frustrerend wat er gebeurt. Maak er desondanks niettemin een leuke dag van !

  • Fantastisch gezegd Bas..haha uw laatste zin slaat alles…Ps in Nederland wordt die schurft toch gehaat,..maakt weinig kans (hoop ik toch)… vanuit ziek België..

   • Raphaël Vangestel juli 22, 2023 at 13:25

    Hahaha, jullie wilde toch met alle geweld van ons af. Kijk wat ervan gekomen is. Laten we hopen dat wij wijzer zijn.

    Frenske eens hinderlijk volgen, fouten maakt hij toch wel. Wilders wordt er op afgestraft, maar als Frenske het echt te bont maakt. Tja, dan is daar het gat van de deur.
    Zou een fantastische afgang zijn. Heel Nederland zou zich rot lachen, en zelfs die ” verenigde rooien”… want dat Frenske eraan kwam, dat hadden het Kuiken en Klaver ook niet verwacht. My 2 cents

 2. Hiep hoi, jij mag weer kiezen!!
  Eindelijk.
  Hij wil niet in de banken als hij verliest.
  Dus hij betreedt gewoon de rotte troon!
  Koop je lot, door te gaan stemmen, en je verliest.
  De stoelen en zeteldans is al lang geregeld.
  Opstaan, protesteren., wakker worden kan hem tegenhouden. Of alles wordt een hogere graad erger.

 3. Doe het tegenover gestelde:
  Laat iedereen weten dat je stemt op Frenske zodat die in de waan van de dag kan blijven. Zijn val kan straks vergeleken worden met een bommetje in een zwembad, zo erg, dat mensen op de bodem kunnen ‘water’trappelen.
  Ondertussen op de achtergrond op Forum stemmen. Als Forum teveel aandacht krijgt worden ze afgebroken door de MSM want die zijn daar echt op uit zijn.
  Als ze ondergronds werken vallen ze minder op en zijn dus geen gevaar. Het internet werkt beter voor Forum want wie gelooft die constant liegende MSM nog?
  Uiteindelijk gebeurt het echte stemmen in dat klein kotje.
  Niet stemmers zijn ‘gecontroleerde oppositie’ want de machthebbers hebben er belang bij dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven zodat hun poppetjes de buit kunnen binnenhalen.

  • De msm doet alsof iedereen de msm gelooft en alsof iedereen nog kijkt. Kwestie van tijd voordat WIJ echt doorkrijgen dat de meerderheid helemaal niet meer kijkt of luistert. Mensen gehoorzamen alleen maar omdat ze bang zijn voor gezeik. De vraag is wat er moet gebeuren om niet meer bang te zijn voor dat gezeik. De meeste mensen moeten gewoon de dood in de ogen kijken om hun angst los te kunnen laten. Dat is dus ook waar dit heen gaat… we zullen de dood in de ogen moeten gaan kijken.

   • we zullen de dood in de ogen moeten gaan kijken.

    Ben je gek, wat nuchterder worden zou helpen. Vergeet niet, we zitten nog steeds in die Covid waanzin. Rust en kalmte kan je redden zijn mijn “meester, zo werd dat toen genoemd” in de 5e klas lagere school. Weet nog steeds hoe de brave man heet. Ruigrok, zou hij nog leven. Het kan makkelijk.

      • En ik heb net ChatGTP het volgende gevraagd?
       vraag
       kun je zeggen dat deze school in Rome een jezuïetenschool was of is als deze nog bestaat. Saint George’s English School te Rome?
       antwoord
       Als AI-model heb ik geen toegang tot real-time gegevens en kan ik de huidige status van specifieke scholen niet controleren. Mijn kennis is ook beperkt tot informatie die is bijgewerkt tot september 2021.

       Op basis van mijn kennis tot die datum kan ik echter wel aangeven dat Saint George’s English School in Rome in het verleden inderdaad een jezuïetenschool was. De school werd opgericht door de jezuïeten in 1927 en stond open voor internationale studenten. Het doel van de school was om onderwijs aan te bieden in het Engels in overeenstemming met het Britse onderwijssysteem.

       Als je wilt weten of de school nog steeds bestaat en of het nog steeds wordt gerund door jezuïeten, raad ik je aan om recentere bronnen te raadplegen, zoals de officiële website van de school, recente nieuwsartikelen of andere betrouwbare bronnen.

    • @Gijp… de mensheid moet transformeren/veranderen in een hoger bewustzijn. Het is helaas een feit dat veranderingen onbewuste mensen een trauma nodig hebben om te ontwaken. Most people only find the will to truly change, when they are at the precipe of death.

     Kijk eens goed om je heen. De massa ontwaakt pas als ze de laars van een militair in hun nek voelen of als ze al hun geld en spullen verlies en of als hun kinderen voor het leger worden opgeroepen om in de Oekraïense gehaktmolen te worden gegooid.

     Ik ben juist hardstikke nuchter Gijp… ga maar lezen over demoralisatie en wat er nodig is om die hersenspoeling te doorbreken. Mensen moeten hun einde aankijken voordat ze beseffen dat het mis is en ze echt moeten opstaan.

 4. Op die stinkende mesthoop die voor politiek moet doorgaan, komen alle strontvliegen af……. willen daar hun stinkeieren in leggen……om de wereld op te zadelen met nog méér strontvliegen. Als ik ze in huis heb gaan ze de stofzuiger in. Ik heb een sterke. Zonder scrupules. Een strontvlieg hoort buiten.

  En het maakt geen zak meer wat daar voor naam aan hangt .

  Kun je mest op een knappe manier verbranden?……. graag!

 5. Een malloot met de ziekte morbide obesitas die ons straks wil gaan vertellen hoe te leven, met de nodige invloed van zijn Duitse meesteres .

 6. Kan men nagaan dat de nood hoog is voor GroenLinks Yasser Feras en de PvdA crypto-communist Atje Kuiken willen beiden geen lijsttrekker worden om de speciale reden dat Frans Timmermans véél méér gewicht in de schaal legt dan hun beiden, geen democratische besluitvorming maar een opgelegd pandoer om de Klimaat transitie in goede banen te leiden wéér een links kabinet met dwingende maatregelen afgedwongen door digitaal geld, naar Chinees voorbeeld dit wordt u voorland Klimaat totalitairisme.

 7. Walgelijke Klootzak krijgt een impressionant EU pensioen en komt nu nog wat bijklussen in de Nederlandse politiek….Mooi toch ?

 8. Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

  Het laatste komt mooi uit voor Timmermans 90% van de mensen die sterven om het zgn. noodlijdende klimaat te redden naar mijn mening trapt de meerderheid van de kiezers wéér in de valse beloftes van het combo Groen Links en de PvdA houd maar op, het pleidooi van de communisten is bijna een gelopen zaak zoals bijna altijd, o ja nu nog even de “luizen” (FvD) in de pels van het totalitaire politiek discours wegwerken uit het Nederlandse politieke bestel. Wáár blijft de collectieve woede, eerst even op vakantie gaan dan zien “we” wel verder Omg.

  https://www.frontnieuws.com/58959-2/

   • Gerard juli 22, 2023 at 12:20

    Keer op keer Gerard, 3 weken voor de verkiezing vormen/geven de politiek peilingen een idee hoe deze zullen verlopen,ze spelen op het egoïsme van de mensen deze willen goed leven en vooral stabiliteit willen, maar ik vraag mij in Godsnaam af hoe goed moet de politiek kunnen liegen om 13 jaar chaos politiek van Rutte te kunnen overwinnen, dan moet men wel heel erg dom zijn om de linkse politiek te willen geloven.

    • Dat ben ik 100% met je eens Adriaan.

     “dan moet men wel heel erg dom zijn om de linkse politiek te willen geloven.”

     Maar ja, het volk is dom. Wel een factor om mee te wegen. Maar zo dom? Nee, dat geloof ik niet.

  • Slimme mensen kan je hersenspoelen, intelligente mensen kan je niet hersenspoelen.

   Intelligente mensen gebruiken hun slimheid, slimme mensen zijn als afgerichte honden of circusapen. Intelligentie met slimheid creëert wijsheid en liefde. Slimheid is een hond die een kunstje heeft onthouden omdat hij er een beloning voor krijgt.

   Intelligentie is wakker en gebruikt zijn slimheid (geheugen). Slimme mensen herhalen kunstjes omdat ze hebben geleerd dat ze dan worden beloond.

   Slimheid = geheugen zonder intelligentie. Ons hele land wordt bestuurd door slimme mensen… brave blinde volgers die afgericht zijn en kunstjes doen voor beloningen. Intelligente mensen worden volledig afgeschermd en gecensureerd. De slimme mensen hebben allemaal diploma’s om te bewijzen hoe slim ze zijn en hoe braaf ze dus alle kunstjes doen zonder vragen te stellen. Intelligente mensen worden zo veel mogelijk uitgesloten.

   Leer dit verschil, want we gaan tenonder omdat slimheid wordt uitgelegd als intelligentie. Slimme mensen zijn blinde volgers, intelligente mensen gebruiken slimheid om vragen te stellen omdat intelligente mensen niet blind volgen.

 9. De “diversiteit” in de NL’se politiek zorgt voor versnippering en lastige formaties, Maar dat zien zij niet als een positieve ontwikkeling, vandaar de samengang van PVDA en GL in een poging van nog meer concentratie van de macht. Om een groter bereik en meer dualiteit in de politiek te creëren, zoals in de VS ‘links’ en ‘rechts’ de twee machtsblokken zijn zal dat ook in de EU steeds meer links Sociaal-Liberaal en rechts Conservatief worden gemaakt.

  Maar uit de les die we van de amerikanen kunnen leren is het in wezen de bekende Verdeel&Heers tacktiek om de schaapjes tegen elkaar op te zetten en met ‘bezigheidstherapie’ af te leiden van wat de fascisten aan het doen zijn.

 10. Als deze vieze gore hondenlul Premier wordt dan word het tijd voor een speciale commando die dit soort vieze vuile hufters het licht doven .

 11. De 1,5 durende coalitie Rutte 4 kenmerkte zich doordat er 20 partijen in de oppositie zaten en wat voor oppositie, deze waren niet instaat om over hun onderlinge geschillen te springen, ze “bevochten” elkaar méér dan ze de regering moesten controleren, géén leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Nederlanders geloven hem, Divide et impera is en zal het motto worden van een nieuw groot links/communistisch machtsblok.

 12. Er bestaat een gezegde;
  ” als stemmen een verschil zou maken, was het allang bij wet verboden”.
  De stem van het volk word al lang onderdrukt en vermoord ( referendum EU grondwet, Inleg velletje Oekraïneverdrag, referendum zelf !! )
  De komende verkiezingen komen symbolisch op mij over als moeten kiezen tussen;
  De kogel
  De strop
  De gaskamer
  Wel of niet gaan stemmen lijkt mij niet relevant, er zijn voors en tegens voor het ene of het andere
  Die poppetjes worden aangewezen en niet gekozen ( tenminste niet door het volk)
  Naar mijn vermoeden staat het al vast hoe de uitslag zal zijn sinds lange tijd, al voor Rutte 4.
  Mocht men gaan stemmen, kijk dan naar wat alle partijen de afgelopen jaren hebben voor, danwel tegen gestemd m.b.t. ingediende moties in de 2e kamer.
  Kijk niet naar wat ze zeggen te gaan doen, maar wat ze in het verleden hebben gedaan.

  Ik ga geen partij promoten of afkraken. Het blijft riskant om in een grote slangenkuil een niet giftige slang te vinden.
  Nu kun je vragen; ” wat dan?”
  Ik zou het zo niet weten. ik wil immers geen politie aan de deur.

   • Beste Treeg,
    In al jouw reacties zit zoveel opgekropte haat en negativiteit naar alles en iedereen die er anders over denkt dan jijzelf dat je daarmee goed jouw persoonlijkheid laat zien.
    Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding: mijn persoonlijkheid is wie ik ben ….. mijn houding wordt bepaald door jouw gedrag.

    • …mijn houding word door jou gedrag bepaald….die hou ik erin, keihard exact op zijn kop….zoals het altijd was en is…hoe je de wereld begroet is hoe je word begroet….

     • Beste Treeg,
      Punt 1 jij weet helemaal niet of ik een man ben (aanname)
      Punt 2 jouw mening dat ik een grote mond zou hebben is subjectief.
      Punt 3 Dat jij een echte Groninger bent geeft de plek aan waar jij geboren bent en heeft geen enkele relatie met jouw persoonlijke sociale omgangsvormen.
      Ik ken aardig wat Groningers die zich vriendelijker gedragen in hun communicatie.

      • Die Groningers die jij dan kent zullen dan wel Homo’s zijn .
       En ten tweede het maakt me geen moer uit of je nu een wijf of zalfje bent.

    • @Tigron
     Dat is nu wat ik bedoel .
     Lees draadje verder naar beneden ?
     Je begint opvallend met een narrig profiel de moraal ridder uit te hangen .
     Minder bier misschien . (Sarcastisch) bedoeld deze keer .😐

  • @Tigron
   Idd wat dan ?
   Deze dan 18 manieren om zelfmoord te plegen .
   Sarcastisch bedoeld. 🤣
   1. Ga naar buiten en zoek een grote steen. Breng deze naar de bad en gebruik het als een spons. Stop niet tot de gehele huid is uitgehold.
   2. Vergas jezelf tot dood met de haarspray van je moeder. Zodra je moeder je probeert te stoppen, moet je het in haar gezicht sprayen en verder gaan.
   3. Bezoek de dierentuin, laat Bokito ontsnappen en kijk rechtstreeks in zijn ogen.
   4. Ga naar een concert van Tokio Hotel. We hoeven je niet uit te leggen waarom.
   5. Ren naakt met een bord in je handen in Israël waarop staat dat je een nazi-deelnemer bent.
   6. Ga op hongerstaking en verstop je in de kast.
   7. Lig op de snelweg met een grote bord om je heen met de boodschap: ‘De eerste persoon die over mij heenrijdt wint €20.000 euro’. Vergeet niet de nummer van je ouders te melden.
   8. Of schrijf dat je de kleindochter of – zoon bent van Hitler. Er bestaat een grote kans dat een Jood op de snelweg rijdt.
   9. Houd een meeting met een lid van de Dark Starlings. Deze groep bestaat uit seriemoordenaars, so be awared.
   10. Ren naar het dichtstbijzijnde militaire basis gedrapeerd in een Iraakse vlag. Als het niet lukt om kogels te vangen moet je de sergeant een landverrader noemen zodat hij je tóch ombrengt.
   11. Koop een fles wodka, giet het in een bak en breek de fles op je eigen hoofd. De bloed moet over de wodka gegoten worden. Drink deze en bloed totdat de lichten uitvallen..
   12. Eet elke dag bij McDonalds voor een jaar en poep telkens in een zwarte vuilniszak. Op het einde moet je de inhoud opvreten. Je lichaam maakt na een maandenlange ‘dieet’ gif aan.
   13. Maak je kont twee maal per dag schoon met een egel. LET OP: Dit is een erg langzame en pijnlijke dood.
   14. Koop 500 zwarte lipsticks en eet deze binnen een uur. Als je dit volhoudt en de ambulance niet belt zal je binnen 96 uur overlijden vanwege gif.
   15. Jigsaw wants to play a game with you: Ontwerp je eigen SAW-killing-machine. Snij een deel van je buik en stop de sleutel van de machine diep erin. Stop hierna je hoofd in de machine, start de timer en speel het spelletje totdat je het niet meer kan.
   16. Of bezoek de beruchte hostel in Tsjechië, waar ze mensen ombrengen uit plezier. Meldt dat je de slachtoffer-rol wilt spelen. (Bestaat echt!)
   17. Maak een kruis en laat iemand je helpen om spijkers in je handen te hameren en verkleed je zoals Jezus Christus. Hang jezelf op de kruis en binnen enkele uren zal je overlijden vanwege bloedverlies, pijn en kou.
   18. Prop de badkuip vol met messen en ga in je nakie erin.
   Groeten fijne dag .

   • @Tigron… de enige oplossing is in onszelf… wij moeten ons niet meer laten besturen door gestoorde mensen die schadelijke wetten en regels creëren. Pleur op met je wetten en regels die alles kapotmaken. Kom maar op met je politie. De wet is uitgehold en ze verzinnen gestoorde wetten die onschuldige mensen tot misdadigers maken. De wet is ongeldig en iedereen die deze misdadige wetten handhaaft is van God losgeraakt. God is mijn wetgever en zijn wet is liefde. Verder heeft niemand wat over mij te zeggen en een agent of boa die mij met abominabele wetten wil onderdrukken, die begrens ik onmiddellijk. Ze hebben NIKS meer over mij te zeggen. Ik luister enkel nog naar God en ik leef en sterf voor de liefde. Ik trek een streep… tot die streep spelen ze maar mooi hun zieke spel… maar alles achter mijn streep blijven ze met hun satanische tengels vanaf. Politie en BOA’s staan voor mij vanaf nu op hetzelfde niveau als collectanten van de deepstate goede doelen… pleur op met je lulverhalen en je leugens, ik luister niet meer. En als jullie mij daarom arresteren en opsluiten of vermoorden, prima… in zo’n wereld heb ik niks te zoeken. Ik ga niet vechten, maar ik luister niet meer en ik trek me nergens meer wat van aan. Laat ze verrekken… de enige reden dat ze macht hebben is omdat wij ze macht geven. Zolang ik niks kwaadaardigs doe, heeft niemand wat over mij te zeggen. En ik doe niks kwaadaardigs, dus niemand heeft wat over mij te zeggen. Geen enkele agent of boa of rechter heeft nog macht over mij… kom maar op demonen, jullie kunnen mij niet meer bang maken. Zij zijn de misdadigers, niet ik!!! Wie gestoorde weten tegen zijn medemens handhaaft is een monster. Ik luister niet meer naar monsters, ik zal de monsters begrenzen en ze uitleggen waarom ze monsters zijn. Sluit me maar op, maak me maar af… het boeit me niet meer.

    • @Let God sort them out
     Kan je goed vinden in je betoog.
     Was ook op de barricades te vinden .
     Gap ik benen heb er net zo als jou genoeg van .
     De MSN is een abomination !
     Duidelijk .
     Ben en heb nu totaal even geen urge om welk wapen dan ook op te nemen .
     Kan ook niet nu
     Heb genoeg met de cops en boa’s(altijd en vaak allochtoon) in de clinch gelegen . De meest stomme uitingen van die bad gasten achter de rug .
     Sta mijn auto te kuizen komt zo’n lullo zeggen geen olie morsen hoor .
     Toen vroeg ik of hij gestoord was .
     Meen portofoon erbij en help help politie …
     Die kwamen dus .
     Gaven mij gelijk en die gast druipt af .
     Kom hem later in het westerpark tegen met 5 andere boa vrienden.
     Ik dacht nu ouwe dat gaat matten worden .
     Niet dus ze gingen verder met gluren en imponeren van vrouwen met kinderwagens en de stoere gast uithangen .
     Vaak met die gasten overhoop gelegen .
     Ik woon nu hier stukje gras 2 fijne honden en een soulmate meisje.
     Kan nu ff niet mijn lendenen omgorden wapens hangen in de wilgen .
     even off topic .
     Ga vanavond een oude film kijken uit 1953 Wages of Fear.
     Heb ik als jongen gezien , ik hang tegen de 70 nu .
     Het lijkt wel of het zo moet zijn !
     Ben net zo als inde film altijd een rugzak ,met nitroglycerine bij me gehad .
     Nu loop ik wat bedachtzamer .
     Groeten maatje .
     Ye never walk alone .

     • Amen Cor…

      Filmtip; The Passion of Christ.

      Stand your ground!!! Wij zijn vredelievende mensen en wij luisteren alleen nog naar ons geweten, de stem van God. Wetten en regels zijn voor criminelen… IK BEN GEEN CRIMINEEL, DUS PLEUR OP MET JE WETTEN.

      Goed weekend Cor. Ow… en ik ga vanavond een fijne rustige western kijken ipv die MKultra moderne films die ge-engineerd zijn om je cognitie te slopen, door je focus en je concentratie te slopen.

      Take care Cor… fijne avond met je liefje.

      • Hahaha, nu mot ik ff lachuh hoor. The Passion of Christ als filmtip voor CorNietdus? Nah, Cor kennende gaat hij die niet zien. Cor loopt al ff langer mee hier op FN..

       • @Antichrist Zit in´t Vaticaan
        Ik heb de film wel gezien 😄
        Geen behoefte om deze nog eens te zien .
        Samen met mijn moppie gezien .
        Eerlijk gezegd wanstaltelijke film .
        Jezus tot gort geslagen .
        Nee deze beker drink ik niet nog eens leeg.
        Antichrist Zit in´t Vaticaan fijn dat je even aan mij gedacht hebt . 😉 .
        Blij dat je even kon lachen ..
        Ik ga je nu niet verdenken van een dubbele bodem draadje . 🤣
        Hartelijke groeten .

   • Beste Cor,
    Dat ik schreef dat ik geen politie aan de deur wilde heeft niets te maken met opgeven, hulpeloosheid of, zoals Treeg reageert met schelden als ‘” schijtlijster”
    Hadden jullie liever gehad dat ik omschrijvingen zou geven wat men kan doen met 7,62 of 9 mm?
    Ik had het intellect m.n. van jou wat hoger ingeschat i.p.v. sarcasme.
    De reactie van Let God sort them out is een stuk serieuzer om over in discussie te gaan.
    Ik ben het dan ook redelijk met hem eens en geeft meer stof tot nadenken.
    Natuurlijk hoeven wij het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar enig respect mag van elkaar worden verwacht.
    Schelden of sarcasme slaat een mogelijke discussie dood.

    • @Tigron
     Er is altijd een keerzijde .
     Quote”Ik had het intellect m.n. van jou wat hoger ingeschat i.p.v. sarcasme.”
     Waarde dat is een dood doener . 😐
     En deze “Schelden of sarcasme slaat een mogelijke discussie dood.”
     Ik scheld niet , ik begrijp je stelling maar vooringenomen naar jouw waarden en standaard mee lullen , dat zou de discussie pas doodslaan .
     En het valt op dat je vaker stekelig ageert tegen jouw niet welgevallige draadjes . Steek hand in eigen boezem .

 13. Met de onderdrukking van de Vlaamse meerderheid (ja, meerderheid) in België zien we hoe het systeem werkt. Het is land is in handen van een kaste die via allerlei kanalen het circus aanstuurt. De vuile rol van de media kennen we, maar onderschat de rol van de universiteiten niet. Ze zijn over alles en altijd professoren die als Farizeeërs de juiste boodschap brengen. Het bruinst bakte de regimezender het met stemadvies: je kon prive anoniem een vragenlijst invullen en dan gaf de computer de passende partij waarvoor je moest stemmen. Dan vraag je af of we een debielenland zijn?

  • mag ik je eerlijk zeggen op je vraag of jullie een debielenland zijn. Op menselijk niveau absoluut niet . Maar wat wil je in godsnaam met al overlappende bevoegdheden tussen federale en gewestelijke regeringen. Geen de transparantie, de ideale voedingsbodem voor misbruik van macht. Jullie werken nog meer in het occulte als wij hier.

  • @Luc, de eerste vriendin van koning Filip was de Vlaamse Barbara. Een relatie was uit den boze, omdat hij hoe dan ook zou moeten trouwen met een Waalse, ondanks het feit dat de Vlaamse economie sinds 1962 de Walen heeft geklopt heeft de Franssprekende elite in jouw land de touwtjes nog altijd strak in handen. Met dank aan verraders als Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene.
   Koningin Paola woont sinds 1959 in België en het beheersen van de eerste landstaal het Vlaams is nog altijd niet aan haar besteed. Haar dochter Astrid leidt sinds 2013 economische missies naar het buitenland, maar ook haar beheersing van het Vlaams is een horreur.

 14. Met Timmermans KOMT OOK HET FACISME NAAR ONS LAND.
  Het is nu al sluimerend aanwezig maar deze man is zo gevaarlijk dat hij het ten volle uitvoer zal brengen. De wetten hiervoor liggen als het ware al “ in de week”

  Ik maak de vergelijking met Hitler. Hij was ook democratisch gekozen, maar toen hij macht kreeg maakte hij een verbond met de wapen industrie.
  Di ligt in de lijn der verwachtingen bij Frans Timmermans net zo.
  Als hij democratisch gekozen wordt dan zal hij na verloop van tijd “ de MILEU DUIMSCHROEVEN AAN DRAAIEN”
  Dan komt er Een dicht getimmerd verbond met de klimaat lobby. Zonder inspraak of uitwijk mogelijkheden…… zomaar door de strot gedrukt……KLIMAAT FACISME‼️

  EN DAAR ZAL DAN ALLES VOOR MOETEN WIJKEN. Landbouw, visserij, woningbouw, sociale voorzieningen, de rechtspraak wordt ondergeschikt aan deze filosofie, de gezondheids zorg, het onderwijs, het vervoer ( eigen auto bezit) Het bankwezen , eiegen bezit, zal onteigend worden omwille van het klimaat, EN ZO KAN IK NOG EEN POSSJE DOORGAAN. DIT WORDT EEN TOTALITAIR RIGIME…‼️

  DIT IS HET MEEST ENSTIGSTE BERICHT VOOR ONS LAND SINDS TIJDEN. ‼️

  • Het poppetje maakt in dezen geen wezenlijk verschil. Alle politiekers, met uitzondering van Baudet waarschijnlijk, zouden dezelfde agenda doorvoeren.
   Voor Timmerfrans gaat het ze er alleen maar om dat hij de schijn zou hebben populairder te zijn als wat anderen, hij is echt inwisselbaar.

  • Beste Anna,
   Goede en juiste reactie op het punt van ‘ verkozen’ na.
   Naar mijn mening worden dergelijke figuren niet gekozen maar aangewezen door de machten achter de schermen.

   De peilingen die vooraf gaan aan de verkiezingen hebben een sturend karakter waardoor het volk zich laat leiden richting hetgeen de verborgen machten het willen.
   Als we kijken naar de afgelopen decennia, zien we telkens de vaste bekende partijen van stoeltjes verwisselen; CDA, VVD, PVDA, enz.

   Het is eigenlijk te triest voor woorden dat de massa naar peilingen kijkt om dan vervolgens te gaan stemmen op de partij die in de peilingen het hoogste staat en de betreffende spreekpoppen van de partijen op hun woord geloven van wat ze beloven te doen.
   Naar mijn mening is de meerderheid niet gemotiveerd om te kijken wat partijen in het verleden hebben gedaan voor de betreffende kiezer.

   Voor de verkiezingen krijg je van de lijsttrekkers een duimpje om op ze te gaan stemmen.
   Na de verkiezingen krijg je van die zelfde hand de middelvinger.

   Ondertussen gaat de ‘ agenda’ verder uitgerold worden, ongeacht welke regeringspartijen aan het stuur zitten.

   • @Tigron, wat zei president F.D. Roosevelt (1882 – 1945) ooit: ‘presidents are selected, not elected.’ Hij als 32ste graads vrijmetselaar & 32ste president van de VS kon het weten. In 1935 werd hij ingewijd als 33ste graad vrijmetselaar, nadat hij in opdracht van de Deep State/ khazaarse maffia/ Novus Ordo Seclorum de gouverneur van Louisiana Huey Long heeft laten vermoorden; de aanslag vond plaats op 10.09.
    FDR is gewoon een ordinaire gangster.

 15. Deze narcistische ‘klimaat man’ is ook opgedragen er voor te zorgen dat de 4e Industr. Rev gewoon kan doorgaan. Achter iedereen zijn rug om. Want de meeste mensen weten nog steeds niet waar deze 4e Rev over gaat. Ze geloven nog steeds dat de Aarde ‘opwarmt’ en/of dat er ‘zonnevlammen’ komen, en/of dat er ‘pole shifts’ komen, en/of de invasie van het space alien, etc. Dus het zal hem wel lukken. En dan, rond 2030, ga je het meemaken.

 16. Deze mislukte volgevreten sinterklaas zal straks de zwarte pieten (migranten) zelfs de schoorsteenloze huizen in brengen!

  • Als deze man gekozen wordt tot MP, is wel duidelijk dat alles doorgestoken kaart is. Niemand stemt op deze mensen… Dominion en Smartmatic bepalen de uitkomst die zij willen hebben.

   • Bah. Al die kortzichtige mensen die maar stupide beslissingen nemen voor het graaien van geld. Onder het mom van ‘sustainability’ en dat soort larie. Kijk ook naar de ‘horizon’ van de zee aan NL… ook al weg. Troosteloos. Grote ergernis, overlast, vervuiling van het landschap, en wat voor baten heeft het allemaal geleverd? Die windmolens zijn weer een goed voorbeeld van het egoistische kleuter gepruts door volwassen mensen. Middelmatig gedrag is helaas de norm. En de vraag is, wat is de aanleiding van die enorme hoeveelheid windmolens? Om de huisjes van mensen te verlichten, of wordt er voor een ander doeleind heel veel electriciteit verbruikt tegenwoordig? Er is altijd een reden die niet verteld wordt. Just saying’… voor elk wat wils in deze wereld.

 17. “als twee (WEF) honden vechten om een been, gaat de derde (BBB partij) er mee heen”
  En dan denken de kiezers dat ze de juiste keuze hebben gemaakt, niet realiserend dat ze voor hun eigen ondergang hebben gestemd.

 18. Die peilingen klopt niets van. Al was het alleen omdat de grote stemmentrekker Omtzicht niet meegerekend wordt.

  Volgens M de Hond zou bbb+Omtzicht wel 50 zetels halen.

  Hoe dan ook maakt het weinig uit want noch Caroline noch Omtzicht zijn kritische kandidaten. Lientje is een manchurian candidate en Omtzicht kleurt netjes binnen de lijntjes.

  Ik vind de poll hierboven zinsbegochelend. De partij voor de dieren op gelijke hoogte met partij voor de doden( of demonen 666)? En Volt 6 zetels? Die Soros partij?

  Dat wordt nog een lange leugenachtige Indian summer met veel propaganda tot november.

 19. BlackRock-recruiter die ‘het lot van mensen bepaalt’ zegt dat ‘oorlog goed is voor het bedrijfsleven’ terwijl hij informatie morst over activagigant.

  ´O’Keefe Media Group onthult mogelijke wanpraktijken bij BlackRock Inc. in laatste undercoveronderzoek

  WESTWOOD, NJ – 20 juni 2023 – Een recent onderzoek door O’Keefe Media Group onthult verrassende onthullingen over ’s werelds grootste vermogensbeheerder, BlackRock Inc., geleverd door een van de recruiters van het bedrijf, Serge Varlay.

  Tijdens verschillende bijeenkomsten registreerde een undercoverjournalist van OMG News Varlay die inzichten deelde over hoe BlackRock schijnbaar onder de radar opereert en wereldwijd $ 20 biljoen dollar beheert – een cijfer dat groter is dan het bbp van elk land behalve de VS en China. De enorme omvang van de operatie is volgens Varlay ‘onbegrijpelijk’.

  Varlay suggereert alarmerende tactieken die de activagigant in zijn voordeel gebruikt, en stelt: “het is gemakkelijker voor BlackRock om dingen te doen als mensen er niet aan denken.” Het bedrijf geeft er naar verluidt de voorkeur aan om weg te opereren van de blik van het publiek, waardoor kritische vragen worden gesteld over de transparantie en ethische normen.

  In een mogelijk vernietigende aanklacht tegen corruptie verklaarde Varlay: “De senatoren … zijn f***ing goedkoop – je hebt 10 grand, je kunt een senator kopen.” Deze verontrustende opmerking schetst een beeld van mogelijke manipulatie van politieke figuren, wat een zekere mate van controle over politieke portemonnees impliceert, ongeacht de heersende macht.

  Varlay ging verder en onthulde een enigszins cynisch perspectief op wereldwijde crises. Hij beschreef oorlog en regionale instabiliteit als “echtgoed voor het bedrijfsleven” en vond het “opwindend als het misgaat”, wat aangeeft hoe dergelijke onrust kansen op winst kan creëren.

  Varlay’s opmerkingen werden zonder zijn medeweten vastgelegd. Ondanks dat hij achterdochtig was over de ondervragingslijn van de journalist, besefte hij niet dat hij werd opgenomen. Zijn scepsis was geworteld in de overtuiging dat “normale mensen geen s***” geven over deze harde realiteit.

  Een interviewconfrontatie tussen James O’Keefe en Varlay, geïnitieerd door de O’Keefe Media Group, zal naar verwachting binnenkort worden vrijgegeven. Een vertegenwoordiger van BlackRock Inc heeft geweigerd commentaar te geven op het verhaal op het moment van schrijven.´

  https://okeefemediagroup.com/breaking-blackrock-recruiter-who-decides-peoples-fate-says-war-is-good-for-business-while-spilling-info-on-asset-giant/

 20. De technocraten hebben zich al overal naar binnen gewurmd in de Europese naties. Ze streven maar één doel na, het groene evangelie. Dat boeren een bedrijf dat al generaties lang werd opgebouwd verliezen is een te verwaarlozen bijwerking. Dat hongersnood, iets dat we in het westen toch al pakweg 70 jaar wisten te vermijden hierbij een potentieel gevaar vormt, is ook van geen tel. Nog erger wordt als we deze ideologie gaan toepassen op de technologische ontwikkelingen. De atoombom had een waarschuwing moeten zijn. Die werd getest zonder dat er enige voorkennis was van de gevolgen. De onderzoekers zelf waren niet zeker of onze planeet nadien nog zou bestaan. Ze hielden op zijn minst rekening met een wereldwijde verduistering en voedselschaarste, zoals na de grote vulkaanuitbarsting in Indonesië. Oppenheimer, waarover nu een film verschijnt” schaamde zich later voor de leiding van het Manhattan project. Hij voelde zich zoals Vishnu, de vernietiger van werelden. Ook Einstein sprak zijn spijt uit. Het geeft een goed beeld van de lichtzinnigheid waarmee technocraten te werk gaan. Als het niet lukt, spijtig, als het wel lukt, dan verdienen we er een mooie cent aan. De slachtoffers zijn de miljarden mensen op deze wereldbol. Hebben we iets geleerd? Bijlange niet. Nu gaan we de zon verduisteren, microben levensgevaarlijk maken voor mensen, de aarde afschrapen voor zand en fosfaten, de ondergrond uitgraven en binnenkort… space, the final frontier. Er tuimelen al zoveel satellieten rond de aarde dat het gevaar op een botsing reëel wordt. Die worden niet meer gecontroleerd of vernietigd binnenkort want het faillissement van enkele betrokken bedrijven dient zich aan. Als je het menselijke circus vanop een afstand zou bekijken, zou het op één groot gekkenhuis lijken, zoals David Bowie al zong in zijn “Life on Mars”. Maar geen nood, momenteel komt Oppenheimer tegelijk met Barbie uit. De eerste is van Christopher Nolan, die van o.a. “My left foot”, wat ik toch een pluspunt vind. De filmrecensent die ik op de radio hoorde prees echter Barbie aan, wat hij een verfrissende film vond. Ik vind Oppenheimer ook een verfrissende film, of liever, een opfrissende film, althans voor ons geheugen.

 21. Door deze man is het leven al duurder geworden. Dus als je op hem stemt denk dan goed naar.dat je nog meer moet gaan betalen. Bevooroordeeld elektrische auto meer wegenbelasting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in